با حرف زدن راجع به مشکلات گذشته دارم شوهر خوبم رو آزار میدم
سلام
من حدود دو ساله که ازدواج کردم
اوایل عقدمون (پنج ماه اول) به خاطر تفاوت فرهنگی زیادی که بین من و خونواده ی همسرم وجود داشت خیلی اذیت شدم
مشاوره گرفتم هم از آقای مدیر و هم مشاور حضوری و خدا رو شکر مشکلاتم حل شد چون بخش بزرگی از مشکلات ساخته و پرداخته ی ذهن من بود فکر میکردم همسرم هم مثل خانوادشه اما به مرور بهم اثبات شد که تفکر کاملا مستقلی داره و ارتباطش با خونواده اش صرفا به خاطر رابطه و کشش خونی با اونها بوده...
همسرم الان رابطه اش رو با خانواده اش(به جز پدر و مادرش که خودم هم عاشقانه دوسشون دارم) به حداقل ممکن رسونده... البته خواهرشوهرم و جاریهام هم توهینای بدی به من کردن که دو تا تاپیک راجع به خواهرشوهرم موجوده
همسرم همیشه و همیشه جلوی خانواده اش و دیگران از من حمایت میکنه به پدر و مادر من خیلی احترام میزاره... به فکر پیشرفت منه...
من به خاطر یه آزمون شغلی تا هشت غروب کتابخونه ام شوهرم خودش میره خونه ناهارش رو گرم میکنه و انقدر رازداره که حتی به مادرش هم نگفته که من ناهار خونه نمیرم...
چون از حساسیت های من خبر داره عکس هیچ زنی توی گوشیش و لبتاب و... رو نگه نمیداره هیچ کلیپ و... حتی چیزهای ساده ای که شاید از نظر بقیه کاملا عادی باشه رو شوهرم به خاطر من رعایت میکنه... خیلی چشم پاکه
حاضرم قسم بخورم که توی این دو سال حتی زمان آشنایی قبل از ازدواجمون یک بار هم یه نگاه بد ازش ندیدم....
حالا مشکل اینجاست که من مدتیه شوهرم رو خیلی اذیت میکنم به خاطر مشکلات چند ماه اول عقدمون بهش سرکوفت میزنم... توهینایی که خواهرش بهم کرده رو مدام یادآوری میکنم (شوهرم بعد از توهین های خواهرش ارتباطش با خواهرش فقط در حد سلام هست)
مدام حرفهای ناراحت کننده میزنم و زندگیمون رو تلخ میکنم...خودم احساس میکنم بخشی از رفتارام به خاطر استرسیه که برای آزمون پیش رو دارم
دیشب شوهرم با لحنی که نصفش شوخی و نصفش جدی بود بهم گفت نیکیا فقط دعا میکنم زودتر از تو بمیرم و تو یکبار دیگه ازدواج کنی و بفهمی من چه جور شوهری برات بودم؟؟
همین شوخی منو تکون داده دیشب خواب خیلی بدی دیدم...
از صبح دارم فکر میکنم چطور این مشکل رو در خودم حل کنم
راه حلی که به نظر خودم رسیده اینه که یه برگ کاغذ بردارم روزهای هفته رو توش بنویسم بچسبونمش به دیوار و هر روزی که حرف از خانواده اش زدم توی اون کاغذ تیک بزنم اگر توی یه هفته حرفی نزدم یه جایزه کوچیک در نظر بگیرم و اگر حرفی زدم خودم رو تنبیه کنم
لطفا سرزنش نکنید سرزنش مال کسیه که خودش ندونه رفتارش چقدر اشتباهه:303::303: