]جشنواره موسیقی فجر در تهران از 19 اذر اغاز می شود موفق وشاد باشید[/size]
نمایش نسخه قابل چاپ
]جشنواره موسیقی فجر در تهران از 19 اذر اغاز می شود موفق وشاد باشید[/size]
خواننده مورد علاقه گروه اریان دوست دارم امسا ل در جشنواره موسیقی فجر شرکت کند سال پیش در جشنواره موسیقی فجر گروه اریان در تالار کشور اجرا کرد اجرا سال پیش در جشنواره عالی بود
جشنواره موسیقی فجر در امسال از 19 اذر در تالار بزرگ کشور تالار رودکی تالار وحدت کنسرت موسیقی اجرا می شود جشنواره سال پیش خواننده گروه اریان حمید عسگری خشایار اعتما دی مجتبی کبیری در تالار کشور کنسرت جشنواره موسیقی فجر اجرا کردند
خوش به حالتون من که نمی تونم بیام دوست دارم ولی...
به هر حال خوش بگذره
امیدوارم جشنواره موسیقی فجر خوب عالی داشته باشیم
حيف
من هم كه نمي تونم بيام
امیدوارم امسال جشنواره موسیقی فجر عا لی انجام شود
امیدوارم جشنواره موسیقی فجر عالی اجرا کند
بیست چهارمین جشنواره موسیقی فجر خواننده پاب مشخص شد محسن یگانه حمید حامی علی لهراسبی
بیست چهارمین جشنواره موسیقی فجر 19 اذر تا 26 اذر ادامه دارد اجرا در تالار بزرگ کشور خواننده پاب محسن یگانه حمید حامی علی لهراسبی پیش فروش شروع شده است قیمت 10 تا 25 هزار تومان است
خواننده پاب در تالار بزرگ کشور بیست چهارمین جشنواره موسیقی فجر محسن یگا نه حمید حامی علی لهراسبی رضا صا دقی احسان خواجه امیری 26 اذر جشنواره موسیقی فجر کار به پایان می رسد
جشناره موسيقي فجر سال1388 درتاريخ 7 اسفند و14 اسفند 1388 موسيقي پاب كنسرت اجرا مي كند
بلیطشم پس لطفا برامون پیام خصوصی بفرست ایشالله میایم:227:
بيست و پنجمن جشنواره موسيقي فجر از 7 اسفند تا 13 اسفند از امروز صبح پيش فروش اينترنتي بليط جشنواره موسيقي فجر اغاز شده است