(تا حالا دوستي خانوادگي اينطوري نديده بودم
سلام دوستان مدتها تالار نبودم ولي الان اومدم تا از تجربه ام بگم كه هنوز بي نتيجه است.
دوستان يكم قديمي من رو ميشناسن.ولي به طور خلاصه ماجرا رو تعريف ميكنم.
من سه سال پيش بر حسب اتفاق با آقايي رابطه كاري رو شروع كردم كه كاملا موفق پيش ميرفت تا اينكه رفتارهاي ايشون باعث شد من فكر كنم به من علاقه مندند و بعد از اينكه ايشون هيچ درخواست واضحي ندادن من سعي كردم رابطه كاري رو هم كلا لغو كنم (با راهنمايي دوستان تالار)و تا حدودي هم موفق شدم ولي در زماني كه من مطمعن بودم ديگه همه چيز تموم ميشه من با خواهر ايشون آشنا شدم و اين آشنايي به دوستي و روابط خانوادگي رسيد.تصور مادرم اين بود كه حتما براي آشنايي بيشتر هست در صورتي كه من اصلا اينطور فكر نميكردم.
اين آشنايي با خواهر ايشون تا الان حدود يكسال شده و اين اواخر موضوعي باعث شد كه من سربسته جريان رو به ايشون بگم(آشنايي با برادر و...)
ديگه مطمعن بودم اگر نيت ايشون ازدواج نبوده خواهرشون هم رابطشون رو قطع ميكنند يا به من ميگن تو اشتباه كردي و اصلا همچين نيتي نبوده و بعد رابطه دوستيمون ادامه پيدا ميكرد .
ولي انگار بعد از صحبتهاي من هيچ اتفاقي نيوفتاد نه خواني اومد و نه خواني رفت خواهر ايشون مثل گذشته رابطشون رو با من حفظ كردن.
دوستان شما چي فكر ميكنيد ؟؟؟