زن در جامعه. .:: امریکا ، ایران ، عربستان......! (طنز)
قبل از حمله ی بعضی افراد به این مطلب عرض کنم که این فقط یه طنزه
نحوه ی برخورد با خانم ها در امریکا ، ایران ، عربستان
١-اگر یک زن برای برابری حقوق زن و مرد تلاش کند:
در امریکا به او می گویند : فمنیست
در ایران به او می گویند :تهمینه میلانی
و در عربستان او را سنگسار می کنند!
٢-اگر یک زن مورد تجاوز قرار بگیرد :
در امریکا او را به آسایشگاه روانی می برند تا او را به زندگی اجتماعی باز گردانند.
در ایران او را به آسایشگاه روانی می برند و او در آنجا خودکشی می کند!
و در عربستان او را سنگسار می کنند!
٣-اگر جسد زنی در یکی از میدان های شهر و درون یک کیسه پلاستیکی پیدا شود:
در امریکا : احتمالاً او یک زن خیابانی و بی خانمان بوده.
در ایران:احتمالاً شوهر غیرتی اش او را کشته
در عربستان: صد در صد بر اثر جراحات وارده ناشی از سنگسار به قتل رسیده است!
۴-زنان:
در امریکا اجازه دارند در پزشکی ، حقوق ، مهندسی و ... تحصیل نمایند.
در ایران اجازه دارند در پزشکی ، حقوق ، مهندسی و .... به شرط تفکیک جنسیتی و ..تحصیل نمایند
در عربستان اجازه دارند از بین بی سوادی و سنگسار یکی را برگزینند!
5- مسئولیت نگهداری و تربیت فرزندان
در امریکا: مادر و پدر مسئول نگه داری و تربیت و بزرگ کردن فرزندان هستند.
در ایران: مادر مسئول نگه داری و تربیت و بزرگ کردن فرزندان است.
در عربستان: فرقی نمی کند که مادر مسئول چیست چون در هر صورت سنگسار می گردد.
۶- اگر زنی بخواهد از شوهرش جدا شود:
در امریکا:درخواست طلاق می دهد و نیمی از سرمایه شوهرش به او میرسد( زمان بین درخواست طلاق و اتمام مراحل قانونی:دو هفته)
در ایران:در خواست طلاق می دهد و در صورتی که هیچ ادعایی نسبت به نفقه و مهریه نداشته باشد میتواند از همسرش جدا گردد(زمان بین درخواست طلاق و اتمام مراحل قانونی: 14 الی 15 سال!)
در عربستان:درخواست طلاق میدهد و شوهرش اجازه دارد او را سنگسار کند
٧-یک دختر 18 ساله:
در امریکا نیازی به اجازه کسی برای انجام کارهایش ندارد.
در ایران تنها برای دست شویی رفتن و تنفس نیازی به اجازه کسی ندارد!
در عربستان اصولاً هیچ اجازه ای ندارد!!!
٨-تبریک میگم شما پدر شدید.بچتون یه دختره
در امریکا:Oh God Thanks
در ایران: خاک بر سرت حلیمه! بازم دختر زاییدی؟!؟!
در عربستان: نعم؟البنت؟ لا لا لا! أنا بد بخت! سنک سار یا زنده فی القبر هذه الدختر!
٩-زنی به شوهرش خیانت کرد....
در امریکا: طلاق ....
در ایران: فحش، کتک ، اسید ، چاقو ، قتل ناموسی.....
در عربستان: به دلیل شدت دلخراش بودن ، صحنه ها از بیان آن عاجز مانده ..!
.
http://www.rainandthunder.org/images/mainpage.gif
.
برگرفته ازسایت کلوب
برای بعضی افراد شاید لازم باشه بازم تاکید کنم : این فقط و فقط یک طنز بود
RE: زن در جامعه. .:: امریکا ، ایران ، عربستان......! (طنز)
خیلی با حال بود دستت درد نکنه..............
خيلي خوب بود. البته يه كم اغراق هم توش دخيل بود.
خیلی باحال بود ولی مواظب خودت باش دخترا سنگسارت نکنن میری بیرون عینک آفتابی بزن نشناسنت با نمک.
سلام دوستان
يعني چي اينكه نميشه ما بياييم يه چيزايي رو معلوم نيست سر تهش از كجا در آورده شده و صحبتهاي يه عده سود جو و تفرقه افكن هست رو بياييم بيان كنيم و بعدش هم اسمش رو بزاريم طنز ( هر طنزي پيامي داره ) مگه هر طنزي رو بايد بيان كرد خوبه شما اسم خودتون ر و گذاشتيد مرد پارس يا فارس اونوقت كشور و فرهنگ وحشي امريكا رو برتر از ما مي دونيد ؟!!! ملت ما فرهنگ بسيار غني داره و من هرگز اجازه نمي دم به ملت به فرهنگ و به ناموس مملكتمون توهين بشه بياييد ياد بگيريم هر چيزي رو زود تاييد نكنيم و به اون آفرين و بارك الله نگيم . بياييد يه كم به نفع خودمون كار كنيم نه بيگانگان .
خدا همه ما رو به راه راست هدايت كنه
آرمان عزیز درست هست که هر طنزی باید پیامی داشته باشه.......ولی این طنز نیز بی پیام نبود.........
من در این تاپیک توهینی نمی بینم.
خب شما نمي بينيد چون طبق اعتقادات و نظرات خودتون داريد مي گيد بنده طبق اعتقاداتاتي كه دارم اين مطالب رو توهين به فرهنگ و ملتم ميدونم .
بيشتر از اين هم لازم نمي دونم توضيح بدم چون خيلي واضح و روشنه .
یه بار از پدربزرگم پرسیدم که اینقدر شما از شجاعت و دلیری و سختکوشی و عقل و درایت ترکها میگید(منظورم آذری ها است) ولی هر وقت توی جکی یا شوخی به ترکها بی احترامی می کنن چیزی نمی گید و همراه با بقیه می خندید
پدربزرگم یه جواب خیلی با مزه و در عین حال خیلی منطقی داد گفتن: اگه ترکها به درد نخور و بی اهمیت بودن اینقدر براشون جک نمی ساختن توی دنیا از آفریقا بد بخت تر که نداریم شنیدی یا دیدی درموردشون جوکی چیزی بگن عوضش تا دلت بخواد در مورد آمریکایی و ترکها جوک می گن!
آرمان جان همه ماهایی که اینجا هستیم به کشورمون به پرچممون و به فرهنگ غنی و والامون می بالیم ولی اینجور سرزنش کردن و جبهه گرفتن کار ما ایرانی های با اصالت نیست بلکه کار آمریکایی های یانکی و اعراب وحشیه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرمان 26
سلام دوستان
يعني چي اينكه نميشه ما بياييم يه چيزايي رو معلوم نيست سر تهش از كجا در آورده شده و صحبتهاي يه عده سود جو و تفرقه افكن هست رو بياييم بيان كنيم و بعدش هم اسمش رو بزاريم طنز ( هر طنزي پيامي داره ) مگه هر طنزي رو بايد بيان كرد خوبه شما اسم خودتون ر و گذاشتيد مرد پارس يا فارس اونوقت كشور و فرهنگ وحشي امريكا رو برتر از ما مي دونيد ؟!!! ملت ما فرهنگ بسيار غني داره و من هرگز اجازه نمي دم به ملت به فرهنگ و به ناموس مملكتمون توهين بشه بياييد ياد بگيريم هر چيزي رو زود تاييد نكنيم و به اون آفرين و بارك الله نگيم . بياييد يه كم به نفع خودمون كار كنيم نه بيگانگان .
خدا همه ما رو به راه راست هدايت كنه
انقدر شعار نده رفیق . این طنز اگر چه اغراق توش هست ولی خیلی به واقعیت نزدیکه. شما اگر از جامعه ی امریکا به مقدار کافی شناخت داشتی انقدر بر نمی آشفتی. اونها هم نقص هایی دارند ولی مسلماً محسناتی هم دارند.
یک مثال برات میزنم. وقتی که امریکا اوبامای سیاهپوست رو رئیس جمهور خودش انتخاب کرد سیاستمدار های آلمانی گفتند ما هم باید الگو برداری کنیم از امریکا و به کسانی که مهاجرند و یا پدر و مادر مهاجر داشتند فرصت و اجازه ی دستیابی به پست های کلیدی مملکت رو بدیم. و باید بدونیم که هنوز هفتاد سال هم از سخنرانی دکتر مارتین لوتر کینگ سیاهپوست در امریکا نمی گذره که روءیای برابری سیاه و سفید رو در امریکا داشت.
و این در حالیست که در دولت ما (كسانی كه جهان بینی متفاوتی دارند را بر نمی تابند و قرار نمی دهند) لطفاً جهان بینی خود رو بر اساس دریافتهات از صدا و سیما تنظیم نکن و سعی کن راجع به مسائل و دیگر کشور ها از دریچه های مختلفی اطلاعات کسب کنی.
سلام
خیلی اوقات ، وقتی تعامل می كنیم. بخشی از واقعیت ها را در سخنان یكدیگر می بینیم كه باید مورد تائید قرار دهیم و بعد نقاط ضعفی را كه حس می كنیم را شفاف كنیم. اینطوری بهتر می توانیم گفتگو كنیم.
آرمان 26 : اگرچه بحث جالبی را گشودند اما این ها در جملاتش تحریك كننده است:
1 - "شما اسم خودتون ر و گذاشتيد مرد پارس يا فارس"
2 - ".... من هرگز اجازه نمي دم به ملت به فرهنگ و به ناموس مملكتمون توهين بشه "
3 - " ...بياييد يه كم به نفع خودمون كار كنيم نه بيگانگان . خدا همه ما رو به راه راست هدايت كنه..."
قلب سپید: جواب مناسبی دادند، اما در پاسخ آرمان ، باز پاسخ تحریكی دادند:
"جبهه گرفتن کار ما ایرانی های با اصالت نیست بلکه کار آمریکایی های یانکی و اعراب وحشیه!"
wintersun77: پاسخی تدافعی و مستدل بر مشاهداتشون دادند. و این به محتوایی شدن بحث كمك ارزنده ای می كنه، لیكن باز تحریكاتی را در خودش داشت:
1 - " انقدر شعار نده رفیق"
2 - " و این در حالیست که در دولت ما (كسانی كه جهان بینی متفاوتی دارند را بر نمی تابند و قرار نمی دهند: جمله سیاسی كه به خاطر قوانین تالار ویرایش شد")
--- دقت كنید در بحث های محتوایی برای اینكه بحث متمركز و نتیجه بخش شود باید تا حدی كه می توانیم به حوزه های دیگر كمتر وارد شویم. ( مسائل سیاسی، مسائل اجتماعی، مسائل روانشناسی، مسائل فلسفی ، مسائل اقتصادی ، مسائل .... همه با هم در ارتباطند اما این دلیل خوبی نیست كه یك مسئله محدود را چنان در همه ابعاد بگسترانیم كه اصل قضیه تحت الشعاع قرار بگیره. - در اینجا تحریك بخش سیاسی موضوع علاوه بر اینكه خلاف قوانین تالار همدردی بود، منجر به تحریك و واكنش هایی می شد كه اصل این تاپیك در حاشیه می رفت)
3 - "جهان بینی خود رو بر اساس دریافتهات از صدا و سیما تنظیم نکن"
خلاصه و نتیجه گیری:
لذا برچسب نزدن ، عدم قضاوت ارزشی، محدود و محتوایی كردن بحث، تائید بخشهای صحیح از حرفهای جملات دیگران، مقابله به مثل نكردن و در نهایت استدلال منطقی و دوری از احساس محوری موجب تعاملات سازنده و رو به جلو می شود و موجب كدورت نمی شود. وهركس شاهد بحث باشد متوجه خصومتی در رد و بدل پیامها نخواهد شد.
تبصره:
1 - آفت پست من هم اینست كه دست به تجزیه و تحلیل پستهای اخیر زدم و به اصل موضوع نپرداختم. اما آگاهانه این كار را كردم،چون بنده در این تالار بیشتر سعی می كنم به ایفای نقش روانشناسی و مشاوره ای خود بپردازم.
2 - بخشهای بسیار مثبتی هم در این پستها از طرف هر كدام وجود داشت كه به خاطر محدودیت وقت به آنها اشاره نكردم.
سلام اول اینکه با مزه بود و مقداری همه لج درآر و مقداری هم متاسفانه واقعیت البته خیلی کم
ما عادت کردیم چیزی رو که به نفعمونه و خوشمون میاد سریع قبول می کنیم گل از گلمون می شکفه و درصورت اغراق هم عین واقعیت میدونیم و اصلا در موردش چونه نمی زنیم ولی برعکسش هم سریع موضع می گیریم
یه کوچولو واقع بینی هم بد نیست . یا اینکه می شه اون ها رو رفع کرد بهتراز انکارکردنه نه؟:72:
باتشکر از persian man گرامی
من این پست رو قبلا در جهت دفاع از خانم ها و طرز فکر غلط بعضی از افراد به حقوق زنها گذاشته بودم.:302:
کلیک کنید
سلام با تمام توضيحاتي كه داديد من بازم ميگم اين طنز به ضرب المثل مرغ همسايه رو قاز ديدن بيشتر مي خوره و حس بيگانه پسندي و از خودگريزي رو در افكار مي پرورونه و حتما توسط شخصي يا اشخصاي كه اين رو طراحي كردن(منظورم persian man نيست بلكه كساني كه اصل مطلب رو ايجاد كردن حتما با اهداف مغرضانه بوده چون حسابي روش كار شده نه با خاطر اينكه شما رو بخندونه بلكه يك نوع بزرگ كردن مشكلات و اينكه جامعه و فرهنگ آمريكا رو خيلي برتر از ما نشون داده كه من اصلا اينو قبول ندارم . ما همين الانش هم از خيلي جهات از امريكا سرتر و با فرهنگ تر هستيم اين رو مي تونيم به همه جهان ثابت كنيم توي همين امريكايي كه شما مي گيد وقتي يه طوفان وسيل اومد كشورشون دچار بحران شد مرده هاشون چندين روز تو خيابونهاي ويران شده رها شده بودن كسي براي كمك كردن نمي رفت همه جا رو غارت كردن اونوقت تو شهر بم ما بريد ببنيد چيكار كردن اين ملت چقدر از همه جاي ايران واسه امداد به منطقه زلزله زده با اون خطرات احتماليش اعزام شدن .حتي از كشورهاي ديگه هم به اين منطقه امدادگر اعزام كردن چون ما حس نوع دوستيمون رو به همه جهانيان ثابت كرديم ، اين نمونه كوچكي از حس انسان دوستي و آدميت واقعي در ملت ماست هزاران مثال اينجوري ميشه زد ، من نمي خوام بگم ما مشكل نداريم اما نمي تونم قبول كنم كه صرفا به وسيله يه طنز يه فرهنگ يه كشور رو بخواييم با لاتر از فرهنگ غني ايرانيان نشون بديم .من مي تونم در مورد اين طنز ساعتها صحبت كنم و بنويسم نه با اين لهجه خودموني بلكه خيلي علمي تر اما كسي كه خودش رو به خواب زده باشه به اين سادگي ها نميشه بيدارش كرد و من هم نمي خوام مثل مديرها صحبت كنم پس در همين حد كافيه .
موفق وشاد باشيد
در فرهنگ غنی ما حرفی نیست، اما من فکر میکنم اصلا بحث این حرفها نیست، بحث سر تر بودن نیست، حتی بحث امریکا یا عربستان نیست بحث بر سر رفتارها و طرز فکرها ست. اتفاقا موارد ایرانش خیلی دور از واقعیت نبود(البته به درستی یا نادرستی اش کاری ندارم). شاید بعضی از مواردی هم که برای امریکا آمده بود در فرهنگ ما جا نداشت دلیل نمی شود که چون جلوی اسم امریکا ست خوب یا درست باشد.
آرمان عزیز شما این موضوع را طنز می بینید اما من یک واقعیت...اصولا طنز هم بیان واقعیات با لحنی لطیف و خنده آور است...
در مورد فرهنگ غنی ایران حرفی نیست اما بهتره در مورد واقعیات تلخ ایران خودمان نیز نگاهی بی ندازیم....
در مورد طوفان وسیلی که در امریکا آمده بود(که زیاد هم اتفاق می افته) اگر در کشوری خودمان چنین بلایای طبیعی رخ می داد اطمینان داشته باشید خانه و کاشانه و انسانی باقی نمی ماند که حس فداکاری و همدردی انها گل کند.......چون فکر نمی کنم توان مدیریت اوضاع را در مقابل چنین مشکلاتی دارا باشیم...
بحث هم سر بالا بودن فرهنگ کشورهای غرب نیست بحث سر این است بتوانیم پیشرفت ها و توان دیگر کشورها را پذیرفته و بجای برچسب زدن به انها کمی در فکر ارتقا و پیشرفت توان مندی های خود باشیم.