باسلام من مدتي هست که عقد کردم و شوهرم اصرار زيادي به برقراري رابطه ي جنسي داره و بسيار تحت فشار هست اما ازطرفي من تمايلي به اين رابطه در دوران عقد ندارم به دلايلي که نيازي به گفتنشون نيست ديگه چون قريب به يقين ميدونن …حالا به نظرشما تکليف من چيه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام من مدتي هست که عقد کردم و شوهرم اصرار زيادي به برقراري رابطه ي جنسي داره و بسيار تحت فشار هست اما ازطرفي من تمايلي به اين رابطه در دوران عقد ندارم به دلايلي که نيازي به گفتنشون نيست ديگه چون قريب به يقين ميدونن …حالا به نظرشما تکليف من چيه؟
پیشنهاد بده از راه های دیگه ارضاش کنی حالا هر طوری که دوست داشت بجز رابطه ای که بکارتو برداره و رابطه مقعدی
اینجا بخاطر قوانینش نمیشه توضیح داد اما خب راه های زیادی هست
خوب خیلیا تو دوران عقد رابطه کامل دارن
شما هم اگه نمیخوای این کار رو بکنی و همسرتم اصرار داره بهتره تاریخ عروسی رو جلو بنداری
تاجایی که امکانش هست خیلی تنها نشین باهاشو تنها جاهای خلوت نرید
شب رو خیلی پیشش نمونید
خیلی منطقی براش توضیح بدین که نمیخواید این اتفاق تا شب عروسیتون بیفته
بهش بگین میخواید تو یه شب به یاد ماندنی اولین رابطتون اتفاق بیفته و اون روز عروسیتونه
حالا به قول دوستان تا حدی میتونی باهاش رابطه های دیگم داشته باشی به شرطی همکاری بکنه و فقط به رابطه کامل فکر نکنه
عزيزان من تلاشمو کردم ازراه هاي ديگه ارضاش کنم اما ميگه ازطريق رابطه ي کامل کاملا ارضا ميشه والآن تحت فشاره و اين موضوع روي رابطه ي ما درتمام زمينه ها تاثير گذاشته و زمان عروسي هم ميگه نميتونه جلو بندازه و تااون موقع زمان زيادي هست.
معمولا پسرها دوست دارند که هر چه سریعتر رابطه جنسی با نامزدشان را تجربه کنند. برای آنها رابطه جنسی بیشتر فیزیولوژیک است تا عاطفی اما دخترها به محض اینکه با کسی رابطه جنسی برقرار کردند، به او از لحاظ عاطفی هم وابسته می شوند. در واقع در رابطه جنسی دخترها رگه های عاطفی بسیار پررنگ هستند. همین تفاوت هم باعث می شود که جدایی بعد از رابطه جنسی برای دخترها بسیار سخت تر باشد.
شما کاملا ایشون و هوشیار کردین.
دلایل منطیقیتون و براشون توضیح دادین باز هم اصرار دارند ؟
شما ممکنه باردار بشین اینجا تاپیک های زیادی در این زمینه هست که دختر خانم در دوران عقد باردار شدن و همه ی خانواده شوهر و حتی خود شوهر تقصیرکار دختر خانم میدونستن.
شما هرچقدر پیشگیری کنین بازم این امکان هست، شما اینطوری همیشه استرس اینو خواهید داشت ، اگر خدایی نکرده این اتفاق بیوفته، چکار میخواین بکنین؟
دوره نامزدی هم یک دوره شناخت هست، اگر طرفین متوجه اختلاف حادی بشند میتونند زیر یک سقف نرند. با داشتن رابطه کامل اینکار برای شما خیلی سخت میشه
هم از نظر عاطفی هم از نظر ازدواج مجدد، اونجوری دیگه یک زن مطلقه محسوب خواهید شد.
بنظرم بهتره ایشون و خوب از اهمیت این موضوع برای یک دختر آگاه کنین، من حق میدم بهشون برای یک پسر درک این مسایل واقعا سخته برای همین باید خیلی توضیح و مثال براشون از زندگی های واقعی و مشکلاتی که براشون پیش اومده بزنین تا کامل آگاه بشند.
بنظرم با وجود این دلایل منطقی حتی اگر بازم اصرار دارند بهتره نزد یک مشاور ببرینشون تا شاید صحبت های یک مشاور بهتر بتونه ایشون و قانع کنه.
من اگر بودم تحت هیچ شرایطی قبول نمیکردم چون با چیزی که شما میگی خیلی هم تحت فشار نیست من خودم با اینکه به شدت معتقدم این رابطه فوق العاده مهمه اما هیچ وقت حس نکردم غیر قابل کنترله وخیلی ادمو تحت فشار میذاره اونجوریام نیست دیگه
شاید چیزای دیگه تو ذهنشه که اینقدر اصرار داره
شما تا اینجاهم کم نذاشتی پس یکبار برای همیشه باهاشون قاطعانه حرف بزنید و بخواید برای تصمیمتون احترام قائل باشن
اینو به یاد داشته باش همه ی دختر پسرها دوس دارن حتی قبل عقد همه جوره باهم راحت باشن اما قرار نیست ادم هرچی دوس داره انجام بده
مخصوصا شما میگی تا زمان عروسیتونم زمان زیادی مونده به هیج وجه اینکارو نکن فردا خدای نکرده مشکلی پیش بیاد نمیگه بخاطر من قبول کردی
چندتا تاپیک اینجا زدن که تو دوران عقد باردار شدن و دختره تا سر حد مرگ از استرس رفته تازه این یکیشه
وقتی شور و شوق پسر برای رابطه خوابید دیگه تلاشی برای اینکه زودتر برید سر خونه زندگیتون نمیکنه اینو از من بشنو خیلی دیدم
بهشون بگین اگه میدونه خیلی سختشه زودتر برید سر خونه زندگیتون
هرچند با توضیحات شما من که فکر میکنم ...............چون وقتی اون احساسات به هر شکلی تخلیه بشه دیگه اون فشاره نمیمونه مهم روشش نیست
دیدین خیلی درک نمیکنه شرایطتونو ارتباط های دونفره رو کم کن اما به هیچ وجه قبول نکن
اینکه از الان این قضیه اینقدر روی بقیه جنبه های دیگه رابطتونم اثر گذاشته منو بیشتر متعجب میکنه چون انصافا دیگه اونجوریا نیست
عزيزان من باهاش صحبت کردم مثلا گفتم شوروهيجاني بعدازاين رابطه براي عروسي نميمونه اما دلم راضي نميشه که براش توضيح بدم آدم بايد احتمالات ايجاد مشکل در دوران عقد و محدوديت هايي که براي دختراست رو درنظربگيره و چون ما شبم کنارهم خوابيديم بيشتر خواهانه و علاوه براينکه اين موضوع روي رابطمون اثرگذاشته مادرشون وقتي نيست به من تيکه ميندازن جلوي جمع ، که من دلم ميشکنه ولي خودمو کنترل ميکنم و هميشه باروي باز باهاشون برخورد ميکنم و اصلا تاحالا جواب ندادم و به شوهرمم نگفتم ولي به جاش وقتي پيش شوهرمم ياد حرفاي مادرشوهرم ميفتم و کوچکترين حرفي که ميزنه گريه وزاري ميکنم وناراحتي پيش مياد و شوهرم خيال ميکنه زودرنجم و همين موضوع گاهي باعث ميشه نتونم به شوهرم که واقعا دوسش دارم کاملا محبت کنم و بهش برميخوره که بهش اون لحظه محبت نکردم.
چندتا نکته بگم به عنوان یه مرد که الان موضوع رو کاملا درک میکنم:
1- اینکه اگه شما تا زمانی که زیر یک سقف نرفتید به رابطه کامل تن ندید و به همون معاشقه اکتفا کنید یه حسن خیلی بزرگ برای شما دختر خانم داره
که اگه خدایی نکرده زمانی موضوعی پیش بیاد که باعث شک همسرتون بشه به هر نحو
این خاطره از زمان عقد کاملا شکش رو برطرف میکنه که نه بابا زن من زمانی که عقد من بود هم حتا حاضر به رابطه نشد پس در دوران مجردیش کاملا پاک بوده و رابطه خاصی نداشته.
(احتماله دیگه ... فرض محال)
2- اینکه من الان با نامزدم مشکل داریم بخاطر گذشته ش
که توی گذشته یه مردی که خیالش تخت بوده که باهاش ازدواج میکنه تن به رابطه داده و اون رابطه به هم خورده و الان شرمنده ی من هست و میگه من لیاقت تو رو ندارم
از طرفی هم بهم علاقه داره و نمیتونه ول کنه بره
پس بازم فرض محال و احتمال 1 درصد در نظر بگیرید که به هر دلیلی این رابطه خدایی نکرده گوش شیطان کر، به هم بخوره
چه بسا داشتیم هزاران مورد اینطوری که به هم خورده و تو همین تالار میتونید بعضی نمونه هاشو ببینید
همین چند روز پیش یه دختری اومده بود میگفت من با یکی که رسما ازم خاستگاری کرده و نامزدمه رابطه داشتم و الان اون رفته و من موندم و تا آخر عمرم دیگه نمیخام ازدواج کنم.
3- اینکه وقتی مرد به این خواسته ی اصلیش میرسه و س... کامل میکنه بعد یه حالتی بوجود میاد که سرد میشه
نمیدونم دقیق ولی من همیشه شنیدم 6 ماه اول زندگی پر ریسک ترین دوران هست که خیلی از طلاق ها تو این دوران انجام میشه
مرد وقتی به س... کامل برسه یه حالت بدی میشه پس سعی کنید با ظرافت زنانگی تا زیر یه سقف نرفتن تشنه نگهش دارید که این محبت و توجهشو بیشتر میکنه فکر کنم.
4- شاید اصلا داره شما رو امتحان میکنه
شاید میخاد ببینه اگه شما تن دادید بعد فکرای بد بکنه
نمیدونم به هرحال مراقب باشید چون دختر زود احساساتش غلبه میکنه و خام میشه!
اما شما این کار رو نکنید.
ببخشید که ما این همه سیگنال منفی فرستادیم و نکنه خدایی نکرده باعث کدورتی بشه تو زندگیتون
اینا همش احتیاط و احتمالاتی هست که از رعایت کردنش کسی ضربه ندیده اما از احتیاط نکردن خیلی دخترا ضربه های جبران ناپذیر خوردن.
در پناه حق الهه...
اینکه میگی شبا کنار همسرت میخابی...بنظر من کمش کن یا قطعش کن...تقصیرو بنداز گردن پدرت...بگو گفته تا وقتی ازدواج نکنیم حق نداریم اینطوری دیگه کنار هم باشیم
...بهرحال باید یه فرقی باشه بین عقد و عروسی...
من واقعا نمیفهمم فرق بین عقد و عروسی چیه !!!!!!! اگه کار بخواد به طلاق بکشه جفتش یک پروسه داره ... کی گفته که دوره عقد دوره شناخته ... عقد کردی دیگه ازدواج کردی تموم شد اسم رفت تو شناسنامه
مردی که بخواد تو دوران عقد نسبت به رفتارای زنش انقد مشکوک بشه ادمه شکاکیه ... درسته که هنوز تو خونه خودشون نرفتن موقعیتش کمه ولی میتونن مسافرت برن و...
یعنی چی دوران عقد رابطه نداشته باشید !!!! این موضوع کاملا فرهنگیه به خوانواده ها بستگی داره ... شاید تو فرهنگ شوهر شما این چیزا نیست
یکی از فرقاش اینه که اگه خدانکرده طلاق بگیری خیلی راحت میتونی اسم طرفو از تو شناسنامت حذف کنی
سلام. یکی از دلایلی که باعث میشه از داشتن رابطه کامل تو دوران عقد جلوگیری بشه عدم شناخت طرف مقابل هست. و گرنه در صورتی که دو طرف به طور صد در صد بدونن همو دوست دارن وهیچ مشکلی با هم ندارن دلیلی برای نداشتن رابطه به طور کامل وجود نداره .
پس نظر من اینه که اول شناختتنونو نسیت به همسرتون بالا ببرین و زمانی که مطمئن شدین هیچ مشکلی بینتون وجود نداره پیشنهادشو قبول کنین . و رابطه رو شروع کنید. چون هیچ دلیل قانع کننده دیگه ای نمیتونه مانع انجام این کار بشه.
سلام عزيزان
خانواده ي من بااين مسئله که شب کنارهم باشيم مخالفت کردن اما چون خانواده ي شوهرم بااين عقيده مخالف بودن خانوادمو راضي کردن که شب خونشون بمونم.
سلام الهه جان
به نظرم این حق طبیعیه یک مرده که از زنش این رابطه رو بخواد،منم
مثل شما تو دوران عقد هستم،نه برا من خیلی مهم بود نه برای همسرم.
ولی توافق کردیم برای بعد از عروسی،فکر میکنی تا کی میتونی جلوی
همسرت رو بگیری؟
به نظرم اگه میخوای هم شما هم همسرت راضی باشین،تنها راهش
عروسی گرفتنه،وگرنه مردی که این رابطه رو بخواد با حرف و این چیزا
قانع نمیشه.
سحرجون چطور ممکنه براي مردي انقدر اهميت داشته باشه و براي ديگري نه ويااصلا بي اهميت باشه!
الهه جان،من منظورم از این حرفی که زدم (نه برا من مهم بود،نه همسرم)
این بود که اگر تو دوران عقد باکرگی رو از دست بدم،زیاد هم مهم نبود.
اتفاقا همسر من هم خیلی خیلی تمایل داشت ولی خب از راه های دیگه
(که نمیشه اینجا مساله رو زیاد باز کنم)خودش قانع شد برا بعد عروسی.
شما اگه بتونی کاری کنی که همسرت رضایت داشته باشه و لذت ببره،
احتمالش زیاده که کوتاه بیاد.وگرنه با ندیدنش و کم کردن روابط و پیش
هم نخوابیدن،نمیتونی راضیش کنی.این مساله برا اکثر مردا مهمه،
چیز عجیبی هم نیست.پس سعی کن اطلاعاتت رو تو این زمینه(از راههای
دیگه)بالا ببری که همسرت لذت ببره.
به نظر من که اگه از همسرت شناخت کافی داری اجازه این کار رو بهش بده
به هرحال اون همسر رسمی و قانونی شماست
از طرفی جلوگیری شما از رابطه ممکنه این تصور در ذهنش ایجاد بشه که شما آدم سردی هستی که علاقه ای هم بهش نداری.
به هرحال سخت نگیر.و زندگی خودتو خراب نکن
سلام الهه جان:72:
همون طور که دوستان گفتن سعی کنید از راههای دیگه ایشون رو ارضا کنید.
یه سایتی هست به اسم تنظیم خانواده،با همسرتون بشینید و کنار هم مطالب اون رو بخونید.تو اون سایت در مورد رابطه جنسی در دوره عقد هم توضیح داده.
تو بعضی پست ها می بینم که دوستان گفتن که اگه خدای نکرده تو دوره عقد طلاق صورت بگیره میشه اسم طلاق رو از شناسنامه پاک کرد.به نظر من این مسخره ترین کار قانونیه که تو مملکت ما داره انجام میشه .یعنی کسی که تو دوره عقد طلاق گرفته و حالا میخواد با فرد دیگه ای ازدواج بکنه بهش در مورد طلاقش چیزی نخواهد گفت؟مسلما باید بگه، پس چه فرقی میکنه طلاق قبلی از شناسنامه پاک شده باشه؟؟؟؟!!!!
یا تو یکی از پستها گفته شده همسرت داره امتحانت میکنه تا ببینه مثلا اگه با رابطه کامل موافقت نکردی یعنی گذشته ات پاک بوده این دیگه از اون حرفاااااااااااااااست و خنده دارترین حرف ممکنه:311:همین عقاید باعث شده که خیلی از خانم ها تو رابطه جنسی خیلی منفعل عمل میکنند چون میترسند اگه از خودشون اشتیاق و علاقه نشون بدن ممکنه همسرشون به گذشته اش شک بکنه،بعد همین منفعل بودن باعث میشه همسرش بیاد تاپیک بزنه که خانم من سردمزاجه و همیشه من باید برای رابطه پیشقدم بشم و اون هیچ علاقه ای از خودش نشون نمیده.
یکی از اهداف مهم ازدواج کسب آرامشه و یکی از راههای کسب آرامش هم ارضای غریزه جنسی در کنار همسر هست(حالا فرقی نمی کنه همسر عقدی یا همسری که باهاش عروسی گرفتی).حالا دختری که تو دوره عقد به خاطر رفع نیاز همسرش و همچنین نیاز خودش حاضر به برقراری رابطه کامل هست یعنی دختریه که تو گذشته اش مشکل داشته؟ و دختری که این رابطه رو قبول نمیکنه دختر آفتاب مهتاب ندیده ای هست؟!!!!!!!!!!!!!!عجب!!!!!!!!!!!بعد همین آقا چون نیازش تو دوره عقد برطرف نشده ممکنه بره با فرد دیگه ای رابطه کامل رو تجربه کنه در حالیکه خودش همسر داره!!!!!!!!
بعد همین دختر آفتاب مهتاب ندیده میاد اینجا تاپیک میذاره که بله چون من حاضر به برقراری رابطه کامل با همسرم نشدم رفت سراغ فرد دیگه ای و بهم خیانت کرد.
لیدیز اند جنتلمن:311:اینو خواهشا قبول کنیم که نوع نیاز جنسی مرد و زن با هم فرق داره.نگیم مرد باید خودشو کنترل کنه تا زمان عروسی.شاید بعضی از آقایون بتونند و برخی هم نتونند.
فرضا یه خانمی تو دوره عقد بعد از دو سال خدای نکرده از همسرش جدا بشه و بخواد با فرد دیگه ازدواج کنه.این فرد جدید چقد باید امل و قرون وسطایی باشه که فکر کنه این خانم تو اون دو سال بکر مونده باشه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!بابا جان اینا زن و شوهر بودن یه رابطه کاملا شرعی و قانونی.
به نظر من اگه از همسرتون مطمئن هستید و میدونید که خدای نکرده احتمال عدم موفقیت تو زندگیتون وجود نداره و ایشون همچنان مصر به رابطه کامل هستند و به هیچ طریقی توجیه نمیشن خواسته اش رو قبول کنید.به نظر من بین یه خانم مطلقه ای که دوشیزه هست با خانم مطلقه ای که دوشیزه نیست هیچ فرقی نیست چون هر دوشون حتما به نحوی رابطه جنسی رو تجربه کردند حالا فقط نحوه انجام این رابطه فرق داشته.
این نظر من بود که ممکنه با نظر بقیه دوستامون کلی تفاوت داشته باشه.
موفق باشی الهه جان:72:
خيلي وقت بود كه چيزي ننوشته بودم و حتي قصد داشتم بعد از ازدواجم نه چيزي بنويسم و نه حتي به اينجا بيام! ولي خب يه سري رفتارهاي اعتياد آور تو ذهن آدم مي مونن و البته جواب هاي دوستان برام بسييييييار جاي تعجب و بعضا تاسف داشت!
متاسفم از اينكه؛
از دوره عقد به عنوان دوره شناخت اسم برده ميشه! شناخت براي قبل از ازدواجه نه بعدش!
اونچه كه خدا حلال كرده اينجا حرام اعلام مي كنن! و بعد هم انتظار دارن اين مردي كه از لذت شرعي خودش محروم ميشه، به سمت نگاه ها و رفتارهاي هرز نره! اون وقت دارن جواب كلي تاپيك هاي خيانت رو ميدن!
از نمونه هاي طلاق در دوران عقد صحبت مي كنن!! من هم مي تونم دو برابر مثال بيارم از طلاق هاي بعد از عروسي يا حتي بعد از بچه دار شدن! پس با احتساب اين ترس ها و پيش بيني ها فكر كنم بهتر باشه كلا حتي عروسي هم نكني و بچه دار هم نشي چون به هر حال ممكنه جدا بشي!
از احتمال بارداري صحبت ميشه! كه تنها ميشه حصرت خورد به حال جواناني كه در اين روزگار از مسائل پيشگيري چيزي نشنيدن!
و اما صحبت از امتحان همسر كه آيا پاك بوده!! واقعا چيزي جز سكوت ندارم براي چنين طرز فكري! خانم شما با چادر كنار همسرت بخواب تا مبادا فكرهاي بد كنن!
و اما به استارتر عزيز:
مسلما بايد بهترين راه رو بر اساس فرهنگ خودت و همسرت انتخاب كني. قبل از اينكه با تعجب بپرسي همسرم از من چنين چيزي مي خواد، اول خودت با توجه به شرايط ببين خواسته ش منطقي و قابل اجرا هست يا نه! من كه بهترين راه رو همراهي با نياز همسرت مي دونم (البته اميدوارم پيش فرضت شناخت تو دوره عقد نباشه) و اگر هم برات مقدور نيست پس بايد حضورت در خلوت و شب موندن ها رو كم كني و البته به فكر عروسي باشي. توي اين زمان هم اگر همسرت ازت فاصله گرفت و مجبور شدي تركش هاش رو توي ادامه زندگي هم تحمل كني، گله اي نداشته باش. چون به هر حال مسائل جنسي يكي از مهمترين مسائل چه براي مرد و چه زن جهت آرامش روحي دو طرفه.
ببین خارج از بحث این تاپیکه...ولی بهتره شمام بدونی داری کجا زندگی میکنی... اگه طلاقی صورت بگیره بدون هیچ ازدواج رسمی میدونی چقد برای دختر بد تموم میشه
بعدشم داشتن یه شناسنامه بدون خط خوردگی که فقط برای نشون دادن به شوهرت نیست...
فردا اگه بچه دار بشی برای بچه هات مطمینا مهمه که اسم شخص دیگه ای بجز پدرشون تو شناسنامت نباشه...
من نمیگم آدم برای بقیه زندگی کنه...میگم یسری هنجار تو جامعه هست که باید اونا رو بپذیریم.
ولی در عین حال اگه1 از همسرت و انتخابت مطمین باشی 2داشتن رابطه باعث سردی اون برای تاخیر ازدواجتون نشه 3 بچه ای هم از این رابطه متولد نشه...بنظر منم میتونه این رابطه زودترم باشه
خدا کنه به حق این ماه عزیز, الهه جان ,خدا خودش زودتر اسباب شروع زندگیتو مهیا کنه.:103:
من هم با آی تک موافقم
واقعا یه سری طرز فکر هارو آدم میخونه مغزش سوت میکشه. یعنی چی زن بخواد پیشنهاد رابطه جنسی به شوهرش بده و یا پیشنهاد شوهرشو قبول کنه پس یعنی در گذشته ...:311:
این حرف ازدواج کردن رو زیر سوال میبره. این حرفا نشات از افکار منفی و شکاکی برمیاد.
اگر رابطه جنسی برقرار بشه، خدای نکرده در هنگام طلاق اسم از توی شناسنامه پاک نمیشه اما در ازدواج دوم با بردن عقدنامه میشه اقدام کرد برای شناسنامه جدید که فقط اسم شوهر دوم داخلش باشه پس بچه ها هم اسمی نمیبینن.
اما از نظر من بهتره ابتدا شناخت کافی از شوهرت پیدا کنی بعد اقدام به رابطه جنسی کنی. نه به خاطر شناسنامه ات به خاطر خودت
راستی یه چیزی رو اضافه کنم از لحاظ قانونی با عقد کردن شما زن قانونی یک مرد میشی اما رابطه جنسی برقرار کردن نیازمند گرفتن خونه و مهیا کردن آرامش شماست .که توی مملکت ما بهتره قبل از رفتن به خونه شوهر دوشیزه بمونی چون اگر قبل از گرفتن خونه و مهیا کردن یک زندگی این رابطه رو برقرار کنی ممکنه شوهر دیگه خیلی دیر اقدام به خونه گرفتن کنه و شایدم اصلا خونه ای نگیره همینطوری رو هوا بمونی و بلاتکلیف بمونی.
کلا خودت بهتر از هر کسی شرایط خودت رو میدونی که چی به صلاحته
چشمک جان عقد یعنی ازدواج رسمییییییییییییییی.
اوکی فهمیدم شما هم مثل هزاران نفر تو این مملکت تعریفتون از ازدواج رسمی اینه:یه شب که چند صد نفر میان تا خرخره چندجور غذارو میخورن،میزنن و میرقصن:311:
الهه ی عزیز سلام.
من اکثرا پستارو می خونم اما فعالیت ندارم .تصمیم گرفتم اینجا نظرمو بگم.
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی از پسرا ، شاید 80 90 % از اونها عقد رو دورانی می دونن که فشارهایی رو که این همه سال تحمل کردن از دوششون برداشته شه.
اصلا عقد برای چیه ؟ برای شناخت ؟ نه چه شناختی.مگه دو نفر که بخوان همو بشناسن باید به هم محرم بشن و اسمشون بره تو شناسنامه هم ؟ خیر !
دو نفر اگه بخوان همو بشناسن چند ماه خانوادگی و با نظارت اونها با هم معاشرت می کنن. اگه تخصصی ترشو بخوان هم اینه که میرن مشاوره.
اما وقتی دو نفر عقد میشن یعنی اونقددددررررر به هم اطمینان داشتن که اجازه دادن اسمشون بره تو شناسنامه هم. یعنی دیگه محرم اند. به هم حلال اند و هزارر واژه دیگه.
اصلا فلسفه دوران عقد قبل از عروسی اینه که پسر سن ازدواجش می رسه اما به هر دلیلی (مثل خدمت ، بی پولی ، بی کاری ، تحصیل نیمه تمام و ...) نمی تونه بره سر خونه زندگیش. پس واسه اینکه تمرکزش از دست نره و به کار حرام نیفته یک نفرو رو با شناخت برای همیشه انتخاب و عقد می کنه. و طی اون چند سال هم به نیازش پاسخ میده و به گناه نمی افته و هم می تونه بهتر به کار و زندگی اش برسه و با انگیزه بیشتر به حل کردن مشکلاتش برای زیر سقف رفتن با کیس ممورد نظر بپردازه.کما اینکه این کار از نظر خدا کاملا حلال و پسندیده است. از نظر علمی و روانشناسی هم جناب دکتر که مدیریت سایت رو به عهده دارن کاملا این مساله رو تایید کردن و حق مسلم اون پسر می دونن.
خیلی از زوجایی که عقد می کنن هم همین روند رو دارن. مگه منو شما از رابطه خصوصی اونها خبر داریم ؟
من از یه حرفی ناراحت شدم و اون اینه که شما شوهر خودتون که عقدش هستید رو نامزد خودتون می دونید.
یک نامزد شخصیه که فقط باهاش شیرینی خوردید و حلقه انداختید و بدون هیچ مراحل قانونی می تونید ازش جدا شید. اما فردی که اسمش تو شناسنامه شماست شوهر شماست.
یا عقدش نمی شدید یا الان وظیفه دارید به نیازهای اون پاسخگو باشید. مرد اگه نیازش با زن عقدیش که ادعا می کنه عاشقشه و دوسش داره رفع نشه کجا رفع شه.
در ضمن خانومهایی که می گن "میشه تحمل کرد میشه صبر کرد" شما مونث هستید و به یه شکل دیگه ای تحریک میشید. من به عنوان پسر یکبار میرم خرید ماست بگیرم تا چند روز نمی تونم تمرکز داشته باشم به خاطر نیازم. اینقدر که ساپورتای تنگ و مدل مو های مختلف و غیره می بینم. همین عامل فساده.
خودمو مثال می زنم . اگه بدونم من که امسال توان عروسی گرفتن ندارم، نمی تونم با زن عقدی خودم رابطه داشته باشم خب خواستگاری چه کاریه.
فعلا میرم با هرزه ها ارتباط می گیرم و بعد چند سال با خیال راحت و جیب پر از پول واسه خواستگاری و عروسی اقدام می کنم.
وقتی شما خانوم ها بدون درک درست از شرایط اقتصادی الان، راه حلال رو برای من جوان می بندید یعنی منو از حق انسانی و مسلم خودم دور کردید.
پس انتظار نداشته باشید سن ازدواج بالا نره.
انتظار نداشته باشید فساد زیاد نشه و من با آدمهای دیگه ارتباط نگیرم. چون خودتون باعث شدید و حلال را حرام کردید.
و این کار شما هم صدمات زیادی به شخص هم صدمات زیادی به اجتماع وارد می کنه .که در هر صورت نه مردم موافق این صدمات هستن نه خدا موافقه..
خانوم الهه من به شما در نهایت پیشنهاد می کنم که به حرف دوستان در اینجا اکتفا نکنید و حتما از وجود یک مشاور (در صورت مقدور ثبت نامه در همین سایت) استفاده کنید چرا که اعضای این سایت اکثرا یا ازدواج نکردن یا اگه کردن هم تجارب کم و محدودی داشتن.
اما یک مشاور هم متخصصه هم صدها کیس و پرونده مربوط به مراجعه کننده های مختلف داشته و با دید وسیع تری می تونه به شما کمک کنه .
موفق باشید.
باور کنید ما هر چی بدبختی داریم واسه طرز فکرای خودمونه!!!!!!!
اولا کسی که همسرشو از راههای دیگه ارضا کنه و باکره بمونه که بعدا اسمش تو شناسنامه نباشه با فردی که رابطه کامل داشته هیییییییییییییچ فرقی نداره ... در هر صورت بخواد دوباره ازدواج کنه وظیفه داره حقیقتو بگه !!!
دوما شخصی که مهر طلاق تو شناسنامش خورده در صورت ازدواج مجدد اجازه دااره شناسنامشو عوض کنه تا اسم نفر قبلی پاک شه دقت کنید در صورت ازدواج مجدد ... این قانونه ثبت احواله اگر نمیدونید برین تو سایتش ... پس مشکلی در اینده نخواهد داشت ..
اینا همش تفاوت های فرهنگیه ... فقط در صورتی رابطه برقرار نکن که باهاش مشکل داشته باشی که در این صورت هیچ نوع رابطه جنسی نباید داشته باشی وگرنه اون شوهر قانونیته حقشه که چنین چیزی ازت بخواد .. فردا گله نکن شوهرم رفتارش سرد شده ازین حرفاا ... ادما نیازهاشون متفاوته... چیزی که اون میخواد کاملا طبیعیه
دقیقا بخاطر همین تفاوت بین عرف و شرع در کشور ما هست که بنده به عنوان یک دختر مجرد حتی با وجود آزادی خانوادگی که دارم تصمیم گرفتم فاصله بین عقد دائم و مراسم ازدواج نهایتا یک ماه باشه،چون واقعا قبول دارم با اینکه عقد دائم همان ازدواج رسمی است و ارتباط جنسی کاملا به حق و طبیعی برای دو طرف میباشد اما واقعیت مزخرف جامعه ی ما اینه که در دوران عقد نه زن شوهرتی نه دختر بابات،متأسفانه به شخصه راه بی دردسرتر دیگری برای خودم پیدا نکردم،و در مورد شما بهار عزیز امیدوارم هرچه زودتر به خونه ی خودت بری،واقعا سخته یه مرد عشقش،خانومش،همسرش،همراهش، همدمش،محرمش رو کنارش ببینه اما نتونه جسم و روحش رو طلب کنه،و واقعا سخته دختری در کنار همسرش ،عشقش،محرمش باشه اما بخاطر عرف جامعه ما و مخالفتهای خانوادش خودش و همسرش رو ازین لذت خداداد و مایه ی آرامش و انس محروم کنه،حق با هر دوی شماست من درکتون میکنم،به شخصه پدرانی رو دیدم که از خبر ارتباط جنسی دختر عقد کردشون با همسرش چنان خشمگین شدن که این عمل رو در حد ارتباط نامشروع و خلاف شرع درنظر گرفتن و به شدت با هردو درگیر شدن،بخواهیم یا نخواهیم این عرف روزگار امروز تعداد زیادی از والدین ماست،شاید روزی که ما پدر و مادر شدیم این فاصله عمیق و دردناک بین عقد و ازدواج برداشته بشه،ان شااله
موفق باشید
سلام.
هیچ کس به اندازه خودتون نمیتونید به خودتون کمک کنید. چونت شوهرتو بهتر از کسی میشناسی.
من خودم سه سال عقد بودم از همون اول با شوهرم رابطه کامل داشتیم. چون واقعا دوستش داشتم و میدونستم ادمی نیست که بخواد کم کاری کنه برای ایندش یا هر چیز دیگه ای که بعضی از دوستان اشاره کردن. ما همه جا با هم بودیم و برای ایندمون هر دو تلاش میکردیم. هر جند من خودم اصلا با طولانی شدن دوران عقد موافق نیستم ولی زمانی هم ادما مجبورن بنا به شرایط جلو برن و کاریش نمیشه کرد.
کاملا با این حرف مخالفم که شما با اگر قبول نکنین اعتماد اونو به خودت بیشتر کردی. متاسفم برای دوستانی که چنین نطری دارن.
من قبلا بهت گفتم الانم میگم معلومه شناختت از همسرت به اندازه کافی نیست. مطمئن باش اگر خوب اونو میشناختی الان اینقدر سر این مساله شک نداشتی.
این مشکل شما یه امر کاملا نسبیه. بر اساس شرایط ادما متفاوته. پس بهتره اول با خودت کنار بیای و سعی کنی به شناخت بیشتری نسبت به شوهرت دست پیدا کنی.
رابطه جنسی چیزی جز القای ارامش به طرف مقابل نیست...
گفتنی ها رو دوستان گفتن، اما نداشتن رابطه با همسر به دلایلی مثل اینکه هنوز شناخت حاصل نشده!! ممکنه جدا بشیم شناسنامم واسه نفر بعدی پاک باشه ( شما بخونید دروغ )!! یعنی واقعا فکر میکنید پسری که بخواد ازدواج کنه معاشقه چند ساعته با همسر قبلی رو قبول میکنه ولی یه بکارت چند ثانیه ای رو قبول نمیکنه؟!!! رابطه رابطست، البته به عنوان یه پسر این مطلبو بگم از بین رفتن بکارت و احساسی که یک زن در اون لحظه داره برای خیلی از مردها و حتی خود خانما میتونه لحظه فراموش نشدنی باشه. البته پس داشتن یا نداشتن رابطه کامل در دوران عقد با هم فرق میکنه. یکی از خطرات استرسیه که خانم از باردار شدن داره، یا زیاد شدن رابطه که منجر به کم شدن انگیزه ازدواج اصلی میشه.
به هر حال هر دو طرف درست میگن به خودتون بستگی داره کدومو انتخاب کنید ولی تو هیچکدوم از راهها افراط نکنید
اما نکته ای که یکی از اقایون گفت اینکه پسرها براشون دوران عقد خیلی مهمه، درسته، چون تنها زمانیه که نه فشار جنسی و عاطفی روشون هست نه فشار اقتصادی، که دیگه مجالش نیست توضیح بدم چون نه عرف نه خانما این دوران رو واسه مردا درک نمیکنن!!!
در پایان به این جمله فکر کنید مثلا یه پسر عقد کنه بعد از زنش رابطه بخواد، در این هنگام زن به شوهرش بگه عزیزم ممکنه ما از هم جدا بشیم اگه بخوام زن یکی دیگه بشم نباید جسممو کامل در اختیارت بذارم!! :327::81::58::33:
اینی که تو میگی بهش میگن جشن عروسی...عروسیم به زیر یه سقف رفتن یه زن و شوهر میگن ...که میتونه بدون هیچ جشنیم صورت بگیره...بعدشم جواب یکیو میدی نظرشو کامل بخون..از نظر منم داشتن رابطه تو عقد با یسری شروط هیچ اشکال نداره
برای یه دختر بجز بکارت جسمش بکارت روحشم مهمه که اگه بدون ازدواج از بین بره براش چیزی جز سرخوردگی نداره
این چیزی که از تو شناسنامه مغز آدم هیچوقت پاک نمیشه
دیگم در جواب به من لطفا هیچی ننویس...
شما همسرشرعی و قانونی ایشون هستید چه رابطه داشته باشید چه نداشته باشید اگه خدایی نکرده طلاق بگیری همه به شما به چشم یه زن مطلقه نگاه میکنن پیش خودشون نمیگن شاید هنوز دخترباشه نه رابطه کامل چه فرقی باعشق بازی داره؟ هیچ فرق فقط مدلش فرق داره انقد به خودت سخت نگیر
خب zzzz عزیز خدای نکرده یکی نامزد نامزد طلاق بگیره اگه دختر باشه میتونه ثابت کنه دختره - چرا شک میکنن دختره یا نه ولی میرن تحقیق دیگه دختره همسایمون نامزد نامزد طلاق گرفته بود میخواس دوباره ازدواج کنه ااومدن از ما تحقیق کردن!!!شک داشتن دختره یا نه
1-خیلی مسخره است که بری توی آغوش یکی بخوابی خیلی ببخشید یه رابطه ج ن س ی از یه مدل دیگه داشته باشی فقط دخول صورت نگیره و اسمت باشه دوشیزه!!!!
2-اون زمانی که دوشیزگی رو ملاک باکره بودن میزاشتن وقتی بود که دختر پسر در دوران عقد همدیگرو به ندرت میدیدن چه برسه برن باهم بخوابن شب بمونن پیش همو .. ، یکی هم در دوران نامزدی جدا میشد همه بنا رو میزاشتن
روی اینکه دختر خانوم دوشیزه ان و اکثرا هم همینطور بود البته این نسل منسوخ شده مگر در یه سری از روستاها
3-مگه میخواهیم خودمونو گول بزنیم ؟ در 90 درصد مواقع خانمهایی که در دوران نامزدی چه عقد چه صیغه جدا میشن شرایطشون درست مثل یه زن مطلقه است از کمیت و کیفیت خواستگار الی آخر
در موارداستثنایی هم مثل اون دختر خانمی که فقط چند ماه مثلا 2ماه یا 4-5 ماه بعد از نامزدی میفهمن که پسر مشکلاتی مثل اعتیاد (مخدر - الکل - خانم بازی..) داره یا دست بزن و مشکلات حاد اینچنینی و جدا میشه و اطرافیانم
علم کامل دارن که خانوم با آقا هییییچ رابطه ای نداشته ، اینجا این دختر خانوم میتونه خواستگارای زمان قبل از نامزدیشو داشته باشه نه شما الهه جان که همه نوع رابطه داری الا این یکی
4-پس با توجه به این ما 2تا نامزدی داریم
1- فقط قصدمون آشناییه و 50 درصد فرض میگیریم شاید به درد هم نمیخوریم ، آقا پسر نه هزینه ای به دختر میده نه مسئولیتی درقبالش داره نه توقع رابطه داره فقط آشنایی
2- طرفین انتخابشونو کردن ولی فعلا نمیتونن برن زیر یه سقف و هزینه خونه و خوردو خوراکو.. ندارن پس یه مدت در دوران عقد میمونن پسر هزینه هایی به دختر میده و مسئولیت پذیره مقابل خانم و خانم با پسر مثل همسرش رفتار
میکنه چه اجازه گرفتنو مشورت باشه چه رابطه
5-باید به فرهنگ خانواده ها رجوع کرد که نامزدی را چگونه تعریف میکنن وقتی خانواده شما اجازه میدن شما بری خونه پسر بخوابی مطمئنا تفکرشون با پدری که میگه تا نرفتید زیر یه سقف حق ندارید با هم بخوابید فرق داره
ببخشید من تاپیک دوستمون رو اشغال میکنم.
در جواب به چشمک:من بیکارم مثلا بیام نظرات ارزشمند تو رو نقد کنم و واست جواب بذارم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!اعتماد به سقفت منو کشته دختررررررررررررررررر:311:من فقط خواستم دوستمون درگیر افکار پوسیده و نخ نما نشه.
سلام.... میگم بعضی تاپیک ها با مضامین خاص چقدر مخاطب داره .... ولی گذشته از اون...
به نظرم تمام گفتنی ها رو کامل در کنار بعضی نظرات دوستان خانم ای تک و شادمانه کامل به شما گفتند.
شنیدید میگن شتر سواری دولادولا نمیشه ؟! واقعا برای خودمون متاسفم که چقدر بهم دیگه بی اعتماد شدیم (اینو به وضوح توی رفتارهای مردم در جامعه میشه دید) که دیگه به کسی هم که عقد بستمون میشه شک داریم .... ببنید شما الان با این اقا عقد کردید...یا هدفتون این هستش که با این اقا عمری زندگی کنید و با اختلاف نظر ها کنار بیاید و... یا این که نمی خواید ادامه بدید تا کوچکترین مشکلی پیش بیاد...این رفتار شما نشون از این داره که شما دو دل هستید مبادا مثلا اون اقا فلان از اب در بیاد بعدش دیگه بی خیال شما بشه و... (میگم دیگه جامعه این طوری شده متاسفانه)..یا مثلا اون اقا اگه نهایت رابطه رو تجربه کرد دیگه بی میل باشه البته نمی گم حق دارید یا نه ولی دلیلشو متاسفانه بی اعتمادی به هم میدونم... الانم نمی گم لزوما این کار رو انجام بدید یا نه و بازم از نظر کارشناسان تالار بپرسید حتما به نظرم
ولی اون اقا همسر شرعی شماست الان...ایشون ازدواج کردند تا نیازهاشون رو رفع کنند.... یک نیاز مهم ازدواج هم همون هستش...(ببنید شاید یک مرد یا بهتره بگم پسر که مثلا از یک سن خاص همون شما بلوغ فرض کنید مثلا 19 سالگی جذب جنس مخالف میشه مثلا 5 دلیل داشته باشه که یکیش نیاز جنسی باشه یکیش موارد احساسی و.... وقتی که ده سال از سن بلوغ اون پسر بگزره مثلا بشه 29 ساله اون پسر شاید از بس بی مهری دیده باشه و.. از اون 5 نیازی که به جنس مخالف داشت چند تاشو از دست داشته بشه مثل احساس و ... ولی تنها چیزی که اتفاقا از بین نمی ره و هست نیاز جنسی هستش )
ببنید شما از دلایل عدم رابطتتون نگفتید و گفتید توی پست اول همه می دونند البته نیازی نیست بگید لزوما...ولی بدونید اگه دلیبلتون این هست نکنه جدا شید در اینده خدایی ناکرده بذارید یک چیزی بگم
نظر شخصی خودم این هستش ... من اگه بهم دختری معرفی بشه که بگن قبلا از همسرش جدا شده ...برای شخص من هیچ فرقی نداره دیگه توی عقد جدا شده یا وقتی زیر یک سقف رفته با طرف مثلا یک ماه از عقدش گذشته یا دو سال زیر یک سقف ... ببخشیدا ببخشید این که گواهی بگیرم حتما اون اتفاق صورت گرفته یا نه... من به شخصه همین که طرف هم اغوش یکی دیگه شده دیگه تا اخرین مرحلشو تصور می کنم(با این تصور انتخاب می کنم یا نه)...اگه قرار به انتخاب چنین دختری باشه دیگه نمیام بگم این رابطه چقدر بوده نمی دونم دنبال گواهی باشم و...
یعنی به نظرم دختری که توی عقد با رابطه ی جنسی کامل یا غیر کامل از همسرش جدا میشه این که بعد جدایی براش خواستگاری بیاد اون خواستگار باید با دید رابطه ی کامل اون خانمو انتخاب کنه ولی اگه فردی باشه بگه رابطه نصفه باشه مثلا مشکل ندارم ولی کامل باشه مشکل دارم به نظرم اون فرد اصلا واجد شرایط ازدواج نیست چی برسه با چنین دختری.
البته این دیدگاه برای خیلی از پدر مادر هامون قطعا جا نمی افته... ولی واقعا بهتر ه از دست بعضی افکار نخ نما خودمونو راحت کنیم.
ضمنا این که شما چند وقته اصلا عقد کردید...چطور به همسرتون اعتماد کردید که مرد زندگی شما میتونه باشه یا نه...درست راجبشون تحقیق کردید و... بهشون چقدر اعتماد دارید و... اینا همه باید مشخص بشه.
(بازم توصیه می کنم حتما حتما حتما از نظر کارشناسان تالار هم بپرسید.)
اگه بیکار نیستی پس چرا اومدی و دوباره در جواب من چیزی نوشتی
این سومین باره داری جواب حرفای منو میدی
به تو هیچ ارتباطی نداره که من نظرم چیه که بخای نقدش کنی... اینجا سایت مشاورستو هرکسی حق اظهارنظر داره
استارتر هم خودش شعور داره هرکاری خودش تشخیص بده و هرنظری که خودش فکر میکنه درسته به همون عمل میکنه
سلام
برای همین هست که جناب مدیر و فرشته مهربان تأکید دارند که در فضای عمومی این مسائل (علی الخصوص مسائل بحث برانگیز )عنوان نشه
نمونه ش پست های اخیر !!
الهه خانوم خواهر گلم شما باید تاپیکت رو مدیریت کنی و اجازه ندی جو تاپیکت متشنج بشه
تاپیک شما در مورد مسائل جنسی هست و طبق قوانین همدردی نباید تو فضای عمومی مطرح بشه
موفق باشید
با سلام
متأسفانه بعضی از دوستان خارج از درخواست مراجع راهنمایی که چه عرض کنم اقدام به تخطئه و سرزنش کرده اند .
این تاپیک به دلیل حواشی و خارج شدن از اصل راهنمایی مورد درخواست مراجع قفل می شود و از مراجع عزیز درخواست دارم سعی کنند که از طریق عضویت انجمن آزاد با ایجاد تاپیک در بخش خصوصی و تخصصی تالار بطور دقیق راهنمایی دریافت دارید