-
+شخص مورد علاقه شما کیه ؟
سلام . راستش این اولین پست من در این سایت جالب از لحاظ محتواست لطفا به من خوش آمد بگید .
قبل از شروع یه تشکر هم از مدیر بکنم : آقای مدیر سایت فوق العاده ای و بسیار مفید . تبریک .
راستش این موضوعی که میخوام مطرح کنم تو انجمن نبود و فکر کنم باید پرسیده بشه .
از دوستان می خوام که بیان نظر بدن پسرها و دخترها .
سئوال : شخصیت ایده آل شما کیه ؟ برای دوستی یا ازدواج . آیا چهره شخص براتون مهمه ؟ اخلاقش چطور ؟ کدوم مهمتره براتون ؟
خواهش میکنم از دوستان از دادن جواب های شعارگونه خودداری کنن . ممنون .
اول هم نظر خودم رو میگم : من به شخص خیلی دوست دارم دوست یا خانم زیبایی داشته باشم البته اخلاق خوب و همچنین پرستیژ طرف مقابل هم برام مهمه . ترجیح میدم خانمم شیک و تمیز باشه ( در این صورت قیافه اهمیتش کمتر میشه ) .
یه مثال براتون بزنم روشن بشید . ( از مهناز افشار متنفرم ولی النازشاکردوست :43: .... ) با این مثال اخلاقم مشخص شد ... :D .
منتظر نظر دوستانم .
-
RE: شخص مورد علاقه شما کیه ؟
من هم کلا همه چیز برام مهمه ولی اخلاق و رفتار مهم تره البته به تمیزی و آراستگی ظاهر هم اهمیت می دم.
-
یکی پیدا بشه که منو واسه خودم بخواد ! عقایدش مثه خودم باشه ! اخلاقش خوب باشه ! چهرش معمولی باشه ! خانواده دار باشه.
-
دوست عزیز این سوال جوابش خیلی شخصیه و من فکر می کنم علایق هر کسی به درد کس دیگه ای نخوره. فکر نمی کنم جواب این سوال مطلب آموزنده ای در بر داشته باشه .
-
نازنین خانم حداقل منفعتش اینه که آدم آمار دستش میاد که ملت به چی دل می بندن . ممنون
-
سلامwall. خوش اومدی. عزیزم هر کس ملاک هایی درباره این موضوع دارد. من اخلاق و شیک بودن را بر قیافه خوب ترجیح می دهم. ببینید قیافه می تواند تغییر پیدا کند و حتی شیک بودن ولی اخلاق مهم ترین چیزی است که تا آخر عمر زیاد تغییر نمی کند پس اخلاق باید مورد توجه باشد. البته نازنین خانوم هم درست می گویند.
-
سلام wall
خوش اومدي اميدوارم كه بتونيم تو اين مجموعه به درد هم بخوريم و همدرد و همراه خوبي واسه هم باشيم
تا حالا به اين فكر نكردم كه از چه جور آدمي خوشم مياد ولي اينو ميدونم كه علف بايد به دهن بزي شيرين بياد يه نفر شايد براي كسي جالب جلوه نكنه ولي براي يه نفر ديگه خيره كننده باشه
موفق باشي
-
سلام دوست عزیز .ورودت رو به محفل دوستانه ی این تالار تبریک میگم .
من چون فعلا"قصد تشکیل زندگی مشترک رو ندارم به این جور موارد فکر نمیکنم و ملاک خاصی ندارم تا موقیت و شرایط خاص......پیش بیاد .ولی به عقیده ی من اخلاق و طرز تفکر فرد مهمه .چون بیشتر با این معیار سر وکار داریم.
-
سلام دوستان ممنونم از همتون .
جواب ها خوب بود یا بهتره بگم بد نبود . این میون از جواب آقا حسین خوشم اومد ( حرفی که از دل برآید لاجرم بر دل نشیند !!! )
فقط دوستان قرار بود شعار ندیم .
cgart هم روراست گفت دمت گرم cg ( شما تو مجیدآنلاین عضوی ؟ )
سئوال : خانم نازنین چرا خصوصی به قول دوستمون معلوم میشه سلیقه ها بیشتر به چه سمتی میره . ( مطلب آموزندش بعد از 30-40 تا پست معلوم میشه . )
سئوال : نقاب گفته اخلاق و شیک بودن براش مهمتره . آیا اگه یک شخص با قیافه ای زشت اما خوش تیپ باشه شما حاضری با اون ازدواج کنی ؟
موفق باشین .:43:
-
ظاهرش هيكلي باشه و كاملاً مردونه.
تر و تميز باشه .
مودب باشه و رفتار اجتماعي معقول داشته باشه.
با من با احترام صحبت كنه .
واقعاً بهم توجه كنه.
احساسات منو درك كنه و براش مسخره نياد.
مسئوليت پذير باشه.
با غيرت باشه.
دوستم داشته باشه
خانواده اش بهم احترام بذارن
و...
همه مواردي كه گفتم معيارهايي بود كه هميشه توي ذهنم بود
اما زماني كه ازدواج كردم هيچ كدوم اينها رو با خودم مرور نكردم.
خواستگارم كه اومد نشست و دو كلوم حرف زدو رفت من هم گفتم بله بدون اينكه اين معيارها رو بالا و پائين كنم.
زمان ازدواج همه چيز با اون چيزي كه آدم هميشه بهش فكر مي كنه فرق مي كنه.
البته نامزد من اين خصوصيات بالا رو داره اما منظور حرف من اينه كه آدم موقع ازدواج كمتر به اين مسائل توجه مي كنه.
-
به طور كلي جذاب و باهوش باشه .هميشه ايده هاي خوبي تو ذهنش باشه .
-
شرمنده که به شوخی جواب می دم اما وقتی آخر شب بعد از یه روز پر کار چنین سوالی را می بینم نمی تونم جدی باشم »
شخصیت مورد علاقه من اون خریه که به من الاغ جواب مثبت بده :P
-
اینم یکی از اون جواب های زیبایی بود که دوستمون داد ( دمت گرم جو رو عوض کردی ) شبت به خیر دوست عزیز .
-
در درجه اول شخصیت طرف برام مهمه
اخلاق خوب
مهربونی
تحصیلات
موقعیت شغلی
-
سلام
تا حالا همچین موردی برای من پیش نیومده وزیاد در موردش فکر نکردم ولی چندتایی که الان مد نظرمه اینه :
-اخلاقش خوب باشه (راستگو باشه )
-از لحاظ ایمان واعتقادات به هم بخوریم
-خوش قیافه باشه در حد خودم نه کمتر ونه بیشتر
-خانوادههامون وفرهنگمون و...به هم بخوره
-منو فقط واسه خودم بخواد نه..........
-مسیولیت پذیر باشه (بتونه زندگی رو اداره کنه ومتکی به خانوادش نباشه)
-وضع مالیش بد نباشه
-تحصیلاتمون به هم بخوره
- با کار کردن من در آینده هیچ مشکلی نداشته باشه
- مهربون باشه
بازم اگه چیزی به ذهنم رسید حتما اضافه میکنم.
ضمنا دوست من شما هم بگو چه ملاک هایی برای انتخاب همسرتون دارید؟
خوشحال میشیم نظر شما را هم بدونیم
موفق باشید
-
سلام من چون متاهل هستم تجربم بيشتره
تبريك بگين تازه عروسم 3 ماه ازدواج كردم(قسمت شما هم بشه)
قيافه مهمه اما اخلاق خيلي مهمتره چون قيافه عادي ميشه..........اها طرف بايد چشم پاك باشه---دروغگو نباشه---خوش تيپم باشه
-
دوست عزيز خيلي خيلي خوش اومدي
اي كاش يه كارخانه توليد آدم وجود داشت كه هر كي هر چي دلش مي خواست سفارش ميداد كه براش دروست كنند مثلا من ميگفتم كه شوهرم يه آدم فهميده و با شعور بود و هر وقت كه عصباني ميشد هر چي از دهنش در مياد به من نگه با من با احترام برخورد كنه و همش شعار نده متشخص و با پرستيژ باشه ولي خوب اينا همش يه روياست ...............................
-
سلام . ممنونم بال تکین .
در دنیایی که تکنولوژی داره غوغا میکنه باید منتظر همچین کارخونه ای هم باشیم .
طراوت عزیز به شما هم تبریک میگم ان شاالله خوش بخت باشید . خانم مریم اگه منظورتون من بودم من نظرم رو گفتم تو پست اول خواستین بازم می گم !
مطمئنا کسی بدش نمیاد خانمش زیبا باشه منم از این قاعده مستثنی نیستم ولی همونطور که گفتم یک خانم جذاب و خوش اخلاق رو به یک خانم زیبا و بد اخلاق ترجیح میدم .
در هر صورت مردان زیبا پسندند !!!
اما این طور که معلوم خانم ها دنبال اخلاقن و براشون خیلی مهم . امیدوارم همه یه مناسبش رو پیدا کنن .
راستی من موندم این بال تکین یعنی چی ؟؟؟
-
سلام
-اخلاق خوب داشته باشه
-متعهد باشه
-وقار مردانه داشته باشه
-چشم پاك باشه
-تحصيلاتش برام مهمه
-فرهنگ خانوادمون نزديك هم باشه
-خوش تيپ باشه
-دوستم داشته باشه
.....
-
wallعزیز. نه من با کسی که زشته ولی شیک پوشه ازدواج نمی کنم. من گفتم اخلاق و شیک پوشی برام از قیافه مهم تره نگفتم که اصلا به قیافه توجه نمی کنم. در ضمن بنظر آدم ها یه نگاهی به خودشون بکنند اگر زیبا بودن دنبال فرد زیبا باشن. من خودم چون قیافم خوبه هرگز با دختر بد قیافه ازدواج نمی کنم. خدا را شکر فرد من همه موارد خوبو داره. فقط زیاد شیک پوش نیست.
-
مرسی از اینکه این موضوع رو مطرح کردین .
اتفاقا به نظر من خیلی موضوع مهمی است . من فکر می کنم یکی از علت های اینکه خیلی ها بعد ازدواج سرد می شن می فهمن طرفشون انی نیست که می خوان و مجبورن بسازن ماله همینه که قبل از ازداج معیار درست حسابی نداریم و خیلی هامون معیار هامون بعد از خواستگاری معلوم میشه منظورم اینه که یه شخصی که پیدا میشه خیلی هم که دقت کنیم ویزگی های خوب و بدش رو می فهمیم و به این دقت نمی کنیم که خودمون چی می خواهیم وقتی معیار هامون واسه خودمون مشخص باشه راحت تر می نوانیم تصمیم بگیریم .
من معیار های زیادی مد نظرم هست البته این رو هم می دانم که هیچ کس کامل نیست اینجا چندتاشو می گم :
منطقی باشه:303:
تحت هر شرایطی راست شو بگه .:305:
احترام سرش بشه
مسئولیت پذیر باشه ( بشه به حرفاش اعتماد کرد هر وقت بگه این کارو می کنم خیالم از ان کار راحت باشه یعنی مطمئن باشم انجام می ده )
اهل مشورت باشه .:228:
با پشتکار باشه .:303: ( اهل کار باشه )
مهربان باشه . :72:
تو بیان کردن احساساتش مشکل نداشته باشه .:43:
تحصیلاتشم مهمه .
خانواده اش فرهنگشون و برخوردشون با من هم خیلی مهمه.
تو زندگی گذشت داشته باشه
و......
این رو هم بگم که همه چی باید دو طرفه باشه یعنی قبل از اینکه انتظار این ویژگی ها رو از طرفم داشته باشم خودم باید دارای این ویژگی ها باشم و تو یه کتاب خواندم وقتی ادم کسی رو با یه ویژگی خاص می خواهد مثلا اگر من دوست داشته باشم طرفم منظم باشه اگر اول خودم نظم رو یاد بگیرم و منظم بشم ان وقت خود به خود ادم های منظم رو به خودم جذب می کنم .
در مورد اخلاق و قیافه و تیپ هم باید بگم واسه من اخلاق در درجه اول است و شیک پوشی و نظم مهمتر از قیافه است ( البته یه جوریم نباشه که نشه نگاهش کرد :D )
یه پیشنهاد به دوستای خوبم دارم:72: این که ویژگی هایی رو که دوست دارن طرف مقابلشون داشته باشه روی یه کاغذ بنویسن و پیش خودشون نگه دارن هر موقع با کسی اشنا شدن و خواستن ازدواج کنن به ان کاغذ مراجعه کنن چون در ان شرایط احساسات خیلی قوی می شه و ممکنه باعث شه مهمترین معیارهامون رو فراموش کنیم پس مراجعه با ان کاغذ مانع این فراموشی می شه .
برای همه ارزوی موفقیت می کنم:203::72:
-
سلام تبريم ميگم موضوع جالبيه
منم نظرمو ميگم شخص مورد علاقه من كسيه كه:
1 -بتونه منو عاشق خودش كنه :43:
2-معتقد باشه
3-فقط با من باشه:shy:
4-خوش اخلاق و با جذبه باشه:199:
5- بعضي وقتا سرم داد بزنه و منو ناراحت كنه و بعد بياد ازم معذرت بخواد:228:
6-خرج زندگيش به دخلش برسه:305:
7-منو بخاطر خودم بخواد نه داشته هام:43:
8-اول دوستم باشه بعد شوهرم
9-با من درباره مسائل مهم زندگي و بعضي وقتا مسائل جزئي مشورت كنه:122:
10-قيافش فقط به دلم بشينه :58:
11-مكمل من توي زندگيم باشه و براي ترقي و خواستهاي من تلاش كنه
12-هنرمند باشه
13-برام شعر بخونه و آهنگ بزنه:123:
همه اين چيزايي كه گفتم خودم هم عمل مي كنم و انتظار دارم اونم عمل كنه ودرآخراينكه همين نامزد خودمو مي خوام كه تنها كسي بود كه تونست منو جذب خودش كنه و دل سنگمو بدست بياره.:72:
-
به نظر من زیبایی امر نسبی و سلیقه ای هست وزشت هم نداریم<اما در مورد خودم دوست دارم با کسی ازدواج کنم که از آب و گل هم باشیم.روح غمگین من وقتی آرامش واقعی پیدامیکند که با روحی مانند خود یکی شود.
بزرگترین معیارم این بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط هاله نو
سلام تبريم ميگم موضوع جالبيه
منم نظرمو ميگم شخص مورد علاقه من كسيه كه:
1 -بتونه منو عاشق خودش كنه :43:
2-معتقد باشه
3-فقط با من باشه:shy:
4-خوش اخلاق و با جذبه باشه:199:
5- بعضي وقتا سرم داد بزنه و منو ناراحت كنه و بعد بياد ازم معذرت بخواد:228:
6-خرج زندگيش به دخلش برسه:305:
7-منو بخاطر خودم بخواد نه داشته هام:43:
8-اول دوستم باشه بعد شوهرم
9-با من درباره مسائل مهم زندگي و بعضي وقتا مسائل جزئي مشورت كنه:122:
10-قيافش فقط به دلم بشينه :58:
11-مكمل من توي زندگيم باشه و براي ترقي و خواستهاي من تلاش كنه
12-هنرمند باشه
13-برام شعر بخونه و آهنگ بزنه:123:
همه اين چيزايي كه گفتم خودم هم عمل مي كنم و انتظار دارم اونم عمل كنه ودرآخراينكه همين نامزد خودمو مي خوام كه تنها كسي بود كه تونست منو جذب خودش كنه و دل سنگمو بدست بياره.:72:
شرمنده می شه بفرمایید دلیل ایشون از اینکه شما اونو بخاطر حداقل داشتن 13 مورد خواستید و اون شما رو به خاطر خودتون! چیه؟ این یخورده (فقط یه کوچولو!!!) بی انصافی نیست که یک نفر رو به خاطر یک لیست 10-20 مورده انتخاب کرده باشید و ایشون شما رو به خاطر خودتون بخواد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط orkideh
به نظر من زیبایی امر نسبی و سلیقه ای هست وزشت هم نداریم<اما در مورد خودم دوست دارم با کسی ازدواج کنم که از آب و گل هم باشیم.روح غمگین من وقتی آرامش واقعی پیدامیکند که با روحی مانند خود یکی شود.
بزرگترین معیارم این بود
ارکیده خانوم بابت نوع نگاه پاک و عمیقتون ممنونم. حضور افرادی مثل شما انسان رو به نوع زندگی امیدوار می کنه. پویا باشید.:203:
-
نظریات بسیار جالبی راستش علت اصلی راه انداختن این تاپیک همینه که آقایان و خانم ها با نظریات هم آشنا بشن .
چون خیلی از جوان ها در مورد این مساله تفکر غلطی دارن .
مثلا من تو دانشگاه یک دوست داشتم که می رفت بدن سازی و می گفت دخترها بدن عضله ای دوست دارن .
یکی دیگه سعی داشت از کلامش استفاده کنه . یکی از درس و یکی دیگه قیافه میگرفت تا دخترها رو جذب خودش کنه .
به نظر من چیزی در انسان ها هست که باعث ایجاد علاقه میشه و کلا از این مسائل جداست .
دلیلشم این که زیاد دیدم افراد رو که نسبت به یک شخص نظریات متفاوتی داشتن .
من بیشتر دوست دارم دوستان نظریات واقعیشون رو در این مورد بگن و از تجربیات عزیزانی که در این امر تجربه داشتن استفاده کنیم .
راستی تشکر از خانم ها و آقایونی که نظر دادن . این خانم سن تاتین هم خیلی سخت گیره ها !!!
-
من كه قاطي بازي شدم اما نظر ميدم تا بدونين چرا با طرفم ازدواج كردم.
1-با هم مدت زياد آشنا بوديم
2-چشم پاك بود(اينو همه بهم گفتن)
3-ميفهميد زن به چيزايي نياز داره
4-ميزان تحصيلاتمون يكي بود از نظر فرهنگي هم در يه سطح بوديم.
***دوستاي خوبم خدا هميشه در و تخته رو جور ميكنه توي سوره نور نوشته :زنان خوب لايق مردان خوب و مردان خوب لياقت زنان خوبنر را دارن*** حالا اين بماند كه بعضي ها واقعا مشكل دارن ...
-
:D دختري كه من ميخوام باهاش ازدواج كنم بايد:
- متين و باوقار باشه
- صبور و فداكار باشه
- از نظر من قيافه اش جذاب باشه و متناسب با خودم
- از نظر خانوادگي و فرهنگي و اعتقادي به هم بخوريم
- منو بخاطر خودم دوست داشته باشه (نه پول و قيافه و...) يعني بيشتر اخلاق و رفتار براش مهم باشه
- اهل زندگي باشه
- خوشرو و مهربون و اهل شوخي باشه
- تو سختي ها كنارم و حاميم باشه
- تحصيلات متناسب با من داشته باشه (اگه تحصيلاتش بيشتر از من باشه اونوقت بايد منم اون مدرك رو بگيرم)
- زياد اهل تجملات و دهن بين نباشه
:73:
-
چیزی دیگه میل ندارین؟بگین توروخدا....
ماست؟
سالاد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط anosh
چیزی دیگه میل ندارین؟بگین توروخدا....
ماست؟
سالاد؟
يعني چي؟ يعني چنين دختري پيدا نميشه؟
بلاخره اگه پيدا هم نشه! عزيزم آرزو كه بر جوانان عيب نيست
-
نه گلم قضیه این نیست که همچین دختری پیدا می شه یا نه! شما به عنوان یک مرد حق داشتن همین آرزو رو هم نداری!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط santatian
نه گلم قضیه این نیست که همچین دختری پیدا می شه یا نه! شما به عنوان یک مرد حق داشتن همین آرزو رو هم نداری!
:302:
-
آنكه يافت مي نشود آنم آرزوست ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط winter
آنكه يافت مي نشود آنم آرزوست ....
از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aykan
:D دختري كه من ميخوام باهاش ازدواج كنم بايد:
- متين و باوقار باشه
- صبور و فداكار باشه
- از نظر من قيافه اش جذاب باشه و متناسب با خودم
- از نظر خانوادگي و فرهنگي و اعتقادي به هم بخوريم
- منو بخاطر خودم دوست داشته باشه (نه پول و قيافه و...) يعني بيشتر اخلاق و رفتار براش مهم باشه
- اهل زندگي باشه
- خوشرو و مهربون و اهل شوخي باشه
- تو سختي ها كنارم و حاميم باشه
- تحصيلات متناسب با من داشته باشه (اگه تحصيلاتش بيشتر از من باشه اونوقت بايد منم اون مدرك رو بگيرم)
- زياد اهل تجملات و دهن بين نباشه
:73:
من مطمئنم خانمهايي با ويژگيهاي بالا وجود داره و ان شاالله من يك روز باهاش آشنا ميشم و باهم ازدواج ميكنيم.
من ترجيح ميدم اگه ميخوام خانواده اي تشكيل بدم با چنين شخصي باشه.
اگر هم چنين شخصي رو پيدا نكنم خوب فكر كنم بهتره قيد ازدواج رو ميزنم.