ساناز خانم اين حرفهايت مشابه كه چه عرض كنم همون حرفهاي تكراري شما طي چند ماه گذشته تا به حال نيست؟
شما واقعا نياز به تغيير نگرشها و باورهايت از پايه داري.
مگر با خدا معامله كردي باختي؟
خدا را از اعماق وجودت بايد شاكر باشي كه تو از خدا خواستي كه بر وسوسه ات پيروز بشي و خدا ياري ات كرد تا خود را حفظ كني چه انتظاري بالاتر از اين از خدا داري كه لطف خدا را با اسباب و ظواهر دنيوي مي سنجي؟
تا وقتي حريص اسباب دنيوي باشي حتي در زمينه علمي ..... تا غصه ي داشته هاي ديگران را مي خوري .......... تا به ظواهر دنيا و زندگي ديگران تا اين حد توجه داري بايد هميشه در عذاب و استرس باشي.
هر كس به هر جايگاه مادي يا معنوي كه برايش تلاش كند و حق آن را داشته باشد به آن مي رسد نه كسي جاي شما را مي گيرد نه شما مي تواني جاي كسي را بگيري. همين كه در حد تواناييهاي خود تلاش كني و به خدا توكل داشته بشي بهترين موقعيت را نصيب خود خواهي كرد.مطمئن باش خدا به كسي بدهكار نمي ماند .
اين شعر مولانا را يادت هست : آن چيز كه در جستن آني ، آني
يادت هست يه شعر خوشمل برات گفتم كه سرشار از مضامين معنوي بود كه توجه نكردي:
اگه تو قدر قلبت رو ندوني ........ دلت هر چي بخواد قدر هموني
اگر قدر زر و گوهر ندوني ........ ميشي ارزون تو دنياي گروني
حالا شعر مولانا را قبول نكردي اما من چي ؟ :47:
حالا حرف من رو قبول نكردي حرف آقاي باغبان و ياس پاييزي و ديگر دوستان را قبول كن . ببينم جرأت داري به فرموده حضرت علي اعتنا نكني؟
امام علی علیه السّلام فرمودند:
حرص بسيار صاحب خود را بدبخت ، و كرانه او را خوار سازد. (غرر الحکم ، باب حرص آز )
و همان جمله اي كه آقاي باغبان از امام علي (ع) در مورد ارزش واقعي انسان نقل قول كردند و توضيحات خوبي كه در اين مورد بيان كردند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zzzz
یچیز بگم تو محل کارم یه پسرس عین سامان جذابه ازش خوشم میادینی تواین دوسال ازبس فکرمو مشغول کرده بود سامان ب هیچکی فکرنمیکردم اصن فکرمیکردم که دیگه ازسامان جذابترنیس
اما این معلوم میشه من نسبت ب سامان علاقم کم شده نمیدونم ولی هرروز از جلو اتاقش رد میشم یواشکی نگاش میکنم:)ب خواهرم گفتم میگه الکی برو ازش سوال بپرس ولی من عمرا همچین کاری کنم اصن روم نمیشه خخخ
عرضه هیچ کاریوندارم نمیدونم چرا نسبت به اوناییکه خوشم میاد کمرو هستم :( هیچکی نگام نمیکنه مگه یه انسان در طول زندگیش از چن نفر خوشش میاد حالا اون قبلیه عوضی بود اینم اینجوری اصن شاید کسیکه دوسم داشته باشه من خوشم نیاد چبدونم
گفتيم سامان و كمال را رها كن نگفتيم يه جايگزين پيدا كن. اين ديگه كيه؟؟؟؟
من واقعا آمادگي شنيدنش رو نداشتم :161:.
كاش در مورد انتخاب همسر و ازدواج كمي تكامل يافته تر مي انديشيدي ...... البته اگر كامل بودن به معني جذابيت ظاهري سوء براشت نشود.
ساناز لطفا به اين همكارت اعتنا نكن و در مورد او براي خودت روياهاي رنگي نبين كه دوباره با ضربه ي خداي نكرده بدتري مواجه مي شوي.
هر كس رسما به خواستگاري شما آمد آنوقت اگر شرايط ازدواج و معيارهاي مناسبي براي انتخاب همسر داشتي لطف كن به اين موضوع رسيدگي كن.
در مورد اين آقا لطفا احساسات را كنار بگذار ....... خودت را كوچك نكن و وقارت را همچنان حفظ كن.
عمل نكردن به حرف خواهرت ربطي به كمرويي يا بي عرضگي ندارد. اين كار در شأن شما نيست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zzzz
من متوجه صحبتات شدم خب اره من نشناختم ولی دنیاروخوب شناختم
اخه اگه برم خدارو بشتاسم همه وقتمو باید عبادت کنم هرچی پول دارم بدم فقیرا کلا مسلک میشم همون بهترنشناسم میدونم اگه بشناسم شاید دیوانه شم
اینجوری که زندگی و دنیا برام بی ارزش میشه بایدفقط بفکر مرگم باشم
راستی یبارگفتی خوش بحالت شوهرت
قسمت پررنگ از نقل قول خانم ياس پاييزي جا مونده بود.
به سوال ايشون جواب بدين ...... ضمن اينكه كلا كي همه ي اينها رو بهت گفته ؟
آره واقعا خوش به حال شوهرت آخه اون هم خدايي داره.:311:
چطور فكر مي كني اگر بخواهي خدا را بشناسي بايد ترك دنيا كني؟
بيچارگي ما آدمها از نشناختن خود و خداي ماست . همين كه زندگي دنيا برامون بي ارزش ميشه و به پوچي مي رسيم .
در اين مورد نظر دين ما اين هست كه حضرت علي (ع) مي فرمايند:
«اِعْمَلْ لِدُنْيَاكَ كَأَنَّكَ تَعِيشُ أَبَداً وَ اعْمَلْ لاِخِرَتِكَ كَأَنَّكَ تَمُوتُ غَداً» (مستدرك الوسائل ج1 ص146)
ترجمه: برای دنيای خـودت چنان عمل كن که گویا در دنيا تا ابد زندگی میکنی؛ و برای آخـرت خـودت چنان عمل كن که گویا همین فردا میمیری»
واقعا اگر به هر كدام بيش از حد توجه كنيم و ارزش خودمان را فقط در اين دنيا يا فقط در آن دنيا ببينيم هر دو را با هم از دست خواهيم داد.
انشاءالله خدا به همه ي ما كمك كنه مطابق اين حديث زندگي كنيم .
اين بار ديگه واقعا موفق باشي....... منظورم اينه كه كاري نداري خداحافظ ؟
از نوع دوستي همه ي دوستان تشكر ويژه دارم اما حتما توجه داشته باشيد سلامت روحي و رواني شما در اولويت است:72: