RE: مشكلات دوست داشتن زياد
عزيزم زن و شوهر هر چندهم كه همديگه رو دوست دارند نبايد همديگه رو تو منگنه قرار بدن . سعي كن به همسرت آرامش رو هديه كني .اين كه با دير كردن او كلافه مي شي طبيعيه ولي نبايد برخوردي داشته باشي كه شوهرت احساس فشار داشته باشه . گاهي بعضي حرفها آدما رو نااميد مي كنه و عشق رو مي كشه . پس سعي كن ياد بگيري تو عصبانيت يك كمي خويشتنداري بكني .
شهامت عزیز مشکل قبلی منو داری. هرچی خونسرد تر و بی تفاوت تر باشی همسرت بیشتر می یاد طرفت و تو هم کمتر ناراحت می شی.هر وقت می بینی داری زیاده روی می کنی سر خودتو با یک چیز دیگه گرم کن. باور کن اگه این طوری ادامه بدی فقط اونو از خودت دورتر می کنی.
از لطف شما به خاطر توجهتون ممنونم خوشحالم كه دوستان خوبي مثل شما دارم
عزیزم این وظیفه ماست. چه خبر ؟ الان اوضاع احوالت چطوره ؟؟؟
نازنين جان شما به من لطف دارين ميشه گفت اوضاع كمي بهتره ولي خوب هنوز درگيرم البته با افكار خودم خدا را شكر ميكنم كه شوهرم صبوره و
حرفهاي منو به دل نميگيره
دوست خوبم سلام
من دقیقا وضعیتم برعکس تو هستش . ماهم عقد هستیم . شوهرم خیلی حساسه در مورد هر چیزی ازم سوال و جواب می کنه و مرتب با هم مشاجره و دعوا داریم. منم می دونم که اون از دوست داشتن زیاد اینکارا رو میکنه اما راستش من خسته شدم. از شوهرم فاصله گرفتم . هر چی باهاش صحبت می کنم اخلاقشو درست نمی کنه . اما تو سعی کن که اخلاقت و روشتو عوض کنی . اینطوری همسرت راضی تر هستش و تو هم مطمئن باش که هیچ وقت اونو از دست نمی دی. قربانت نسیم
:72:
عزیزم خیلی خوبه که همسرتون صبوره، اما هر کس یه ظرفیتی داره، فکر می کنی تا کی می تونه صبور باشه؟
بهتره سعی کنی تمرین کنی که حساس نباشی، قرار نیست معجزه بشه و شما یه دفعه اخلاقتون عوض بشه، این اتفاق نمی افته و شما هم منتظر معجزه نشین، عزیزم فقط کافیه جلوی خودت رو بگیری، خیلی سخته، اما سعی کن با یه لبخند جلوی زدن هر حرفی رو بگیری، این کار رو به صورت تمرین انجام بده، فکر کن داری داروی ترک حساسیت می خوری، پس به این کار ادامه بده، مطمئن باش بعد از چند ماه جواب می گیری، دیگه این کار جزء اخلاق و خلق و خوت میشه عزیزم، دوماه تحمل کنی بهتر از اینه که تا آخر عمرت، هفته ای چند بار، عذاب بکشی...
:72:
واقعا از لطفتون ممنونم دوستان عزيز الان خيلي بهتر شدم وبعضي از رفتارهام به كل عوض شده ولي تازگيها متوجه شدم همسرم به خاطر اينكه من از دستش ناراحت نشم موضوع رو از من پنهان مي كنه يا حتي به من دروغ ميگه مثلا ديرو ز موضوعي بود كه همسرم اونو جور ديگه اي به من گفته بود ووقتي كه من حقيقت رو فهميدم و دليلش رو پرسيدم گفت ترسيدم راستش و بگم تو ناراحت بشي لطفا بگيد چه طور بهش بفهمونم كه من دارم عوض ميشم ازتون ممنونم
به مرور خودش متوجهمیشه عزیزم
در ضمن بهش بگو که اگه صادق نباشی بیشتر منو ناراحت میکنی
عزيزم تو بايد بهش ثابت كني و نشون بدي كه عوض شدي شوهر منم هينطوره بعضي وقتا يه چيزايي رو ازم پنهون مي كنه و وقتي من مي فهمم مي گه ترسيدم بهت بگم ولي من مطمئنم ما خودمون باعث مي شيم اونا به ما دروغ بگن
سلام دوستاي گلم واقعا بهم كمك كردين بي وفا هم راست ميگه من خودم باعث شدم كه شوهرم حقيقت و ازم پنهون كنه
حالا نميدونم چه كاركنم كه متوجه بشه من ديگه مثل قبل زودرنج نيستم :203::203::203:
:228:دوستتون دارم
عزیزم وقتی همسرت ببینه از حساسیت ها و چک کردن های قبلی ات خبری نیست خودش متوجه تغییر رفتارت می شه . یکبار باهاش حرف بزن و بهش بگو حتی اگه بدترین اتفاق هم افتاد بیاد بهت بگه و ازت پنهون نکنه. بگو قول می دی تو اون شرایط هیچ عکس العمل منفی نشون نمی دی . حتما اینو ازش بخواه وگرنه دروغ های دیگه ای هم خواهی شنید عزیزم.
سلام شهامت عزيز اين مشكلي كه شما گفتي متاسفانه مشكل خيلي از ماهاست ولي دواش هم دست خودمونه خيلي هم سادست من مطمئنم اگه از اين راه استفاده كنيد حتما" موفق ميشيد اين مشكل رو به خوبي حل كنيد
راهش اينه كه لبخند بزنيد و در مقابل شوهرتون حتي اگه خطاي كوچيكي ازش ديديد كه ميتونيد گذشت كنيد با روي باز جلو بريد و اينو مطمئن باشيد كه با اين كار هم محبت شما در دل اون زياد ميشه هم شما احساس آرامش ميكنيد
در ضمن اين و بهتون بگم كه شوهرتون خيلي دوستون داره چون كمتر آدمي پيدا ميشه كه اينجور رفتارو تحمل كنه پس بهتون تبريك ميگم و اميدوارم كه در كنار هم زندگي خوب و عاشقانه اي داشته باشيد
بخنديد
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:
تقديم به همه شما دوستاي خوبم كه صادقانه منوراهنمايي كرديد ازهمتون ممنونم دوستتون دارم
موفق باشي و خوشبخت براي ما هم دعا كن
خوشحالم که زندگی ات بهتر شده
برای همه دعا کن
خدا را شکر که زود متوجه مشکلت شدی
ازلطفتون ممنونم مطمئن باشيد براي همتون دعا ميكنم مشكل من با راهنمايي شما دوستان عزيز حل شد پيروز باشيد
خوشحالم که مشکلت حل شده عزیزم
دوستاي خوبم من يه مشكل جديد پيداكردم كه اونو توي موضوعيبه نام(علاقه زیاد مرد به دیدن عکسها و فیلمهای سکس بعد از ازدواج چیست؟)
كه مهتاب 78 ايجاد كرده نوشتم ميشه بازم بهم كمك كنيد ممنون ميشم