-
+منظورش از این رفتار چی بود ؟
به نام خدا
سلام به همه عزیزان. امیدوارم خوب و خوش باشید.
شرمنده تاپیک زدم دوباره ! آخه تاپیک های قبلی خیلی کمکم کردین و من هیچ جا دوستای به این خوبی ندارم.
خوب این دله صاب مرده ی ما باز دم به تله داد و نتونست جلو خودش رو بگیره.
درباره یه دختر خانمی که قبلا هم راجع بهش تاپیک زده بودم رفتم درست و حسابی تحقیق کردم. دختر خوبیه و خانواده ی خوبی هم داره.
حالا من به این حرفا کاری ندارم.
چند روز مراقبه حرکات و رفتارش نسبت به خودم بودم و اوایل احساس میکردم که شاید از من خوشش بیاد ولی به مرور زمان مطمئن شدم که از من خوشش میاد.
من هم هواشو داشتم و کلاسایی رو که تو دانشگاه می پیچوند رو جزوشو واسش تهیه میکردم.
امروز دیگه طاقت نیاوردم و بهش گفتم :
" من اهل مقدمه چینی نیستم یعنی راستش اصلا بلد نیستم. از شما خوشم اومده و میخوامستم رابطه ای فراتر از رابطه ی دانشجویی با شما داشته باشم"
اون خندید و گفت, چقدر راحت و ریلکس صحبت میکنید. منم گفتم, آخه همیشه سعی کردم صادق باشم.
بعدش پرسید که مثلا چه رابطه ای ! این سوال رو شاید 10 بار پرسید. من گفتم یه رابطه ی دوستی ساده. ولی بیشتر از رابطه ی دانشجویی. گفت, من نمی خوام دوست پسر داشته باشم !!! البته این رو با لحن خوب گفت. گفت خیلی دردسر داره. ازم پرسیذ نظرت راجع به عقیده من چیه !؟ منم گفتم خوب من به تو پیشنهاد دوستی دادم تو هم میتونی قبلو کنی و هم رد کنی ! انتخاب با شماست.
مرتب می پرسید که چه نوع رابطه ای.
بعد داشتیم با هم صحبت میکردیم من فکر کردم جوابش منفیه ولی اون گفت "باشه بعدا با هم حرف میزنیم" اینو که گفت من خیلی به فکر فرو رفتم ! واقعا نفهمیدم که منظروش چی بود ! اگه نمیخواست خوب همین امروز حرفشو بهم خیلی راحت میزد که "نه" ولی چرا گفت بعدا با هم حرف بزنیم ؟ به نظر شما منظورش چیه ؟ چی بهش بگم ؟
خیلی ممنون.
-
RE: منظورش از این رفتار چی بود ؟
-
سلام دوست من.
ببخشید منم مثل خودت رکم. معذرت می خوام بی پرده حرف می زنم.
متاسفانه تو جامعه ما دوستیها سادگی و بی ریایی خودشو از دست داده و پس از یکی دو جلسه رابطه به سکس می رسه.
دوست خوبم قصد توهین به شما رو ندارم ولی منم هم سن و سال خود شماهام و تو جامعه بودم. اکثر دوست هام و خودم موقعیت های اینچنینی برامون پیش اومده بود. در دختر خانم های خانواده دار خوب تا اونجایی که من می دونم قضیه دوست پسر داشتن داره کم کم کنسل می شه چون اخرش ...
چند روز پیش یکی از دوستان مجردم می گفت : " ای بابا نازنین، دوست پسر می خواهم چه کار. که خودمو فقط در اختیارش قرار بدهم.؟؟؟ تازگی ها همه دوستیها به ابتذال کشیده شده "
من منظورم اصلا به شما نیست خدای ناکرده.
حتما دختر خانم مورد نظر شما هم از چه نوع رابطه ای منظورش همین بوده. به نظر من ایشون می خواد مطمئن بشه که واقعا هدف شما از دوستی چیه ؟؟؟
یک رابطه سالم که در صورت جور بودن شرایط به ازدواج ختم شه یا یک رابطه ی هوس الود که قراره فقط به یک لذت کوتاه ختم بشه.
به نظر من شما باید صریحا به ایشون درباره ی انگیزتون از دوستی توضیح بدین تا ایشون بتونن تصمیم بگیرند.
-
مرسی نازنین. حرفات منطقیه ولی چطوری بهش بگم خوب ؟
-
عین همین حرفایی که من زدم بگو.
بگو متاسفانه روابط دختر پسرها این طوریه ولی من نمی خوام ما این طوری باشیم. بعد هم ازش بخواه صادق باشه.
بگو می خوای اول رابطه هر دوتون به هم قول بدین صادق باشین و اگه حرفی زدین پاش بایستید. یک موقع نشه یکهو تو دلت پی یک دلبر دیگه بره یا اون.
برادر خوبم نمی دونم چند سالته ولی یک توصیه خیلی جدی بهت می کنم. خواهشا خواهشا و خواهشا الکی به هم دل نبندید. منطق برخورد کنید تا خدای ناکرده خیلی از همین مشکل هایی که توی تالار درای می بینی شما دو تا دچارش نشین. خیلی چشم و گوشتون رو باز کنید .
باور کن زندگی مشترک با دوران دوستی زمین تا آسمون فرق می کنه. اینو خواهرانه بهت گفتم.
-
به نظرم منتظر خواستگاري و پيشنهاد ازدواج و اين حرفا بوده..........
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین غ
عین همین حرفایی که من زدم بگو.
بگو متاسفانه روابط دختر پسرها این طوریه ولی من نمی خوام ما این طوری باشیم. بعد هم ازش بخواه صادق باشه.
بگو می خوای اول رابطه هر دوتون به هم قول بدین صادق باشین و اگه حرفی زدین پاش بایستید. یک موقع نشه یکهو تو دلت پی یک دلبر دیگه بره یا اون.
برادر خوبم نمی دونم چند سالته ولی یک توصیه خیلی جدی بهت می کنم. خواهشا خواهشا و خواهشا الکی به هم دل نبندید. منطق برخورد کنید تا خدای ناکرده خیلی از همین مشکل هایی که توی تالار درای می بینی شما دو تا دچارش نشین. خیلی چشم و گوشتون رو باز کنید .
باور کن زندگی مشترک با دوران دوستی زمین تا آسمون فرق می کنه. اینو خواهرانه بهت گفتم.
من 5 ماهه پیش از نامزدم جدا شدم داشتیم با هم زندگی میکردیم که نارو زد. بیخیال اصلا نمیخوام بهش فکر کنم ...
مرسی خواهری که نظر دادی.http://www.hamdardi.net/images/smilies/16.gif
-
پس حواستو دوباره جمع کن . خیلی هم جمع کن. همون طور که می گن پسر ها و مردها بد شدند من اعتقاد دارم خیلی از خانم ها هم بدتر شدند.
برات ارزوی موفقیت می کنم.
-
مرسی. راستی نازنین من اسمم نویده.
امروز دوباره تو دانشگاه دیدمش و ازش خواستم باهش صحبت کنم اما با چند تا از دوستاش بود و گفت بذار واسه بعد.
حتما این حرفا رو بهش میزنم خیلی ممنون از کمکت خواهری
-
سلام برcag art. نازنین حرف هایی خوبی رو زد. دوست عزیزم به قول نازنین زندگی مشترک با دوستی زمین تا آسمون فرق داره. عزیزم اصلا هدف شما از این رابطه چیه؟ فقط دوستی یا ازدواج؟ اگر دوستیه مواظب باش با چه کسی داری دوستی می کنی و بازم مواظب باش با گذشت زمان این دوستی از حریم خودش خارج نشه. اگر هدف شما ازدواجه بنظر من نباید با او رابطه داشته باشید چون برای شما هنوز ازدواج زود است شاید بگی خوب بعد چند سال که باهاش دوستیم ازدواج می کنم ولی اینو بدون شما فعلا در شرایطی نیستید که بتونید همسر آینده خود را انتخاب کنید پس اگر قصدتان ازدواج است دست نگه دارید. و اگر هدفتان دوستی است خواهشن به او دل نبندید و حریم این دوستیرو رعایت کنید. امیدوارم بهترین تصمیم را بگیری دوست مهربانم. شاد باشی.
-
مخلص نقاب عزیز. خوبی ؟ از این ورا ؟
راستش ازدواج رو واسه همیشه از زندگیم بیرون کردم.
هدفم فقط دوستیه ! حرف های قشنگی زدی ممنونم.
-
نوید جان می شه برام بگی هدفت از دوستی چیه ؟؟؟ مثلا دوست دختر داشته باشی که چی بشه ؟؟؟
-
چشم نازنین جان. ببین مسلما من نمیتونم با هم جنسم یه رابطه ی عاطفی داشته باشم. بعد از اون جدایی احساس تنهایی شدیدی میکنم که با هیچی نتونستم پرش کنم حتی با هم جنس خودم. واسه همین میخوام یه دوستی خیلی خیلی ساده رو با ایشون شروع کنم. همین.
-
مرسی خوبم. نازنین راست میگه هدفت از دوستی چیه؟
-
یعنی هدفت از دوستی فرار از تنهایی است اینجور که از حرفات فهمیدم.
-
برادر خوی واقعا یک دوستی ساده می تونه خلاء های تو رو پر کنه؟؟؟
خودتو گول نزن . با خودت صادق باش.
ببین چند هزار نفر مثل تو فقط می خواستن تنهایی هاشون رو پر کنند ولی اخرش یک جور دیگه درگیر شدند. از چاله در اومدن تو چاه افتادن.
خودتو بیخود درگیر نکن نوید جان. به جای دوستی با جنس مختلف خیلی راه های دیگه می تونی تنهایی هاتو پر کنی.
به نظرم داری اشتباه راهتو انتخاب می کنی.
-
آخه چرا نازنین و نقاب عزیز ! یعنی میگین وسطش گیر میکنم ؟
-
نوید جان من هم با نظر نازنین موافقم. اگر شما فقط بخاطر فرار از تنهایی با او دوست شوید اشتباه بزرگی را می کنید . دوست من این را بدان حتی اگر با او دوست شوی بازم هم حس تنهایی شما از بین نخواهد رفت . اصلا دوست عزیزم تنهایی را شما چطور معنی می کنید؟
-
-
ببین دوست دارم یه دوست دختر داشته باشم. شرمنده خیلی رکما !
-
اهان پس قضیه اینه. فقط بخاطر اینکه می خوای دوست دختر داشته باشی با او رابطه برقرار می کنی. ولی دوست عزیزم این را بدان هدف از هر رابطه ای رسیدن به آرامشه. پس همه جوانب را بسنج و فکر کن آیا این رابطه باعث عقب ماندگی در درس یا باعث فشار روحی نمی شود.
-
درس رو که نه مطمئنم ولی روحی !!! البته اگه فشار روحی باشه که آدم از زندگیشم عقب میفته چه برسه به درسش ! نمیدونم والا آخه من بهش پیشنهاد دادم خوب حالا برم چی بگم !؟ بگم پشیمون شدم ! با خودش نمیگه این منو مسخره کرده !؟
-
نه راحت باش. خوب دوست دختر داشته باشی که چی بشه ؟؟؟؟ که چه کار کنید ؟
اگه می شه سنت رو هم بگو.
-
نوید عزیز، فکر می کنی اون خانم اگه از قصد شما با خبر بشه، با این دوستی موافقت کنه؟ اینکه شما از این شخص خوشتون اومده و برای پر کردن تنهایی هاتون می خواین باهاش رابطه داشته باشین به نظرتون کمی خودخواهی نیست؟
به خاطر رابطه ای که در گذشته داشتین و حالا به هم خورده نباید به کل قید داشتن زندگی مشترک رو بزنید، شاید الان نیازتون رفع تنهایی باشه، چند سال دیگه چی؟
شما می تونید دوست دختر داشته باشید همونطور که خیلی از آقایون دیگه دارن، اما شما هم مثل اونها به زندگی نگاه میکنید؟ شما هم همون چیزی که اونا از زندگیشون می خوان رو می خواین؟ (البته منظورم دوستی های بی هدفه)
شما باید بیشتر به خودتون فرصت بدید، هنوز تأثیر اون رابطه قبل در وجود شما هست، به جای اینکه از تجربه هاتون برای ادامه دادن راه استفاده کنید دارید از یه راه دیگه میرید.
من واقعا در وضعیت و شرایط شما نیستم، اما اگه کمی صبر کنید مطمئن هستم نتیجه بهتری می گیرید.
:72:
-
ببین تا تو با خودت کنار نیای و به این نتیجه نرسی که این دوستی شاید وضع الانتو بدتر کنه نمی خواد بری هیچی بگی.
تو باید با خودت کنار بیای و سبک سنگیناتو بکنی. اگه به نتیجه برسی چه دوست دختر داشته باشی چه نداشته باشی همون فکرتو عملی می کنی. بهانه نیار.
خودت با خودت فکر کن ببین مزایاش به معایبش می چربه ؟ ببین فردا از چاله در اومدن تو چاه افتادن نیست ؟؟؟
-
نه دوست عزیز شما به او چیزی نگوید. من هم کلا با دوست دختر مخالف نیستم حتی دوست دختر خوب باعث پیشرفت هم میشه. من میگم با خدت بشین فکر کن واقعا هدفت از این رابطه چیه؟ فرار از تنهایی پس بدون در اشتباهی. اما اگر هدفت چیز دیگری است که خودت میدونی. ولی هدفت هر چی باشه باید در آخر به آرامش ختم بشه و گرنه ....... امیدوارم بهترین تصمیم را بگیری.
-
من با نقاب موافقم.
اول تکلیف خودتو با خودت روشن کن.
-
از تمامه شما ممنونم که اینقدر صادقانه کمک میکنید. دسته همتون رو می بوسم ( نامحرما دستکش دستشون کنن:d)
با نظراتتون تا حدودی ( 90%) موافقم. شما درست میگید اما تکلیف من چی میشه ؟ من هدفم از دوستی فقط اینه که یه دوست دختر داشته باشم. یه دوست مثه تمامه دوست پسرهام با این تفاوت که یه مقدار عاطفی تر باشه. این اشتباهه ؟
-
راستی نازنین جان من 21 سالمه.
-
نوید جان باید بروم. فردا در این خصوص مفصل حرف می زنیم. فعلا بای .
-
همین قدرم که محبت کردی کمک کردی ازت واقعا ممنونم.
موفق باشی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cg art
از تمامه شما ممنونم که اینقدر صادقانه کمک میکنید. دسته همتون رو می بوسم ( نامحرما دستکش دستشون کنن:d)
با نظراتتون تا حدودی ( 90%) موافقم. شما درست میگید اما تکلیف من چی میشه ؟ من هدفم از دوستی فقط اینه که یه دوست دختر داشته باشم. یه دوست مثه تمامه دوست پسرهام با این تفاوت که یه مقدار عاطفی تر باشه. این اشتباهه ؟
بنظر من همین هارو بهش بگید و نظرشو بپرسید .
-
ممنون digitalman جان. چشم اینارو هم بهش میگم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cg art
سلام
من تو یه تاپیک دیگه ت در این مورد نظر داده بودم ولی فک کنم دوس داری همون راهی رو بری که خودت انتخاب کردی و اصولاً میگن نرود میخ آهنین در سنگ .
عزیز من ، گیریم که تو از تنهایی در اومدی و رابطه تونم در حد خیلی ساده موند و دل نبستی و از این حرفا ، تکلیف اون دختر بیچاره چی میشه . فکر می کنی اونم واسه که تازه از یک درگیری عاطفی بیرون اومده رابطه برقرار می کنه و اگه دو روز دیگه بهت وابسته شد بعد تکلیف چیه ؟؟؟ با خودت رو راست باش ، نمی تونی خودتو گول بزنی این کاری که داری می کنی خودخواهیه محضه و فوق العاده غلط .
البته اینم نظر منه دیگه بازم خود دانی . امیدوارم درست تصمیم بگیری نوید جان وگرنه ممکنه تا آخر عمر عذاب وجدان یک اشتباه رهات نکنه .
-
سلام. من دوباره اومدم. برادر خوبم من با parmis08 کاملا موافقم . راهتو اشتباه داری انتخاب می کنم. دوست من تازه 21 سالته . الان باید تمام همتتو بذاری برای ساختن آینده. مطمئن باش فرصته های خیلی خیلی بهتری می تونی داشته باشی. یک مدت خودتو از این فیلد بیرون بیار. می تونی با ورزش کتاب خوندن و حتی سر کار رفتن وقتتو پر کنی.
دوست من بذار احساسات پاکت همین طور پاک بمونه. قبول کن دوستی شما ( منظورم فقط تو نیستی. تمام دوستی های اینچنینی ) بعد از مدتی به علاقه می رسه. برای هم جذاب می شید و ... کمی که بگذره و همه چی عادی بشه ممکن رابطه اتون بهم بخوره و ... خیلی عواقب بدتر.
به نظر من اون لذتی که قراره از دوست داشتن و عشق ببری بذار اولینش مال همسرت باشه و با اون باشی.
عزیزم ماهایی که داریم از این کار نفی ات می کنیم یک روزی توی سن تو و جای تو بودیم. این راه ها رو ما هم رفتیم. مطمئنا اگه تجربه الان رو داشتیم همین کاری که می کردیم که الان داریم به تو می گیم بکن عزیزم.
ادم موفق آدمی که تو زندگیش از تجربه دیگران استفاده کنه .
برادر خوبم به جای اینکار سرتو با چیزای دیگه گرم کن . خودتو از چاه در نیار بندازی تو چاله دوست من :72:
-
مرسی بازم منصرفم کردید البته چون دو تا پیرهن بیشتر از من پاره کردید بهتون اعتماد کامل دارم.
ممنون از محبتتون عزیزان.
-
برادر خوبم مطمئن باش پشیمان نمی شی.
بهت احسنت می گم که از تجربه دیگران استفاده می کنی. من مطمئنم همین طور که الان هستی در آینده نیز موفق تر خواهی بود.
با آرزوی شادی برای شما.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین غ
سلام. من دوباره اومدم. برادر خوبم من با parmis08 کاملا موافقم . راهتو اشتباه داری انتخاب می کنم. دوست من تازه 21 سالته . الان باید تمام همتتو بذاری برای ساختن آینده. مطمئن باش فرصته های خیلی خیلی بهتری می تونی داشته باشی. یک مدت خودتو از این فیلد بیرون بیار. می تونی با ورزش کتاب خوندن و حتی سر کار رفتن وقتتو پر کنی.
دوست من بذار احساسات پاکت همین طور پاک بمونه. قبول کن دوستی شما ( منظورم فقط تو نیستی. تمام دوستی های اینچنینی ) بعد از مدتی به علاقه می رسه. برای هم جذاب می شید و ... کمی که بگذره و همه چی عادی بشه ممکن رابطه اتون بهم بخوره و ... خیلی عواقب بدتر.
به نظر من اون لذتی که قراره از دوست داشتن و عشق ببری بذار اولینش مال همسرت باشه و با اون باشی.
عزیزم ماهایی که داریم از این کار نفی ات می کنیم یک روزی توی سن تو و جای تو بودیم. این راه ها رو ما هم رفتیم. مطمئنا اگه تجربه الان رو داشتیم همین کاری که می کردیم که الان داریم به تو می گیم بکن عزیزم.
ادم موفق آدمی که تو زندگیش از تجربه دیگران استفاده کنه .
برادر خوبم به جای اینکار سرتو با چیزای دیگه گرم کن . خودتو از چاه در نیار بندازی تو چاله دوست من :72:
جمله بسیار زیبایی گفتید . :72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین غ
برادر خوبم مطمئن باش پشیمان نمی شی.
بهت احسنت می گم که از تجربه دیگران استفاده می کنی. من مطمئنم همین طور که الان هستی در آینده نیز موفق تر خواهی بود.
با آرزوی شادی برای شما.
خیلی ممنون خواهری ! اگه شما نبودید که این تصمیم رو نمیگرفتم.:72:
-
خدا رو شکر. خیلی خوشحالم تونستم کمکت کنم. حواست باشه دوباره شیطون گولت نزنه ها !!!!!!!!!!!!!!!!
هاهاها
موفق باشی برادر خوب. 72: