برنامه اینستا و گروه های متعددی عضو هست.و عکسهای خیلی بدی میبینه.
چیکار کنم؟(بی تفاوت باشم ؟آخه میگن سخت گیری کنی بدتر میشه.)
نمایش نسخه قابل چاپ
برنامه اینستا و گروه های متعددی عضو هست.و عکسهای خیلی بدی میبینه.
چیکار کنم؟(بی تفاوت باشم ؟آخه میگن سخت گیری کنی بدتر میشه.)
سلام فقط عکس میبینه یا کارای دیگه هم میکنه؟ی ذره بیشتر براش وقت بزار بیشتر ب خودت برس,باهاش صحبت کن که ناراحت میشی از این کارش
فقط عکس.بهش گفتم دیروز.اونم پاک کرد برنامه اینستا رو.ولی حس بدی بهش دارم.همش حس میکنم بازم میره دنبال اینجور عکسا.
دیدن عکس تو آقایون میشه گفت نرماله (برای تمام آقایون جذابیت داره ) منتها بعضی ها چراغ خاموش میبینن و بعضی ها روشن
و کم و زیاد داره
مته به خشاش نزارید
به روتون نیارید من بعنوان 1 پسر خدمتون میگم
البته ممکنه خیلی ها بیان ایراد بگیرن
دوست دارین همسرتون هم تصاویر مرد غریبه توی گوشیش ببینه؟
نه مصلمن نه
منتها با دوست نداشتن شما تغییر تو همسرتون ایجاد نمیشه :81:
فقط ممکنه کار رو زیر زمینی کنه و بصورت چراغ خاموش اینکارو بکنه و ممکنه شما روش زیاد زوم کنید و Bold کنید این قضیرو باعث بشه حریم بینتون از بین بره و ایشون جریح تر شه
شما بنظر من انرژیتون رو خودتون بزارید و روی خودتون تمرکز کنید و با لوندی و آرایش و لباس و شرایط فانتزی ایجاد کنید و نیازای ( الخصوص جن سی ) همسرتون رو فول ساپورت کنید که آنجلیا جولی هم جلوش بیاد بهش نگاه نکنه و شما براش جذابیت خاص و ویژه ای داشته باشید
امیدوارم موفق باشید
:72:
به نظر من هرچیزی باید توی وجود خود ادم باشه یعنی اینکه شوهر شما درون وجودش ذاتا علاقه ای به این تصاویر نداشته باشه وقتی شماهستی.با توبیخ کاری از پیش نمیره مثل اینکه بخوای مردی که فوتبال دیدن رو دوست داره یا گردش با دوستاش رو جزو اولویت میدونه منع کنی از این کارها .لی ببین چطوری بایکسری حرفای غیرمستقیم یا کارهایی که میدونی شوهرت دوست داره عمقی این کار رو از وجودش حذف کنی.
خیلی گیر نده و خودتو بزن به ندونستن و ندیدن با اقای مرسدس موافقم اکثر مردا این عکسارو میبینن البته اکثرا نه همشون
اگر فقط در حد چندتا عکسه بی خیال باش ولی خواهشا توام مثل بعضی خانومها نباش که بیاد جلوت نگاه کنه یا ریلکس برخورد کنه و احساس کنه حقشه که نگاه کنه شمام جو روشن فکری و ظرفیت بگیرتت نذار قبحش براش بریزه
نشون بده که اینکار خیلی بدیه و اگه بدونی داره همچین چیزایی نگاه میکنه حست بهش کم میشه اما اگه احیانا متوجه شدی به روی خودت نیار اگرم جلو خودش ناخواسته دیدی
یه اخم مرد کش بکنو پاشو برو همین دیگه جارو جنجال راه ننداز متاسفانه اکثرشون اینکارو میکنن و تا زمانی به فیلمو علنی صحبت کردن نرسیده بی خیالش باش خیلی مهم نیست
براشون زیر عکساشون کامنتم میزاره ؟!! اگه فقط نامزد هستید بیشتر در مورد رفتارش با دخترها و طرز تفکرش تحقیق کنید
سلام سارا جان
گفتی نامزد هستین. این دوران یعنی دوران شناخت. ( نامزدی =بدون عقد دیگه درسته؟)
اگر اینگونه هست شما باید نقش یک ناظر تحلیل گر اندکی بدبین را خوب ایفا کنی. ناظری که جبهه نمیگیره فقط بررسی میکند و معیارهای خودش را در نظر می گیرد. و بنارا بر تغییر ایشان نمی گذارد.
علاوه بر این دیدن اینگونه عکسها لایه های عمیق تری دارد و برمیگردد به طرز تفکر و نگرش ایشان.
شما موشکافانه گفتار و رفتارهای ایشان را زیر نظر داشته باشید و با تواناییها و معیارهای خودتان بسنجید
ببخشید اگر پاسخم ارتباط مستقیم با سوال شما نداشت
دیدن تصاویر و فیلم های اینچنینی اثرات مخرب زیادی روی زندگی داره که بزرگترینش اعتیاد آور بودنشه. گفته میشه بهترین راه برای پیشگیری و ترک ازدواج هست، اما حالا وقتی که فردی متاهل رو به این قبیل مسائل بیاره دیگه واقعا جای فکر داره... خیلی جالبه که همه اومدن اینجا نظر دادن همه همینطورن، بیخیال باش ... یه سری مسائلی توی دین ما هست که بهش پرداخته نشده اما این مساله به طور مستقیم توی قرآن مطرح شده که همین اهمیت خیلی زیادش را نشون میده (30 و 31 سوره نور)...
راه حل این مشکل بستگی به اعتقادات، میزان پایبندی به اخلاقیات و سابقه این رفتار در نامزد شما داره.
برای مثال اگر ایشون فرد معتقدی هستند از نظر دینی و آیات قرآنی میتونید ایشون را متقاعد کنید...
اگر مذهبی نیستن اما به هر حال اخلاق براشون مهمه، با مطرح کردن غیر اخلاقی بودن این مساله در بسیاری از کشورهای جهان، اینکه بسیاری از این فیلم ها و تصاویر مربوط به اون ها در کشورهای سازنده هم زیر زمینی و غیر قانونی تهیه میشه، این که خیلی از ف. یلتر شکن های کشورهای کمونیست هم از این قبیل مسائل حمایت نمی کنند و ... میتونید ایشون را متقاعد کنید...
سابقه خیلی مهم هست، یعنی از چه مدتی هست که ایشون روی به این کار آورده اند، به هر حال همونطور که اول بحث گفتم این مساله اعتیاد آور هست، میدونید که اعتیاد با عادت فرق داره، عادت روزهای دیگه به همون میزان تکرار می شه اما اعتیاد باعث میشه فرد هر روز بیشتر از روز قبل در منجلاب فرو بره ...
رفتار نامزد شما (مبنی بر حذف کردن برنامه) یکم افراطی بوده، هر افراطی هم یه تفریطی داره ... یعنی حالا این برنامه حذف شد، برنامه جایگزین نداره؟؟ (شاید برای راضی کردن شما این کار را کرده، که خوبه اما به شرطی که به قول دوستان بعدا مخفی نشه، شاید هم واقعا نیتش خیر بوده و میخواسته جلوی خودش را بگیره). به هر حال برای حل این مشکل هم مثل تمام وابستگی های روانی دیگه راه کارهایی وجود داره مثل پر کردن وقت و پیدا کردن مشغله های دیگه، در نظر گرفتن هدف یا عادت جایگزین و مفرح (مثلا وقتی گوشی را دستش میگیره بره جوک سرچ کنه، اگه تصویری به اشتراک میذاره یه ترول جالب باشه، عضویتش در یه سری گروه ها را حذف و در عوض گروه های مناسب جایگزین کنه...)، تنها نبودن فرد، معاشرت با دوستان خوب و دوری از دوستان منحرف، ورزش کردن ...
مساله مهم اینجاست که شما باید به طور غیر مستقیم این موارد را به نامزدتون گوشزد کنید و در صورتی که دیگه چاره ای نبود و باید مستقیم عمل کنید، اول خصوصیات مثبت زیادی که نامزدتون داره مطرح کنید، بعد عواقب دیدن این تصاویر را براش تشریح کنید، مثلا میتونید زمانی که با هم هستید با هم یه همچین مساله ای رو سرچ کنید، یا مثلا ازش بخواین اگه فرصتی داره یه همچین مقاله ای برای شما آماده کنه که برای مثلا درس اخلاق توی دانشگاه باید ارائه بدید، یا بهتون توی این تحقیق کمک کنه، یا اینکه مثلا یکی از دوستای شما به این مشکل دچاره و شما قصد کمک به دوستتون رو دارید حالا از همسرتون راهنمایی میخواین که چطوری میشه به اون دوست کمک کرد، اگه همسرتون بگه همه این کار را می کنن، دستشو بگیرید و باهاش عواقب را سرچ کنید که خب اگه همه هم این کار را می کنن دلیل بر خوب بودن این کار یا بی عیب نبودن این کار نیست ... (شاید این مثال هایی که من میزنم به موقعیت شما نخوره، به هر حال باید با توجه به موقعیت خودتون راه های غیر مستقیم را پیدا کنید)...
شما هشت ساله با ایشون دوست هستید . این رفتارها رو تازه فهمیدید یا از قبل هم داشتن؟
دیدن تصاویر غیراخلاقی تاثیرات مخربی رو فرد میذاره . چون با تکرار اون توی ضمیرناخودآگاه ثبت میشه و تو آینده به صورت غیرارادی اونارو با شما مقایسه میکنه و باعث شدن روابطش تو آینده با شما سرد بشه و مشکلات بعدی.
چاره کار هم پر کردن وقت روزانه اش با فعالیت های مختلف هست به طوری که وقتی برای سر زدن به شبکه های اجتماعی (که فقط باعث اتلاف) نداشته باشه. حتما حتما باشگاه ورزشی هم بره
تا زمانی که مطمئن نشدی که این عادت ترک نکرده بهتره ازدواج نکنی .
پ.ن (نظر شخصی خودم) :البته کسی که نامزد داره و باز هم دنبال این تصاویر نشونه های خوبی نمیرسونه. برای من مثل خیانت میمونه حتی اگر اعتیاد داشته باشه کسی که به این عمل معتاده بهتره اول درمان بشه بعد عاشق بشه . هر چند اگر عاشق بود دیگه معتاد این تصاویر نبود.بیشتر معتاد تصاویر و از اون مهمتر اخلاق عشقش میشد
متاسفانه این یه خصلت خیلی بده که اقایون دارن البته نه همشون مثلا من خودم بارها تو لب تاپ برادرم انواع عکسهای انچنانی دیدم با اینکه برادرمم به شدت پسر سالمیه و من اینو کامل ازش مطمئنم
حتی این ماه رمضون ما هممون توی یه گروه تلگرام عضو هستیم شوهر خالم همش عکسهای خانومهای خشکل میفرستاد داداش من همش با شوخی میگفت بیشتر بفرستید روزه بودیم نور چشممون بیشتر بشه!!!! که همه بهش میگفتن تو که همین الان روزتو باطل کردی اما هرشب باز میومد کل کل راه مینداختن با خانومهای گروه
واقعا من خودم موندم چرا اقایون اینکارو میکنن اما قریب به نود درصد مردا خوششون میاد و ازین عکسا یا خودشون دارن یا جایی ببینن دریغ نمیکنن :54:
به نظرم خیلی وقتها واقعا نشونه هیچی نیست یه عادته خیلی بده من که یادمه داداشم از 18 سالگی ازین عکساداشت اما هیچ وقت دوست دختر اینام نداشت حتی خیلی سنتی هم ازدواج کردو میگفت من خوشم نمیاد خودم برم جلو به یه دختر پیشنهاد بدم در شان من نیست
یا جالب تر اینکه پولشو بانک نمیذاره میگه سودش حرامه!!!!!اونوقت به تعداد موهای سرش عکسم تو لب تاپش هست دیگه این چه سریه نمیدونم!!!!
به نظرم بستگی داره از قبل اینکارو کرده یا نه مثلا همسر خودم حتی بهش میگم فلانیو نگاه کن ببین چقدر خشکله نگاه نمیکنه چون هیچوقت تو این خطها نبوده الانم اصلا به دیدن اینجور چیزا علاقه نداره اما یکی مثل برادرم از 18 سالگی داشت الانم داره البته اگه تا الان خانومش گوششو نبریده باشه:311:
البته این نظر منه با توجه به چیزهایی که دیدم
یعنی چی طبیعیه؟؟واقعا همین طوره یا من خیلی دور از جامعه ام!!!
به نظر من بستگی به خودتون داره مثلا من یک خواستگار داشتم گفت فلان فیلم(فیلم امریکایی)بهترین فیلمی بوده که من دیدم بعد منم کنجکاو شدم که ببینم واقع جا خوردم!!!
بعد به دوستم که گفتم گفت نه اینکه زیاد بد نیست و...من با دیدن فیلم امریکایی مشکل نداشتم ولی اون فیلم واقعا جالب نبود و برام قابل هضم نبود..
حالا اگه شما هم برات خط قرمزه می تونی بیشتر فکر کنی و بعد تصمیم بگیری..
اگه به خاطر عکس و فیلم نامناسب بخواد یه نامزدی یا ازدواج به هم بخوره اون وقت باید 90 درصد نامزدیها اوکی نشه چون 90 درصد آقایون اهل این چیزا هستن:311:اونایی هم که میگن نه حرفشون رو باور نکن، اونا زیادی دارن خوشبینانه به قضیه نگاه میکنن.اصلا ذات مرد یجوریه که میره سمت این چیزا.
حالا شما چه وقتشو با باشگاه و ...پر کنی و چه پر نکنی کسی که بخواد بره سمتش از خوابشم شده میزنه تا بره این عکس و فیلمارو ببینه.
بیشتر با پست اول sahar67 موافقم.
نمیدونم چاره این جور آقایون چی هست فکر کنم بی چاره باشن:311:
خدایا یکی قسمت ما بکن که کمتر اهل این چیزا باشه تا کلاهمون نره تو هم:311:هر چند امروز یه اتفاقی برام افتاد که فقط وجود یه همسر میتونست بهم تو اون موقعیت کمک بکنه و اون موقع با خودم گفتم کاش الآن بود زیاد مهم نبود اهل فیلم و عکسای ناجور باشه یا نه :227:ولی الآن می بینم نه مثل اینکه مهمه.خودمم نفهمیدم چی نوشتم شما فهمیدین به منم بگین:311:
نمیدونم واقعا از دیدن این عکسا چی نسیب میشه.یه پسر عمه بیشعور داره که حتی اگه این نره سراغ کارا اون بیشرف تو گروه میفرسته و یا تو اینستا تگ میکرد.یعنی میخوام سر بع تنش نباشه.زندگیمونو داره به هم میزنه.با اینکه یکی رو داره و خواستگاری هم رفتن ولی دختره واسش مهم نیست چه دخترایی فالوورهای شوهرشه.بهش هم میگم میگه بهتر میدونم با کیا دوسته.ما هشت ساله دوستیم .هنوز نامزد هم نکردیم ولی خانوادش گفتن شهریور میان جلو.همه به ما حسادت میکنن و به یه نحوی میخوان جدامون کنن.حتی دختری از فامیل مادریش بهش پیام داد که دوستت دارم و از این حرفا.اینم گفت اون موقع که هیچی نداشتم ولی الان که همه چی دارم میگن دوستت دارم.دختره هم با اولین خواستگارش شوهر کرد.ولی مشکل من همین موضوع که طاقت دیدن یه عکس غریبه تو گوشیش ندارم.ناراحتی معده هم دارم و با یه ضدحال داغون میشم و از غذا هم میفتم.سر همین موضوع انقد ناراحت شدم تو یه هفته دو کیلو کم کردم.
عزیزم در شأن یک خانم متشخص نیست که اینطور القابی و به خانواده شوهرش نسبت بده.
میدونم عصبانی هستی ولی سعی کن این القاب و اصلا جلو همسرتون بکار نبرید.هرچقدر هم عصبانی باشید و اون آدم ، آدم بدی باشه ولی شما اینطوری خودتون و بیشتر جلوی همسرتون خراب کردید و باعث دوری میشید.
راستش من تجربه زندگی مشترک ندارم ، از حساسیت خانم ها در این زمینه هم سر در نمیارم ، یعنی این نوع حساسیت هاو اینجا خوندم ! البته اینکه خیلی بده مرد همسرش و با همچین عکس هایی مقایسه کنه، اگر همچین اتفاقی بیفته باید اولا به عقل اون مرد شک کرد، دوم اینکه مگر خود اون مرد ، از نظر ظاهری کامل و بی نقصه که همچین انتظاری از همسرش داشته باشه!
ولی در کل من از یک لحاظ دیگه این کار آقایون و درست نمی دونم، بنظرم همانطور که خانم ها حجاب دارند آقایون هم باید حجاب چشمشون و رعایت کنند، چشم هاشون و عادت به دیدن هرچیزی ندهند، گوش هاشون و عادت به شنیدن هر حرفی ندهند!
این اعضای بدن ما امانت دست ماست فردا اون دنیا همه در برابر بلایی که سرشون آوردیم زبان باز میکنند و از ما پاسخ میخواهند شاید این دنیا نمیتونند جواب مارو بدهند ولی اون دنیا آنچنان جوابی میدهند که ما آرزو میکنیم یک لحظه فقط یک لحظه به گذشته برگردیم و رفتارمون و درست کنیم.
بنظر من همچین مردی حجاب چشمشو رعایت نکرده و فردا اون دنیا چطور میخواد پاسخگو باشه! خدا داند.
بنظرم به همسرتون به چشم یک بیمار نگاه کنین و که نیاز به دستگیری دارند، نیاز به کمک دارند، یبماری که از عزت نفس پایینی برخوردار است و شما باید بهشون کمک کنید.
سعی کن آیات و احادیثی برای همسرتون پیدا کنین که بطور غیر مستقیم به این موضوعات اشاره کرده است بعد این ها و گاهی برای همسرتون بفرستید ، سعی کنید فاصله زمانی خوبی در نظر بگیرید و لابه لاش جملات زیبا هم براشون بفرستید چون اگر یهو احادیث زیادی براشون بفرستید و تو این امر افراط کنید ممکنه ایشون زده و خسته بشوند. پس بهتره کارتون جذابیت داشته باشه براشون.
احادیث کوتاه و انتخاب کنید تا رغبت خواندن و داشته باشند.
گاهی در سخنان و حرفای روزمره اتون هم از این احادیث استفاده کنید تا ملکه ذهنشون بشه و نتونن فراموش کنند. :18:
این راه صبوری زیادی میخواد، باید صبر و تحملتون زیاد باشه، الان اون عکسها برای ایشون جذابیت زیادی پیدا کرده شما اگر حساسیتی نشون بدین ممکنه بدتر بشه و ایشون پنهانی اینکارو بکنند.
بنظرم اول بهشون در یک فضای آرام بگید، دوست ندارین چشم های قشنگ شوهرتون به گناه آلوده بشه و به همچین تصاویری نگاه کنند ، بگید ناراحت میشید و خیلی دلشکسته میشید وقتی با این صحنه ها مواجه میشید ، بهشون بگید مجبورشون نمیکنید که نگاه نکنند چون اگر الان جلوی شما نگاه نکنن میدونین شما که همیشه درکنارشون نیستید ممکنه پنهانی هم اینکارو انجام دهند ، بگید من میخوام خودتون نخواین اینکارو بکنید، و من و ناظر اعمال خودتون نبینید و از ترس و ناراحتی من کنار نذارین، از ترس و ناراحتی خدای خودتون که همیشه هم ناظر اعمالتون هست کنار بذارین.
از آخرم تاکید کنید که فقط خواستید بهشون بگید تا بدونند این حرکتشون شما را خیلی زیاد ناراحت میکند همین ورگرنه قصد نداشتید ایشون و از اینکار منع کنید فقط میخواستید از احساس درونیتون اطلاع پیدا کنند.
من جای شما بودم خودم به خاطر اینکه حسن نیتم و به همسرم ثابت کنم، بهشون میگفتم چون من برای چشم هایم ارزش قایلم و نمیتونم چشم هام و عادت به دیدن همچین تصاویری بدهم با اجازتون از گروه میام بیرون .
بنظرم سعی کنین خیلی ملایم و مهربون و آرام حرفاتون و بزنید ، ایشون هم مجبور به انجام کاری نکنید فقط از احساستون بگیدو انتخاب بذارین برعهده خودشون باشه.
پیامک حدیث و حرفهای قشنگ در این رابطه هم فراموش نکنید، شما بایدبه ایشون حس عذاب وجدان تزریق کنید و چشم هاشون و باز کنید و وجدانشون و بیدار کنید. نه اینکه ایشون و وارد دو ر لجبازی و اجبار بکنین.
لجبازی جواب نمیده اگر راهی هم بخواد جواب بده همینه که ایشون مطمعن بشوند که کسی هست اون بالا که همیشه ناظر اعمال ایشون هست!
بخاطر شما نه بخاطر یک نیروی بالاتر(خدا) از شما باید دست از اینکار بکشند تا خیال شما راحت بشه که دوباره به سمت این مسایل کشیده نمیشوند.
سلام
نکته ای که باعث تفاوت مرد و زن میشه ، همینه :
مردها دید کلی دارنند
زن ها دید جزئی
...........................
یعنی ، متاسفانه ، فکر می کنند ، این عکس ها زیبا هستند - از طرفی به سمتش می روند
ار آثار بسیار بد دیدن صحنه های غیر اخلاقی - می توان به :
ضعیف شدن اعصاب
عدم تمرکز
از بین رفتن زیبایی صورت ( معنوی ) - مثلا شما یکیه می بینید ، میگید چقدر دل نشین چهرش - چشم های نورانی داره .....باید اون شخص را از نظر معنوی بررسی کنید
ولی یه شخص زیبا را می بینید - میگید زیبا هست ولی معنوی و دلنشین نیست .
راه درمان آن :
رشد معنوی - و اعتقاد قو ی تر به خدا
مشغول بودن به کاری - ورزش کردن
دانستن آثار بد آن
اگر ازدواج کرده ( روابط بهتر بین طرفین - بیشتر وقت گذاشتن برای همدیگه و ..... )
......................................
مردها یه خورده لجباز هم هستند ( بلا نسبت خیلی ها )
باید با زبان سیاست با آنها حرف زد .
مثلا موقع حرف زدن ( چه مرد - چه زن ) از کلمه " چرا " زیاد استفاده نکنیم .
مثلا نگیم : چرا داری این کار را می کنی
باید بجاش بگیم » ممنون میشم این کار را نکنی !
یکی دیگه از راه ها اینکه ، با نامه + گل رز با آنها حرف بزنید .
..................................
موفق باشی.
- - - Updated - - -
حضرت حافظ می فرماید :
گفتم این ، جام جهان بین ، به تو کی داد ، حکیم
گفت ، آن روز که این ، گنبد مینا میکرد
گفتمش ، سلسله ی ، زلف بُتان از پی چیست
گفت ، حافظ ، گلهای ، از دل شیدا میکرد
سالها دل طلب جام جم از ما میکرد
آن چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد