سلام اينبار ميخوام مشكل دوستمو كه ازم خواسته اينجا باهاتون درميون بزارم رو قرار بدم و تجربيات و نطراتتون رو بدونه
دوستم دوران نامزدي قرار داره مشكل اينه كه خانواده شوهرش پرجمعيت هستند و ايشون كم جمعيت و دوستم جمعه ها كه ميخوان با نامزدشون از ظهر برن بيرون اقا قبول نميكنه و بعدد از ظهرا مياد دنبال خانم تا شب ،حالا خانمم هر چقدرم بگه باز اقا قبول نميكنه بهونه ي نيومدنِ اقا يك بار اين بوده كه صبح هاي جمعه دير بيدار ميشه كه دروغ از اب دراومده يك بار گفته كار داره و يك مدت گفته بجاي ظهر و ناهار عصر ها مياد دنبال خانم و منت هم گذاشته كه هيچ فرقي نداره بالاخره همديگرو ميبينن با چند ساعت اينطرف اون طرف،خلاصه بهونه هاي زياد اورده تا اينكه يه بار اخر شوهر گفته دليل نيومدنم دنبالت طهر جمعه ها اين هست كه خواهرام با خانوادشون چون ظهرهاي جمعه خونه ما هستن بخاطر همين ميخوام ظهر ا با اونا باشم و عصر ها بيام دنبالت!خانم گفته منم بيا با خودت ببر ظهر هاي جمعه ولي اقا گفته نميشه چون عروساي ديگه نميان و تورو هم نميتونم ببرم مگر اينكه همه باشن!حالا دوستم برداشته يه برنامه گذاشته كه شباي پنجشنبه كه باز خواهراش هستن اينم ببره اونجا و طهر هاي جمعه شوهر بياد خونه اين خانم و تا شب باهم باشند!با اين حال باز دوستم ناراحته كه چرا تو اولويت نيست و شوهرش حتما حتما يه روز از اخر هفته رو ميخواد تو خونه خودشون باشه حالا چه با نامزد چه بي نامزد!!!همش احساس ميكنه از داخل خانواده كسي بهش برنامه ميده يا اين اقا خودش از نيش و كنايه افراد خانوادش ميترسه !اخه يك بار اين اواخر همون روز پنجشنبه دختر خواهرش از دهنش در رفته كه به داييش گفته ديگه نميشه تورو جمعه ها ديد و پيدات كرد و خواهرش با اشاره و چشم ابرو به دخترش نزاشته دختر حرفشو ادامه بده!!! اونطور هم كه من اطلاع دارم اين اقا بچه اخر از هفت تا بچه هست و مهربونتر و وظيفه شناستر از بقيه،خونوادشونم خيلي ريلكس و شلوغ هستن و شوهر هر وقت هم كاري بخواد براي خانم كنه بهشون نميگه يا مثلا جايي بخواد بره با نامزدش بهشون نميگه چون كمي حسود هستند و با شوخي و متلك به هم حرفاشونو بهم ميزنن .بنظر شما اين دوستم چطور رفتار كنه تا شوهرش مستقلتر بشه از لحاظ فكري و بفهمه كه زنش براش ميمونه نه كس ديگه و اولويتش تو زندگيش اول زنش باشه؟چطور از متلاكا و كنايه هاي اعضاي خانوادش نترسه و اثري تو زندگيش نداشته باشه؟يك بار خودش گفته اولويت من تو زندگيم تو و مادر و پدرمه!اين حرف واقعا از لحاظ روانشناسي درسته در مورد مردي كه ديگه زن داره؟