-
اگه قرار بود تو زندگيتون معجزه بشه دوست داشتين چي باشه ؟
سلام دوستان ميخواستم بپرسم اگه قرار بود كه يك معجزه اي توي زندگيتون رخ بده ..... دوست داشتين كه اون معجزه چي بود ؟
اول خودم رو ميگم : http://qsmile.com/qsimages/27.gif دوست داشتم كه عرفان ( دوستم ) از همه ي لحاظ پسر خوب و آقايي ميشد و من رو خيلي دوست داشت و با هم ازدواج ميكرديم و خوشبخت ميشديم (مثل فيلم هندي ها http://qsmile.com/qsimages/21.gif !!! ){ البته اين ديگه خيلي معجزه است ولي خوب چيكار كنم ديگه .... حرف دلم اين بود و واقعا اگه اين جوري ميشد به نظرم هيچ مشكلي نداشتم و هميشه شاد بودم }... خدايا !!!! يعني ميشه ؟؟؟؟:203: معجزه در نظر من آقا شدن عرفانه !!! اي كاش ميشد!!
-
RE: اگه قرار بود تو زندگيتون معجزه بشه دوست داشتين چي باشه ؟
شايد به نظرتون اين موضوع مسخره بياد و بگين اين دختره چقدر اينجوريه -----> http://qsmile.com/qsimages/283.gif ولي ميخواستم بدونم معجزه در نظر شما دوستان چيه ؟
خوشحال ميشم اگه نظراتتون رو بنويسين
موفق باشين
-
اگر محتاج شنیدن خبرهای خوبی و حرف های زیبا... منتظر معجزه بمان. اگر خواهان تغییری..... برخیز به خودت اعتماد کن و یک لحظه هم نمان. رویا جان معجزه یعنی تو یعنی خودت. معجزه رو درون خودت پیدا کن وگرنه منتظرش نشو.
-
هر روز که از خواب بیدار می شیم یک معجزه است! فعلا دوست دارم این معجزه تداوم داشته باشه تا وقتی که به معجزه ای بزرگتر برسم...
:72:
-
دلم میخواست پدرش مو افقت میکرد
منو از ته دلش دوست داشت
این کار معجزه است که فقط هم از دست خدا برمیاد
توکل کردم به خدا
-
دوست داشتم غير ممكن زندگيم ممكن مي شد
-
خدا خودش می دونه دل من کجاست من فقط همین رو می خوام .
-
رویا جان معجزه ای که من میخوام شبیه اونیه که تو گفتی
واقعا اگه بشه معجزه است.ولی معجزه واقعیت داره پس شاید تو کار ما هم معجزه بشه.مگه نه؟
-
سلام
موضوع جالبي است
دوست دارم مادر عزيزم يك بار ديكر ببينم واو را ببوسم ودر اغوش بكيرم با تموم قوتم كه دوباره تنهام نزاره
من اين معجزه را دوست دارم
روحت شاد مامان
خيلي معذرت ميخوام كيبورد عربي است
من در شهر عربي هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آهو
دوست داشتم غير ممكن زندگيم ممكن مي شد
الهی مرا آن ده که آن به(اوه اون قدر زیاده که بگم .ولی اگه مشکل بیکاریم حل بشه به بیشتر آرزوهام میرسم.به این میگن معجزه):203:
-
راستشو بخواید نمی دونم از خدا چی می خوام برا همین دوست دارم یه معجزه کلی بشه که همه به هر چی که صلاحشونه برسن راستی اینو گفتم، گفتم یه چیزی هم به شما بگم چیزی رو به زور از خدا نخواید چون اگر به صلاحتون نباشه بیچارتون میکنه خودم تازگی اینو تجربه کردم
-
سپیده عزیز
من فکر می کنم تا خدا خودش چیزی رو نخواد توی دل ما نیاز یا آرزوی اون رو قرار نمی ده.اصلا من درگیر این مسئله هستم که خدا وقتی می گه ادعونی استجب لکم چرا وقتی چیزی می خوایم ازش اینقدر باید تضرع و زاری کنیم برای مدتهای طولانی تا شاید بهمون بده؟
-
با تشكر از روياي عزيز
بزرگترين معجزه تو زندگي ما ميتونه اين باشه كه از خدا بخواهيم كه ديگر هيچ نخواهيم مگر نه اينه كه همه مشكلات ما از همين خواسته هاي پوچ و فنا پذير اين دنيايي است
ميدونيد درد بشريت چيزي جز بي خدايي نيست
اميدوارم همه ما دوستان هر چيزي كه ميخوان براورده بشه به لطف و كرم خودش كه تنها اونه كه از دل بنده هاش خبر داره و صلاح بنده هايش را بهتر از هر كس ديگر ميدونه
يا علي
-
بازم سلام رويا جان اميدوارم كه به آرزوت برسي و از حرفاي من برداشت بد نكني آرزوي شما مقدسه و جزو اون خواسته هاي پوچي كه گفتم نيست چون آرزوي سر بلندي و سر به راهي يكي از بنده هاي خدارو كردي انشاا... خدا كمكت ميكنه و يه روز با يه خبر خوش مياي رو خط
موفق باشي
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط no1
سپیده عزیز
من فکر می کنم تا خدا خودش چیزی رو نخواد توی دل ما نیاز یا آرزوی اون رو قرار نمی ده.اصلا من درگیر این مسئله هستم که خدا وقتی می گه ادعونی استجب لکم چرا وقتی چیزی می خوایم ازش اینقدر باید تضرع و زاری کنیم برای مدتهای طولانی تا شاید بهمون بده؟
no1 عزیز، حرف جالبی زدی، در واقع نباید چیزی رو با تضرع و زاری از خدا بخوایم، نباید برای داشتن چیزی اصرار کنیم، خدا هر چیزی که به صلاحمون هست رو بدون شک بهمون می ده (البته اگه ازش بخوایم، بدون اصرار)، اما شاید زمانش یه کم با محاسبات ما فرق کنه، شاید صلاح بر این باشه که چند سال برای رسیدن به یکی از خواسته هامون تلاش کنیم...
:72:
-
من یه چیزی می خوام اگه بشه...(رفتم تو توهم!!!)
ولی یه چیز خوب هم که می خوام اینه که دختر مورد علاقمو پیدا کنم و حرفمو بهش بزنم و اونم به من علاقه پیدا کنه و در انتخابم اشتباه نکرده باشم.(خیلی باحاله)
ولی این اون معجزه ای که من می خوام نیست این یه تمایله ولی اونی که من می خوامو نمی خوام بگمش خیلی بزرگتر و بالاتر و مهمتر از این حرفاست!
-
دوست داشتم می تونستم زمان رو به عقب برگردونم و هیچ وقت نذارم خواهرم از پیشم بره. خیلی دلم براش تنگ شده. کاش معجزه ای می شد می تونستم الان توی بغلش آروم بخوابم .
حاضرم 10 سال از زندگیمو بدهم ولی فقط یکساعت محکم بغلش کنم. خیلی دلم براش تنگه...
-
واقعاً جالبه . من تا حالا به این فکر نکرده بودم که اگه معجزه میشد ... من قادرم هر لحظه عالیترین سرنوشت رو برای خودم رقم بزنم و این یعنی من می تونم معجزه کنم . اراده ی من معجزه می کنه همونطور که خدای من ... به هر حال منم بخشی از وجود خدام دیگه .
-
اگه معجزه مي شد دوست داشتم برگردم به دوران كودكي. زماني كه نه پول، نه همسر، نه زندگي، نه غم و دروغ و حسد و نه و نه ديگه اي در كار نبود. فقط خودت بودي و خودت و عشقت پدر و مادرت و خدا.
-
با سلام
دل مي خواست مي تونستم دوباره عاشق بشم.عشقي دقيقا از جنس عشق اولم.
-
دوست داشتم معجزه اي مي شد و من مي مردم.
البته اين معجزه همچين غير ممكن هم نيست.
قسمت معجزه اش اينه كه دلم مي خواد سربلند و با آبرو بميرم طوري كه اون دنيا جز لبخند چيزي به لبهام نياد.
-
آرزو دارم
به قدر عاشق ودلباخته باشم که زمان نتونه کوچکترین تلنگری بهم بزنه.
چند روزه دارم این بیتو زمزمه میکنم:
من بنده ی آن دمم که ساق گوید
یک جام دگر بگیر و من نتوانم
-
بهترین معجزه زندگی من این میتونه باشه که یه جوری از این زندگی خلاص شم. از اونجاییکه از طلاق متنفرم پس فکر کنم مرگ باشه.
-
بزرگترین معجزه کودکی است
زمانی که برایمان فردا اینده ای بزرگ بود /زمانی که هیچ نمیدانستم غیر از عشق
بزرگترین هدفم این بود که به بچه گربه ام غذا بدهمتا بزرگ شود
نمی دانستم جنایت چیست
نمی دانستم فریب و دروغ وجود دارد
بزرگترین معجزه عشق است که همیشه وجود دارد(همان که در کودکیمان بود)
-
كاش.....
كاش معجزه اي رخ ميداد و من انسان ميشدم.... كاش معجزه اي ميشد و من لايق بهترينها ميشدم....
آنقدر خوب ميشدم كه وقتي روبروي خدا مي ايستادم اشك شرمساري از گونه هايم جاري نميشد....
كاش از نظر او آنقدر خوب ميشدم كه او با آغوش باز مرا ميپذيرفت....
و من ديگر از مرگ نمي هراسيدم..... كاش ......