عدم توانایی انتخاب خانم مناسب به دلایل گوناگون
با سلام
من همیشه به عنوان مهمان خواننده این تالار بودم و از مطالب مفیدش استفاده میکردم...
اما اون چیزی که من را واداشت که خودم مطلب بنویسم مشکلاتی هست که با انتخاب همسر دارم...
اول در مورد خودم کمی اطلاعات میدم و در آخر مشکلم...
من آقا هستم ، نزدیک 28 سال سن دارم ، رشته تحصیلی مهندسی کامپیوتر ، کارمند دولت و گاهی شغل آزاد هم دارم، وضعیت مالی متوسط ، مشکل مالی ندارم و همین الان هم توانایی اداره یک زندگی دو نفره و هم هزینه های اولی ازدواج رو دارم ...
من الان از لحاظ روحی آماده ازدواج هستم و این نیاز و توانایی رو در خودم میبینیم که تشکیل خانواده بدم و یک زندگی پر از عشق همراه با آرامش رو با همسرم بسازم...
اما مشکلم اینه که نمیتونم دختری رو برای ازدواج انتخاب کنم... آخه یه دختر رو کجا میشه دید و باهاش آشنا شد و مطمین شد که همونیه که میخوای؟؟ من میرم سر کار ، تفریح میکنم ، ورزش میکنم، میام خونه ... اصلا دختری نمیبینم که بخوام بهش فکر کنم... دخترانی که در بین اقوام و آشنا هستن مورد پسندم نیستن... به مادرم سپردم ولی انتخاب هایی که اونا میکنن حتی از مرحله اول معیارهای من هم عبور نمیکنن...
من معیارهای سختی ندارم ، فقط میخوام ظاهر و هیکل خانومم مقبول باشه ، و بقیه فاکتورهای منو داشته باشه...
یعنی اگر یک خانم تمام کمال پیدا بشه که ظاهر بدی داشته باشه نمیتونم در خودم ببینم که باهاش ازدواج کنم... آیا من اشتباه میکنم؟ مادرم و پدرم میگن که همه چیز ظاهر نیست...من هم میدونم که همچیز ظاهر نیست اما این هم به این معنا نیست که هرکس زیبا باشه دختر بدی هست... آیا انتظار من انتظار بیجایی هست که میخواهم دختر خوب رو از بین دختر های زیبا انتخاب کنم؟(زیبای نسبی در حد قابل قبول)
ببخشید سرتونو در آوردم