-
+پسري كه وقتي افراد جديد باهاش آشنا ميشن يكي از سوالاتشون اينه:چند
راستش منم پسري 24 ساله هستم كه نصبت به رابطه و دوستي با جنس مخالف حساسم با اينكه ميتونم با خيلي ها رابطه داشته باشم ولي زياد دنبال اين كارا نيستم.راستش بعضي ها(پسر) كه تازه با من آشنا ميشن ميگن چندتا دوست دختر داري؟ و اين حرف براي من سنگينه؟ يعني با توجه به ظاهرم راحت ميتونم چند دوست دختر داشته باشم و باهاشون رابطه هم اگه بخوام داشته باشم ولي قلبا راضي نميشم.بعضي وقت ها با خودم ميگم " بي خيال چقدر سخت ميگيري ؟ پسرهاي كمتر از تو دوست دارن رابطه دارند و به قولي جواني ميكنن , توچرا نكني در حالي كه اگه بخواي خيلي هم راحته برات"
نميدونم به نظرتان من چه كار كنم؟؟؟
-
RE: پسري كه وقتي افراد جديد باهاش آشنا ميشن يكي از سوالاتشون اينه:چن
سلام
از من ميشنوي دختر مردم رو الكي الاف خودت نكن كه مثل من زار و گريون بشه .اگه ميخواي دوست بشي با يك نفر دوست شو به قصد ازدواج نه با صد نفر و به قصد ...
اصلا اگه ميتوني ازدواج كن واسه چي ميخواي خودت رو به گناه بندازي ؟ پسرها نميدونن كه با اين دوستي هايي كه از سر دلخوشي با دختري انجام ميدن چقدر افسردش ميكنه و دلش رو ميشكنه
بهتون بگم اگه نميخواين نفرين كسي پشت سرتون باشه با دختر دوستي نكنين
-
سلام
منم با نظر دوستمون موافقم .میدونی تمام دخترها فقط به قصد ازدواج دوست میشند نه خوشگذرونی ولی متاسفانه بعضی از آقایون متوجه این موضوع نیستندو با این سهل انگاری واشتباهشون باعث ناراحتیهای روحی و مشکلات فراوان در زندگی فرد مقابلشون میشند امیدوارم که شما این روش غلط رو در زندگیتون در پیش نگیرید
-
(میدونی تمام دخترها فقط به قصد ازدواج دوست میشند نه خوشگذرونی ولی متاسفانه بعضی از آقایون متوجه این موضوع نیستندو با این سهل انگاری واشتباهشون باعث ناراحتیهای روحی و مشکلات فراوان در زندگی فرد مقابلشون میشند امیدوارم که شما این روش غلط رو در زندگیتون در پیش نگیرید )
:104:
آفرین دوست من.
حق مطلب رو ادا کردی.
حرفی برای گفتن نیست ،فقط اینکه دوست عزیز کار خوبی کردی که اومدی اینجا واین سوال رو کردی و حالا با نظرات دوستان بهترین تصمیم رو بگیر.
موفق باشی.
-
سلام به نظر من تعدادش مهم نیست کیفیت رابطه مهمه همه رابطه ها که نباید به ازدواج منجر بشه میتونه باعث رشد فکری و بلوغ اجتماعی و فرهنگی شخص بشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nilofar
(میدونی تمام دخترها فقط به قصد ازدواج دوست میشند نه خوشگذرونی ولی متاسفانه بعضی از آقایون متوجه این موضوع نیستندو با این سهل انگاری واشتباهشون باعث ناراحتیهای روحی و مشکلات فراوان در زندگی فرد مقابلشون میشند امیدوارم که شما این روش غلط رو در زندگیتون در پیش نگیرید )
:104:
آفرین دوست من.
حق مطلب رو ادا کردی.
حرفی برای گفتن نیست ،فقط اینکه دوست عزیز کار خوبی کردی که اومدی اینجا واین سوال رو کردی و حالا با نظرات دوستان بهترین تصمیم رو بگیر.
موفق باشی.
سلام !
مطمئنید ؟
منبع شما برای اظهارات بالا چیست ؟
احیانا مواردی همچون تنهایی ، پر کردن خلا های شخصی و عاطفی ، تیغ زدن ، کم نیاوردن بین دوستان و ... وجود ندارد ؟!
http://qsmile.com/qsimages/64.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aykan
راستش منم پسري 24 ساله هستم كه نصبت به رابطه و دوستي با جنس مخالف حساسم با اينكه ميتونم با خيلي ها رابطه داشته باشم ولي زياد دنبال اين كارا نيستم.راستش بعضي ها(پسر) كه تازه با من آشنا ميشن ميگن چندتا دوست دختر داري؟ و اين حرف براي من سنگينه؟ يعني با توجه به ظاهرم راحت ميتونم چند دوست دختر داشته باشم و باهاشون رابطه هم اگه بخوام داشته باشم ولي قلبا راضي نميشم.بعضي وقت ها با خودم ميگم " بي خيال چقدر سخت ميگيري ؟ پسرهاي كمتر از تو دوست دارن رابطه دارند و به قولي جواني ميكنن , توچرا نكني در حالي كه اگه بخواي خيلي هم راحته برات"
سلام !
برگه ای را با خودکار به شکل عمودی نصف کنید . در یک سمت مزایا و در سمت دیگر معایب داشتن دوست دختر را یادداشت کنید ( چه چیز هایی را به دست خواهید آورد و چه چیز هایی را از دست خواهید داد ) بعد از این کار برایند هر یک از مزایا و معایب را با توجه به اهداف زندگی شخصی خود تعیین کنید . حال شما با توجه به امتیازات به دست آمده می توانید بهتر تصمیم بگیرید .
موفق باشید .
:shy::72:
-
راستش من نميخوام به دختري قول ازدواج بدم و ازش سوئ استفاده كنم به نظر من بدترين كارهمينه و ازش نفرت دارم و نميخوام اين كارو خودم مرتكب بشم .و از طرفي به خاطر تنهايي و( تازگي ها فكر ميكنم رابطه داشتن با دخترها ميتونه شناختمو ازشون بيشتر كنه و با شناخت بيشتر بتونم همسر آينده ام رو انتخاب كنم) دلم ميخواد با يكي رابطه دوستي داشته باشم كه تنهايي و نياز عاطفيمو برطرف كنه چون شرايط ازدواج رو ندارم و قصد ندارم تا 30سالگي ازدواج كنم مگر موردپيش بياد كه نشه گذشت و باهاش ازدواج كنم .ولي از طرفي هر دختري به قصد ازدواج آشنا ميشن همونطور كه در بالا بعضي از دوستان مثل popak اشاره كردند
خوب حالا چي؟
در ضمن ازدوستان كه لطف كردند جواب دادند خيلي متشكرم اگر جنسيت خودشون رو هم معلوم كنند خوبه (البته بعضي از نوع گفتار و بعضي از نام كاربري شان معلومه اينو براي بعضيها كه در ادامه شايد جواب بدن و جنسيتشون رو نشه تشخيص داد ميگم)
در ضمن دوست عزيز"ASRIN GOZALI" حرف خوبي زد در مورد مزايا و معايب دوست دختر؟ اين خودش ايده اي شد تا يك تاپيك جديد با اين عنوان باز كنم اميدوارم نظرتان را در آن تاپيك هم ببينم.
-
سلام aykan
من هم با نظر دوستام موافقم ولي اگه شما دوست داريد كه از اين طريق دخترا رو بهتر بشناسي اگه با دختري رابطه برقرار كردي از اول همه چيزو بهش بگو كه هدفت از دوستي چيه؟ دخترها همه شرايطو كاملا درك ميكنند من خيلي از دوستامو مي شناسم كه از اول همه چيزو براي هم توضيح دادند واگه روزي قرار شد رابطشون تموم شه خيلي با هم خوب كنار مياندوهيچ مشكلي براي هيچ كدوم پيش نمياد .
به هر دختري از اول همه چيزو بگو ودر اين رابطه هم فقط به فكر خودت هم نباش كه نيازهاي عاطفيتو بر طرف كنه و...دوستي رو انتخاب كن كه توي زندگي آيندت بهترين تاثيرو داشته باشه نه مثل اكثر دوستي هايي كه الان بين هزاران دختر وپسر هست.
به نظر من باز هم بيشتر فكر كن.
موفق باشي
-
می گم مردم چه مشکلاتی دارند ، شما چه مشکلاتی .
برو خدات رو روزی یک میلیون بار شکر کن ، اگه به این میگی مشکل.
-
سلام دوست من. بعضی از پسرها در نظر نمی گیرند که با احساسات انسانها بازی کردن یعنی چی. یعنی نابودی طرف مقابل... یعنی فشار روحی شدید به طرف مقابل.... یعنی دلسرد کردن و بدبین کردن یک دختر به همه پسر ها..... یعنی رفتن ابروی طرف مقابل.... یعنی عشق بی فرجام. من از تمامی پسر ها با عنوان برادر کوچکتر خواهش دارم تنها بخاطر خوش گذرانی و پر کردن اوقات خود با دختری رابطه برقرار نکنن درسته که این نیاز روحی همه پسر هاست ولی چرا این نیاز واحساس رو فقط با یکی در میان نذاریم. چه لوزومی داره پسری 5تا یا بیش تر دوست دختر داشته باشه فقط برای جلب توجه دیگران. جلب توجهی که زندگی یه نفرو نابود کنه ارزش داره. از همه برادران خود خواهش دارم فقط یک نفر رو انتخاب کنن . مگه دیگرون چه گناهی کردن که باید تا اخر عمرشون دلشکسته باشن. مخلص شما نقاب
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aykan
عزیزم اینو بخون دیگه دنبال این کارا نمی ری:
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=3915&pid=34361#pid34361
-
سلام.... به نظر من به همون هایی که این سوال رو از شما میپرسن بگو شما که چند تا دوست دختر داشتی به کجا رسیدی؟؟؟ که من نداشتم نرسیدم!!!!
-
چند سال پیش یکی از ترم بالایی ها سئوالی رو از من پرسیدند که چند تا gf داری ؟ بنده هم که اون وقت ها معنی این اصطلاح رو نمیدونستم گفتم هیچی و ایشون هم در جواب با ضمیمه ی در و گوهر فرمودند برو بمیر !
الان ترم هفت دانشگاه رو سپری میکنم و شدم یه ترم بالایی ، ولی هیچ وقت این سئوال رو از کسی نمی کنم . چون یه سئوال فوق العاده مزخرفه ! متاسفانه کاربرد دوست دختر بد تو جامعه ی ما جا افتاده ، تو جوامع غربی که اوضاعشون به نقل ما ایرونی ها خیلی خرابه دوست دختر یعنی کسی که دوست شماست و دختره بنابراین شما اول باید دوست باشید و انتظارات یک دوست رو برآورده کنید و سپس به فکر رفع نیازهای عاطفی باشید که یک جنس مخالف برآورده میکنه -س ک س رو نمیگم-
در قسمت سئوالات ارتباط دختر و پسر یه بحث تا حدودی علمی در این مورد صورت گرفته که مربوط به 4 ماه پیش میشه و متاسفانه الان نمیتونم لینکشو پیدا کنم آخرشم به یه نتیجه جالب رسید حتما سرچ کنید و بخونیدش .
-
سلام
من اصلا با نظر پوپک و نیلوفر جان موافق نیستم کی گفته همه دخترا به نیت ازدواج با پسرا دوست میشن لطف کنید وقتی نظر میدید از طرف خودتون تنها نظر بدید نه کل دخترا.
به نظر من با کسی که دوست میشه هدفت رو از دوستی باش بگو که یه روزی وباله گردنت نشه این دوره ایی که دخترا بی جنبه ان وقتی یه پسر میبینن فکر می کنن چه خبره البته همه دخترا رو نگفتم
پسره بهاری خوب حرفی زداااااا ادم الانا اینقده مشکل داره دغدقه فکری داره که اصلا فکره این چیه رو نمی کنه
-
پسر خوب ببين با اين فكر و خيالا ميتوني خودتو از راه بدر كني ...
من با دوست دختر داشتن موافق نيستم اما به زعم اونايي كه دارن .... نداشتنش يه مشكله (البته من به همون يكي هم معتقد نيستم) و داشتنش هزار و يه مشكل ....منظورم مشكلات حال و آيندشه ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aykan
[align=justify]ازهمه دوستان كه به سوال من جواب دادند تشكر مي كنم.راستش با توجه به مجموع گفته هاي دوستان تا حالا فكر ميكنم داشتن يك دوست دختر خوب كه از اول شرايطمو براش توضيح بدهم (يعني تنها دوستي و نه صرفا ازدواج) خوب باشه .البته چيزي كه منو نگران ميكنه اينه كه با يك دختر خانمي صرفا به خاطر دوستي دوست بشم و در ادامه اين دوستي باعث ايجاد وابستگي در يكي از ما بشه بطوريكه جداشدن ازهم سخت بشه و يا به ازدواج منجر بشه ازدواجي كه فكر ميكنم با توجه به شروع رابطه كه صرفا به خاطر دوستي بوده شايد ازدواج عاقلانه اي نباشه .چون من براي انتخاب همسر آيندم معيارهايي رو دارم كه ممكنه اونو در انتخاب دوست لحاظ نكرده باشم.به نظر شما اين نگراني درست ميتونه باشه؟
در ضمن از دوستاني كه جواب مثبت يا منفي ميدن مثل آقا /خانم winter ميخوام دلايل مخالفتشون يا همون مشكلاتي كه گفتن چند مورد ذكر ميكردن.من خودم دليل داشتن دوست دختر را رفع نيازهاي عاطفي خود و طرف مقابل وكسب شناخت بيشتر ميدونم.خوب چه اشكال داره من و يكي از دخترهايي كه به من توجه نشان ميدن دوست( فقط دوست) باشيم!
بازم ميخوام نظرتون رو بدونم ؟[/align]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aykan
البته چيزي كه منو نگران ميكنه اينه كه با يك دختر خانمي صرفا به خاطر دوستي دوست بشم و در ادامه اين دوستي باعث ايجاد وابستگي در يكي از ما بشه بطوريكه جداشدن ازهم سخت بشه و يا به ازدواج منجر بشه ازدواجي كه فكر ميكنم با توجه به شروع رابطه كه صرفا به خاطر دوستي بوده شايد ازدواج عاقلانه اي نباشه .چون من براي انتخاب همسر آيندم معيارهايي رو دارم كه ممكنه اونو در انتخاب دوست لحاظ نكرده باشم.به نظر شما اين نگراني درست ميتونه باشه؟
بله
دوست من يه گشتي توي تالار بزن و مشكلاتي رو كه براي دوستامون بوجود اومده بخون ... شايد هم خوندي و نميخواي بپذيري ...اونا هم آدمهايي مثل من و شما هستن كه متاسفانه بسياري از اونها زندگيشون مختل شده و دچار بيماريهاي جسمي و روحي شدن .... آينده اي كه ميتونسته براشون روشن باشه خاكستريه ... فكر نكن ما مستتثني هستيم .....گاهي اوقات يه لغزش كوچيك خسارت جبران ناپذيري بجا ميذاره
سري كه درد نميكنه دستمال نميبندن....
-
[quote=نقاب]
سلام دوست من. بعضی از پسرها در نظر نمی گیرند که با احساسات انسانها بازی کردن یعنی چی. یعنی نابودی طرف مقابل... یعنی فشار روحی شدید به طرف مقابل.... یعنی دلسرد کردن و بدبین کردن یک دختر به همه پسر ها..... یعنی رفتن ابروی طرف مقابل.... یعنی عشق بی فرجام. من از تمامی پسر ها با عنوان برادر کوچکتر خواهش دارم تنها بخاطر خوش گذرانی و پر کردن اوقات خود با دختری رابطه برقرار نکنن درسته که این نیاز روحی همه پسر هاست ولی چرا این نیاز واحساس رو فقط با یکی در میان نذاریم. چه لوزومی داره پسری 5تا یا بیش تر دوست دختر داشته باشه فقط برای جلب توجه دیگران. جلب توجهی که زندگی یه نفرو نابود کنه ارزش داره. از همه برادران خود خواهش دارم فقط یک نفر رو انتخاب کنن . مگه دیگرون چه گناهی کردن که باید تا اخر عمرشون دلشکسته باشن. مخلص شما نقاب
[/qu
(ای بابا چرا همش پسر هارو مقصر میدونید .دخترا از پسرا کمتر نیستند). وبه دوستمون aykan تبریک میگم واقعا" خیلی جالب در رابطه با این موضوع به نتیجه مطلوب و قابل قبولی رسیده .
-
سلام آقای عزیز
ببینید انسان نمیتونه تنها باشه تنها زندگی کنه. دوست دختر داشتن عیب نیست ولی انتخاب این دوست خیلی مهم هست. ولی اگر فعلا قصد ازدواج نداری و نیاز جنسی هم تلنگور نمی زنه یک دوست دختر پیدا کن که با اون یک رابطه عاطفی سالم داشته باشه نه اینکه به خودت وابستش کنی یا اینکه تو وابسته بشی . یک رفیق و مونس که با هم رابطه سالمی داشته باشن. بعد اگر دید می تونی به عنوان زن زندگیت روش حساب کنی می تونی رابطه خودتو فراتر کنی چون به نظر من اگر با هر کسی خواستی ازدواج کنی باید یک بار هم که شده باهاش بخوابی ببینی آیا علاوه بر شریک زندگی شریک جنسی خوبی هم هست. نه اینکه فقط شب عروسی باشه اون هم تازه بفهمی ای بابا ایشون شکل جنسی داره. به هر حال حرف دوستات هم گوش نکن . دوست دختر فقط باید دوست باشه نه یک وسیله. یا علی
-
واقعا تعجب ميكنم از پستهاي بعضي دوستان ...
به سلامتي مسلمونيم ديگه ....!!
-
باسلام به همه دوستان كه لطف كردند و پاسخ خودشون رو فرستادن
راستش من فكر ميكنم مهمترين چيز در زندگي اعتدال است يعني دوري از افراط و تفريط
در مورد رابطه دختر و پسر هم فكر ميكنم بايد يك حالت اعتدال و ميانه را در نظر گرفت
-
کارت درسته :73:
پسرا خیلی هاشون مثل شما فکر نمی کنن
اما به نظرم شما خیلی دلتون پاک و مهربونه
که نسبت به این موضوع حساسیت نشون میدین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aykan
مرسي heli heli جان شما لطف داري
نظري نداري كه من چه كار كنم؟
راستش من اين جوري فكر ميكنم كه يك حالت ميانه را انتخاب كنم كه نه سيخ بسوزه نه كباب
من تصميم گرفتم كه فعلا با يك دختر خانم رابطه تلفني داشته باشم كه اين دختر اگه از شهر خودمان نباشه بهتره تا صرفا رابطمون به تلفن يا چت ختم بشه و با اين طريق هم دخترا رو بشناسم و هم نيازهاي عاطفيمو يه طورايي رفع كنم
البته در اين مورد هم احتمال وابستگي وجود داره, ميدونم.
-
درسته من می فهمم شما چی میگید شما و هر کسی دیگه چنین نیازی رو حس میکنید اما برقراریه همچین رابطه ایی بستگی به روحیات شما داره شما گفتید که حساس هستید و نمی تونید خیلی راحت با این جور روابط برخورد کنید از هر کسی که تو این روابط قرار گرفتن بپرسید که شما تا حالا عاشق شدید میگه اره من عاشق دوست دختر یا دوست پسر اولم شدم ببینید شما چونکه تا حالا با دختری دوست نبودید اگه با کسی این رابطه رو شروع کنید بهش عادت میکنید یا نا خواسته وابستش میشید و نمی تونید ولش کنید حتی اگه این رابطه تلفنی باشه مطمئن باش اگه تو شهر خودتون هم نباشه شما بعد از دوستی تلفنی مایل به ملاقات هم خواهید شد . ببینید من نمیگم شما نباید با کسی رابطه داشته باشین اما می خوام اینو بگم که بهتره یه دختر خوب و نجیب و خونواده دار و کسی که واقعا" در موردش اطلاعات داشته باشی رو برای دوستی انتخاب کنی تا بعدها موجب دردسر نشه می دونید که چی میگم!
چه بسا همین دوستی بعد از شناخت کامل به ازدواج هم ختم شه
اما خواهش میکنم مراقب باشین چون اگه الکی با هر کسی دوست شی همین دوستی حتی تو روحیه و اخلاقتون هم تاثیر میزاره
پس حواستون باشه که با کی دوست میشی
راستی من می دونم شما خودتون همه ی اینایی که من میگم رو می دونید اما یه چیزی هم بگم اینکه خیلی از پسرا بدون اینکه شناخت اولیه ایی از یه دختر داشته باشن باهاش دوست میشن و یه دل نه صدل عاشقش میشن بعد دختررو با یکی دیگه میبینن و دیگه واویلا شروع میکنن به بد و بیرا گفتن به دخترا و از هر چی دختره بدشون میاد اما اینو نمی دونن که طرفشون از همون اول این کاره بوده و خودشون مقصر هستن که با هاش دوست شدن
اینا فقط نظر شخصی خودم بود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط heli heli
درسته من می فهمم شما چی میگید شما و هر کسی دیگه چنین نیازی رو حس میکنید اما برقراریه همچین رابطه ایی بستگی به روحیات شما داره شما گفتید که حساس هستید و نمی تونید خیلی راحت با این جور روابط برخورد کنید از هر کسی که تو این روابط قرار گرفتن بپرسید که شما تا حالا عاشق شدید میگه اره من عاشق دوست دختر یا دوست پسر اولم شدم ببینید شما چونکه تا حالا با دختری دوست نبودید اگه با کسی این رابطه رو شروع کنید بهش عادت میکنید یا نا خواسته وابستش میشید و نمی تونید ولش کنید حتی اگه این رابطه تلفنی باشه مطمئن باش اگه تو شهر خودتون هم نباشه شما بعد از دوستی تلفنی مایل به ملاقات هم خواهید شد . ببینید من نمیگم شما نباید با کسی رابطه داشته باشین اما می خوام اینو بگم که بهتره یه دختر خوب و نجیب و خونواده دار و کسی که واقعا" در موردش اطلاعات داشته باشی رو برای دوستی انتخاب کنی تا بعدها موجب دردسر نشه می دونید که چی میگم!
چه بسا همین دوستی بعد از شناخت کامل به ازدواج هم ختم شه
اما خواهش میکنم مراقب باشین چون اگه الکی با هر کسی دوست شی همین دوستی حتی تو روحیه و اخلاقتون هم تاثیر میزاره
پس حواستون باشه که با کی دوست میشی
درود برشما با اين نظر كارشناسانتون
راستشو بخواي حرف دلمو زدي
راستش اگه من با يك دختري با ويژگي ها و معيارهايي كه دارم آشنا بشم مطمئنا با قصد ازدواج قدم جلو ميزارم و ديگر فكر سزبازي كار و خونه و... رو نميكنم و هرطوري شده بدستش ميارم
ميدوني من طرز فكرم تا حالا اين جوري بوده كه اگه واقعا از كسي خوشم امد و تنها به قصد ازدواج با طرف هم صحبت بشم و آشنايي پيدا كنم در غير اينصورت و براي دوستي و... راضي نميشم و فكر ميكنم درستترين كار همينه.اما خوب نياز به جنس مخالف در همه وجود داره و اگه اين نيازعاطفي رو بتوني با كسي كه واقعا دوسش داري و انتخابته برطرف كني بهتري كاره اما حالا مهم پيدا كردن اون شخص مورد نظره!مسئله اينه!
-
میدونید چرا من حرف دل شما رو زدم چون دقیقا" خوده من چنین اعتقادی دارم
و با توجه به تجربه ی دوستام این حرفارو زدم
اما سریازی و کا رو خونه و ... برای ادامه زندگی لازمه و در هر صورت برای رفاه حال خودتون و خانوادتون لازمه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط heli heli
میدونید چرا من حرف دل شما رو زدم چون دقیقا" خوده من چنین اعتقادی دارم
و با توجه به تجربه ی دوستام این حرفارو زدم
اما سریازی و کا رو خونه و ... برای ادامه زندگی لازمه و در هر صورت برای رفاه حال خودتون و خانوادتون لازمه
منظورم اين نيست كه سربازي و كار و ... مهم نيست! منظورم اين بود كه در صورت آشنايي با چنين دختر خانمي كه شرايط و معيارهاي منو داره ديگه ترديد و دودلي نميكردم و بهش پيشنهاد ميدادم.
بازم ممنون از نظرت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گل بن
سلام آقای عزیز
ببینید انسان نمیتونه تنها باشه تنها زندگی کنه. دوست دختر داشتن عیب نیست ولی انتخاب این دوست خیلی مهم هست. ولی اگر فعلا قصد ازدواج نداری و نیاز جنسی هم تلنگور نمی زنه یک دوست دختر پیدا کن که با اون یک رابطه عاطفی سالم داشته باشه نه اینکه به خودت وابستش کنی یا اینکه تو وابسته بشی . یک رفیق و مونس که با هم رابطه سالمی داشته باشن. بعد اگر دید می تونی به عنوان زن زندگیت روش حساب کنی می تونی رابطه خودتو فراتر کنی چون به نظر من اگر با هر کسی خواستی ازدواج کنی باید یک بار هم که شده باهاش بخوابی ببینی آیا علاوه بر شریک زندگی شریک جنسی خوبی هم هست. نه اینکه فقط شب عروسی باشه اون هم تازه بفهمی ای بابا ایشون شکل جنسی داره. به هر حال حرف دوستات هم گوش نکن . دوست دختر فقط باید دوست باشه نه یک وسیله. یا علی
احتمالا اگر مشكل جنسي داشت بندازيش دور! انصاف هم خوب چيزيه. رابطه جنسي به اين شكل فقط براي شيره ماليدن سر دختر بنده خداست! ههمونم اينو مي دونيم
خطاب به بقيه دوستان:
به تعداد برابر آقايون خانوم وجود دارند. اگر فرض كنيم كه 5000پسر دوست دختر داشته باشند از دو حالت خارج نيست:
1- يا5000 دختر هم وجود دارند كه وارد اين رابطه شدند.
2-يا به ازاي هر دختر چند پسر در رابطه شريكه!
در ضمن اگر فرض رو بر اين بذاريم كه پسرها بيشتر وارد چند دوست دختري مي شن يعني اينكه كلا دخترها بيشتر وارد رابطه قبل ازدواج مي شن.! دروغ رو قطع كنيد. لطفا!!!!
-
ببينين من ديگه احساس ميكنم بايد دوست داشته باشم خوب تو اين سن دوست داشتن با سن 16-17 سالگي خيلي فرق داره
البته برا ازدواج من نظرم 30 سالگيه نميخوام از الان مسئوليت زندگي رو به دوش بكشم راستش آمادگيش روهم ندارم و تازه چند كار هم هست كه قبل از ازدواج بايد انجامشون بدم.
-
داشتن چند صد تا دوست دختر و دوست پسر که شاهکار نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط garibe
داشتن چند صد تا دوست دختر و دوست پسر که شاهکار نیست
دوست من سلام و تشكر از ارسالت
منظور من تعداد دوست دختر نيست مقصود من از باز كردن تاپيك اين بود كه اصولا داشتن دوست دختر برام مناسبه يا نه؟
عنواني كه انتخاب كردم بيشتر به اين خاطر بود تا هم جذاب باشه و هم بيانگر دغدغه ي من
البته من به حرف ديگران نيست كه ميخوام دوست خانم داشته باشم چون اگه اينگونه بود خيلي قبل اين كار را ميكردم.
چيزي كه فرق كرده اينه كه حالا بيشتر نياز به دوست دختري كه بتوانم نيازهاي عاطفيم رو برطرف كنم احساس ميكنم.