من بشدت ترسیدم و کنترل اوضاع از دستم خارج شده, کمک فوری میخوام
سلام و عرض ادب خدمت دوستان مهربان:302:
من الان که مینویسم کلی استرس دارم منو بابت نوشته ی کمم ببخشین.(27 ساله,دختر) با شخصی برای ازدواج آشنا شدم و هیچ مشکلی نداریم حالا بدون مقدمه قرار شده جشن برامون بگیرن. من استرس زیادی دارم ... چون خیلی چیزا رو باید آماده کنم. بزرگترین رنجی که الان دارم پانیک من هست البته خودم فکر میکنم پانیکه..... اصلا نمیخوام جلو مردم آبرو ریزی کنم. تر خدا کمکم کنین. من توی ماشین و تو محیطای دور از خونه حملاتی مثل مور مور شدن دست و تپش قلب و استرس شدید بهم دست میده. طوری که فشار و قند میافته و بشدت احساس ترس و مرگ میکنم. آیا داروی ضد استرسی هست ؟نمیخوام آبروم بره وقتم ندارم خواهش میکنم راه حل بدین:316:
چرا هیچکسی منو یاری نمیکنه، من کمک ازتون خواستم
lسلام
دوستان محترم اینجا فقط دو نفر تو تاپیکم نظر گذاشتن. من واقعا نیاز دارم کمکم کنین حتی به یه حرف که آرامش بهم بده. همه ی مشکلات روانشناسی که مربوط به مشکلات زن و شوهری و مسایل جنسی که نیست. استرس و اضطراب امروزه خیلی رایجه و یکی از بحثای شلوغ روانشناسیه. کمکم کنین خواهش میکنم .... مطلب تاپیکم این بود در مکانهای دور از خونه ترس شدید دارم از وقوع حملاتی نظیر پانیک... بیشترین چیزیم که آزارم میده مومور شدن و گز گز شدن تمام دستم و انگشتام هست ، بمحض بالا رفتن ضربان قلب و نگرانی و ترس شدید این اتفاق میافته... منو کمک کنین قراره عروس شم خجالت میکشم آبروم بره.. من حالم خیلی بد میشه جیغ میزنم ، فشار و قندم میافته و فکر میکنم دارم میمیرم. چکار کنم این دست لعنتی با شروع استرس اینجور نشه...