در مقابل این رفتارهای خواهرشوهرم چه واکنشی باید داشته باشم؟
با سلام و احترام
بعد از حدود دو سال عضو بودن در تالار همدردی یه سری چیزها رو یاد گرفتم
از فرشته ی مهربان یاد گرفتم که نباید رضایت درونیم رو وابسته به عامل بیرونی کنم
یادگرفتم که زندگیم رو به خاطر شخص سوم خراب نکنم اما... اما... به کار بردن توصیه ها خیلی سخته....
امیدوارم بعد از طرح این سوال، متهم به گفتن حرفهای خاله زنکی نشم
یکسال قبل، نزدیکی های مراسم ازدواجم سر یه جریان کوچیک با خواهرشوهرم که متاهل هستند اختلاف پیدا کردم و بعد حداقل دوبار با اینکه به زعم خودم مقصر هم نبودم از ایشون عذرخواهی کردم اما عذرخواهی های من باعث شد ایشون جسورتر بشن و رفتارشون رو با من بدتر بکنن. در کل مراسم عروسی حتی یک کلام هم با من صحبت نکردن و توی مراسم پاتختی وقتی من خواستم باهاشون روبوسی کنم با گفتن اینکه آرایششون پاک میشه خودشون رو عقب کشیدند... بعد از چند مدت،رفتن جریان اختلاف رو برای یکی از آشناهای نزدیک من تعریف کردند و آبروی من رو جلوی او آشنای خانوادگی بردند... توی جمع با من صحبت نمیکنن. موقع غذا همه چیز رو به همسرم تعارف میکنن اما به من نه... در حالی که من اونجا مهمان محسوب میشم...روز تولدشون رو با پیامک بهشون تبریک گفتم اما جواب دادن که تولدم چند روز دیگه است!!!! و...
حالا من فکر میکنم همسرم در حمایت از من باید، کمی رفتارهاشو با خواهرش تغییر بده. منظورم بی احترامی نیست اما فکر میکنم اگر مثل سابق با خواهرشون رفتار کنن این پیام رو به خواهرشون منتقل میکنن که تو هرچقدر که خواستی به نیکیا توهین کن من باز هم باهات خوبم...
چند وقته اینو از همسرم خواستم و ایشون ضمن حق دادن به من و قبول اینکه رفتارهای خواهرش اشتباهه پذیرفتن که برای حمایت از من رابطه شون رو کم تر کنند. تا امشب که ما خواستیم تصمیم بگیریم به اقواممون چقدر عیدی بدیم؟ شوهرم هر سال به خواهرشون دویست تومن عیدی میدن. خواهر شوهرم بار اولی که من عروسشون بودم دویست تومن به من عیدی دادن اما پارسال یه بلوز که قیمتش پنج هزار تومن بود و بعد از یکبار شستن انداختمش دور به من هدیه دادن... این مساله خیلی به من برخورده... حس میکنم اگر امسال هم شوهرم همون مبلغ دویست تومن رو به خواهرشون عیدی بدن بی خیالی و شاید بی احترامی خواهرشون به من رو مشروعیت دادن. اینا رو امشب به شوهرم گفتم و شوهرم قبول کرد... اما حس بد و دوگانه ای نسبت به خودم دارم. از طرفی خوشحالم که اون خانوم میفهمه که همسرم هم از کارش ناراحت شده و از طرفی حس میکنم این کارها و حرفا در شان من نیست... اما یاد رفتارهای خواهرشوهرم که میفتم دوباره میگم بذار بفهمه که نتیجه ی بی محلی هاش به من ممکنه روی رابطه ی خواهر و برادریشون تاثیر بزاره و حداقل در ظاهر با من مودبانه تر رفتار کنه... منظورم فقط عیدی نیست سوال من کلی هستش. آیا حق من هست که همسرم در حمایت از من محبت هاش رو کمتر کنه؟ همسرم در ظاهر به من حق میده و حرفام رو قبول میکنه اما من از درونش که خبر ندارم... از خانوم شیدا، sahar67، وگیسو کمند و بقیه ی دوستان میخام که نظراتشون رو بگن. ممنونم