RE: رابطه جنسي قبل از ازدواج
مطلبتون عالي بود منم تائيدش مي كنم. ولي در بعضي بخشهاش تبصره هايي قرار مي دم. ولي با اين موضوع كه سعي كنيد در دوران عقد سكس كامل نداشته باشيد تا بخش عظيمي درسته ولي بعضي موقعيتها هست كه براش اين نسخه تجويز نمي شه.
كه البته اينم تا حدودي گفته بوديد. اميدوارم كه مثمر ثمر براي دوستان بوده باشد.
کاملا صحیحه. من اکثر دوستانم که همچین تجربه ای رو داشتند بعدا از اون فرد(اون خانوم) منزجزشدند. ببینید به هیچ عنوان مردی که به شما عمیقا علاقه مند باشد این پیشنهاد را به شما نمی دهد یا حداقل اصرار نمی ورزد.
پویا باشید.
سلام ممنون از مطلبطون حالا اگه یه عشق واقعی بین 2 نفر باشه و بعد از 7.8 ماه رابطه ی صحیح: بینشون رابطه ای برقرار بشه اونم فقط در حد لمس بدن بطور کامل. بازم میتونن به رابطه ای صحیح و بدون مشکل بعد از ازدواج فکر کنن. تصور کنید این اتفاق به علت تصویر سازی زیاد از آینده بوده و واقعا می خوان رابطه ی خوبی از این به بعد داشته باشن .خواهشا راهی مطمئن توصیه کنید که خیلی نا امید و گرفتارم.کمک
من بازهم به عنوان یک مرد شکی ندارم در اینکه می شه جلوی این قضیه گرفته بشه..تصویر سازی وقتی واقعا رابطه ای نیست و در عین حال ازدواج قطعی نیست بسیار مضره
مرسی از مطالب خوبتون. متائسفانه خیلی از دوستان رو شاهد بودیم که این لشتباه رو انجام دادن و دچار مشکل شدن.:46:
من هم این موضوع را قبول دارم. اما با آن قسمت مربوط به زوج هایی که عقد هستند مخالفم. اصل موضوع کاملا صحیح است اما اگر دو نفر می توانستند با هم زندگی کنند هیچ وقت عقد باقی نمی ماندند. در حال حاضر در کشور ما ازدواج به قدری مشکل شده که شاید عقد کردن و منتظر ماندن یکی از راه های پاک دامنی باشد. بنابر این اگر دو نفر همدیگر را دوست داشته باشند در زمان عقد بر قراری ارتباط و رابطه جنسی نمی تواند مشکل ساز باشد. از طرف دیگر علاقه و نیاز جنسی تمام شدنی نیست و حداکثر بعد از چند روز مثل قبل قوی خواهد شد و باعث کم شدن علاقه نمی گردد. اگر کسی با بر طرف شدن نیاز جنسی اش علاقه به طرف مقابلش را از دست بدهد یعنی اینکه یا طرف مقابل را دوست ندارد یا هدفش از ازدواج بر طرف کردن نیاز جنسی بوده که این دو یعنی انتخاب نا درست.
سلام hamidgole
همانطور كه santatian هم به خوبی اشاره كرده اند. هر نوع ارتباطی اعم از جنسی، لمس فیزیكی،و حتی عاطفی و احساسی پیش از آنكه شناخت كامل اتفاق بیفتد و طرفین در تعهد هم قرار گیرند به خاطر درجات وابستگی كه ایحاد می كنند و خسارات احتمالی آینده ، ناصحیح هستند.
یكی از شرایط بلوغ روانی اجتماعی كه برای ازدواج هم شرط لازم هست،اینست كه افراد بدون اینكه تعهدی از نظر قانونی به هم ندارند، وارد رابطه نشوند. چون همین اتفاق می تواند در آینده هم بیفتد. یعنی اگر كسی می تواند بدون تعهد به كسی احساس بورزد، پس این مسیر همیشه می تواند باز باشد. اما اگر شرط احساس ورزی ،عاطفی و مسائل جنسی تعهد و ازدواج باشد. پس این مسیر با ازدواج شروع می شود و در چارچوب خانواده هم پایان می پذیرد و این از سوء ظن های احتمالی و انحرافات می تواند جلوگیری كند.
در منبع مطلب و اينكه واقعا چقدر مستند بر علم است شك دارم .چرا كه شواهد در دنيا ( نه ايران ) اين مطلب را تائيد نميكند . كما اينكه در كشورهاي ديگه كه بحث باكره بودن زن موضوع عرفي و اهميت داري نيست اين مسئله صدق نميكنه و خيلي از خانواده هاي تشكيل شده زن و مرد قبل از اينكه حتي بحث ازدواج مطرح باشد رابطه جنسي برقرار ميكنند و بعدها هم ازدواج ميكنند .
اما اين موضوع يعني عدم برقراري هرگونه رابطه جنسي قبل از ازدواج در ايران را كاملا تائيد ميكنم چون به نظر ميرسد اين موضوع قبل از اينكه ريشه علمي داشته باشد ريشه فرهنگي و عرفي دارد و در كشور ايران باكره بودن زن اولين معيار انتخاب يك زن براي مردان ميباشد بعد بقيه معيارها مطرح ميشود .
مرد ايراني طبق فرهنگ ايراني پرورش يافته ( با بد و خوبش هم كاري نداريم ) و طبق اين فرهنگ دختري به درد زندگي ميخورد كه نجيب و باحيا باشد و باز هم طبق همين فرهنگ، دختري بالطبع نجيب و باحياست كه قبلا مردي را تجربه نكرده باشد به هيچ شكلش ( حتي اگر باكره هم مانده باشد ) . بنابراين ، مرد ايراني هرگز زني را كه با خودش ارتباط جنسي حتي در كمترين مقدار ( در حد لمس يا بوسه ) داشته را بعنوان همسر انتخاب نميكند چون دقيقا اينطور تصور ميكند كه اگر اين دختر توانسته الان با من باشه از كجا معلوم قبلا كس ديگري را هم تجربه نكرده باشد؟ در نتيجه بحث باحيا و نجيب بودن زن زير سوال ميرود ( باز با درست يا غلط بودنش كاري نداريم ) ، وقتي اين قسمت در مورد دختري زير سوال رفت ، يعني مهمترين معيار انتخاب همسر در موردش صدق نميكند و الباقي قصه هم معلوم . قطعا در جايگاه همسري اون مرد قرار نخواهيد گرفت . اين موضوع در مورد مرد ايراني در هركجاي دنيا كه هنوز پايبند فرهنگ ايراني است صدق ميكند . نميدونم دقت كرديد كه بسياري از مردان ايراني مقيم خارج ميان ايران تا به قول خودشان دختر از ايران انتخاب كنند . هيچوقت فكر كرديد چرا ؟ مگر دختر ولو ايرانيش در خارج قحطه ؟
در پناه حق باشيد
(طبق پژوهشهای به دست امده حدودا بیش از 80 درصد آقایان با فردی که قبل از ازدواج رابطه جنسی برقرار نموده اند ازدواج نخواهند کرد این رفتار دلایل عمده ای بهمراه دارد که بخشی از آن ارادی و بخشی دیگر غیر ارادی و بواسطه فعل و انفعالات هورمونی در مردان میباشد دلیل بر هم خوردن اکثر روابط دوستی که در ان رابطه جنسی بوجود می آید همین عامل میباشد .این در حالیست که اکثر خانمها نسبت به فردی که با آن رابطه جنسی برقرار میکنند وابستگی احساسی پیدا میکنند .)
سلام دوست عزیز
خیلی جالب وخوب بود...:72:من عکس این مطلب بالارو شنیده بودم...:72::shy:
خانومهای گرامی اگر مردی به شما گفت که می خوادببینه رابطه جنسی خوبی می تونه باهاتون داشته باشه یا نه در عمده موارد رابطه به ازدواج ختم نمی شه.
این دقیقا تفاوت بین عشق و دوست داشتنه یک تاپیک با این عنوان که دوست داشتن برتراز عشق است باز کردم خوندنش خالی لز لطف نیست