با سلام به همه عزیزان
بیایید با بیان جملاتی زیبا آرامش را به دیگران هدیه کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام به همه عزیزان
بیایید با بیان جملاتی زیبا آرامش را به دیگران هدیه کنیم
خدایا...
تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری می جوییم
پروردگارا،
سینه مرا گشاده کن، و کار را برای من آسان گردان...
:72:
ممنون شاد عزیز
سکوت میکنم
نه از آنرو که کلامی نیست در من
نه..
دیگر واژه ای برای گفتن نمانده است
تو همه را میشناسی...
تو راز نگاهم را از پس پلکهایم می دانی
چرای همه ی نمیدانم های مرا میدانی
راز سکوتم را
راز نگاهم را
راز بودنم را
و تو همه چیز مرا می دانی..
اگر قرار باشد روزي به تو برسم
انتظار اسان است
به چيزي كه گذشت غم نخور ، به آن چيزي كه پس از آن آمد لبخند بزن
خداوندا!
تو را دوست دارم زيرا در لحظاتي كه از تو غافل هستم تو از من غافل نيستي و رحمت تو شامل حال من است .
خدايا!
از تو ميخواهم قلب مرا چنان وسعت بدهي و روحم را چنان سرشار كني كه بتوانم از نزديكانم وكساني كه در اطرافم هستند غفلت نورزم.
ممنون مریم جون
موفق باشید
معبودا!
تا كنون با تو بسيار سخن گفته ام اما ياري ام كن كه تا اينبار كه با تو لب به سخن گشودم قلب و روح من نيز با قدرت تمام مرا ياري رسانند و لب به ستايش تو گشايند.
خداوند دایره ای است که محیطش درجایی نیست ومرکزش در همه جاست
مهرباني را در نگاه منتظر کودکي ديدم که آبنباتش را به دريا انداخت تا اب شيرين شود
خدايا!
هر گاه كه پشت ظاهر خندانم دلي اندوهناك داشتم و براي بيان آنچه در دلم بود به دنبال گوش شنوا بودم .
تنها تو به ياريم آمدي و چراغ دلم را روشن كردي
اميدي دوباره به من بخشيدي
و روحم جلايي مجدد يافت
اي كاش بتوانم لايق الطاف نا متناهي تو باشم.
گاهي زندگي به تو هزار دليل براي گريه كردن ميدهد اما تو ميتواني در مقابل به آن هزار و يك دليل براي خنده بدهي .
ميگويي نه ؟امتحان كن !
بنده من !
جز من هيچ كس را نداري .
خوب مي دانم به خاطر همين هم است كه شرم دارم دعايت را بي پاسخ رها كنم.
صدفها صداي دريا را با خود دارند، فلسهاي ماهي بوي ماهي را؛ اما استخوانهاي انسان هيچ نشاني از انسانيت ندارند
15 اردیبهشت 1386 ساعت 20:08
اری انسان پاك به دنیا امد ..... به كودكی بازمی گردیم .... كودكانه تقاضا كنیم ... شاید كه پیامی ...
نه از آشنايان وفا ديده ام - نه در باده نوشان صفا ديده ام
زنامردي ها نرنجد دلم - ز چشم خودم هم خطا ديده ام
وفاي تو را نازم اي اشك غم - كه در ديده عمري تو را ديده ام
طبيبا مكن منعم از جام مي - كه درد درون را دوا ديده ام
ممنون آقای hossein.tajalla
دلت را خانه ی ما کن مصفا کردنش با ما بیا درد دل افشا کن مداوا کردنش با ما
اگر گم کرده ای ای دل کلید استجابت را بیا یک لحظه با ما بیاش پیدا کردنش با ما
بیفشان قطره ی اشکی که من هستم خریدارش بیاور قطره ی اخلاص دریا کردنش با ما
اگر درها به رویت بسته شد دل بد مکن بازا در این خانه دق الباب کن وا کردنش با ما
به من گو حاجت خود را اجابت می کنم آنی طلب کن آنچه می خواهی مهیا کردنش با ما
بیا قبل از وقوع مرگ روشن کن حسابت را بیاور نیکو و بد را جمع و منها کردنش با ما
چو خوردی روزی امروز ما را شکر نعمت کن غم فردا مخور تامین روزی کردنش با ما
به قرآن آیه رحمت فراوان است ای انسان بخوان این آیه ها را تفسیر و معنا کردنش با ما
خدایا من جویای توام
در حوائجم رو به سوی تو آوردم
و به درگاه تو استغاثه کردم و پناه می جویم
و در دعا متوسل به لطف توام
بدون آنکه لایق آن باشم که دعای مرا اجابت کنی
یا مستوجب عفو و بخششت گردانی
بلکه توجهم بصرف کرم و احسان توست
واطمینان خاطرم به صدق وعده ی توست
ومیدانم که مرا پروردگاری جز تونیست
و جز تو خدایی نخواهد بود و تو یکتا و بی شریکی
هیچ کس تنها نیست
"همراه اول " و آخر خداست :D
پادشاهی از عارفی پرسید :جمله ای برای من بگو که وقتی شادم غمگین و وقتی غمگینم شاد شوم. عارف گفت:این نیز بگذرد!
فقري سخت تر از ناداني نيست و مالي سودمندتر از خرد نيست و هيچ تنهايي اي بدتر از خود پسندي نيست و هيچ شرفي مانند خوش اخلاقي نيست و هيچ عبادتي همسنگ تفکّر نيست
"حضرت محمّد (ص)"
خوبي يا بدي,تنها زاييده تفکر ماست
"شکسپير"
خود را از آن چه که هستي پايين تر بدان، تا مردم تو را از آن چه که هستي بالاتر بدانند
"امام حسن(ع)"
ضعفا به گذشته مي انديشند ، عقلا به حال ، ديوانگان به آينده "ناپلئون"
---------------------------------------
جرأت كنيد كه متفاوت از ديگران باشيد "مانتز"
-------------------------
خود را به سوي ماه افكنيد حتي اگر به خطا رويد ميان ستارگان جاي خواهيد گرفت . "لسبراوون"
------------------------------------------------------
سكوت گاه هزاران معني دارد كه از گفتن به دست نمي آيد. "فوتسكو"
-------------------------------------
عيوب ديگران را نبايد با انگشت كثيف نشان داد . "مثل ايتاليايي"
-------------------------------
كسي كه بر تخيل خود حاكم باشد بر همه چيز حاكم خواهد بود . "رابرت"
-----------------------------------------
بزرگ بينديشيد تا بزرگ شويد . "شوارتز"
--------------------
چون ياد خدا همراهم است از هيچ چيز نمي هراسم. "لوئيز هي"
---------------------------------
از زندگي قهر نكنيد ، زندگي ناز كسي را نمي كشد . "پريور"
ترسها را با خودتان نگه داريد، شهامتتان را با ديگران تقسيم كنيد . "ليتون"
-----------------------------------------
اگر بر دنياي درونت حكومت كني خوشبخت هستي . "بودا"
ممنون پارمیس عزیز
ای آن که گره کارهای فرو بسته به سر انگشت تو گشوده میشود، و ای آن که سختی دشواری
ها با تو آسان میگردد. و ای آن که راه گریز به سوی رهایی و آسودگی را از تو باید خواست .
سختی ها به قدرت تو به نرمی گرایند و به لطف تو اسباب کارها فراهم آیند فرمان الاهی به
نیروی تو به انجام رسد و چیزها ، به اراده تو موجود شوند .
و خواست تو را ، بی آن که بگویی ، فرمان برند ، و از آنچه خواست تو نیست ، بی آن که بگویی ، رو بگردانند
تویی آن که در کارهای مهم بخوانندش ، و در ناگواریها بدو پناه برند هیچ بلایی از ما
بر نگردد مگر تو آن بلا را بگردانی ، و هیچ اندوهی بر طرف نشود مگر تو آن را از دل برانی
ای پرودگار من ، اینک بلایی بر سرم فرود امده که سنگینی اش مرا به زانو در آورده است ،
و به درد ی گرفتار آمده ام که با آن مدارا نتوانم کرد .
این همه را تو به نیروی خویش بر من وارد آورده ای و به سوی من روان کرده ای .
آنچه تو بر من وارد آورده ای ، هیچ کس باز نبرد و آنچه تو به سوی من روان کرده ای ،
هیچکس برنگرداند ، دری را که تو بسته باشی ، کس نگشاید ، و دری را که تو گشوده
باشی کس نتواند بست. آن کار را که تو دشوار کنی ، هیچکس آسان نکند ، و آن کس را که تو
خوار گردانی، کسی مدد نرساند .
پس بر محمد و خاندانش درود فرست ، ای پرودگار من ، به احسان خویش در آسایش به
روی من بگشا ، و به نیروی خود ، سختی اندوهم را در هم شکن و در آنچه زبان شکایت بدان
گشوده ام ، به نیکی بنگر ،و مرا در آنچه از تو خواسته ام ، شیرینی استجابت بچشان ،و از
پیش خود ، رحمت و گشایشی دلخواه به من ده ، و راه بیرون شدن از این گرفتاری را پیش
پایم نه،
و مرا به سبب گرفتاری ، از انجام دادن واجبات و پیروی آیین خود باز مدار .
ای پروردگار من ، از آنچه بر سرم آمده ، دلتنگ و بی طاقتم ، و جانم از آن اندوه که نصیب
من گردیده ، آکنده است و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری
و آنچه را بدان گرفتار آمده ام دور کنی . پس با من چنین کن ، اگر چه شایسته آن نباشم ، ای
صاحب عرش بزرگ .
آمین یا رب العالمین
ای خدائی که هر گاه بنده سئوال از او کند عطا خواهد کرد و هر گاه امیدی به او داشته باشد
به امید ش میرساند و هر گاه بنده ای به او رو آورد مقربش می گرداند و هر گاه نافرمانی او
کند گناهش را بپو شاند و هر گاه بر او توکل کند او را به حساب خود گذارد و کفایت کند او را .
خدایا آیا کسی هست که بر تو وارد شود و د رخواست مهمانی کند ولی تو مهمان نوازی نکنی ؟
و کیست که بدرگاهت رو آورد و به او احسان نکنی ؟ آیا خوب است به نو میدی از درگاهت
بر گردم ؟ چگونه امید به دیگران داشته باشم در حالیکه همه خیر و نیکی ما بد ست تو است
و چطور آرزومند دیگری باشم و حال اینکه خلق و مخلوقات از تست .
آیا از تو قطع امید کنم در صورتیکه از تو درخواست نکرده از فضلت بمن احسانها کردی
یا مرا نیازمند چون خودم کنی و من به رشته لطف تو چنگ زدم ای آنکه ارادتمندان به مهرت
خوشبخت گردند و آمرزش خوبان از انتقام بدبخت نشوند .
چگونه فراموش کنم ترا در حالیکه همیشه مرا در نظر داری و چگونه ا زتو غافل باشم در
حالیکه تو پیوسته مراقب حالم هستی . خدایا به دامان کرمت دست دراز کرده ام و برای
عطایت دامن ارزویم را باز کرده ام .پس مرا در مقام توحید ت خالص گردان و یکی از بندگان
خاص خود قرار ده ای آنکه هر بیچاره ای به او پناه برد و هر جوینده ای به او امید وار باشد
ای بهترین امید ، و ای کریم ترین کریم .
ای کسیکه سائل را به درگاهش محروم نمی سازد و آرزومند را مایوس نمی کند ای خدائیکه
در گاهش برای در خواست کنندگان باز است و پرده اش فراز است برا ی امید وران ا زتو
میخواهم به کرمت که بر من منت نهی تا به جائیکه روشن شود به آن چشم من و کرم فرمائی
از امیدی که به تو دارم دلم را مطمئن سازی و یقینی که رنج و مصایب دنیا را بر من آسان
و از چشم بصیرتم پرده های جهل و غفلت بر اندازد به من عطا کنی به حق رحمت بی
پایانت ای مهر بانترین مهربانان .
آمین یا رب العالمین
از حضرت امام سجاد علیه السلام ( مفاتیح الجنان )
مناجات مشتاقان
ای خدا اگر زاد و توشه من د رسفر بسوی تو اندک است، همانا حسن ظنم به
اعتماد بر تو بسیا ر است و اگر جرمم مرا از عقوبتت می ترساند، امیدم به کرمت
مرا نوید ایمنی از انتقامت می بخشد، و اگر گناهم مرا به معرض عقابت می آورد
اطمینانم به ثوابت اشاره میکند و اگر غفلت ،مرا از مهیای لقای تو به خواب
انداخته، ایمان و معرفتم به لطف و کرمت متذکر و آگاهم میسازد و اگر افراط
جرم و سرکشی ام مرا به وحشت و اضطراب انداخته بشارت به مغفرتت
آرام خاطرم می بخشد .
ای خدا از تو در خواست میکنم به انوارذات بی مثالت
و التماس می کنم که امید هایی که به تو دارم محققا عطا فرمایی
و به مشاهده حسن و جمالت مرا بهره مند گردانی و اینک من خود را در
معرض نسیم عنایت و لطف تو قرارداده و تقاضای جود و رحمتت می نمایم
و از غضب توبسوی لطفت میگریزم و ازتو بسوی تو پناهنده ام .و امید آنچه نزد
تو بهتر است از تو دارم .
امین یا رب العالمین
خدایا، بار پروردگارا: مرا به اندیشیدن؛ به تفكر و تعقل و استدلال و حقیقت بینی راهنمایی كن.
خدایا: بمن كمك كن تا همیشه تابع مشیت تو و تابع خرد اندیشی وكمال ورزی باشم ، نه تابع جمع، كه بسیاری مواقع جمع چون اسلاف خود راه را به خطا میرود.
خداوندا: به من بینشی ده تا به قدرتی كه درونم نها ده ای پی ببرم و برای اجابت خواسته هایم از استعدادهایی كه در من نهادی بهره ببرم و با سعی و تلاش و پشتكار نردبان ترقی را طی كنم.
بارالها : بمن كمك كن تا تنها ترا بپرستم و همه قدرتهایی را كه موازی با قدرت تو فرض كرده ام را تنها زیر مجموعه ای از قدرت تو بدانم و در دوست داشتن خوبی ها و نیكان هرگز غلو نكنم.
خدایا: بمن یاد بده كه هركس و هر چیز حتی اگر بهترین هم باشد؛ تنها لایق بهره بردن و پند گرفتن است، نه لایق مسخ شدن درآن.
خدایا: به من بیاموز تا به بندگانت عشق بورزم و خدمت كردن به بشریت را سر مشق اعمالم قرار دهم و قدر كسانی را بدانم كه مرا به یاد تو می افكنند وراه تكامل را به من می آموزند.
پروردگارا: بمن كمك كن تا خوی بت پرستی را از وجود خود دور كنم و هر چیز را با عنایت تو از سعی و كوشش خود بخواهم و تنها از تو مدد بجویم نه از واسطه ها كه پناه بردن به واسطه ، همان خوی بت پرستی است.
خدایا: تو حتی در مورد فرستادگان خودت فرمودی: كه آنان هم بشری هستند مانند ما. پس چرا من چشم و گوش خود را بسته، و آنها و همه وابستگانشان را قدرتی موازی با قدرت تو میدانم؟
خدایا: بمن بیاموز تا در كار اسوه گرفتن از خوبان و خوبیها راه را به خطا نروم ودر این كار وسیله را جایگزین هدف نكنم كه فقط هدف تویی و هر چه در هستی و جود دارد جز وسیله ای نیست.
بار الها: تو پروردگار همه ملتها هستی پس چگونه من باور كنم كه تو تنها قومی را برتر از همه انسانها دانسته ای كه همه جهانیان فقط از راه زبان و عقیده های این قوم می توانند با تو ارتباط برقرار كنند؟
خدایا: بمن قوت قلبی بده تا بتوانم در برابر باورهایی كه قرنها در وجودم نهاده اند بایستم . وتنها ترا سرچشمه پیدایش هستی بدانم و ایمانم را تنها در پذیرش تو تحكیم بخشم .
پروردگارا : كاش ترا بهتر می شناختم ودر می یافتم تو آفریدگار هستی می باشی و طبق قوانین بی تغییر آفرینشت تنها اندیشیدن و سعی و تلاش من به كارم می آید نه حزن و اندوه من، كه با شادی ، من بهتر می اندیشم و نتیجه عملم بهتر خواهد بود.
خدایا: به من یاد بده تا با دلی شاد، با نیتی پاك ،با گفتاری عاقلانه ، با كردار نیك و با اندیشه ای بلند در راه رسیدن به تو كه همان رسیدن به كمالات و تكا مل است گام بردارم و در این راه هیچ شك و تردیدی به خود راه ندهم.
خدایا: به من قدرتی ده تا در برابر حقایق فروتن باشم و باورهایم و عقایدم مرا به مقاومت در برابر حقیقت دعوت نكند.