-
+دیگه خسته شدیم چی کار کنیم؟
سلام
من و دوستم(که هر دومون دختریم) هر دو سال آخر دانشگاه هستیم و اکثر اوقات رو با هم میگذرونیم . دوست صمیمی دیگه ای هم نداریم. و با پسر های دانشگاه حتی یک بار هم صحبت نکردیم نه اینکه خجالتی باشیم. نه! هیچ وقت دوست نداشتیم. اما مدتیه که هر دو عاشق شدیم. هر کدوم عاشق یه پسر که با بقیه ی همکلاسی هامون فرق دارن و البته مثل خود ما با بقیه زیاد رابطه ندارن( این دو آقا همدیگر رو هم نمیشناسن) . این عشق واسه ما مشکل ساز شده و خیلی اذیتمون میکنه. و اون دو هم که اصلا چیزی نمیدونن. اصلا ما رو زیاد نمیشناسن.الان نمیدونیم چه کار کنیم
نگید این هوسه که نیست سن ما از این حرفه گذشته هر دو 25 سال سن داریم.
-
RE: دیگه خسته شدیم چی کار کنیم؟
چرا این عشق مشکل ساز شده واستون؟
-
خیلی کلی توضیح دادید. می شه کامل تر از شرایط خودتون و اون آقایان بگید؟؟؟
-
برید پیشنهاد دعوت به خواستگاری بدین ، نترسین ، خدا قوت .
-
عزيزم سعي كن بيشتر فكر كني
فكر نميكنم هوس بودن يا نبودن اين علاقه به سن و سال تو و دوستت ربطي داشته باشه شماها عاشق چيه اونا شدين شماها كه چيزي از اونا نميدونين و اونا هم چيزي از شما نميدونن
تو در قدم اول بايد طرفت رو خوب بشناسي ببيني به درد ازدواج ميخوره يا نه... بعد راه هاي زيادي هست كه ميتوني علاقتو به اون نشون بدي همه فكر ميكنن تنها راه ابراز علاقه زبانيه كه اونم همه ميدونيم بهتره از طرف خانوما نباشه تو بايد به شنيدن جواب منفي از طرف اون هم فكر كني
ميتوني علاقت رو با نگاهت به اون نشون بدي
زبان آدما هميشه واقعيت رو نميگه اما چشماشون چرا
بهش بگو دوسش داري اما زباني نه كه ممكنه برات دردسر درست كنه
نترس به امتحانش مي ارزه شكسپير ميگه فاحعه اين نيست كه آدم غرورشو به خاطر عشقش از دست بده فاجعه اينه كه آدم عشقش رو به خاطر غرورش از دست بده
اينم فراموش نكن كه دل به دل راه داره اگه تو واقعا اونو دوست داشته باشي اونم از تو خوشش مياد
سعي كن خودتو تو موقعيتي قرار بدي كه ببينتت
-
ممنونم از همه ی شما عزیزان مرسی که توجه کردید.
این برامون دردسر ساز شده چون دوسشون داریم و تمام فکر و. ذکرمون شدن. و اینکه ما 3 ساله با هم همکلاسیم تو شرایط مختلف اونا رو دیدیم و رفتاراشون رو
-
توضیحات شما خیلی کلی بود ولی هرگز خودتان پیشنهاد را ندهید یا سعی کنید به صورت غیر مستقیم به این کار اقدام کنید . بارزم میگم به صورت غیر مستقیم چون ممکنه آنها نظر بدی نسبت به شما پیدا کنند بهتره که خودتان را کوچک نکنید. موفق باشید.
-
ممنون نقاب عزیز .
هیچ وقت این کارو نمیکنم(پیشنهاد) اما منظورتون از غیر مستقیم چیه؟
راستی شعر "سیب " به من که مربوط نمیشه. نه؟(:
-
سیب عزیز شما خیلی کلی صحبت کردین و برای همین هم پاسخ های کلی دریافت می کنید. عزیزم شما و دوستتون دو تا آدم متفاوت هستین با دو تا فرهنگ متفاوت و همچنین اون آقایونی که در موردشون صحبت می کنید.
بهتره بیشتر در مورد خودتون بگید، البته به صورت جدا جدا، همچنین در مورد خصوصیاتی که از اون آقایون هم دیدین بیشتر بگین، این طوری که شما قضیه رو مطرح کردین، من دو تا خانم می بینم که به دو تا آقا علاقمندن و چیز دیگه ای هم در موردشون نمی دونم پس فقط یه جواب دارم که هر دو صبر کنن ببینن آقایون اقدامی می کنن یا نه! اما اگه مسئله تون رو بیشتر شرح بدین بهتر میشه در موردش صحبت کرد و نظر داد...
:72:
-
من 25 سال دارم یه کم مغرور . تا به حال دوست پسری نداشتم. تنها پسری که من رو به خودش جذب کرده این آقا بوده البته با رفتارش.نردیک به 30 سال داره. اخیرا مدام نگاهش به منه اما جیزی نمیگه که این کلافم میکنه (وقتی یکی به من خیره میشه عصبی میشم) اما از طرفی هم دوسش دارم. اونم مثل من سال آخره.
نمیدونم دیگه چی بگم.
دوستم هم مثل خودمه
-
سلام بر سیب عزیز. من فکر می کردم شما دخترها از من بهتر می دونید پیشنهاد غیر مستقیم یعنی چی!!! مثلا دادن وگرفتن مقاله.. ... در بحث های کلاسی اگر ایشان نظری را در مورد درس دادن شما هم تایید کنید... چون آن آقا هم با حیا هست نمی تونه پیشنهادرو مطرح کنه و شاید هم خجالتی است. نگران نباشید بلاخره خودش پیشنهاد میده فقط باید در موقعیتی قرار گیرد تا راحت حرفش را بزند. موفق و شاد باشید. منتظر خبرهای خوش هستیم.
-
ممنون
ایشون خیلی تو کلاس آرومن و نظری هم نمیدن باید از روش جزوه گیری استفاده کنم
خیلی سخته برام اما امتحانش میکنم
برام دعا کنید
-
سلام من هنوز کاری نکردم.
تو این یه هفته 4 بار باهاش کلاس داشتم.اما گاهی احساس میکنم دوسم نداره و این جرات رو از من میگیره یه روز نگاهش مدام به منه و یه روز هم اصلا نگام نمیکنه!!!!!!!!
-
امان از دست عاشق شدن شما دخترا.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
امان از دست عاشق شدن شما دخترا.
بعد از ازدواج تازه می فهمید که نه عاشق اون پسره اید و نه هیچ چیز دیگه ای... اون فقط اگر یک بحران مالی سرش بیاد اون وقت بهتون می شه رسوند که عشق! ی که ازش دم می زنید یعنی چی! واقعا خودتون نمی دونید احساسات دخترها کاملا متزلزله؟!!! دیگه لااقل به بعضی از تاپیکها سر بزنید اینو ببینید.
اینو بخونید:
http://hamdardi.net/showthread.php?tid=4129&page=2
و اینو:
-
سلام سيب عزيز
فقط بهت ميگم كه به نگاه زياد اهميت نده . نگاه هميشه به معني دوست داشتن نيست . حد اقل در مورد يكي از دوستان من اينجوري نبوده . پسره خيلي به دوست من نگاه ميكرده و دوست من هم همينطور و عاشق اون پسره شده بود و يك سال هم توي همين افكار باقي ميمونه تا اينكه ...... پسره رو با يك دختر ديگه ميبينه و قصر آرزوهاش ميريزه پايين
بايد يه جور ديگه مطمئن بشين كه دوستتون داره
موفق باشي دوست عزيز
-
آخه مهمتر از همه اینه که بدونید واقعا به اون علاقه دارید یا نه!! چی باعث علاقه شما شده و آیا شما تحت شرایط این علاقتون کمرنگ می شه یا خیر!
-
این چند روزه به بهانه های مختلف بهش نزدیک شدم بدون اینکه باهاش صحبت کنم.اما دیگه این کارو نمیکنم.با خودم فکر کردم اگه منو بخواد جرات هم پیدا میکنه که بهم بگه. دیگه کاری باهاش ندارم. فکر میکنم نوبتی هم باشه نوبت اونه که جلو بیاد.
دوستام میگن که من دیوونم و خیلی از اون سر ترم. چرا باید انقدر به اون توجه کنم و اون اصلا انگار نه انگار اما من دوسش دار
دوستمم دقیقا مثل منه
چی کار کنییم؟؟؟؟؟
-
سلام
امروز ساعت چهار بعدازظهر دل رو به دریا زدم
رفتم ازش یه سوال پرسیدم اونم گفت فلان صفحه جواب سوالتونو میتونید پیدا کنید و در آخر هم یه لبخند طولانی زد. (شاید داشته مسخرم میکرده نمی دونم)
اما دیگه بعد از این من قدم بر نمی دارم. فکر میکنم نوبت اونه که بیاد_البته اگه منو بخواد)
نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
!!! مگه شما نبودید که عاشق اون شدید؟ به مثابه یک پسر که برای عشفش هزاران کار می کنه یک قدم بردارید برای عشقتون و یک قدم فاصله بگیرید از غرورتون. تا به حال به این امر نگاه کردید ؟ چه بسیار پسرهایی که تحقیر می شوند با پوزخند مواجه می شوند و این رو نشونه پاکی عشقشون می دونند که خسته نمی شن.واکنش به صحبتهای بچگونه ای مثل "تو که از اون سرتری" نماد زیبایی از بلندای عشق نیست. جمع مغرور بودن و عاشق شدن جمع اضداده خانوم سیب . در تلاش باشید که از این باور که اون رو دوست دارید خارج شید. من چنین تفکری رو ندارم در مورد همچین احساساتی!" یک جای دیگه هم نظر دادم- بهتره شما چیزی رو بشنوید که باید بشنوید ونه چیزی که می خواید بشنوید. گاهی اوقات تلخترین داروها موثرترین اونها هستند."
-
آقای عزیز من قدمم رو برداشتم. سوالم انقدر تابلو بود و انقدر تو این مدت نگاهش کردم (البته نه اینکه مدام بهش زل بزنم) که مسلما خودش فهمیده دوسش دارم.اینکه برم رسما ازش خواستگاری کنم به نظرم اشتباهه. فرهنگ ما اینو قبول نمی کنه. من بهش فهموندم تو این مدت که چی تو دلم میگذره. اگه نفهمیده باشه ترجیح میدم هیچوقت با یه همچین آدم... ازدواج نکنم.اگه یکی از خود شما خواستگاری کنه چه فکری راجع به اون میکنید؟ مطمئنا اولین چیزی که میگید اینه که دختره داره دنبال شوهر میگرده.
-
نه سيب گرامي. حرف من چيز ديگريست.به من همچنين پيشنهادي يك مرتبه شد. من به دليل اون دخترها رو قبول نكردم. چون از چهره و از رفتار اون دختر خوشم نيومد. نه به اين خاطر كه تصور رو بر دنبال شوهر گشتن اين دختر بزارم. من تا حدودي اين خواستگاري دخترها از پسرها رو قبول ندارم . علت رو هم در احساساتي بودن تصميم اوليه يك دختر مي گذارم . چون احساساتي كه با يك عدم توجه من به هم مي ريزه رو نمي تونم روش حساس باز كنم. نه در كم بودن شان دختري كه خواستگاري مي كند!!!!
معشوق همه ناز است و عاشق همه نياز. عاشق الزاما يك مرد و معشوق الزاما يك زن نيست. اگر اون ناز مي كنه بهش فرصت بديد.
رفتار احساسي و نوساني اگر داريد قطع كنيد. ابراز احساسات كنيد به نحوي كه اون متوجه شود شما به اون علاقه داريد ولي نمي خواهيد كه اون رو مجبور به انتخاب خودتون كنيد.
به او وقت دهيد. او حق انتخاب يا عدم انتخاب شما را دارد و به اين واسطه " عدم انتخاب شما" به يك فرد بي ارزش و .. تبديل نمي شود. ببينيد اگر براي شما هم يك خواستگار پسر بياد و اون رو ماهها در موردش فكر كنيد و جواب نه بدهيد نشونه بد بودن و بي ارزش بودن شما هست" دور از جون"
-
مرسی دوست عزیز من هر کاری از دستم بر میومد انجام دادم ولی تازگی ها بی تفاوت شدم بهش(اما تو دلم آشوبه و بیشتر از قبل دوسش دارم). دیگه نمی دونم چی کار کنم.
چه کار دیگه ای میشه انجام داد؟؟؟
خوشحال میشم بیشتر راهنماییو کنید.
باز هم ممنون
جالبه دوستم هم دقیقا مثل منه.
-
سلام .منم تقریبا مشکل شمارو دارم .باز خوبه دوستای شما با کسی رابطه ندارن دوست من که به قول خودش براش می میرن . اگه راهی پیدا کردید به منم بگید . ولی کلا پسرا لیاقت عشق پاکه ما دخترارو ندارن .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط teke.yakh
سلام .منم تقریبا مشکل شمارو دارم .باز خوبه دوستای شما با کسی رابطه ندارن دوست من که به قول خودش براش می میرن . اگه راهی پیدا کردید به منم بگید . ولی کلا پسرا لیاقت عشق پاکه ما دخترارو ندارن .
مي بخشين خانم teke.yakh منظورتون از اين جمله كه كلا پسرا لياقت عشق پاكه ما دخترا رو ندارن چيه؟
(بهتره از طرف خودتون نظر بدين نه دخترا)
يعني فكر ميكني هر دختري كه از يك پسر خوشش اومد اون پسر بايد بپره تو بغلش؟
خيلي از دخترا هستن كه خواستگار زياد دارند ولي بايد به همه شان جواب مثبت بدن؟
همينطور خيلي از پسرها طلبيده دخترخانم هاي زياديند.يعني بايد با همه شان طرح دوستي بريزه ويا ازدواج كنه؟
پس طرف حق انتخاب نداره؟
مثلا شما كه عشق پاك به اون پسر دارين ميخواين چه گلي به سر اون پسره بزنين كه دختراي ديگه نمي تونن؟
مطمينا با اين طرز فكر اگر با اون پسر ازدواج كنين بعد ازدواج 1% ارزشي كه الان براتون داره رو اون موقع براي اون پسر نميزارين.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط teke.yakh
فقط متاسفم از افرادی که چندین دهه رشد کرده اند و در چند سالگی و دوران کودکی خود هنوز به سر می برند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سیب
مرسی دوست عزیز من هر کاری از دستم بر میومد انجام دادم ولی تازگی ها بی تفاوت شدم بهش(اما تو دلم آشوبه و بیشتر از قبل دوسش دارم). دیگه نمی دونم چی کار کنم.
چه کار دیگه ای میشه انجام داد؟؟؟
خوشحال میشم بیشتر راهنماییو کنید.
باز هم ممنون
جالبه دوستم هم دقیقا مثل منه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
رفتار احساسي و نوساني اگر داريد قطع كنيد. ابراز احساسات كنيد به نحوي كه اون متوجه شود شما به اون علاقه داريد ولي نمي خواهيد كه اون رو مجبور به انتخاب خودتون كنيد.
به او وقت دهيد. او حق انتخاب يا عدم انتخاب شما را دارد و به اين واسطه " عدم انتخاب شما" به يك فرد بي ارزش و .. تبديل نمي شود.
خانوم سیب یک مقدار احساساتتون رو قوی تر کنید. این سطحی بودن کار دستتون می ده ها!! دیگه معنی نداره شما برای کسی که دوستش دارید و می خواید اون رو به سمت خودتون جذب کنید شرط و شروط بذارید یا ناز کنید!!(اگر قصدتون رسیدنه)
مهربون با اون رفتار کنید و نه پرتوقع و نه وابسته! فقط مهربون. بدونید چه اتفاقاتی براش میفته و در اون شرایط ولو با یک اس ام اس یا یک احوالپرسی ساده حالشو بپرسید. ولی نشون ندید که اون مجبوره شما رو انتخاب کنه. چون شما شخصیتتون بالاتر از اینه. اون باید پی به خوبی شما ببره تا انتخاب کنه. مثل هر دختری که پی به خوبی پسر می بره تا با اون ازدواج می کنه. غرور کاذبتون روکنار بذارید و نشون بدید دوستش دارید. (با رفتارتون) پسرها به این دلیل از این که یک دختر انتخاب می کنه خوششون نمی یاد که حدس می زنن نوع احساسات اونها قبل از ازدواج سطحیه و زودگذر!
نشون بدید که شما محکم روی احساستون هستید. یعنی اینقدر احساستون براتون بی ارزش شده که در پشت ابر غرور محوش کردید؟
-
ببينين دوستان , (موضوع سخنم با همه دخترايي كه اين مشكل رو دارن هست , سیب ,heli heli ,teke.yakh و ...)
خيلي از پسرا هستند كه ميدونند كه مورد توجه يك خانم قرار گرفتند اما چون جوابشون منفيه به روي خودشون نميارن يا اين مسئله براي بعضي پسرها يك حالت انفعالي پيش مياره بعضي ها هم با رفتارشون جوابشون رو بهتون ميگن .
من خودم به عنوان يك پسر با اين مسئله مواجه بودم اينو بهتون بگم كه اگه يك پسري از شما خوشش بياد حتما يطوري اين رو عنوان ميكنه پس شما بهتره خودتون رو بي خودي به دردسر نندازين يا دلتون رو خوش نكنين .سعي كنين در يك حد معقول علاقتون رو بهش نشون بدين بعدش ديگه بايد منتظر بمونين و سعي كنين خودتون باشين اگه اون هم به شما علاقه داشت پا پيش ميزاره.
اگه بخواين خودتون رو به كسي تحميل كنين ضربه اش رو اول خودتون ميخورين.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سیب
آقای عزیز من قدمم رو برداشتم. سوالم انقدر تابلو بود و انقدر تو این مدت نگاهش کردم (البته نه اینکه مدام بهش زل بزنم) که مسلما خودش فهمیده دوسش دارم.
بابا شاید بنده خدا اصلا منظور شمارو متوجه نشده و کلا تو یه فاز دیگست
اگه به این کارا باشه که من حتما 30-40 نفری عاشقم هستن و خودم نفهمیدم:163:- منظورم اینه که تو محیط دانشگاه از این نوع رفتار ها زیاده وقرار نیست هرکی که یه سوال پرسید و یا یکی دو بار نیگا کرد بگیم که عاشقمون شده.
یکم رابطه ات رو باهاش بیشتر کن برای شروع توی کلاس نزدیکش بشین(البته حتما با یکی دوتا از دوستات)این باعث میشه که بیشتر با هم تعامل داشته باشیدو ...
فقط یه چیز: تو که اصلا شرایط اون پسره رو نمیدونی. شاید ایشون بهیچوجه امکان ازدواج رو به این زودی ها نداشته باشه. پس میتونی فعلا باهاش دوست بشی تا ببینی موقعیتش چجوریاست (البته من متوجه نشدم که منظورتون از عاشق شدن ازدواجه یا دوستی)