ارتباط برادرم با زن متاهل ...
سلام دوستان ، این لینک هست قبلی که گذاشتم و کسی بنده را راهنمایی نکرد .تصمیم گرفتم دوباره از شما درخواست کمک و راهنمایی کنم .
http://www.hamdardi.net/thread-41646.html
برادرم مدتی با این خانم رابطه نداشت ماهم فکر کردیم که همه چیز تموم شده اما باز هم روز از نو روزی از نو .رابطشون خیلی گسترده است و من نگران این هستم که دچار گناه بیشتری شده باشن .
متوجه شدم این خانم رو خونه هم آورده .ما فهمیدیم و مادرم باهاش دعواکرد ... و برادر چیزی نگفت ...
مادرم تصمیم داشت اقدام به خواستگاری کنند و برادرمو سرو سامان بدیم اما سر این ماجرا دست نگه داشته ...
دیروز اتفاقی گوشیش خونه بوده و خواهرم تو تلگرام پیام های این خانم رو خوانده بود ...برادرم ازایشون خواسته که رابطه شان را قطع کنند و گفته که مادرم فهمیده و ناراحته ...این خانم هم قبول نمیکرده و میگفتند که مادرت چون فهمیده من به منزل شما اومدم ناراحت شده اگه نفهمند که کاری باما نداره و...
من میدونم این خانم یه دختر داره چون عکسشون رو قبلا دیدم تو کمدبرادرم. که گفت خواهر دوستمه با دخترش و مثلا منو پیچوند ...
تو پیاماش اینم بوده که هفته پیش قهر بودن و این خانم به برادرم پیام داده بوده جواب ندهی میایم با مادرت صحبت میکنم ...
حس میکنم برادرم از این خانم میترسد ...البته نمیخواهم بگم از روی ترس این کار را انجام داده اما ادامه رابطه شاید دلیلش همین ترس باشد ... چون برادر ساده من آدرس خونه و تلفن بقیه را در دسترس ایشان قرار دادن و این خانم به احتمال قوی از جیک و پوک ما خبر دارهستند...
از شما ممنون خواهم شد که بنده رو در حل این مشکل ،معضل و... راهنمایی کنید.از مدیران همدردی هم تقاضامندم که بنده رو راهنمایی کنید ...