-
خصیصه آقایون که خانمها مخفیانه دوست میدارند
خیلی سخت است که بتوان بر طبق خصوصیات اخلاقی که جنس مخالف آنها را میپسندد رفتار کرد. معمولاً هنگامیکه زمان قرارهای ملاقات فرا می رسد، خانم ها از هر نظر به خودشان می رسند، اما در مقابل آقایون همان چهره خسته و عرق کرده باشگاه را ترجیح می دهند. نکته مهمی که آقایون نباید هیچ گاه از نظر خود دور کنند این است که خانم ها همیشه آنطور که وانمود می کنند، نیستند و هیچ گاه حقیقت چیزهایی را که دوست دارند در همسر خود ببینند را به زبان نمی آورند. شاید برخی از خانم ها نسبت به بعضی از خصوصیات اخلاقی همسرشان دل خوشی نداشته باشند و همیشه از او ایراد بگیرند و به او غر بزنند؛ اما بد نیست که در این قسمت از برخی خصوصیاتی که می تواند یک خانم را همواره علاقمند به شوهرش نگه دارد نیز چیزهایی بدانیم. شاید خانم ظاهراً از تعدادی از رفتارهای بخصوص آقا رضایت نداشته باشد، اما واقعیت این است که او در باطن خود، از زور خوشحالی در حال انفجار میباشد. تعجب آور است؟!
این مقاله را بخوانید تا ببینید کدامیک از رفتارهای “مردانه” تان حس علاقه همسرتان را بر می انگیزد و برای تغییر آنها مجددا فکر کنید.
1- مرد مردها
هر چند خانم ها ادعا می کنند که از مردهای مرتب و تمیز و شیک پوش خوششان می آید، اما گاهی اوقات اگر با لباس های ورزشی کج و کوله جلوی آنها ظاهر شوید، غذا را بدون رعایت آداب ویژه بخورید، و در کوچه فوتبال بازی کنید، شاید به نظر خانم ها خیلی جذاب تر هم جلوه کنید. او بدش نمی آید که هر چند وقت یکبار برای نجاتش تلاش کنید، و یا اگر از عهده تعمیر برخی وسایل بر می آیید این کار را انجام دهید، و یا حتی با دوستان خود گپ بزنید.
یک خانم با یک آقا قرار نمی گذارد تا بر سر این موضوع که کدامشان کفش ها و یا موهای شیک تری دارند با او به رقابت بپردازد؛ بلکه این تفاوت های موجود میان شما دو نفر است که منجر به اتصال هر چه بیشتر شما به هم می شود. البته نباید فراموش کنید که زمانیکه برای مشاهده تئاتر و یا صرف شام به بیرون می روید، او از شما انتظار دارد که لباسهای مناسب و آراسته ای به تن کنید، اما در عین حال باید در نظر داشته باشید که در بقیه ساعات بیشتر از حس مردانگی شما لذت می برد - هر چند این امکان وجود دارد که هرگز به این موضوع اعتراف نکند- همیشه لازم نیست شیک ترین لباس ها را به تن کنید و درهای مختلف را پیش از او برایش باز کنید، فقط کافی است که آروغ های بعد از نوشیدنی را در زمان مناسب و هنگامیکه با دوستانتان هستید بزنید.
2- نه گفتن
شما باید تصمیماتی که به ذهنتان را می رسد را انجام دهید و بر طبق آنچه عقلتان به شما دستور می دهد، عمل کنید؛ حتی اگر این کار سبب عصبانی شدن خانم شود. آقایون تصور می کنند که دخترخانم ها به دنبال نامزدهایی می گردند که او را بتوانند روی یک انگشت خود بچرخانند و هر چه که می گویند انجام دهد. اگر بخواهید همیشه مطابق آنچه به شما دیکته می شود، عمل کنید، دیری نخواهد گذشت که رابطه تان کسل کننده و ملال آور می شود. خانم ها به دنبال مردی هستند که چیزی برای ارائه کردن در دست داشته باشد و بتواند عقاید و ملاحظات شخصی خود را در بحث ها وارد کند. آنها به دنبال مردی هستند که شخصیت منحصر بفردی داشته باشد. اگر تمام زندگی یک مرد را تنها “همسرش” تشکیل دهد، آنگاه دیگر چیزهای زیادی برای گفتن ندارد و برایش سورپرایزهای زیادی باقی نمی ماند که بتواند در مواقع ضروری آنها را رو کند.
حتی اگر همسر شما از آن دست خانم هایی باشد که دوست دارند قدرت و کنترل خانواده را بدست بگیرند، باز هم بدش نمی آید که گه گاه با شما قدرت آزمایی و جدلی برابر داشته باشد. بنابراین اگر تا به حال تصور می کردید که باید کنترل تمام امور را به دست او بسپارید، بهتر است از این به بعد دست از این کار بردارید؛ به منظور حفظ رابطه و نگه داشتن او حتماً نباید خودتان را به یک خدمتکار خانگی دست آموز تبدیل کنید.
3- داشتن شهوت جنسی شدید
کاملاً روشن است که اگر یک رابطه، تنها به برقراری روابط جنسی محدود شود، طرف مقابل احساس می کند که مورد سوء استفاده قرار می گیرد؛ اما از سوی دیگر باید این امر را نیز در نظر گرفت که یک خانم زمانیکه می بیند شوهرش در مقابل او کنترل خود را از دست میدهد و ابزار علاقه می کند انگار دنیا را به وی داده اند. اگر همسر شما شاغل است و شب هنگام پس از یک روز سخت کاری و سرو کله زدن با ارباب رجوع و همکاران او را در خانه می بینید هیچ چیز جز معاشقه نمی تواند او را خوشحال کند؛ این امر سبب می شود که او خودش را در راس تمام شادی های جهان قرار دهد. اگر او شغل حساس و با ارزشی دارد و در سمت مهمی قرار دارد، بهتر است شما شروع کننده ارتباط جنسی باشید. این امر به او اجازه می دهد که با خیال راحت از رابطه خود لذت ببرد.
4- مستقل بودن
شاید همیشه خانم ها به این دلیل که همسرشان ادعا می کنند سرشان بیش از اندازه شلوغ است، به آنها توجه کافی مبذول نمی دارند، وقت زیادی را در محل کار خود سپری می کنند و یا با دوست های خود خوش گذرانی می کنند، ناراحت می شوند. باید توجه داشت باشید که اگر می خواهید همسرتان در کنارتان باقی بماند، باید مانند یک پرنسس با او رفتار کنید؛ اما از طرف دیگر، همواره در نظر داشته باشید که اگر سرگرمی، تفریح و کارهای دیگری برای انجام دادن نداشته باشید، ممکن است خانم احساس کند که در حال خفه شدن در رابطه است. همان اندازه که شما در رابطه نیاز به فضا دارید، خانم ها نیز از آزادی خود لذت می برند و شدیداً به آن محتاج هستند. یک مرد مستقل و متکی به نفس در نظر خانم ها از جذابیت بیشتری برخوردار می باشد. یک مرد محتاج و بدون آرزو های بزرگ، برای بیشتر خانم ها هیچ گونه جذابیتی ندارد. بنابراین شما مجاز هستید که با دوستان مختلف خود قرار ملاقات بگذارید و شغل و سرگرمی مخصوص به خودتان را داشته باشید.
5- حسود بودن
حسادت یکی از احساسات قوی به شمار می رود. هر چند انسان ها نمی توانند میزان دقیق حسادت خود را کنترل نمایند، اما مقدار کمی حسد، آن هم به طور گاه گاه و اتفاقی، به راحتی می تواند حس جاذبه شما را در نظر او افزایش دهد. اگر شما نسبت به مردهایی که با اوصحبت می کنند، هیچ گونه عکس العملی از خود نشان ندهید، او تصور می کند که به هیچ وجه برایش ارزش قائل نیستید، به همین دلیل به دنبال کسی می رود که این خلا را برایش پر کند. اگر او در مورد یک همکار مذکر خیلی صمیمی و یا مربی اش بازخواست نمایید، شاید در ظاهر به شما غر بزند، اما در باطن لبخندی بر لب هایش نقش خواهد بست. توجه: زمانیکه نوبت به حسادت می رسد، مقدار کمی از آن می تواند مثمر ثمر واقع شود، پس در خرج کردن آن به شدت صرفه جویی کنید. از قدرت فوق العاده آن با خبر شوید: او می تواند عاشق مردی شود که نسبت به دارایی های شخصی او حساس بوده و از آنها محافظت کند.
6- آسیب پذیری گاه به گاه
هر انسانی دوست دارد که احساس کند دیگران به وجود او نیازمند هستند و از آنجایی که کمتر اتفاق می افتد یک خانم بتواند از شوهر خود محافظت کند، بد نیست که به او اجازه دهید این کار را از طریق روش های دیگر به شما اثبات کند. برای مثال بد نیست که به او اجازه دهید تا به شما گوشزذ کند نیاز به جوراب های بیشتری دارید، یا اینکه همیشه یادتان می رود رخت ها را به خشک شویی ببرید، و برای بستن کروات خود به کمک او احتیاج دارید.
شاید احمقانه به نظر برسد اما گاهی اوقات همین موارد ساده و پیش پا افتاده سبب می شود که او احساس بهتری نسبت به خودش پیدا کند و بیش از پیش جذب شما شود. البته این امر بدان معنا نیست که سعی کنید از او برای خود یک مادر بسازید - هر چند او از این کار بدش نمی آید - اما این امر شاید جزء آخرین چیزهایی باشد که او انتظارش را از شما دارد؛ فقط زمانیکه نیاز به کمک داشتید و احساس می کردید که او می تواند به شما کمک کند، از او درخواست همکاری کنید. با این کار بدون شک به او احساس قدرت، سودمند واقع شدن، و مهم بودن دست خواهد داد. اغلب مردها تصور می کنند که برای کشاندن خانم ها به سمت خود باید از خودشان یک قهرمان دست نیافتنی بسازند، اما این امر صحت ندارد. مقداری نیازمندی و کمک خواستن سبب می شود که شما در نظر او تا حدی آسیب پذیر جلوه کنید، و در چنین موقعیتی تمام خانم ها حاضر ایستاده اند تا به داخل رابطه شما آمده و به شما کمک کنند.
7- پنهان کردن احساسات
شاید او همیشه اعتراض می کند که چرا نباید بداند که شما در حال فکر کردن به چه موضوعی هستید. شاید دوست داشته باشد بداند که در طول روز و در محل کار برای ما چه اتفاقاتی رخ داده، شاید همیشه از شما بخواهد تا در مورد همه چیز با او صحبت کنید، و به اصطلاح سفره دلتان را برای او باز کنید تا بتواند به عمیق ترین نقطه از احساساتتان دسترسی پیدا کند. شما می دانید که خانم ها با دوست های دختر در مورد جزییات تمام مسائل به خصوص در مورد نگرانی های خود، صحبت می کنند. به همین دلیل اگر بخواهید تمام احساست خود را در مقابل او بازگو کنید، خیلی راحت می تواند به شما نمره دهد.
در برخی مواقع اگر کمی از او دوری کنید و خود را کمی اسرار آمیز جلوه دهید، او علاقه بیشتری به شما پیدا خواهد کرد. نکته جالب اینجاست که خودش به شخصه برای پیدا کردن حقیقت تلاش می کند. خانم ها لذت می برند تا بدون اینکه شما به آنها چیزی بگویید، خودشان بتوانند از اسرار شما سر در بیاورند. شاید آنقدرها هم که شما تصور می کنید از این کار متنفر نباشد.
8- سرتاپای او را وارسی کنید
خانم ها به اندازه آقایون دوست دارند که دیگران آنها را به خاطر توانایی های ذهنی و عملی شان تحسین کنند، و زمانیکه کاری را درست انجام دادند مورد تشویق قرار بگیرند؛ آنها در چنین حالتی انتظار ترفیع رتبه و تشویقی نیز دارند. اگر یک خانم با حالت جذابی صحبت میکند دلش می خواهد مورد توجه قرار بگیرد. البته این امر به شرایط و کسانیکه به او توجه می کنند هم بستگی دارد.
اما زمانیکه نوبت به مردی می رسد که خانم دوستش می دارد، با کمال میل به او اجازه می دهد که کلیه متعلقاتش را چک کند. خانم ها هم مانند آقایون از تعریف و تمجید لذت می برند. اگر به او توجه کنید او واقعا خوشحال می شود و این خوشحالی شما را به هر کجا که بخواهید خواهد رساند.
همیشه بهترین رفتارهایتان را رو نکنید
هر چند خانم ها در بیشتر موارد، زمانی که غر زدن هایشان را شروع می کنند کاملاً جدی هستند، (به ویژه زمانیکه آشغال غذاهای خود را روی میز بگذارید و یا جوراب هایتان را برندارید) اما باید این امر را هم در نظر داشته باشید که اگر بخواهید همیشه با او موفقت کنید و مطابق خواسته هایش رفتار کنید، او دلش برای خود واقعی شما تنگ خواهد شد.
این دست رفتارها به دو قسمت تقسیم می شوند: آنهایی که خود واقعی شما را نمایان می سازند و آن دسته ای که شما را به او نشان می دهند. از آنجایی که ما کاملاً واقف هستیم که خانم ها نیازمند توجه هستند و همین توجه باعث جذب خانمها به آقایون می شود، این احتمال وجود دارد که برخی رفتارهای منحصر بفرد شما باعث شود تا گل لبخند را بر روی لب های او بنشاند و در وجود او جذابیت بیشتری نسبت به شما ایجاد نماید. بنابراین هیچ گاه نباید به ظاهر صحبت های او توجه کنید؛ در بیشتر مواقع او شما را فقط به خاطر وجود خودتان دوست می دارد.
-
RE: خصیصه آقایون که خانمها مخفیانه دوست میدارند
حالم از اینکه چیزی رو دوست داشته باشید و خلاف اون(یعنی متنفر بودنتون رو نشون بدید ) بهم می خوره! دوستش داشته باشید اما نشون ندید! ممکنه به بهم ریخته بودنتون گیر بده اما از زور خوشحالی داره منفجر می شه! درسته خانوما خودشونم نمی دونن چی می خوان؟!!!!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط santatian
حالم از اینکه چیزی رو دوست داشته باشید و خلاف اون(یعنی متنفر بودنتون رو نشون بدید ) بهم می خوره! دوستش داشته باشید اما نشون ندید! ممکنه به بهم ریخته بودنتون گیر بده اما از زور خوشحالی داره منفجر می شه! درسته خانوما خودشونم نمی دونن چی می خوان؟!!!!!!!!
کاملا"با نظرت موافقم .
این دیگه حرف نداره: درسته خانوما خودشونم نمی دونن چی می خوان؟!!!!!!!!:104:
-
انصافا 8نکته گفته شده. اصلا به یک سوپر کامپیوتر بدید همه اینها رو رعایت کنه دچار logical error می شه. یعنی عملا به دلیل تناقضات واضحی که وجود داره نمی تونه مسئله رو حل کنه!
من بهتون می گم عمده مردها چی می خوان-احترام به اون و خونوادش-همدردی--مرتب بودن- آرامش- مهربونی همسر و یک زن کدبانو(یا برای بعضی یک زن مدیر) همین چند تا(در یک سطر)
فکر کنم لااقل از این بابت (هر چند خودخواهن!!!!!!!!!!!!؟) راحت تر می شه نیازشون رو برآورده کرد!!!
-
تناقض رفتاری!!!!؟؟نکته ی جالبیه* اگه دوست دارن چرا بهونه میگیرن.
این 8نکته که به خانومها مربوط میشه .معلوم نیست آرامش به همراه داره .عشق میاره .....ولی مطمئن برای مرد بیچاره جنگ اعصاب میاره - من شک دارم که این یه نوع خودخواهیه
-
خانومهای گرامی این هشت نکته رو تایید می کنید؟
-
سلام
به نظر من اين هشت نكته تا حدودي درسته و اما نه اينكه طرف نشون بده بدش مياد ولي خوشش بياد . مثلاً خودم اگه شوهر داشتم و" با لباس های ورزشی کج و کوله جلوی آنها ظاهر شوید، غذا را بدون رعایت آداب ویژه بخورید، و در کوچه فوتبال بازی کنید" اين كارارو مي كرد كلي هم قربون صدقه اش مي رفتم
و يا در مورد شماره 2 كاملاً هم عقيده ام
خانم ها به دنبال مردی هستند که چیزی برای ارائه کردن در دست داشته باشد و بتواند عقاید و ملاحظات شخصی خود را در بحث ها وارد کند. آنها به دنبال مردی هستند که شخصیت منحصر بفردی داشته باشد. اگر تمام زندگی یک مرد را تنها “همسرش” تشکیل دهد، آنگاه دیگر چیزهای زیادی برای گفتن ندارد و برایش سورپرایزهای زیادی باقی نمی ماند که بتواند در مواقع ضروری آنها را رو کند.
ولي گفتم من در ظاهر هم نشون مي دم كه ازين رفتار خوشم مياد واز مردي كه همش منتظره ببينه زنش چي ميگه و قبول كنه متنفرم .
در مورد شماره هاي ديگه هم همين نظر رو دارم
-
من در تاپیکهای دیگه نظرات کاملا متضادی رو می بینم!!!!
-
مهم نیست برای آقایون چی رو به همراه داره. مهم اینه که خانومها راضی باشن! البته اگه واقعا راضی باشن.
-
با تشكر ازsantatian و keivan عزيز كه نظر خودشون رو بيان كردن ولي من هم با نظر santatian موافقم اين كه بايد خانوما راضي باشن چون هر چي باشه ما با يه نگاه ديگه مسائل رو نگا ميكنيم و خانوما يه جور ديگه در واقع همون قضيه مردان مريخي و زنان ونوسيه يعني دو طرف تو دنياهاي ديگهاي سير ميكنن شايد اين مطالب از نظر ما مردا درست نباشه ولي فكر كنم اكثر خانوما قبولش دارن چون هر چي باشه اين مطالب نتيجه تحقيقات زيادي بوده كه با پرسش و پاسخ زياد بدست اومده از parmis08 عزيز هم تشكر ميكنم كه نظر خودشون رو دادن
ممنون
-
اول از مطلبی که نوشتید تشکر می کنم..
اما من با بعضی از مواردی که نوشتین مخالفم، مثلا اینکه همسرم با لباس کج و کوله بیاد پیشم و بره فوتبال بازی کنه، مثلا اینکه همسرم توی فکر باشه و هیچی بهم نگه.
من دوست دارم همسرم شخصیت مستقلی داشته باشه همونطور که خودم هم شخصیت مستقلی دارم، بهم احترام بذاره، باهام صادق باشه، افکارش رو باهام در میون بذاره، بهم اطمینان داشته باشه، و همیشه به ظاهرش برسه. من همیشه این کارها رو انجام میدم و تمام خواسته هامون رو به هم گفتیم، هم من هم اون در بیشتر مواقع رعایت می کنیم مگر در مواقعی که خیلی خسته ایم.
اینطوری حداقل در روابطمون با هم مشکلی نداریم، من اصلا دوست ندارم همسرم برام نقش بازی کنه، یعنی متنفرم از اینکه ظاهر و باطن همسرم متفاوت باشه، خودم هم دوست ندارم اینکار رو بکنم.
:72:
-
وای خدایا اینا دیگه کین؟؟؟!!! الان که دارم فک می کنم می بینم کاملا درسته. خدا خیرت بده خیلی خوب بود.:104::72:
خداجون اگه اینا رو نمیافریدی ما به کی می خندیدیم؟!:58::58::58::58::58:
-
آقاي santatian ببخشيد ولي برام جالبه بدونم شما چه مشكلي با خانم ها داريد كه اين قدر با شدت مقابل اونها جبهه مي گيريد !!!!
رفتارتون و جهت گيريتون بر عليه يك زن به هيچ وجه منطقي نيست ( البته ببخشيد ، فقط نظر خودم و گفتم ). اگر همه اقايان مثل شما در مورد زن ها فكر ميكردند و يا مي انديشيدند كه ديگه فكر نميكنم هيچ زني حاضر ميشد به هيچ مردي حتي نزديك بشه و حق هم داشت .
درسته كه قرار نيست مرد خودش و وقف زن كنه ولي قرار هم نيست زن خودش و وقف مرد كنه .. زن و مرد بايد تكامل يكديگر باشند.
اما آنچه كه مسلمه اينه كه ما مردها نميتونيم بپذيريم يك زن همون اندازه حق داره كه يك مرد داره و تحملش برامون سخته .
و من براي خودم متاسفم كه به عنوان يك مرد خيلي از مردها رفتار خودخواهانه اي نسبت به زن ها دارند.
فقط خواهشا دوباره موضع نگيريد كه زن فلان و زن فلان ... بهتره به جاي اينكه سعي كنيم ضعفمون و با تغيير دادن در ديگران (اينجا منظور زن هاست) برطرف كنيم... خودمون و اصلاح كنيم. و اول از همه اينو به خودم ميگم . و حرفم هم در حالت كليه .
هر تاپيكي كه در رابطه با علايق يك زن گفته ميشه شما فورا بر عليه اون قيام ميكنيد ..ظاهرا شما هيچ حق و ميل و علاقه اي رو براي خانم ها جايز نمي دونيد !!!
خواهشا انقدر متعصبانه برخورد نكنيد و افراط رو كنار بزاريد ( البته اين فقط پيشنهاده ) .
بپذيريد كه به قول جستجو " آدم و حوا فقط آدم نيستند " .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
وای خدایا اینا دیگه کین؟؟؟!!! الان که دارم فک می کنم می بینم کاملا درسته. خدا خیرت بده خیلی خوب بود.:104::72:
خداجون اگه اینا رو نمیافریدی ما به کی می خندیدیم؟!:58::58::58::58::58:
امیدوارم منظورتون از «اینا» خانمها نباشن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط persian man
آقاي santatian ببخشيد ولي برام جالبه بدونم شما چه مشكلي با خانم ها داريد كه اين قدر با شدت مقابل اونها جبهه مي گيريد !!!!
رفتارتون و جهت گيريتون بر عليه يك زن به هيچ وجه منطقي نيست ( البته ببخشيد ، فقط نظر خودم و گفتم ). اگر همه اقايان مثل شما در مورد زن ها فكر ميكردند و يا مي انديشيدند كه ديگه فكر نميكنم هيچ زني حاضر ميشد به هيچ مردي حتي نزديك بشه و حق هم داشت .
درسته كه قرار نيست مرد خودش و وقف زن كنه ولي قرار هم نيست زن خودش و وقف مرد كنه .. زن و مرد بايد تكامل يكديگر باشند.
اما آنچه كه مسلمه اينه كه ما مردها نميتونيم بپذيريم يك زن همون اندازه حق داره كه يك مرد داره و تحملش برامون سخته .
و من براي خودم متاسفم كه به عنوان يك مرد خيلي از مردها رفتار خودخواهانه اي نسبت به زن ها دارند.
فقط خواهشا دوباره موضع نگيريد كه زن فلان و زن فلان ... بهتره به جاي اينكه سعي كنيم ضعفمون و با تغيير دادن در ديگران (اينجا منظور زن هاست) برطرف كنيم... خودمون و اصلاح كنيم. و اول از همه اينو به خودم ميگم . و حرفم هم در حالت كليه .
هر تاپيكي كه در رابطه با علايق يك زن گفته ميشه شما فورا بر عليه اون قيام ميكنيد ..ظاهرا شما هيچ حق و ميل و علاقه اي رو براي خانم ها جايز نمي دونيد !!!
خواهشا انقدر متعصبانه برخورد نكنيد و افراط رو كنار بزاريد ( البته اين فقط پيشنهاده ) .
بپذيريد كه به قول جستجو " آدم و حوا فقط آدم نيستند " .
آقاي روشنفكر! قصد شما نمي دونم چيه از اين صحبتهاتون. افراط!
تو مردي و به عنوان يك مرد بايد راجع به حقوق خودت هم يك چيزهايي رو بدوني! شماره اي كه كنار اسمت به عنوان تشكر اضافه مي شه برات بي فايدست! اين ژستهاتم همين طور. من اصلا معتقد بر اين نيستم كه خانومها فلان مشكلات رو دارند. من معتقدم كه اصلا جز وظايف يك مرد نيست كه براي يك زن اون طوري كه اون مي خواد نقش بازي كنه. اون لحظه اي كه اون مي خواد مرد محكم باشه و اون لحظه اي كه اون مي خواد فرد با عاطفه!
ميل و علاقه يك زن به من ارتباطي نداره. بديش اينه كه اين ميل و علاقه مي ره مي شه وظايف يك مرد.
مگه يك زن اينكارو مي كنه؟ مگه يك زن مي بينه كه همسرش در يك لحظه بدون اينكه به اون بگه چه احساسي داره و چي مي خواد.
مرد وظيفش اينه كه از لحاظ مالي زنو تامين كنه- امنيت زنو تامين كنه؟عاطفشو تامين كنه. چون اون حساسه! كي گفته؟ غلط كرده هر كي گفته اين وظيفه مرده.
اين چه جور وظيفه دادن به يك نفر تو ارتباط دو نفره اي هست كه از نقطه نظر شما افرادي با حقوق برابر قلمداد مي شن. برو ببين تا كجاي اين تالار صحبت از حقوق زنان و ... است. ديگه داره مشمئز كننده مي شه. تو معتقدي به زنان ظلم مي شه. باش!!! من معتقدم بالعكس مردان باهاشون داره به شكل حيوان رفتار مي شه."اون خونواده رو ديدي- چرا براي زندگيت تلاش نمي كني؟" "مگه خانوم من تو براي زندگيمون تلاش مي كني؟ تو چيكار مي كني غير از اين كه بعضي اوقات لطف كني كمتر بابت نداشته هام تحقيرم كني!!" منم نظر خودمو مي دم.من 3 سوالم رو ميارم" اگر جواب اين سوالها رو دادي من تمام حرفهاي تو رو قبول مي كنم"
1
-مرد و زن بايد مكمل يكديگر باشند. يعني چي؟مرد بايد براي زن=زندگيش جون بكنه . در قبال اون خانوم بايد تلاش كنه كه لااقل سركوفت نزنه؟
2-مرد و زن بايد دوشادوش يكديگر وظيفه مالي-عاطفي و امنيت خونه رو بر عهده بگيرند؟
3-شما ليستي شامل 5 وظيفه كه براي يك زن متصور هستيد و در تاپيك به انواع روشهاي مختلف راجع بهشون اومده رو بفرماييد.(5 وظيفه= اينكه سر همسرش غر نزنه رو جز وظايف نياريد. اين بديهيات يك رابطست.)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
تا پول داری تا جایگاه خوبی تو اجتماع داری تا براش زوزه می کشی تا خوشی تو مال اونی ولی هروقت که برات مشکلی پیش اومد همش مال توه این مشکلات خودته و تو باید حلش کنی این تویی که منبع غم و دردی و اگه نتونی حلش کنی دیگه بدرد نمی خوری!!!
اما من از خدا گله ای ندارم چون خدا زن رو و مرد رو اینطور نیاافریده خدا زن رو آفرید تا قلب مردش رو محکم و استوار کنه تا تو زندگیش کم نیاره و چه زنانی بودن که در اوج مشکلات مردشون مثل شیر زن پشتش ایستادن و خیلی هاشون جوونی و خوشیشونو بپای مردشون گذاشتن
تا كي اينطور بشه كه روبرو بودن يك مرد با مشكلاتش جز مردونگيش حساب بشه. زنونگي چيه؟ توقع؟
-
به آيه آيه قرآن(به همين شب عزيز اگر دروغ بگم خدا زنده نگه نداره من رو) قسم مي خورم كه راضي بودم 50% وظايف من رو همسر من داشته باشه و 50% حقوق اون رو من!
اين حرفهايي كه خداوند زن را براي اين خلق كرد كه در پناه مرد باشد با جملات روشنفكري كاملا در تضاده كه! آخه به من چه كه بايد پناه يك نفر باشم. مگه من هم دنبال پناه نمي گردم؟ اون مشكلات مالشيو من بايد حل كنم. كي بايد مشكلات منو حل كنه؟ اون وقتي داغونه بياد آغوش من برام ساعتها گريه كنه . من وقتي داغونم اينقدر بغض كنمو داخل خودم منفجر شم كه مبادا خانوم احساس كنه كه اين مرد شخصيت خودشو از دست داده!!!
من بايد ابراز احساساتم اينطوري باشه" دوست دارم- " البته اون زمانهايي كه اون مي خواد. در ساير موارد باز هم .. مبادا خانوم احساس كنه كه اين مرد شخصيت خودشو از دست داده.
كدوم زن مياد به مردش كمك كنه در شرايط وحشتناكي كه صبح و شب با اون درگيره. تا كي من بايد به خاطر سردرد خانومم آشفته بشم و اون بابت از دست دادن كليه هاي من از من با يك نگاهي كه انگار كاري از دستش بر نمياد نگاهم كنه.
آقاي مرد ايراني بزرگواري كنيد اين جملتون رو مبسوط توضيح بديد"زن و مرد بايد تكامل يكديگر باشند."
"
-
آدم و حوا فقط حوا نيستند! خوب مشخصه نيستند.
اين چه ربطي داره. من از زماني كه اومدم صدها بار گفتم اين رو" نمي خوام تو زندگي من تلاش كنم براي كسي كه اون رو خداوند ظريف!!!! آفريد! ديگه دارم از اين حالت بالا ميارم - مي خوام كسي كنارم باشه كه مشكل من مشكل اون حساب بشه. يه بار به جاي اينكه تو تاپيكها دنبال اين بگرده كه چطور مي تونه رفتار بد منو تصحيح كنه بگرده چطور مي تونه به من در زندگي مشتركم كمك كنه چطور مشكلات مالي من رو اون براش راه حل پيدا كنه. خالي نكنه پشت منو وقتي من نيازم اونه." آخه بابا بد نيست يخورده فرافكني هايي كه در زمينه افراط به كار بردي رو در خودت مشاهده كني! تمام تاپيكهات داري از حقوق زنان طرفداري مي كني؟ هدفت چيه؟سايت مشاوره براي زندگي مشتركه يا سايت فمنيست ! يك فقط يك تاپيك كه باز كردي و در اون به حقوق مردان! هم اشاره كردي (شايد يه بنده خدايي نمي دونست مردان از چي خوششون مياد) بعد اين ادعاي افراط نسبت دادن به من رو بكن!!!
-
در آخر ... من با زنان نه تنها مشكلي ندارم كه بسيار بسيار معتقدم كه حتي به تعداد انگشتان دستم نشده كه به يك زن نگاه هرز داشته باشم اونو از خودم پايين تر بدونم و...
من با شمايي مشكل دارم كه به اين شكل افراط گرايانه سعي در احقاق حقوق يك جنس خاص(زنان) داري. اين سايت جاي اينكارها نيست . مسلما نياز هاي يك مرد رو شما بيشتر از نيازهاي يك زن مي دوني. در يك تاپيك بهشون اشاره كن. در يك تاپيك!!!!!!
-
اين رو بخون مرد ايراني! نظراتت رو بده مرد ايراني!
http://hamdardi.net/showthread.php?tid=4311
-
ابتدا لازم است اشاره شود قانون مشخصي در ارتباط با حقوق خانواده در كشور وجود ندارد و شايد مشكل اصلي همين بي قانوني باشد .مباحث خاصي در قانون حمايت خانواده وجود دارد كه مربوط به قبل از انقلاب ميشود ، در عين حال تمام سعي قانون مذكور جلوگيري از ازدياد طلاق و سختتر كردن مقررات آن بوده است ولي حمايتهاي اين قانون عموماً ضمانتهاي اجرائي ندارد و در واقع يك قانون ناقص است .
در حالي كه براي موارد مختلف بعد از انقلاب تلاشهاي مختلف شده تا قانون مدون وجود داشته باشد اما در حيطه خانواده اين سعي و تلاشها بسيار ناچيز و اندك بوده است .
متاسفانه بايد اشاره كنم اگر تلاشهاي انجمنهاي بانوان سعي داشته كه به حقوق زنان توجه شود و همين تلاشها بهمراه همراهي گروهها و تشكلهاي ديگر منجر به تصويب قوانيني مثل حق حضانت و يا مهريه به نرخ روز و اصلاح مقررات طلاق و . . . . شده در مقابل كمترين اهميتي به حقوق خانواده داده نشده است .در اين سالها سعي گروههاي خاص عموماً در جهت توجه به حقوق زنان بوده و هرگز به حقوق قسمت خيلي مهم جامعه انساني ايران با عنوان حقوق خانواده توجه نشده است ( بعنوان نمونه ).
ما در كشورمان براي دادرسي اعضاي خانواده و در محدوده حقوق خانواده آئين دادرسي خاصي نداريم و آئين دادرسي مدني بر اين امر حاكم است، دادگاههاي عمومي در اين خصوص فعاليت ميكنند و قوانين محدود مربوط به حقوق خانواده را كه در قانون مدني وجود دارد مورد توجه قرار ميدهند .
قوانيني كه در اين رابطه مراجعين دادگاهها را به دادگاهها راهنمائي ميكنند حقوقي مثل مهريه و نفقه و طلاق و حضانت ميباشد كه بصورت دست و پا شكسته كشتي قضاوت قضات را به پيش ميبرد . و ميتوان گفت دادگاهها اصلاً مجالي براي اصلاح خانواده ها و حل مشكل آنها ندارند .
بعضي از دوستان در سوالات خود ميپرسند براي ممانعت از ترك منزل و عدم تمكين زوجه چه كاري ميتوان انجام داد و جوابي ندارم كه بدهم چون در قانون ضمانت اجرائي براي الزام به تمكين وجود ندارد ، اما از طرف ديگر براي عدم پرداخت نفقه ضمانتهاي اجرائي حقوقي و كيفري مشخصي در قانون در نظر گرفته شده است به اين ترتيب كه از محكوميت مالي تا مجازات كيفري زندان براي اين مساله در نظر گرفته شده است و اين در حاليست كه نفقه و تمكين حقوق متقابل زوجين نسبت به يكديگر ميباشد ، يكطرف اينقدر سختگير و سمت ديگر رها شده است .
بديهيست مردان جامعه ما براي مراجعه به قانون در موارد اختلاف خانوادگي اقبالي نشان نميدهند و سعي ميكنند خوشان قانون باشند و بي عدالتيها و ظلمهايي كه به زنان ميشود گاهي ريشه در همين قوانين ناقص دارد .
مردان زيادي را ديدم كه اندكي بعد از عقد و ازدواج بخاطر درخواست مهريه از طرف زوجه آماده روانه شدن به زندان شده اند ، اين در شرايطي است كه طبق قانون مدني رياست خانواده در حيطه خانواده از خصائص مرد است و يا در ماده قانوني ديگري از قانون مدني آمده است زن بايد در خانه اي كه مرد تهيه ميكند سكني گزيند (آيا با توجه به اينكه زن شوهرش را روانه زندان ميكند و محل سكونت مرد زندان است مرد ميتواند نسبت به حقوق قانوني خود ادعايي داشته باشد ، بديهيست با اين اتفاق تمام حقوق قانوني خود را نسبت به همسرش از دست ميدهد ) .تمام اين اتفاقات فقط به دلايل ساده اتفاق مي افتد و يكي از آنها مهريه غير متعارف و سنگين و خارج از توانائي مالي مرد ميباشد .
سابق اختيار كردن همسر براي مرد امكانات و وجهه خاصي ايجاد ميكرد و يكي از اين موارد تمكين و فرمانبرداري زن از شوهر بود تا جائي كه با ديدن بعضي از فيلمهاي قديمي نسبت به وجود آن روابط و اقتدار مرد در خانواده و مظلوميت زنان در خانواده دچار شك و ترديد ميشويم .
اما آيا دختران و زنان آماده ازدواج امروز جامعه ما هم بسان زنان سابق جامعه ما هستند ؟ .پس چرا مهريه ها اينقدر زياد شده است؟
البته بايدانصاف داشت و بايد توجه داشت كه پسرهاي جوان جامعه ما نيز در حال حاضر گاهاً بلحاظ بعضي از رفتار وضعيت بهتري از دختران جامعه ندارند .با اين تفاوت كه اصولا ارگان يا گروه و تشكل خاصي از حقوقشان حمايت نمي كند چون آنها مردان! جامعه ما هستند .
چيزي كه مرا در مواجهه با تضييع حقوق مردان آزار ميداده سكوت و تحمل زائد الوصف و غرور بعضي از آنها ميباشد .وقتي مردي را مشاهده ميكني كه بخاطر عدم تمكن مالي براي پرداخت مهريه و يا بخاطر اقساط و پيش قسط سنگين بايد به زندان برود فقط در او سكوت و غرور مشاهده ميشود و سعي ميكند در آينده نزديك اين صدمه حيثيتي و اجتماعي را به زوجه پاسخگو شود در حالي كه گاهاً بعضي از زنها بخاطر اينكه از طرف همسرشان مورد آزار و اذيت واقع شده اند دادگاه را سعي ميكنند بر سر قاضي خراب كنند .
البته من اصلا وارد بحث حق حبس و تقاضاي مهريه نميشوم كه آن خود ديواني هزار صفحه ايست .
اما در پشت همين سكوت مغرورانه مرد،(در حالي كه اگر نداشته باشد خبري از پرداخت مهريه هم نيست) مقابله به مثل و آزارهاي متقابل او نهفته است و حتي بر اساس تجربه زناني كه بعد از اين اتفاق و احياناً طلاق با او مواجه ميشوند ديگر با مرد ساده اي روبرو نبوده و تعدادي از زنهايي كه با او مواجه ميشوند اسير بدبيني اين مرد شده و آسيبهاي جدي ميبينند در حالي كه ممكن است آن زنها از سنخ زنهاي صدر الذكر نباشند .
بصورت خيلي ساده اگر از اجراي مهريه يك مرد دچار مشكلات شود اين موضوع در بين افراد فاميل و بعضي از افراد ديگر در همسايگي و محل كار و . . . . مورد قضاوت قرار ميگيرد و اگر بصورت متوسط افرادي كه بصورت مستقيم و غير مستقيم با اين موضوع درگير شده اند بين حداقل 50 نفر و حداكثر در يك جمع اجتماعي و خانوادگي بزرگتر 200 نفر باشند و با شيوع اين مشكلات ناشي سالانه 1000 نفر درگير مشكل اجراي مهريه و تهديد به زندان بشوند سالانه بين پنجاه هزار تا دويست هزار نفر از اقدام به ازدواج دلسردتر ميشوند چون مستقيماً نتايج قبول ازدواجهاي با مهريه سنگين را مشاهده ميكنند و در عين حال خانواده ها از توقعات خود كم نمي كنند و هر روز بدتر ميشود .در يك بر آورد طولاني مدت تر و در طي 5 سال اين تعداد به رقمي بين 250 هزار نفر تا يك ميليون نفر ميرسد و اين مقدمات بدبيني به ازدواج را فراهم كرده و گرايش جوانان به انحرافات اخلاقي و فساد را تشديد ميكند .
هم اكنون خيلي از دختران جامعه ما كه با مهريه 500 سكه اي كه خواسته خانواده ها و يا خودشان است بزور حاضرند پاي سفره عقد بنشينند بدون حتي يك سكه با پسرهاي جوان ارتباط برقرار ميكنند ، ارتباطهائي كه براي آنها هيچ حقوقي در پي ندارد و اين قسمتي از وقايع مربوط به بالارفتن سن ازدواج است .
دختر و پسري كه نيازهايشان جديست ولي ميدانند تا 5 و يا 10 سال ديگر خبري از ازدواج نيست چه بايد بكنند؟ و عملاً چه ميكنند .
لذا بنظر من مهريه سنگين و شرايط سخت ازدواج در يك جامعه نشان دادن چراغ سبز به پرورش جوانان بي قيد و بند و بي مسوليت است .
حالا با اين تفاسير فكر ميكنيد بالا بودن مقدار مهريه خيانت به حقوق مردان است يا زنان؟! .
مساله سكوت در مورد حقوق و مسائل خانواده فقط به قانون و دادگاه خلاصه نميشود همين مساله در عرصه جامعه و اينتر نت هم مشهود است و عموم مردان ايراني حاضر نيستند مسائل و مشكلات خانوادگي خود را كه از قانون ناشي شده مورد نقد و انتقاد قرار دهند و به قوانين ناقص اعتراض كنند .
علت اصلي تغيير نكردن مقررات مربوط به خانواده و اصلاح بعضي از قوانين هم همين سكوت طولاني مدت كارشناسان و افراديست كه حقوقشان در حيطه خانواده دستخوش بي عدالتي بوده است .
از مدتي قبل با ديدن اين مشكلات وبلاگ حقوق خانواده و قانون را شروع كردم و با اسم انصاف قانون شروع به نوشتن كردم چون اصولاً در حال حاضر احترامي به حقوق خانواده گذاشته نميشود و هر كدام از اعضاء اصلي خانواده با اندك لجبازي ميتوانند بناي خانواده را بر باد دهند و جالب اينجاست كه قانون هم در بعضي موارد ايشان را ياري ميكند .در حالي كه اگر حقوقي براي خانواده قائل باشيم چيزي فراتر از حقوق زن و مرد بايد مورد توجه ما باشد اما در حال حاضر به خود اين موارد هم بدرستي رسيدگي نميشود.
عنوان حقوق خانواده در دفاع از حقوق تضييع شده اين ارگان اجتماعي بوده كه كمترين توجهي به آن نشده است و قانوني براي حمايت از آن نيست و عنوان انصاف قانون براي اين بوده كه ياد آور شوم قانون بدون انصاف هيچ كار آئي مثبتي در حيطه خانواده ندارد و در هر جاي جامعه نياز به انصاف باشد، خانواده از اولويت بالاتري براي اين منظور بر خوردار است ولي متاسفانه كمتر دلسوز داشته است .
-
به نظر من فمينيست يک حرف قشنگ و نان و آبدار برای آنان است که بهتر و بيشتر از زنها سوء استفاده کنند!
علت؟ ارزش گزاری از آنجا آغاز می شود که بين دو چيز اختلاف بگذاريم اگر نه دو چيز برابر که هيچوقت يکديگر را به نابرابری متهم نمی کنند.
وقتی حساب زن و مرد را از هم جدا کرديم آنوقت است که به چاله ی سياه ناخردی افتاده ايم و مجبوريم هرکدامشان را جداگانه ارزش گذاری کنيم که خود بخود يکی را برتر خواهيم دانست.
من از هر چيزی که بوی جدايی بين زن و مرد بدهد بيزارم و به نظر من واژه مردانه ی شاعر و واژه ی زنانه شاعره همانقدر زشت هستند که واژه های ضعيف و ضعيفه!
اگر خوب نگاه کنيد در زبان فارسی ضمير سوم شخص مفرد برای زن و مرد يکی است و فارسی تنها زبان دنياست که اين ضميرش برای هر دو جنس يکی است: او
حالا با جدا کردن زن و مرد جز افزودن به کج فهمی ها و ناراست کردن ديدگاه ها چيزی نصيب کسی نمی شود، فمينيست هم به نظر افتادن از آنسوی بام است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نديم
مرد باش و درد بكش....زن باش وجيغ بكش...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نديم
مرد باش و درد بكش....زن باش وجيغ بكش...
-
ازsantatian عزيز خواهش ميكنم كه بيشتر فكر كنن قرار دادن اين تاپيك به اين معني نيست كه فقط ما مردا وظايفي داريم كه بايد انجام بديم و خانوما نه در ضمن اين دليل نميشه كه همه با اين موضوع موافق باشن در ضمن اين تالار از كسايي تشكيل شده كه مثل منو شما هستند هر كس ميتونه نظر خودشو بگه و حتي انتقاد كنه ولي فكر نكنم ما اين حق و داشته باشيم كه به همديگه بي احترامي بكنيم بهتره هر كس نظر خودشو بگه تا همه استفاده كنن ممنون ميشم اگر شما هم مطلبي داريد در اختيار ما قرار بديد
از همه كساني كه در اين تاپيك نظر دادن ممنونم اميدوارم كه هميشه همدرد و هم راه هم باشيم
-
من به احدی بی احترامی نکردم. پستها رو بخونید. اگر بی احترامی من به خودم منظورتونه که دیگه بحث دیگه ایه. اگر نه که من در کل این تاپیک موضوعاتی رو مطرح کردم و به جواب افراد جواب دادم. " سوال پرسیدم= آیا این درسته که خانومها خودشون هم نمی دونن چی می خوان" جواب داده نشد. سوال من بی احترامی بود؟ خوب عذر می خوام. اون 8 نکته ای که فرمودید اینو می رسوند. من نادان هم خواستم از نادانیم کم بشه.
در پایان امیدوارم که همه همدرد خانومهای گرامی باشیم!
-
اينكه خانوما خودشون هم نميدونن چي ميخوان خودش يه جور بي احتراميه همون جور كه جواب ندادن به اين سوال بي احتراميه وظيفه من بود كه به سوالتون جواب بدم ببخشيد به نظر من جداي از اين جنسيت زن و مردي هر كس هم به نيازهاي خودش واقفه هم به وظايفش ولي تو اين مشكلات روز مره كه همه باهاش درگيرن ديگه هم خواسته ها و هم وظايف داره كم كم بي رنگ ميشه ولي گاهي بايد يه تلنگري به خودمون بزنيم تا زندگي شيرينتر از ايني كه هست بشه مگه نه؟
-
من دسته ای از وظایف یک زن رو (غیر از عدم تحقیر مردش !!!!) ممنون می شم لطف کنید. واقعا نمی دونم. برادرم در سن ازدواج قرار داره. شاید بتونم کمکش کنم.
-
دوستان santatianدرست میگه که خانومها خودشون هم نمی دونن که چی میخوان.اگه از شلخته بودن ولباس کج وکوله پوشیدن خوششون میاد چرا بهونه میگین یا گیر میدن.اگه گیر میدن چرا خوششون میاد .اگه خوششون میاد چرا گیر میدن؟؟؟؟؟؟؟
-
خیلی ساده اس، اونایی که گیر می دن خوششون نمیاد، اونایی که گیر نمی دن خوششون میاد.
-
متاسفانه اینقدرها هم ساده نیست.من بعضی اوقات فوتبال می رفتم. خانوم من به من گیر می داد که تو چرا بعد از فوتبال نمی ری لباستو بلافاصله عوض کنی و این منو آزار می ده. بزرگوار بعدها فهمیدم به خواهر من گفته که" یکی از بهترین چیزهایی که از فلانی(یعنی من) دوست داره اینه که مثل یک مرد رفتار می کنه و استریلیزه نیست (دقیقا تو این جور موارد)=گویا وسط یک بازی فوتبال بوده که بازیکن عرق بدن و صورتشو با لباسش پاک می کرده! من واقعا فقط بهتره سکوت کنم.
-
آقاي santatian عزيز ما نميگيم شما با زنها مشكل داريد، اما مطالبي رو كه شما مينويسيد همچين مفهومي رو ميرسونه، به همين دليل برداشت دوستان از نوشته هاي شما ...................(((من وقتي داغونم اينقدر بغض كنمو داخل خودم منفجر شم كه مبادا خانوم احساس كنه كه اين مرد شخصيت خودشو از دست داده!!!))) ضمنا مردي كه بغض داره خفش ميكنه بهتره گريه كنه ما زنها هيچ وقت فكر نميكنيم دچار اختلال شخصيت شده*** واقعا براي مردهايي كه اين افكار مسموم رو دارن متاسفم.
-
.............
.......................
..................................
دوست داشتم نظر مي دادم
اما اگر نظر ندم بهتره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط taravat
آقاي santatian عزيز ما نميگيم شما با زنها مشكل داريد، اما مطالبي رو كه شما مينويسيد همچين مفهومي رو ميرسونه، به همين دليل برداشت دوستان از نوشته هاي شما ...................(((من وقتي داغونم اينقدر بغض كنمو داخل خودم منفجر شم كه مبادا خانوم احساس كنه كه اين مرد شخصيت خودشو از دست داده!!!))) ضمنا مردي كه بغض داره خفش ميكنه بهتره گريه كنه ما زنها هيچ وقت فكر نميكنيم دچار اختلال شخصيت شده*** واقعا براي مردهايي كه اين افكار مسموم رو دارن متاسفم.
پس براي من متاسف باشيد. من اينو افكار مسموم نمي دونم.چون مبتني بر واقعياته. نمي دونم چرا خانومها به اين فكر نمي كنند كه رفتارشون يك مشكلي رو داره بالاخره كه همسرشون كمتر مشكلات زندگيشو براي اون مي گه!
مرد محكم باشه . مرد باشه . بشه بهش تكيه كرد و.....يك سري واژه مسخره اي كه اينقدر تكرار شده آدمو ياد گلادياتور مي ندازه و نبرد براي زنده نگه داشتن خودت و اطرافيانت.اصلا براي شما صدبار روزي اينو تكرار كنند شما مي توني به اين فكر هم برسي كه اجازه گريستن كه هيچي درد دل كردن داري؟
-
آقاي محترم
شما هم به عنوان يك مرد از يك زن انتظاراتي مي توانيد داشته باشيد مانند اينكه به شما توجه كنه،يك سري از كارهاي شما را برعهده بگيره و ترو خشكتون كنه، زماني را براي شما فراهم كنه كه شما در آن زمان به آرامش برسي و...
اينطور نيست كه يك خانم بنشيند و منتظر باشد كه همه چيز و همه كار از طرف مرد صورت بگيرد.
اگر شما ادعا مي كنيد كه تعصب گونه به بحث زن نگاه نمي كنيد آيا مي توانيد ادعا كنيد كه به جنبه هاي مثبت يك زن و وظايفي را كه در قبال شوهرش ايفا مي كند را مي شناسيد و يا اصلا به آنها فكر كرده ايد.
همانطور كه قبلاً گفتم من با برخي نظرات شما موافقم . اگر زن و مرد ادعا مي كنند كه با هم برابرند بايد از همه جنبه ها به آن گاه كرد اما نبايد انتظار داشته باشيد كه زن هم مانند يك مرد صبح تا شب توي خيابان براي بدست آوردن يك لقمه نان سگ دو بزند چون ماهيت زن اينگونه نيست و اينطور آفريده نشده زن به جاي آن مي تواند وظايفي همچون مديريت درامدي كه شما با هزار جان كندن بدست مي آوريد همراه شما و پا به پاي شما باشد. عدالت و برابري از نظر شما چيست؟! شما دوست داريد همسر شما هميشه لباس قرمز به تن كند او هميشه اين كار را مي كند و شما هميشه او را با لباس قرمز مي بينيد اما اگر يك روز آمديد خانه و ديديد كه همسرتان لباس مشكي پوشيده آيا از تنوع پيش آمده براي يك روز خوشتان نمي آيد؟! نگوئيد نه! كه الان مي خواهيم با هم منطقي صحبت كنيم. در حال حاضر اينقدر جبهه گرفته ايد كه فكر مي كنيد اگر يك روز زني بخواهد شوهرش را خلاف آنكه هميشه شيك پوش است با لباس ورزشي ببيند خيلي عجيب و يا حتي ناپسند است. قرا نيست چون شما نتوانستيد زندگيتان را آنگونه كه مي خواهيد هدايت كنيد همه چيز را زير سئوال ببريد.
هيچ كس در قبال هيچ كس مي تواند وظيفه اي نداشته باشد و هر آنچه كه بين دو نفر رخ مي دهد لطف است. مرد مي تواند پاك باشد مي تواند نباشد. اگر بود بايد ممنون او بود و عشق را نثارش كرد و اگر نبود مي توان در قبالش چنين كاري را نكرد. همه زندگي مانند همين مثال يك معامله است. كافيست كه تاجر خوبي باشيد و بتوانيد در معامله زندگي مبادله هاي خوبي بكنيد.
سخن من با خانمهاهم هست. كداميك از خانمهايي كه اينجا هستند واقعا براي زحمتي كه مرد مي كشد يا باري را كه تحمل مي كند مستقيما تشكر كند؟!؟!!؟ شايد يك غذاي خوشمزه و درست كردن يك شب آرام براي مرد به نوعي از طرف زن يك تشكر و احساس رضايت از زندگي باشد اما مرد نياز به شنيدن كلماتي دارد كه مستقيما ادا مي شود. چه كسي اين كار را مي كند؟!
مرد براي همسر خود زحمت مي كشد اما آيا شده كه از زبان خودش هم استفاده كند و بي منت از كاري كه كرده به زن توجه كند.
شايد اگر همه چيزها به صورت مستقيم گفته مي شد اينهمه سوتفاهم بين زنها و مردها به وجود نمي آمد اما ايراد از اينجاست كه ما ياد گرفتيم كه براي همديگر وظيفه تعيين كنيم.
مرد وظيفه دارد فلان كند،مرد وظيفه دارد بهمان كند. زن موظف است چنين باشد . زن موظف است چنان باشد...........
كمي بيشتر فكر كنيد و بياييد يك مشكل را براي خودمان يا براي ديگران حل كنيم به جاي اينكه بخواهيم به زور ديگران را متقاعد كنيم كه نظر ما را قبول كنند بدون اينكه از منطقي صحبت كنيم انتظار داشته باشيم كه بي چون و چرا تسليم ما شوند.
زن بد است مرد خوب است. مرد بد است زن خوب است. از افراد تحصيلكرده بعيد است كه به همين راحتي فقط نظر بدهند و نخواهند كه دليل يك چيز را بدانند يا بگويند.
خوب زن بد است ؟! به چه دليل؟!
نا شكر است؟!
چرا؟؟!
چرا ناشكر است. چگونه براي او رنج كشيدي كه او نديد؟! آيا روش كار كردن و زحمت كشيدنت درست بود كه او نديد و هر روز سر شما غر زد؟!
پس زندگيت شايد درست مديريت نشده؟!
براي هر چيزي هزاران سئوال مي توان طرح كرد كه جواب دادن فقط به چندتاي آنها مي تواند ريشه خيلي از مشكلات را بخشكاند
خوشحال ميشوم كه در اين بحث با من همراه شويد
-
دانه گرامی ممنون
زندگی بدون تعیین وظایف بی معنیست. نمی شه روی همه چیز اسم لطف رو گذاشت. این که شما می فرمایید که نمی شه زن مثل مرد سگ دو بزنه خوب بدون دلیل بود! چرا؟ پس تحصیل می کنه که چی؟ 65% دانشگاهها دختر هستند که چی؟
موقعیت کار و اجتماعی مناسب که چی؟
بنده برخلاف نظر شما دقیقا محتوای بعضی کارها رو با دلیل زیر سوال بردم و هیچ وقت نگفتم زن بد است یا مرد خوب است. من دقیقا به همین طرز تفکر مشکل دارم. ببینید من از اینکه یک زن موجودی عاطفی به حساب بیاد که باید هواشو داشت تا در روحیش خللی بوجود نیاد و... مشکل دارم. این وسط یکی داره فدای یکی دیگه می شه. ببینید دلایل اینکه مردها ( درصد مردهایی که علاقه ای به ازدواج ندارند بیشتر از زنانی هست که این علاقه رو در خودشون نمی بینید.نمی تونید انکار کنید) دیگه بسیار به مقوله ازدواج با دید منفی نگاه می کنند به دلیل همین قضیه هست.
عدالت وبرابری به این معنی است که افراد در قبال کارهایی که انجام می دهند مزد دریافت کنند. هیچ زن یا مردی نباید به این دلیل که جنس دیگری است فشار بیشتری رو در زندگی تحمل کنه. من با این دیدها مشکل دارم نه با زن! اگر با زن مشکل داشتم که اصلا سمت و سوی همچین کاری نمی رفتم و دلم هم نمی سوخت. عذر می خوام می رفتم عیاشی می کردم تا خودم رو اینقدر عذاب ندم! ولی من هم به این قضیه به دید مناسبی نگاه می کنم. معتقدم که الان نگرشی در جامعه ما بوجود اومده که نباید بیاد.
همون طور که من از همسرم انتظار کمک در کار بیرون خونه رو ندارم(اگر همسرم کار نکنه بیرون خونه] انتظار نباید داشته باشه من در کار داخل خونه کمکشون کنم.
اصولا من با تکرار واژه هایی که همزمان یک زن رو لطیف و قوی! نشون می دن مشکل دارم. جمع اضداد چیزیه که من باهاش مشکل دارم.نه زن!اگر دقت کنید می بینید که افراد بیشتر با من مشکل دارند تا من با افراد!!
یا یک مرد ایجاد کننده امنیت خونست و تامین کننده نیازهای خونه که در این حالت باید رئیس خونه( و نه ارباب خونه) به حساب بیاد و دیگه گله داشتن نداره. ببینید من با جملاتی که معمولا از طرف خانومها بیان می شه مشکل دارم"با هزار آرزو ازدواج کردم"مگه مرد با امید مرگ ازدواج کرده بود" زندگیمو پای اون گذاشتم" مگه مرد زندگیشو کجا ریخته؟" جوونیم تلف شد" جوونی مرد مونده؟"
-
در هر حال من به عنوان یک مرد از شما به عنوان یک زن می پرسم :
-شما چه وظایفی رو برای خودتون قائلید؟
- شما برابری و عدالت رو چی تعریف می کنید؟
جواب این سوالها اگر یکبار و توسط یک زن داده بشه(جواب هر دو سوال) به نحوی که نیاد بگه چون زن لطیفه. چون زن ظریفه. شما با زنها مشکل داری و...نوع پاسخ های بنده رو شک نکنید عوض می شه . من به هر حال مهندسی خوندم و منطقی فکر می کنم. الان مشکل من یک مشکل منطقی بین وظایف هست.
-
آقاي Santatian
خواهش مي كنم در ابتدا شما پاسخ دو سئوال گفته را از ديد خود بدهيد و من مفصل شرح خواهم داد كه بنده نظرم چيست.
من كلي صحبت با شما دارم..............