-
+قد کوتاه دوست اینترنتی من
سلام . امیدوارم نوشتن این پیام راه چاره ای رو برای من ایجاد کنه .
من یه دختر 23 ساله هستم و تازگی دوره ی لیسانس رو تموم کردم و امسال در آزمون ارشد قبول شدم ، قضیه از همین جا شروع شد . من لیسانس خودم رو تو دانشگاه شهر خودم گرفتم ولی علاقه ی زیادی داشتم برای این که تو مقطع فوق لیسانس به تهران بیام و توی دانشگاه تهران درس بخونم . به خاطر همین از و طریق یکی از دوستام حدود یک سال پیش با یک آقا پسر آشنا شدم که فوق لیسانس رو تو دانشگاه تهران و تو همون رشته ی من درس میخوند . من از طریق چت کردن تقریبا هر روز ازش در مورد درسا مشاوره می گرفتم و اون هم انصافا خیلی به من کمک کرد . این ارتباط از طریق چت بعد از یک ماه به چت صوتی تبدیل شد و کم کم مهر ما بیشتر به دل همدیگه افتاد . تا اینکه شش ماه پیش اون به من پیشنهاد ازدواج داد . داشتم از خوشحالی بال در می آوردم . سروش واقعا مرد مورد علاقه ی من بود . از همه نظر ، با هوش ، خوش بیان ، با ادب و هر چیز خوب دیگری که یک پسر می تونست برای من داشته باشه . من هم به همین دلیل به خواسته اش جواب مثبت دادم . هر دومون از این قضیه خوشحال بودیم کم کم چت صوتی رو هم به تصویری تبدیل کردیم و حرفامون کم کم شکل های تازه ای گرفت . مزیت تصویری چت کردن این بود که من تونستم چهره ی زیبای اون رو هم ببینم و علاقم خیلی بیشتر بشه .غیر از صحبتی که در مورد درس می کردیم درباره ی شب عروسی ماشین عروس اسم بچمون و همه چیز صحبت می کردیم . شوق همکلاسی شدن با سروش هر روز من رو به درس خوندن امیدوارتر می کرد . و نتیجش هم این بود که تو رشته ی مورد علاقم قبول شدم . سر از پا نمی شناختم . من می تونستم هر روز صبح تا شب رو با اون بگذرونم . در مورد سروش چیزی به کسی نگفته بودم و اون هم همینطور . تا اینکه روز ثبت نام رسید . برای ثبت نام با پدرم به تهران اومدیم . لحظه شماری می کردم تا کارهای ثبت نام تموم شه و بابا برگرده تا با سروش قرار ملاقات بذارم .این اتفاق افتاد صبح فردای روزی که بابا برگشت به خونه من با سروش قرار گذاشتم تا ببینمش . روی یکی از نیمکت های روبروی باشگاه اساتید . من پنج دقیقه قبل از قرار اونجا بودم صبر می کردم و دل تو دلم نبود که یهو مو های تنم سیخ شد . باورم نمیشد . مرد رویایی من وقتی پشت نیمکت ایستاده بود و اسم من رو صدا زد تقریبا هم قد منی بود که نشسته بودم . آب دهنم خشک شد . ولی انگار اون چیز عجیبی ندیده بود . قد من بلند هست ولی خیلی غیر معمولی نیست (183سانت) ولی قد اون واقعا کوتاه بود (شاید کمی بیشتر از 130سانت) کنارم نشست می خندید ولی من داشتم به پاهاش گریه می کردم . وقتی رو اون نیمکت کوتاه نشست پاهاش به زمین نمی رسید . درحین حرفاش به صورتش نگاه می کردم این همون مرد آرزوهام بود با همه ی معیار های خوبش ولی وقتی به اندازه ی دست و پاش نگاه می کردم . نا امید می شدم .ازم خواست که کمی راه بریم ولی اصلا برام قابل تصور نبود کنار کسی راه برم که اگه وقتی نه ساله بودم هم کنارش راه می رفتم ازش بلند تر بودم .خلاصه اون روز گفتم تو برو سر کلاست من میخوام اینجا بشینم و استراحت کنم . وقتی بلند شدم تا بهش دست بدم و خداحافظی کنم بیشتر این اختلاف به چشمم اومد . قد اون به اندازه ی چند انگشت از ناف من بالا تر بود . تو این جند روزه دارم از غصه می میرم . سعی کردم ارتباطم رو همون تلفنی ادامه بدم . از طرفی اون همه ی معیار های من رو داره و از طرفی این مشکل بزرگ . شاید اگه مثل بعضی از همکلاسیام یه دختر 150 سانتی بودم با این قضیه کنار می اومدم ولی اختلاف ما خیلی زیاده ولی بذارین به یه چیزی اعتراف کنم این کوچکی بیش از حد بدن اون تو اون روز و بعدش واقعا منو خیلی شدید تحریک کرد . ولی چیزی که منو به شک می اندازه بعضی مطلب های مشابهه که تو سایتتون خوندم .همه ی آقایون و خانوم هایی که شرایطی مثل ما داشتن (خانم درشت تر از شوهر) از روابط جنسی بدشون می نالیدند . می خواستم بدونم واقعا چه مشکلاتی به وجود میان ؟
-
RE: قد کوتاه دوست اینترنتی من
سلام سوسن جان
نمي دونم چطور بگم از خوندن مشكلتون هم ناراحت شدم هم خوشحال. خوشحال از اينكه اومدي و صادقانه مسئلتو مطرح كردي و ناراحت از اينكه تصورتان برخلاف حقيقت بود. عزيزم اين يه چيزي هست كه بخواي يا نخواي بايد بپذيري. مشكلاتش كاملا مشهود هست يكيش مي تونه اين باشه كه وقتي توي جمعي داريد مي ريد همه بهتون نگاه مي كنن و شايد كه نه حتما دربارتون حرف مي زنن و حتي با دست نشونتون مي دن. يكي ديگه اينكه وقتي بچه دار شدين بچه هاتون از شما دور مي شن و دوست ندارن كه با شما همزمان به مسافرت يا ... برن چون خجالت مي كشن. و هزاران مشكل ديگه كه قابل بحث و گفتن توي اين بخش نيست. فقط بگم كه علاوه بر اينها كه شايد يك در هزار بشه درستش كرد نارضايتي شما همانطور كه اشاره كرديد درباره روابط جنسي هست كه خوشايند نيست. اجازه مي خوام يه مطلبي را كه بنظرم مي رسه بگم شايد كمي ناراحت كننده باشه ولي باور كن كه قصد توهين يا مسخره كردن ندارم بذار اعتراف كنم كه اولين چيزي كه با خوندن اين مطلب به نظرم اومد و باعث خنديدنم شد (البته عذر مي خوام قصد توهين و مسخره ندارم بلكه مي خوام بگم شايد تو ذهن اكثر خواندگان اين مطلب پيش بياد را بگم) وقتي توي ذهنم تصور كردم كه يه عروس زيبا با لباس و قد بلند كنار يه داماد زيبا ولي قد كوتاه چقدر اعتماد بنفس زياد و شايد هم كاذب دارند كه بيان توي جمعي كه منتظرن و جشن ازدواجشونو بگيرن. البته بذار بگم كه يكي از دوستان دوران تحصيل من هم مشكل شما را داشت با اين تفاوت كه داماد دو برابر قد عروس بود. و اين خود دوست ما بود كه خودشونو اول مسخره مي كرد و ميدان را براي ما مهيا مي كرد اون مي گفت كه روز عقدمون وقتي كه ما كنار هم ايستاده بوديم من با وجود كفش پاشه دار و تاج بازم قدم كوتاهتر بود وقتي كه عكاس مي خواست عكس بندازه شوهرم مي گفت كه عسل جون بپر رو دستم تا تو عكس ديده بشي و ... خلاصه اينكه خانم گلم اين خودتي كه بايد تصميم بگيري . به نظر من اگر اين رابطه را تمام كني هم به نفع شماست هم اون اقا. اجازه بده فقط همرشته هم باقي بمونيد نه چيز ديگه و هيچ لزومي نداره كه بخواي تماس تلفني داشته باشي چون چيزي بين شما نيست. از اين رابطه و دوستي فقط به عنوان يه تجربه ياد كن تجربه اي كه باعث مي شه انتخابهاي بعدي رو با درايت و واقعيت انجام بدهي نه با چت و هم ربشته بودن و ...
باز هم از گفتن اين مسائل كه باعث ناراحتيتون مي شه عذر مي خوام
موفق باشي
-
ممنون از پاسختون ولی میشه دقیقا بگین آیا دوستتون مشکل خاصی داشت یا نه ؟
-
اگه الان از هم جدا شین ، شاید خاطره ائی زیبا در دل هر دوتون نقش ببنده ، اما اگه ازدواج کردین و مشکلات باعث تغییر دیدگاه شکا بشه ، شاید ناراحتی و رنج هر دوتون رو فرا بگیره .
باز هم با خودتون هست.
-
عزيزم در جواب سوالت بايد بگم كه نه دوست من هيچ عيبي نداشت تنها عيبش قد كوتاهش بود. و دختير خنده رو و بشاش كه ظاهر زيبا و آراسته اي داشت. و كوتاهي قدشو قبول داشت و سعي مي كرد با ظاهري زيبا و شيك و با همه مچ بودن جبران كوتاهي قدشو داشته باشه
-
اگه در یک نگاه اینقدر تحریک شدی فکر نمی کنی در گذر زندگی در اوج عصبانیت و ناراحتی این موضوع رو به او گوش زد نکنی؟!!!
این یکی از پیش پا افتاده ترین مشکلاتیه که در آینده برات بوجود میاد
به قول هاله نو بذار یه همکلاسی و دوست برات باقی بمونه
در پناه حق
-
دوست عزیزم ازدواج به همین راحتی که فکر می کنی نیست و اینکه شاید اگر ازدواج کردی این مساله واست عادی بشه بلکه این رو بدون که این مساله بیش از پیش واست بزرگ و زجر اور میشه.سعی کن رابطه ات رو با هاش یواش یواش قطع کنی به طوری که ناراحت نشه بعد مطمئن باش نسبت بهش سرد می شی و این رو یه تجربه بدون
در پناه خدا
-
ببخشید دوستان فکر کنم یه سوئ تفاهمی پیش اومده . من از نظرهاتون ممنونم ولی من ازتون تقاضا کردم اگه کسی رو می شناسید که چنین تجربه ای رو داشته باشه و از مشکلات اون فرد خبر دارین اون مشکلات رو به من بگین مثلا خانمی به نام ملیکا که احتمالا تا الان با نامزدشون ازدواج کردن یا آقای سامان 57 که به خاطر اذیت و آزار توسط زنشون در حال جدایی بودند . در ضمن من هنوز هم تلفنی با سروش ارتباط دارم و دو سه باری هم به خونش رفتم . باز هم خیلی ممنون از پیام هاتون .
-
چند روز پیش رو باجه ی روزنامه فروشی یه مجله دیدم که روش نوشته بود یه مرد 100 سانتی با یه دختر 180 سانتی ازدواج کرده . وقتی مجله رو گرفتم و مطلبش رو خوندم واقعا از خودم خجالت کشیدم . یه زن ومرد روستایی اونقدر شعورشون رشد کرده که وقتی از همدیگه خوششون اومده راحت باهاش کنار اومدن . بعد از خوندن مصاحبه ی اون مرد به همه چیز فکر کردم . مثلا من با قدی که دارم نباید انتظار این رو داشته باشم که مردم من رو بغل کنه و تو تخت بذاره (در بهترین حالت یه مرد هم قد منه) یا مثلا سروش حتی اگه با یه زن 150 سانتی ازدواج کنه باز هم یه سر و گردن از زنش کوتاه تره . اگه من واقعا دوستش دارم . باید خودم رو با شرایط اون وقف بدم . همونطور که قد کوتاه اون براش یه مساله است ، قد بلند من هم برام یه مساله است یعنی هر دومون باید به خاطر علاقه با شرایط هم کنار بیاییم . فردای اون روز به خونه ی سروش رفتم و ازش خواستم که با هم تنها باشیم . خیلی برام سخت بود تا اون روز همیشه با اون مثل یه مرد صحبت کرده بودم . خیلی برام سخت بود بهش بگم میخوام باهات در باره ی قد کوتاهت صحبت کنم . ولی بالاخره یه جوری سر صحبت رو باهاش باز کردم . رفتم جلوی آینه ی تمام قدش ایستادم و شروع کردم به درست کردن موهام . وقتی اومد کنارم ایستاد و شروع به صحبت کرد یه دفعه گفتم : اِ سروش قد تو تا ناف من هم نمی رسه ، نیگا کن . در همین حین کشیدمش جلوی خودم و هر دوتایی به آینه نگاه کردیم . شرم از چشاش می بارید . از کارم پشیمون بودم ولی به خودم گفتم این دفعه دیگه باید کار رو تموم کنم . دستام رو زدم زیر کتف هاش و بغلش کردم . آوردمش بالا تا صورتش به صورتم برسه . با این که وزنش به زحمت به 30 کیلو می رسید ولی من از اوج استرس توانایی نگهداشتنش رو دستام رو نداشتم . چند قدمی در حالی که به سینم چسبونده بودمش راه رفتم و بعد رو مبل نشستم و اون رو رو پاهام نشوندم . سرش رو پایین گرفته بود . دستم رو بردم زیر چونش و سرش رو بلند کردم و یه بوسه به پیشونیش زدم . اشکاش رو پاک کردم . بهم گفت : شرمنده ای که با من دوست شدی؟ گفتم : نه . گفتم دوسش دارم و اون روز هم برای همین رفتم اونجا . بهش گفتم تو هیچ کتابی ننوشته حتما مرد باید از زنش بزرگتر باشه . بهش گفتم شاید اون نمیتونه کارهایی رو که مردا با زنشون انجام میدن روبا من انجام بده ولی من که میتونم . اون کافیه آلت مردونه داشته باشه و من هم نقش بدن مردونه رو براش بازی می کنم . اگه زورش نرسید کاری رو انجام بده یا قدش به جایی نرسید این منم که بهش کمک می کنم . دستای کوچیکش رو دور گردنم انداخت و لبم رو بوسید . دوست داشتم از خوشحالی گریه کنم ولی به جای گریه مرد قشنگم رو که کوچیکیش به بقیه ی قشنگیاش اضافه شده بودو محکم تو بغلم فشار دادم . آره ما تا چند روز دیگه با هم ازدواج می کنیم . من هم از همتون به خاطر نظراتتون که چشم من رو باز تر کرد متشکرم .
-
سوسن شما واسه چی خواستید توی خونه با او تنها باشید؟ به عواقبش فکر کردید؟
-
اینقدر اتشین نباش من نمیتونم این ماجرا رو باور کنم راستش رو بگو واقعیه؟
-
عزیزم با کمال تاسف و معذرت باید بگم شما یه طوریت می شه!!!!
مگه ازدواج فقط همین چیز هایی که تو تصورش رو کردیه؟
نمی خواید برید توی اجتماع ؟ نظر دیگرون برات مهم نیست؟ مطمئنم در آینده توذوقت می زنه.
نمی گم خدایی نکرده آدم بدیه ! ولی به شرایط تو نمی خوره . توباید بایکی که تقریبا عین خودت باشه ازدواج کنی .اونم همین طور.
دوروز دیگه که عشق و عاشقی از سرت پرید اون موقع می فهمی که با خودتون چی کار کردید.
از من گفتن بود فقط
من خودم چند وقت پیش ها همچین موردی برام پیش اومد تازه نه مثل مورد تو، اختلاف قدمون در حد 5 سانتی متری یا شاید کمتر بود یه حس خیلی بدی بهم دست می داد وقتی کنارش می ایستادم همش مجبور می شدم خودم رو خم کنم تا حداقل اندازه هم بشیم . بعد طاقت نیاوردم و بی خیالش شدم چون داشتم به خودم صدمه می زدم...
به نظر من مرد باید مقداری از زن بلند تر باشه یه جورایی پشتیبان قویی برای زن باشه
ببخش اگه ناراحتت کردم
-
خانم شیلا و بقیه ی دوستان ، من خوب خوب به این قضیه فکر کردم . شرایط خودم و شرایط او رو به خوبی سنجیدم . اون چیزی که وجود آدما رو تشکیل میده روح اونهاست نه جسم اونها . من هم از روحم خواستم جواب خودش رو بده و اون ازدواج با سروش بود .
-
سوسن عزیز برات آرزوی خوشبختی میکنم، به شما تبریک میگم، من اگه جای شما بودم شهامت این انتخاب رو نداشتم، واقعا از تصمیمی که گرفتی متعجب شده بودم، برخوردی که داشتی با این قضیه برام جالب بود، امیدوارم که زندگی خوبی با هم داشته باشین، به هر حال قرار نیست همه مثل هم باشیم و مثل هم تصمیم بگیریم. من ناخودآگاه شما رو تحسین کردم، شاید من هیچوقت انقدر به کسی علاقمند نشدم اما شما ...
:72:
-
سوسن گرامي از برخورد شما بسيار درسها بايد گرفت. بانو فقط اميدوارم تمام مطالب رو اگر هست قبل از زندگي بگيد و لحظه اي در زندگي مشترك حسي به اسم ترحم نه در دلتون و نه بر زبانتون در بدترين شرايط نياد.
براي روح پاك شما آرزوي بهترينها رو دارم.
-
من شوكه شدم.اگه طاقت متلكها و تيكه هاي دوستان و مردم رو داري بهت تبريك ميگم و آرزوي خوشبختي برات دارم.من 2 متر و 5 سانت قدمه،همسرم 175 سانت قدشه.من تحمل كذدم متلاكو، ولي همسرم ناراحت ميشه.ولي من بهش ميگن هر مدل كه باشي مردم روت ايراد ميذارن،در حالي كه شايد ايراد خودشون بيشتره.عاشق هم باشين و پشت همو خالي نكنين،همه چيز حله.ما رو هم عروسيت دعوت كن.
-
akhey
be nazare man eshgh har chizi ro hal mikone
in masael tu irane ke inghdr mohemme
-
سلام شیلا خانم ، از حرفات اینجوری بر میاد که خیال می کنی من ازدواج رو با رابطه ی جنسی اشتباه گرفتم ولی نه اینگونه نیست . من دوست دارم راحت و خوب زندگی کنم به خاطر همین هر وقت تقدیر چیزی رو در مقابلم میزاره سعی می کنم درک کنم چرا این اتفاق باید بیافته . در مرد مثالی که زدی هم باید بگم : گفته بودی خودت رو کوتاه تر نشون می دادی تا هم قد اون پسر بشی یعنی تو از ابتدا با اون پسر مشکل داشتی چون بیشتر از اینکه به خودش فکر کنی به قدش فکر می کردی . ولی من اینطور نیستم من کنار سروش راست می ایستم و حتی اگه دوست داشتم کفش پاشنه بلند می پوشم . هر وقت هم خواستم ببوسمش یا اونقدر پایین میرم تا به صورتش برسم یا از زمین بلندش می کنم تا صورتش به صورتم برسه و از این کار هیچ احساس خاصی ندارم جز احساس زنی که میخواد معشوق خود رو ببوسه .بدون هیچ خجالتی (احساسی که فکر می کنم تو داشتی)
-
[/size]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
سوسن گرامي از برخورد شما بسيار درسها بايد گرفت. بانو فقط اميدوارم تمام مطالب رو اگر هست قبل از زندگي بگيد و لحظه اي در زندگي مشترك حسي به اسم ترحم نه در دلتون و نه بر زبانتون در بدترين شرايط نياد. [size=large]
براي روح پاك شما آرزوي بهترينها رو دارم.
-
من كه از اين ماجرا تعجب كردم
فقط ميتونم بهت بگم
بابا تو ديگه كي هستي؟؟؟؟؟؟؟؟
دختر تو ديگه كي هستي؟؟؟؟؟
خانم تو ديگه كي هستي؟؟؟؟
.
.
.
هنوزم نفهميدم تو ديگه كي هستي؟؟؟؟؟ :D
-
از شوخي گذشته اگر فقط تفاوتت با آقا سروش در همين يك مورده و شما اين مورد رو پذيرفتين و در مقابل نظرات و متلكهاي ديگران هم تحمل دارين
ميتونيد ازدواج كنيد ولي به ياد داشته باشين كه اين كار رو از روي ترحم انجام ندين
همه كه مثل خانم شيلا ظاهر براشون همه چيز نيست كه!
اگر شما با تفكر و از ته دل چنين احساسي رو نسبت به سروش داريد پس بايد بهتون تبريك گفت و آرزوي خوشبختي براتون دارم
-
خیلی خوشحالم که وقتی تصمیمم قطعی شد نظر دوستان هم کمی بهتر شد . ولی این ناراحتم میکنه که در سایتی مثل اینجا با این همه ادعا در فرهنگ ، چرا پشت نظرات مثبت هم یک پوزخند وجود داره (گرچه برای من اهمیت نداره)
-
سوسن گرامي
قضيه اي كه شما مطرح كردي براي عمده افراد اين سايت بسيار عجيب هست و اين رو نشونه فرهنگ و تكامل ذهني بسيار بالاي شما مي دونم كه اين مسائل رو پذيرفتيد و نه كم فرهنگي دوستان!!. به نظر من شما واقعا انسان رشد يافته و متشخصي هستيد و شايد باور نكنيد ولي من از نوع بوسه شما يقين دارم كه كوچكترين هوسي در كار نبوده كه حتي پاكترين احساسات رو منتقل مي كرده. صحبت من يك هشدار يا يك توصيه برادرانه بود. مي خواستم بگم راهي كه شما مي ريد سراسر پاكيه چون زيباترينها رو با خودش مي بره پس سعي كنيد از تخريب اين احساس ناب جلوگيري كنيد.
-
من واقعا بهتون تبریک می گم
احساس و عشقتون واقعا پاکه امیدورام زندگیه آرومو خوبی رو شروع کنین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط soosan
خیلی خوشحالم که وقتی تصمیمم قطعی شد نظر دوستان هم کمی بهتر شد . ولی این ناراحتم میکنه که در سایتی مثل اینجا با این همه ادعا در فرهنگ ، چرا پشت نظرات مثبت هم یک پوزخند وجود داره (گرچه برای من اهمیت نداره)
خانم محترم يعني چي پوزخند!!!!
من از اينكه ميديدم دختري در اين دوره زمانه اينگونه طرز فكر داره و اينقدر اخلاقيات براش مهمه خيلي هم خوشحال شدم
در پست دوم هم اين مسئله رو عنوان كردم.حالا پست اول يك جوري شوخي + بود نه پوزخند چرا منفي بافي ميكني الكي؟
البته هر كسي مي تونه اون چيزي كه دل خودش مي خواد رو از مطالب من برداشت و در تالار بنويسه ولي قصد من اين نبود كه به كار خانم سوسن پوزخند بزنم و لوس كنم.البته همه كسايي كه به نحوي شما رو راهنمايي كردن قصدشون كمك كردن به شماست.و اميدواريم تصميمي كه ميگيريد قطعي و براي يك عمر باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aykan
از شوخي گذشته اگر فقط تفاوتت با آقا سروش در همين يك مورده و شما اين مورد رو پذيرفتين و در مقابل نظرات و متلكهاي ديگران هم تحمل دارين
ميتونيد ازدواج كنيد ولي به ياد داشته باشين كه اين كار رو از روي ترحم انجام ندين
همه كه مثل خانم شيلا ظاهر براشون همه چيز نيست كه!
اگر شما با تفكر و از ته دل چنين احساسي رو نسبت به سروش داريد پس بايد بهتون تبريك گفت :73: و آرزوي خوشبختي براتون دارم :72::72::72:
-
قد کوتاه دوست اینترنتی من
خیلی ممنونم آقا ، ببخشید. شاید من زیاد عصبانی شدم .
-
حالا چرا 2 تا اسم کاربری ساختین ؟؟؟
-
عجیبه ولی شما مثه اینکه قبلا تصمیم خودتون رو گرفتین .و بقیه هر نظری بدن اهمیت نمیدین .به این فکر کنید شاید شما پذیرفته باشین ولی این کافی نیست اون با تمام تفاسیری که کردین یه مرده و دوست داره تکیگاه زنش باشه و سایه سر اون باشه نه اینکه از زنش تو خیلی موارد کمک بخواد بیشتر فکر کنید نکنه سرخورده شه اون با این قضیه کنار اومده ..خانوادتون چی بعدشم انقدر رابطه قبل از ازدواج چرا؟مواظب خودتون باشید دوستانه میگم .من خودمم گرفتارم و تو بلاتکلیفی اینو از روی دلسوزی گفتم امیدوارم فکر نکنی قصدی به غیر از اون داشتم
-
امیدوارم خوشبخت شی اما اگه بخوایم منطقی به قضیه نگاه کنیم خیلی مشکله
-
سوسن جان شما راه درستی رو انتخاب کردی. اگر از بابت خونوادت مشکلی برات پیش نمیاد بهترین مسیر اینه.
-
سوسن جان سلام....
منم با اينكه اولش كمي تعجب كردم ولي تحسينت ميكنم... از اينكه اينقدر واقع گرا و اهل عملي. نه حرف بهت تبريك ميگم....
تو با اعتماد به نفسي كه داري حتما ميتوني زندگيه خوبي رو در كنار اون داشته باشي ...
حتما آقا سروش خيلي خوبيها داشته كه تونسته اين عيب كوچكش رو بپوشونه....
مطمئنن خوبيهاي پررنگش اين ايراد رو تو چشم تو كمرنگ كرده پس اگه واقعا بهش ايمان داري ادامه بده....
يه سوال:
سوسن جان اين موضوع تو خونوادتون مطرح شده؟؟ ميخواستم بدونم آقا سروش اومده خواستگاري؟؟؟
-
هفته ی پیش خواهرم و خانوادش بره دیدن سروش به اینجا اومدن . من با اونها صحبت کرده بودم ولی اونها از قد سروش خبری نداشتند . حقیقتا هم شوکه شدند . ولی به روی خودشون نیاوردند . نکته ی خنده دار این جلسه روبوسی خواهرم با سروش بود . همه بلند میشدند و با سروش دست میدادند ولی خواهرم رو زانوهاش نشست و با سروش روبوسی کرد. موقع رفتن هم به دختر 8 سالش (که قدش یه وجبی از سروش بلند تر بود) گفت مامان جون مواظب باش عمو سروش کفشای تو رو اشتباهی نپوشه چون کفشای خودش به پات کوچیکه . خلاصه انقدر از این شوخیها کردن که سروش با هاشون ندار شد . و اون چیزی که منو خوشحال کرد این بود که سروش از هیچ کدوم از این حرفا ناراحت نشد .
-
آفرین به تو دختر واقع بین و منطقی . امیدوارم که همیشه در کنار همسر آیندت بهترین زندگی رو داشته باشی. بعدها هم به حرف مردم توجه نکن مهم خودت و سروش هستین که برای هم ارزش دارین . راستی خانواده سروش نظرشون با این وصلت چیه ؟
-
سلام به همه دوستان و به خصوص سوسن خانم.
از اینکه تصمیم گرفتید با مرد مورد علاقتون ازدواج کنید خیلی خوشحالم.ولی یادتون نره که بعد از ازدواج هم با این سایت در ارتباط باشید و آموخته های خودتون را به ما هم منطقل کنید.
:303:
-
تا حالا از تصميم شخصي به اين حد شگفت زده نشده بودم.............تصورش اول برام خيلي مشكل بود ولي وقتي اين احساس پاك و اين عشق سرشار رو ديدم نظرم تغيير كرد.............
***اميدوارم زندگيه خوبي رو در كنار هم شروع كنين*** :72:
-
سوسن خانم پس چی شد؟
چرا خبری از شما نیست؟
برید به این آدرسی که من نوشتم.این کلیپ درمورد یک زن و شوهر هست که خانم از شوهرش خیلی بلندتره ولی مشکلی با هم ندارن و حتی از شبکه ای برای تهیه گزارش آمدن به خانه آنها.البته در خارج وضع کمی فرق میکنه ولی خوب شما هم میتونید مثل آنها باشید.
http://www.youtube.com/watch?v=SC9nA6mY_8E&feature=related