-
1 فایل پیوست
ميخوام عروسي كنيم اما...
سلام دوستان عزيز اون دسته از دوستان كه تاپيك هاي قبلي منو خوندن بامن آشنا هستند من دختري 23 ساله هستم كه حدود يك سال است كه عقد هستم ومشكلات فراواني هم داشتم كه با كمك همسرم حلشون كردم ولي اين مشكل قابل حل نيست و من نمي دونم تا كي بايد منتظر حل اين مشكل بمونم راستش من دلم ميخواد زودتر عروسي كنيم ولي ما جايي براي زندگي نداريم من حتي حاضر بودم با مادر شوهرم كه خدا ميدونه مثل مادر خودمه واتفاقا خيلي هم دوستش دارم زندگي كنم ولي خوب خونه اوناهم كوچيكه و يك اتاق بيشتر نداره وبرادر شوهرهايم هم مجرد هستن وبا اين حساب اونجا نميشه وام ازدواجمون هم كه 2 ميليون بودو داديم براي ثبت نام خونه هاي 99 ساله كه اونم خدا مي دونه كي آماده ميشه اويل ثبت نام ميگفتن دو ساله ولي حالا ميگن معلوم نيستبه خدا موندم چه كاركنم ازبس به اين موضوع فكر كردم ديگه اعصاب واسم نمونده وضعيت مالي ما هم طوري است كه نميتونيم خونه كرايه كنيم و يا براي رهن وام بگيريم وقتي به شوهرم ميگم كه از اين وضع خسته شدم دلداريم ميده و ميگه هرتصميمي تو بگيري من عمليش ميكنم ولي يه تصميم عملي بنده خدا اصلا به روي خودش نمياره ولي وقتي توي چشاش نگاه ميكنم ميفهمم كه توي دلش چه قوقاييه دوستان خوبمشما فكر ميكنيد ما چه طوري ميتونيم ادامه بديم لطفا يه راه حل بديد كه با شرايط ما جور در بياد منتظر نظراتتون هستم :47::203::302:
-
RE: ميخوام عروسي كنيم اما...
سلام شهامت جون
ایشون شاغل هستند؟
-
سلام عزیزم
خیلی از افراد پیر هستند که تنها زندگی می کنن و دوست دارن یک زن و شوهر جوون بیان پیششون شما می تونید تو روزنامه و یا اماکن عمومی آگهی بزنید یا یک جای با کرایه پایین براتون پیدا بشه. اگر بگردین گیرتون میاد جوینده یابنده هست. یا علی
-
آره الينا جون ما هردو مون شاغليم ولي حقوقمون روي هم ميشه حدود 250 هزار تومان به نظرت ما چه كار بايد بكنيم
-
شهامت جان
نمیتونید دو شیفت کار کنید؟
خدا رو دست کم نگیر به خدا توکل کن کمکتون میکنه
-
سلام عزیزم اولا به خدا توکل کن. دوما چرا انقدر اصرار داری زود عروسی کنی ؟؟؟ دوست من فشار مالی خیلی بده و باعث می شه خیلی چیزها تحت الشعا قرار بگیره.
صبر کن خانمی. با این شرایطی که داری می گی چه بهتر دیرتر برید و پولتون رو بیشتر پس انداز کنید. عزیزم آینده نگر باش.
فکر کن بدون پس انداز با این شرایط اقتصادی ...
عاقلانه تصمیم بگیر دوست من . فشار مالی در زندگی خیلی پیش آمدهای بدی درپی داره. مشکلات دوران عقد رو تحمل کنی خیلی بهتره که شتاب زده بری خونه خودت.
به خدا توکل کن و صبور باش عزیزم.
-
توکل کنید به خدا خدا از جایی بهتون کمک میکنه که خودتونم شکه میشید
-
تخصص یا رشتتون(َشما یا همسرتون) چیه؟ شاید بتونم کاری براتون انجام بدم." اگر دنبال کار بهتر می گردید"
-
تو پیغام خصوصی بگید اگر اینجا نمی تونید. توکل کنید. ایشالله حل می شه
-
نازنين جان در واقع ابن من نيستم كه مي خوام ازدواج كنم بلكه اطرافيان اين فشارو ميارند وانگار نميبينند كه ما موقعيتش رو نداريم هر روز بايد اعصابمون به خاطر اين موضوع به هم بريزه نمي دونين چه فشاي رومونه جديده هم تز دادن كه عروسي كنيد بريد پيش مادر شوهر شرايط اونجارو هم كه بهتون گفتم چه طوريه ديگه دارم رواني ميشم
-
عزیزم با همه اینا بازم صبر کن. این فشار خیلی بهتر از فشار مالی تو زندگی مشترکه
-
تخصص شما یا همسرتون چیه. هر چی باشه(حتی اگر تخصص خاصی هم نباشه) این درآمد قابل افزایشه
-
الينا ي عزيز ما هردو از ساعت 30/7 تا 3 بعد از ظهر سر كاريم اگر بخواييم دوشيفت كار كنيم ديگه براي هم وقتي نداريم درضمن فاصله محل كار ما تا خونه هامون حدود يك ساعته
-
چرا دنبال یه کار دیگه نمی گردین؟
/آخه با این ساعات کاری حقوقتون خیلی کمه عزیزم
شاید بهتر باشه یه مدت صبر کنید
-
والدين شما يا ايشان نمي توانند مبلغي را جمع كرده و به شما به صورت قرض الحسنه قرض دهند تا شما به مرور پول آنهارا پس دهيد؟!
-
من همين كار روهم باپارتي پيداكردم دوست عزيز كو كار آخه صاحب كارم از آشناهاي دورمونه مجبورم باهمين حقوق سركنم
-
به خدا توکل عزیزم
یه کم عروسیتون عقب بندازین تا ببینید خدا چی میخواد
-
شهامت عزيز
انگار برخلاف اسمت زياد هم شهامت نداري عزيزم ؛ يك كوچولو استقامت و شهامت و توكل كه از خودت بگذاري ، همه چيز درست ميشه . يك كم صبر ميخواد كه متاسفانه ماها نداريم .
اينطور كه ميدونم با ثبت نام خونه هاي طرح 99 ساله ، شما هربار بايد يك مبلغي رو واريز كنيد . و اينطور كه ميگي پرداختش براتون سخته . باور كن اين مشكلات و همه ما به نوعي داريم . و شايد گذرونديم . پس زياد خودتو درگير نكن . من از تجربه يكي از دوستام كه تقريبآ مشكلش مثل شما بود رو ميگم .
دوست من و شوهرش هر دو شاغل بودن منتها همسرش شغل آزاد و خودش كارمند بود با حقوقي در حدود 250000 تومان . تويه همين طرح 99 ساله از محل وام ازدواجشون شركت كردن . بعد رفتن از بانك يك وام 3 ميليوني گرفتن ،ريختن به حساب همين طرح 99 ساله ، عروسيشونو كه گرفتن ، از محل اون تونستن يك خونه رهن كنن ، تمام در امد دوستم ميرفت واسه وامها و در آمد همسرش هم خرجشونو ميداد . با اين كار درسته كه اول زندگيشون يك كم سختي كشيدن ، اما دارند با عزت و خيلي آبرومند زندگي ميكنن .تا 8 ماهه ديگه هم ميرن خونه خودشون . اميدوارم تونسته باشم كمكت كنم
موفق باشي نازنين
-
دوستان گلم سلام ازتوجه و راهنمايي هاتون ممنونم ماندگار عزيز من عجله اي براي ازدواج نداشتم ولي همانطور كه قبلا گفتم اطرافيان ما هستند كه به ما فشار ميارند ولي من با كمك شما مقابل اين فشارها مي ايستيم ودر جواب دانه عزيز هم بگم كه شوهر من هيچ پشتوانه اي نداره اون پدر نداره و از بچگي روي پاي خودش ايستاده منم وقتي ميبينم شوهرم تا جايي كه توان داره براي زندگي مون تلاش ميكنه دلم نميخواد زير فشار اطرافيان غرورش بشكنه من تا حالا هم كم سختي نكشيدم ولي هرگز حتي پيش مامانم هم حرفي نزدم خودتون ميدونيد كه يك دختر جوان كه تازه عقد ميكنه چه آرزوهايي داره ولي من هميشه به اين فكر كردم كه هستند كساني كه وضعشون از ما بدتره من مشكلم حرفهايي است كه زده ميشه و مي دونم كه شوهرم با شنيدن اين حرفها چه حالي ميشه ولي به روي خودش نمياره
-
بسیار بسیار شما قابل ستایش هستید بانوی گرامی. این نگاه پاکی که داریدبه زندگی ،این عظمتی که در دید شماست شایسته بهترینها هست. به رسم احترام سر تعظیم جلوی شما فرو میارم و برای شما از خداوند منان آرزوی بهترینها رو دارم. "پیغام خصوصی من رو بخونید"
-
به خدا توکل کن عزیزم
خودش کمکتون میکنه
ما هم وقتی میخواستیم عروسی کنیم پول نداشتیم ولی خودش کمکمون کرد
-
عزیزم باور کن این مشکلات حل می شه . اصلا به این فکر نکن که روزهام خراب شد. من تازه عروس بودم و آرزو داشتم و ...
اصلا مهم نیست. منم الان تو شرایط سختی هستم از لحاظ مالی.
دوستام بهم می گن : خسیسه اسکوروچ . ولی مهم نیست . من به آینده و هدفم فکر می کنم. باور کن الان حتی سر پول کرایه ماشینم هم دودوتا چهار تا می کنم بعد پول می دهم !!!!
عزیزم تا می تونی مقاومت کن و سعی کنید حتی کوچکترین پول هاتون رو هم پس انداز کنید. وقت برای ریخت و پاش زیاده. ولی وقت جوانی و تلاش کوتاهه. به خدا توکل کن.
-
با نازنين موافقم ، من هم مثله خودت عقدم و واقعا مشكلات زيادي سر راهمه ، خودم و همسرم هر دو شاغليم و به قوله نازنين به هم ميگيم وقت واسه ريخت و پاش زياده ، از خيلي خواسته هام گذشتم و تو دلم دفنشون كردم
همش ميگم درست ميشه ! نگران نباش .. قسمتت تو همين بوده و هست ! و مطمئنم كه يكروز به همه خواسته هام دست پيدا ميكنم . چون به خدا و آينده ام اميد دارم
-
1 فایل پیوست
خوشحالم كه دوستان خوبي مثل شما دارم دوستاي خوبم امروز يكه از دوستام اومده بودپيشم و بهم پيشنهاد داد عروسك درست كنم
آخه من عروسك سازي بلدم ولي انقدر فكرم مشغول بود كه به فكر خودم نرسيده بود به اميد روزهاي زيبا براي شما :228:دوستتون دارم
-
دیدی خدا چقدر بزرگه
اون همیشه به فکر ماست و لطفش شامل حال ما
موفق باشی
-
شهامت جان اون خونه اي كه گفتي مال پدرشوهرت است يا اجاره ايي؟اگه مال خودشونه و سند داره ميشه وام مسكن گرفت بالاي 12 سال رو 12 ميليون و زير 12 سال ساخت رو 18 ميليون وام ميدن يه مبلغيش رو بردارين واسه پول پيش خونه الباقي رو هم شوهرت ماشين بگيره و 3 به بعد كار كنه.خيلي راحت روزي 15 هزار تومن رو ميتونه كار كنه ضمنا قست اين وام هم كمه.اگه سند داشتين برام پيغام بذار كه يه شماره بهت بدم كه بتونيد زودتر وام بكيريد چوا اگه از طريق بانك اقدام كنيد دو ماه طول ميكشه**اگه خيلي عجله داريد**
در هر صورت خدا رو فراموش نكن نميذاره بنده هاش لنگ بمونن ما هم براتون دعا ميكنيم.
-
شهامت جان بالاخره چيكار كردين؟
-
سلام عزیزم
فکر نکن خودت به تنهایی این مشکل رو داری من هم دقیقا مشکل شما رو دارم و این در حالیه که خانواده ی شوهرم یه شهر دیگه زندگی می کنند.شوهرم هم سربازه و هیچ کاری نداره اموراتمون هم با حقوق سربازیه شوهرم میگذره مطمن باش روز خوشت الانه چون خرج خورد و خوراکتون و.... به عهد خودتون نیست ولی اگه عروسی کنید همه مسولیتها به عهده خودتونه واسه بهتر شدن شرایط دنبال یه کار مناسبتر بگرد نا امید نشو از اون فکر های بد هم نکن ( جدا....)در ضمن من 1سال و نیم از عقدم میگذره 25سالم هم هست و شرایط فوق العاده بدی هم دارم هم با شوهرم هم خانواده شوهرم.واست دعا می کنم مشکلت حل شه دعای من زود گیرا میشه البته واسه دیگرون , نه واسه خودم.اگه مشکلت حل شد من رو هم دعا کن موفق باشی امیدت به خدا باشه.
-
در ضمن با نازنین جون هم خیلی موافقم من هم به خاطر کرایه راه تا محل کارم کلی پیاده روی میکنم که یه پولی بتونم پس انداز کنم البته به نفع بوده چون هم واسه سلامتی خوبه هم اندامت زیبا میشه هم پولت خرج نمیشه پس 3 تا سود داره. ه ه ه ببخشید نمی خواستم شوخی کنم واسه خنده گفتم که یکم بخندی عزیزم.
-
سلام شهامت جون. خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم نوشتی که با وجود تمام مشکلات نمیذاری غرور شوهرت خورد بشه.عزیزم مطمئن باش این روزای سخت تبدیل به بهترین و شاد ترین خاطرات زندگیت میشن. میدونم چون ما هم اوایل زندگیمون توی یه همچین شرایطی بودیم. به نظر من اون دوستت پیشنهاد خوبی داده. از استعدادت برای ایجاد یه کار جدید استفاده کن. همون عروسک سازی خوبه. حتی اگه میتونی عصرها توی خونه عروسک سازی یاد بده یا اگه تخصصی داری تدریس خصوصی کن. بعد هم یادت باشه برای اینکه پولت با برکت باشه حتما به یه خانواده یا آدم فقیر کمک کن. حتی 500 تومن. باور کن 1000 برابرش برمیگرده به زندگیت. شاد باشی
-
نظر شعله در جاي خودش بسيار قابل توجهه. در ميان تمام نظرات مثل نگين مي درخشه! تفكر در مورد بركت پول! بي نظيره شعله گرامي
-
دوستاي خوبم ازتون متشكرم فعلا داريم با هم تلاش ميكنيم تا ببينيم خدا برامون چي مي خواد اميدمون به خداست قول ميدم براي همتون دعاكنم ديروز شوهرم قاطعانه ايستادو گفت هيچكس حق نداره به ما فشار بياره كه عروسي بگيريم يا نگيريم وما تا كاملا آمادگي نداشته باشيم دست به كاري نمي زنيم نمي دونيد اون لحظه چه احساس خوبي داشتم منم بهش قول دادم كه همراههيش كنم تا آمادگي لازم رو پيداكنيم
-
سلام شهامت جان. خوبي؟ آفرين كه محكم پشت شوهرت هستي. اگه شوهرت خوب و با اخلاق هست .اصلاً يه لحظه هم از ازدواجت پشيمون نشو. خدا خودش براتون مي سازه. ايمانتون رو قوي كنيد. البته من با نظر آقاي santatian موافقم. مي تونيد با يه كمي پشتكار دنبال كار بهتر و حقوق بيشتر بگرديد. نگذاريد به خاطر دخالت هاي اطرافيان زندگي به كام جفتتان تلخ شود. شما دو نفر مي خواهيد ازدواج كنيد نه ديگران. پس به نظر اطرافيان توجهي نداشته باش.