بااشتباه دیگران خودمو سرزنش میکنم
سلام
میشه کمکم کنین؟ من نمیدونم باید چیکار کنم.. وقتی اشتباه کنم خودمو سرزنش میکنم وقتی دیگران هم اشتباه میکنند باز هم خودمو سرزنش میکنم!!! کوچکترین مسئله وچیزای عادی در نظر دیگران برای یه من یک مسئله بزرگ وخیلی مهمه!من ادم خجالتی وکم رو هستم . بیشتر ساکتم وحرف نمیزنم چون میترسم مسخره بشم.جمله بندیم خوب نیست ونمیتونم مثل بقیه هم کلاسیام خوب صحبت کنم همیشه حرف دارم واسه گفتن اما یه چیزی هست که نمیزاره من حرفامو بزنم.. کلا جلو اقایون صحبت میکنم اظطراب میگیرم.رفتم کنفرانس بدم تمام بدنم میلرزید صدام میلرزید.. داشتم پس می افتادم .حالم خیلی بد بود .. وقتی داشتم صحبت می کردم داشتم به بچها نگاه میکردم وتوضیح میدادم.همه داشتن حرفامو گوش میکردن . دوتا از دخترای کلاسمون غش رفته بودن از خنده!دستم خودم نبود خیلی ناراحت شدم اخم کردم .جلوی خودمو گرفته بودم گریه نکنم. میخواستم به خودم کمک کنم و این خجالتی بودنمو بشکنم اما بااین اتفاق الان چند روزه حالم بده هرکاری میکنم خوب نمیشم.همش میگم چرا اخم کردی؟الان بچها فهمیدن تو چقد ضعیفی...خودمو سرزنش میکنم.وقتی اونا کنفرانس میدادن اصلا نگاشون نکردم نمیخواستم مثل خودشون برخورد کنم .. بعد انتراک اومد با خنده بهم گفت یه سوتی بدی دادی خندم گرفته بود همش میخندید منم فقط نگاش کردم..من روم نمیشه دیگه برم دانشگاه .نمیدونم از خودم بدم میاد..:47: