نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
ببین عزیز تو اونو انتخاب کردی مثلا اگه من جای عباس بودم با من هیچ مشکلی پیدا نمی کردی اما تو با عباس ازدواج کردی و اون هم فکر می کنه که تو اگه فقط واسه اون آرایش کنی و به خودت برسی مال اونی! البته تا حدی هم درسته ها!
آره منم از تعصب خوشم نمیاد(حالمو بهم می زنه!)ولی خودمم مذهبی هستم ولی مثه شوهر شما تعصبی ندارم(به امید خدا،هیچ کی به ماستش نمیگه ترش)و در واقع اصلا مثه شوهر شما نیستم ولی آدمای مثه اون رو خیلی زیاد می بینم! تقصیر اون چیه شما واسه فرار از خونه ی پدر زود ازدواج کردی حالا می خوای مثه مجردا باشی؟ فک کردی با طلاق هم باید مرد خودت باشی هم زن؟ کارات کم میشه؟ الان واسه یه پرده زورت میاد ولی اون موقع باید کار کنی نون در بیاری و رفتارای مردای کثیف این روزگارو تحمل کنی یا باهاشون همراه شی!
ببین اکثر حرفاتو تا اینجا پس گرفتی ولی من اصلا قصد مبارزه با شما رو ندارم سوء تفام نشه من قصد هم فکری دارم!
من واقعا دیرمه باید برم والا اینقدر حرف داشتم که فقط بگم : واقعا دوست داره فقط یه سری تفاوت نظرات هست که اون با صحبت و مشاوره حل میشه و به هیچ وجه در حد طلاق نیست پس بهتره فکر طلاق رو از کلت بندازی بیرون! برو کتاب هایی که راجع به حجاب هست رو بخون اونوقت اگه شوهرتم بگه تو ورش نمی داری!
می دونی من چرا برام تیپ زنم خیلی مهم نیست ؟ چون بنظر من همه عقل کامل دارن و اون خودش می فهمه چی براش بهتره و اگه من فکر می کنم فکر بهتری دارم فقط می تونم راهنماییش کنم شاید اصلا فکر اون بهتر بود!
خواهش می کنم برادرانه دوستانه خواهش می کنم مصرانه(درسته؟مصرانه؟) کتاب حجاب شهید مطهری رو بخون بعدش هرچی بگی همون درسته چون تا ته هر دوراه رو رفتی و می فهمی کدوم برات بهتره: پوشش امروزی یا چادر!(حجاب یا بی ویا بد حجابی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
راستی این حرفت کلی منو تحت تاثیر قرار داد و کلی افسوس خوردم:
""""اصلا بهشت رفتن زوری هم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا فلسفه پوشش تو ذهن مردا چیه؟ خدا یا خودشون؟
من قبل از ازدواجم به خواست خودم چادر رو انتخاب کردم،اون موقع حتی عباس را نمی شناختم
کلی با خدای خودم هر روز حرف می زدم با خدای خودم راحت بودم اما حالا.........
می دونی چرا؟چون احساس می کنم حق و حقوقمو ازم گرفته
با من مثل یه زن 1400 سال پیش برخورد میشه""""
ببین اولا حجاب دستور خداست و خدایه 1400 سال پیش هیچ فرقی با خدای امروز و 5000سال دیگه هم نداره و این یه ذره عقل و آزادی هم اون به ما داده اونوقت شما فک می کنی آزادیتو می گیرن؟ اگه شما عقلت اینقدر کامله ....(خدایا از ما بگزر این ماییم که ظالمیم)
منم در مورد رفتار با شما موافقم خیلی بد باهاتون رفتا میشه انگاری که بقول خودتون زن 1400 سال پیش هستید ولی اینقدرهام بد نیست که بخواید طلاق بگیرید ولی جدا باید طی یک سری صحبت منطقی رفتارشون رو تغییر بدن به کسی ربطی نداره شما در هفته چندبار می ری خونه ی بابات بنظرم این از همه بدتر بود!!!!!!!!!
آقای mke !
بنظر من شما اگر بیشتر از عباس آقا تعصبی نباشی، کمتر نیستی. اینکه اگر من بودم مشکلی نداشتیم حرفه ! فقط حرف.
پوشش امروزی رو با بی حجابی و چادر مسلمونارو با باحجابی یکی کردید. اون مردای کثیف من و تو هستیم نه کس دیگه.
اگه خدایی نکرده برای خواهر خودت (اگه نداری فرض کن) چنین مشکلی پیش بیاد و مجبور بشه طلاق بگیره، چون بی شوهره باید بره همراه امثال شما بشه ؟ ما کثیفیم و بقیه رو هم آلوده می کنیم.
تنها عشق زندگی من یک زن بیوه بود که بعد از طلاقش با من آشنا شد و قبل از ازدواج مجددش از من جدا شد. در دورانی که با هم رابطه داشتیم، فقط به خودم اجازه دادم دستش رو عاشقانه لمس کنم و فشار بدم. بهم نشون داد نیازی نیست یک زن بی شوهر با کثافتها هم بستر بشه.
دوست عزیز، خداوند بخشنده و مهربان است. هیچ گاه به بنده خودش دستور نداده. راهنمایی کرده !
خدا را شکر که درک و فهم و شعور بشریت در حال پیشرفته و مطمئن باشید خدایی که شما 1400 سال پیش پرستش میکردید با خدای امروز و 5000 سال دیگه فرق داره. اگر فهم من و شما در 1400 سال پیش با امروز برابر باشه حرف شما رو قبول میکنم.
شما مردهایی که با دیدن یک زن (چه با شوهر و چه بی شوهر) همسر و بچه و دین و ایمون و خدا و پیغمبر و مهمتر از همه انسانیتتون رو فراموش می کنید، باید خودتون رو درست کنید نه زنهای بیچاره ای که با اعتقادات و خواسته های شما زندگی میکنن ! چرا موقع برخورد با یک زن بیوه اولین فکر تو سر شما خونه خالیه ؟ خیلی مردی کمکش کن بلند بشه نه اینکه دستتو بزاری روی سرشو در منجلاب زندگی فشارش بدی ! بهش میگی سلام خواهرم ولی با خواهرت ... ! (خطاب که کسانی که این خصوصیات رو دارن)
بجای کتاب های چادر و حجاب که فکر رو مثل خودش محدود میکنه، برین 4 کلمه درباره برابری، درباره برادری (که فقط موفق کلاه برداری استفاده میشه!)، درباره انسانیت و شرف، درباره مردانگی (نه مردانگی خون و شمشیر، نه مردانگی اختیار کردن بیشمار زن)، درباره اینکه چی بودی و چی شدی مطالعه کن.
ترانه عزیز
همه دوستامون بهترین راه ها رو پیشنهاد کردن. میدونم فهمیده هستی و بهترین رو انتخاب میکنی. آرزوی من موفقیت دوستانمه.