سلام دوستان میرم سراصل مطلب
با شوهرم دعوای شدیدی داشتیم ازش خسته شدم روم چاقو کشید جلوش وایستادم زخمی شدم حتی بعده یه ساعت اومد واسه معذرت خواهی ولی نتونستم ببخشمش چیکار کنم چیه جوری باهاش برخورد کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان میرم سراصل مطلب
با شوهرم دعوای شدیدی داشتیم ازش خسته شدم روم چاقو کشید جلوش وایستادم زخمی شدم حتی بعده یه ساعت اومد واسه معذرت خواهی ولی نتونستم ببخشمش چیکار کنم چیه جوری باهاش برخورد کنم
سلام
یکم بیشتر توضیح بدین.
اینطور که نمیشه یه روز شوهرتون با یه بحث چاقو کشید رو شما؟!!
خب بحث چی بود؟ شوهرتون چطور اخلاقی داره؟ شما چه طور عکس العملی دارین؟
چند سالتونه؟چه کاره اید؟....
خیلی دقیق تر بگید برای خودتون بهتره.
سلام عزیزم ببین شما از ابتدا که با هم اینطور نبودی همدیگرو دوست داشتین با هم عشغولانه بودین کم کم اینطور شدین حالا من علتش رو میگم شما حتما حتما حتما سخنرانیهای دکتر حبشی رو دانلود کن و کارگاه دانشگاه مشهد رو دانلود کن زندگیت زیرو رو میشه یاد میگیری چطور بشی سلطان قلب شوهرت در اسرع وقت دانلود کن
شوهری که روت چاقو کشیده هیچ توجیهی ندارهدجز این که در مواقع عصبانیت کنترل رو رفتارش نداره. مواظب خودت بیشتر باش
سلام عزیزم باید بیشتر توضیح بدی یعنی چی که ازش خسته شدی؟ از اولش مگه عصبی بوده که نتونه خودشو کنترل کنه؟
اصلا چطوره بگیریم دکتر حبشی رو همینجا ببندیم و همش حرف بزنه و دسته جمعی کیف کنیم و دور همی از لذت و آرامش غش کنیم؟
نمیدونم چ سریه انقد تو سایت روش مانور داده میشه
بابا چاقو کشیدن روی کسی عمق نفرت و کینه رو به طرف نشون میده
تجربه کردم که میگم
چاقو کشیدم رو یه نفر ولی اون موقع با وجود اینکه خیلی حیوون بودم اصلا زخمیش نکردم هر چند که وحشتناک عصبانی بودم
با ستاره زیبا صد در صد موافقم. واقعااااااااا سخنرانی دککتر حبشی حرف نداره.. من خودم زیاد فایل های مشاوره گوش میدم ولی حرفهای حبشی عالیه.
من به همه دوستان پبشنهاد میکنم حتما حتما گوش بدن.
اونهایی که گوش ندادن نمیدونن چقدر معجزه میکنه و دلم میسوزه برای اونهایی که گوش ندادن.
علاه بر این کتاب رازهایی درباره زن ها رو اول به خانم ها و بعد به آقایون پیشنهاد میکنم. برای اونهایی که میخوان زندگیشونو بسازن از نو و هر کسی که دنبال اینه که به زندگیش رنگی دوباره بده.
در مورد شما دوست خوب هم علاوه بر این موارد که بدون قید و شرط باید انجام بدی. یکم میخوام بیشتر توضیح بدی. به نظر خودت چی باعث شده شوهرت این جسارت به این بزرکی رو بکنه ؟؟
من فکر میکنم زیاد باهاش یکی به دو میکنی و حرمت ها کاملااا بینتون از بین رفته.
در درجه اول باید رو خودت متمرکز بشی. باید مهارت های ارتباطی را یاد بگیری.
شناختت رو از خودت به عنوان یک زن بالا ببر و در درجه دوم شناختت را از همسرت بالا ببر.
از جمله کارهایی که باعث میشه کار به اینجاها کشید بشه اینه که خانم ها این کارها رو با مردشون انجام میدن:
مجادله وبحث. قهر کردن. دعوا و گریه.
به شدت از این رفتارها حلوگیری کن . اقتدار مرد را حفظ کن و با احترام برخورد کن.
عزیزم هر چی میخوام بگم اخرش ختم میشه به این که فایل دکتر حبشی را باید حتما دانلود کنی و گوش بدی. همین الاااااااااااان.
موفق باشی.:72:
دوستان ازنظراتتون ممنونم
یه هفته از اون ماجرا میگذره ومن نبخشیدمش وباهاش حرف نمیزنم
سرچیزای مزخرف بحثمون بالا گرفت هیچ وقت نمیتونه با حرف ومنطق موضوعی رو حل کنه از اول همینجور بوده ومن همیشه سراین رفتارش اذیت میشم
بعده اون چاقوکشیدنش اومد واسه معذرت خواهی وگریه کرد ولی من نتونستم ببخشمش
ادم غیرقابل کنترلیه نمیدونم باهاش چیکار کنم هرچقدم عصبانی بودحق نداشت باهام اونکارو کنه تو اون لحظه ازچاقو دستش نترسیدم از خدام بود بزنه یه جام بمیرم فقط دیگه نبینمش از اون چشاش ترسیدم انگاری یه ادم دیگه بود
الان حسی بهش ندارم نه متنفرم نه دوسش دارم به نظرتون این حس
عادیه بعده دعوا؟
دوستان میشه درکنار دعوا سر دکترحبشی به منم کمکی بکنید؟
نمیدونم چرا هیچ وقت تاپیک های من به نتیجه ای نمیرسه!!!
خانم
شما الان پر از کینه نسبت به عصبانیت هاو رفتار ایشون تو گذشته هستی. پس طبیعیه نتونی ببخشی و حالت اغما بگیری!
ولی واسه این موضوع باید از روش خود همسرت شروع کنی تا نتیجه بگیری. ایشون چطوری تغییر میکنن؟ چطور صحبت کردن باهاشون اثر بخشه؟ خودت فکر میکنی قابل تغییر هستن اصلا یا نه؟
من فکر میکنم باید حساسیت بیشتری رو اینجور رفتارا نشون بدی. هم اینکه خودت شدیدا ملاحظه کنی و اونچه رو که ناراحتت میکنه رو انجام ندی. بعد به هر روشی به همسرت نشون بدی این رفتار سوء اصلا خوب نیست و کلا نباید هیچ انسانی تحت شرایط کنترلشو از دست بده.
آدم اگه نتونه اینرسی مغزشو به دست بگیره و به تاخت تا ته دره بره که نمیتونه یه زندگی رو اداره و سرپرستی کنه!
البته باید بگم شما وقتی خودت میخای کاری کنی همسرت تغییر کنه باید قبول کنی راه سختی و داری باید کلی فداکاری کنی گذشت کنی محبتای بیشتری بدی بش و در عین حال کمتر متوقع باشی و فوق العاده درکش کنی! این اصلا راحت نیست و کوتاه مدتم شاید نباشه.
بدترین راه اینه شخص سوم مخصوصا از آشناها رو درجریان بذاری و کمک بخای. این راه غلطه چون همیشه اون شخص جانب یه طرفو میتونه بگیره نه دو طرف.
درسته عصبانیت و بد رفتاری تو اون زمان دل هر زنی رو میشکنی ولی باید یکم از دید همسرت نگاه کنی. اون تحت چه شرایطی اینطور رفتار میکنه؟ به چی حساسه؟ با بقیه و مشکلاتی که در بیرون از خونه هم داره اون انقدر متشوش میکنه؟ نقطه ضعفش چیه؟ هر وقت دوست داره در این باره باش حرف بزن نه هر وقت خودت خاستی!
مثل یه محقق و روانشناس به همسرت نگاه کن. دلت براش بسوزه!!! چون کسی که عصبیه ضعف زیادی داره. و مسلما تو بیشتر از هر کسی میتونی بش کمک کنی.
ممکنه ببینی چندین مرد حالت عصبی دارن اما برای هر کدوم اینها یه راه حل جداگونه هست. شما همسرتو بیشتر از هر کس میشناسی. مطمئن باش ایشون از تو هم بیشتر از بقیه انتظار داره.
توی زندگی باید انقدر چیزها بدی تا اونی که میخای و بگیری!!! و این موضوع دو طرفه س.
الان بهتره کم کم قهرو کنار بذاری و بپذیریش. با همون ایرادایی که داره بپذیرش و سعی کن براش محیطی رو مهیا کنی که بیاد به سمت بهتر شدن. همیشه آدمها واسه اینکه ازشون انتقاد نشه و بابت رفتارشون تنبیه نشن مقابله میکنن و سنگر میگیرن.
اما تو براش یه خونه آروم رو مهیا کن که اون حس کنه با هر ایرادی ک داره باز جاش تو اون خونه هست. اینطوری میتونی روش اثر بذاری و خودش بخاد که بهتر رفتار کنه.
انشالله که حل بشه.
دختر خوب شما که تا ابد نمی تونی با او حرف نزنی اگر بار دیگه خواست آشتی کنه با او در مورد کارش توضیح بخواه و بگو که چقدر زمان عصبانیت خطرناک و غیر قابل کنترل میشه و لازمه که به روانپزشک مراجعه داشته باشد و از او تعهد کتبی بگیر مبنی بر عدم تکرار رفتارهای خشونت آمیز در آینده و اگر در اون تعهد نامه به رفتارهای خشنش اشاره کنه خیلی بهتره و متعهد بشه در صورت تکرار جریمه ای سنگین بپردازه.