-
همش فکر میکنم زشتم ؟؟
سلام من حامد هستم 17 سالمه متاسفانه دچار وسواس فکری شدم راستش مشکل من با چهرمه همش فکر میکنم زشتم تمام زشتیم هم از رنگ پوستم میدونم سبزه ی معمولیه نمیدونم همیشه تو اینه خودمو نگاه میکنم غصه میخورم زیر چشمام هم یه خورده تیرست کاشکی سفید پوست بودم خانوادم هستن که بهم امید میدنو میگن اشتباه میکنی اینقدر تو مدرسه گفتم سیاه یا سفید که عاتو گرفتن ازم رو اعصابم میرن نمیدونم چرا اینجوری شدم دست خودم نیست همیشه ازخودم عکس میگیرم خودمو نگاه میکنم خودمو خوب میبینم ولی فقط تو عکس یکی دوبارم با دوتا دختر تو لاین چندسالی دوست بودم ولی فکر میکنم به خاطر عکسم بوده به خاطر یکی دونفر که بهم گفتن سیاهی افسرده شدم از لحاظ درسی خیلی خوبم فقط مشکلم همینه تورو خدا کمکم کنید دارم دیوونه میشم
-
سلام حامد جان. زيبايى و زشتى امورى نسبى و سليقه اى هستند و به نگاه فرد بستگى داره. زيبايى جسمى بايد با زيبايى اخلاقى و رفتارى همراه باشد. به نظر مى رسه جوان موفق و تلاشگرى هستى مخصوصا كه نوشتى درست و تحصيلت خوبه. سعى كن به خوبى ها و زيبايى هايت توجه كنى. علت رفتار ديگران حساسيت خودت هست. ضمنا در دوران بلوغ و نوجوانى گاهى فرد به ظاهرش خيلى توجه مى كنه و تصوير درست و روشنى از خودش نداره. مثلا يكى به رنگ پوست حساس ميشه، ديگرى به مدل بينى با قد و قواره كه روانشناسها بهش بحران هويت فيزيكى ميگن، شايد مثالش دخترانى باشه كه لاغر هستند و باز رژيم مى گيرن و ميگن چاقن، با گذشت زمان اين مساله برطرف ميشه. شما كه ميگى عكسهام خوبه اين عكسها تصويرى از خود شماست پس شما هم خوب هستى. اميدوارم موفق باشى
-
سلام مرسی اقا ارش از بیانات شما استفاده کردم امیدوارم بتونم به یه ارامش روحی برسم اگه کسی با حرفاش منو ازرده نکنه سپاس
-
سلام
همونطور که خودت متوجه شدی،این افکار وسواسی هستن و واقعیت ندارن.
زیبایی کاملا نسبیه.خود من به عنوان یه دختر ،به نظرم پسرهایی با پوست روشن جذابیت ندارن.حالا یه نفر دیگه ممکنه متفاوت فکر کنه.
اجازه نده حرف مردم برات تاثیر گذار باشه.کسی که به خودش اجازه میده به راحتی راجع به ظاهر یه فرد دیگه قضاوت کنه و تازه این رو به زبون بیاره،از فرهنگ خیلی پایینی
برخورداره و حرفهاش ارزش مشغول شدن فکر شما رو نداره.
-
دوست عزيز.
حالا ايندفعه برعکس تمام دفعاتى که تو آينه نگاه ميکنى و ناراحت ميشى,رفتار کن,ايندفعه تو آينه خودت رو ديدى از خدا تشکر کن که تورو سالم آفريد,دو تا دست,دوتا پا براى راه رفتن,دوتا چشم براى ديدن,دوتا گوش براى شنيدن,دهان داده که حرف بزنى,اينا نعمت هاى کمى نيس که خدا بهت داده.
ميدونى که اگه خدا اراده ميکرد,ميتونست يکى از اين نعمتهارو بهت نده و . . . .
پس انقد با فکراى منفى و حرف ديگران خودتو اذيت نکن,الکى وقتتو صرف فکر کردن به اين چيزا نکن و از وقتت بهترين استفاده رو بکن.
-
حامد جان بخاطر شرایط خاص سنیت درکت می کنم ولیکن شما حتی زشت یا زیبا هم باشی مهم نیست چرا که میگه در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا سرها بریده بینی بی جرم وبی جنایت یا میگه سیرت زیبا بیار ای برادر که صورت زیبا هیچ نیست... سعی کن رو ویژگی های اخلاقی وحسن و پاک بودن تلاش کنی و عشقت برای یک نفر باشه هرچند که من بهم خیانت هم شد ولیکن زلال بودن رو نخواهم کرد همین زلال بودنت کمک کننده هست عزیز.
-
پوست سبزه که خیلی جذابه!!!منم خودم از پسرهای سفید و بور زیاد خوشم نمیاد و همیشه دوست دارم شوهرم سبزه باشه
مهم جذاب بودنه!!اگر نه پسرهای خیلی خوشگل و سفید اصن انگار قیافه دخترونه دارن ادم رغبت نمی کنه بهشون نگاه کنه به نظر من:311:
تازه مهم ترین چیز اعتماد به نفسه..مثلا دیدی بعضیا در برخورد اول خیلی معمولی به نظر میان ولی وقتی باهاشون برخورد می کنه کلی نظرت عوض میشه و حتی بعضی وقت ها
قیافشون یک الگوی زیبایی توی ذهن ادم می مونه.
می خوام اینو بگم زیبایی به تنهایی قیافه نیست.مثلا من یکی از بچه های دانشگامون در برخورد اول کلی تعجب کردم چه جوری این یکی از پر طرفدارترین بچه هاست!!(تازه
دختر بود)ولی وقتی باهاش اشنا شدم کلی ازش خوشم اومدو فهمیدم جذابیتی که توی برخورد واخلاقش داشت ناخود اگاه روی همه تاثیر مثبت می ذاره وباعث میشه قیافه معمولیش به چشم نیاد
-
اصلا سیاه باشی مگه چیه؟؟
به سفیدی و سیاهی نیست ، به قول یکی از بچه ها کسی که فقط به خاطر قیافت بهت علاقه پیدا کنه بدرد نمیخوره (مطمعنا دست بالای دست بسیار است) رو جنبه های دیگه که توشون از بقیه بهتر هستی بیشتر کار کن... در ضمن برای یه پسر خوب نیست که به قیافش خیلی حساس باشه.
در ضمن خواهران گرامی ، الان شماها خواستید حال دوستمون رو خوب کنید چرا حال منو گرفتید؟؟ خخخخخ خوب من چیکار کنم که پوستم سفیده؟
ولی داداش ، واقعا میگم خیلی دوست داشتم پوستم یه مقدار تیره بود. تازشم از 15 سالگی صورم آکنه میزنه ، خداتو شکر کن که آکنه و مشکلات پوستی که من دارم رو هیچ وقت نداشتی (پوست روشن خیلی بیشتر مشکلات پوستی رو نشون میده)
-
اقای حامد..
من خیلی تعجب کردم!!!
اخه از نظر اغلب دخترا پسر های با پوست تیره جذاب ترن!!!
من دو تا پسر هم سن شما دارم...و پوستشون هم سبزه است.و خیلی به خودشون افتخار میکنن.
شوهر من پوستشون سفید هست و من همیشه اصرار میکنم، که برنز کنه!!!
واقعا فکر میکنم خدا از دست ما بنده هاش سرسام گرفته!!!!به هرکی هرچی میده، عکسشو میخواد!!!!
هیچوقت اینو فراموش نکن...جذابیت به شکل ظاهرمون نیست، به اطمینانی هست که دیگران درما نسبت به خودمون میبینن.
جذاب ترین مرد از نظر من مرد مقتدر هست.مردی که ظاهرشرفتارش و افکارش. مطمعنه
- - - Updated - - -
یه پیشنهاد برای خوشتیپ شدن:-D
خیلی زیاد دنبال مدل های اجق وجق و موهای سیخ و اینا نباش...
همیشه مثل یک مرد رفتار کن.. مثل یک مرد لباس بپوش و با وقار و مهربون باش.
اینا رو به پسرام هم میگم همیشه واونا رو همه فامیل به خوشتیبی میشناسن و معروفن;-)
مطمئن هستم. شما هم ميتوني... یه چند ماه امتحانش کن نتیجه رو بگوووووووووووو:-D
-
سلام
من پیشنهاد می کنم یه چیزی یاد بگیرید ( مثلا نواختن ساز یا شعبده بازی یا حل مکعب روبیک یا ... ) ، کلا یه چیزی که خاص باشه . اون موقع متوجه میشید که دیگران به توانایی ها و اخلاق شما بیشتر از هر چیز دیگه ای توجه دارن . :310:
از جنبه ی ظاهری، لبخند به لب داشتن و آراستگی و سادگی لباس ها واقعا موثره :smile:
( درِ گوشی اینو هم بگم که خیلی ها توی این سن این افکار رو دارن و کم کم خودش حل میشه :304: )
عکس کودکی خیلی از بازیگران و خواننده های مشهور هم در نوع خودش جالبه ! خیلیاشون اونقدرا هم خوش چهره نبودن :tongue::biggrin:
موفق باشید :72:
-
آقا حامد یه چیزی بگم ناراحت نشین ها
تقریبا همه پسرها تو 17 سالگی (حول و حوش بلوغ ) زشتند :58:
حتی دخترها هم یه دوره کوتاه زشتی را طی می کنند (خیلی کوتاهتر از پسرها )
-
مرسی از نظر شما مچکرم متاسفانه من ادمی هستم که حرفه دیگران برام ملاکه قراره برم پیشه روانشناس واقعا خیلی سخته من یه ادمه درون گرام میریزم تو خودم حرفای دیگران ازارم میده جدا خیلی وقتا شبا گریه میکنم مرسی از نظرت
- - - Updated - - -
از تمامی نظرات دوستان مچکرم تا به حال اینقدر اروم نشده بودم
-
آفرين,خيلى خوبه که ميخواى برى پيش روانشناس,مطمئن باش مشکلت زود حل ميشه چون خودت ميخواى که حل بشه.
هيچوقت هم تو زندگى حرف ديگران برات مهم نباشه,البته به جز خانواده که احترامشون واجب هست.
ديگران واسه خودشون حرف زياد ميزنن,احتمالا تو فرد موفقى هستى که يه سرى بهت حسوديشون شده و ميخوان تخريبت کنن.
اصلا اجازه نده که حرفاى ديگران,مسير زندگيتو عوض کنه.چون بعدا در آينده هيچى به جز پشيمونى برات نميمونه.
-
مرسی از نظر شما حداقل امشب باخیاله راحت میخوابم خیلی دوستام بهم اس ام اس میدن حرفای بد بهم میزنن من روی رنگ پوستم خیلی حساسم اخه دور وبریام همه سفید پوستن خدا بهم کمک کنه بله از لحاظ درسی خیلی موفقم وداشتن یه خانواده خوب ساله خوبی داشته باشین
-
خیلی از خانمها و آقایون پوست سبزه یا حتی سبزه تند را بیشتر دوست دارند و این کاملا سلیقه ای هست.
برای ما خانمها شخصیت و رفتار یک مرد از زیباییش مهم تر هست.
حتما می دونی که برای خانمها معمولا لغت زیبا به کار می ره
ولی برای آقایون لغت جذاب
چون حذابیت یک مرد هست که خیلی مهمه. بخش مهمی از جذابیت هم از درون شخص می آد. اخلاق و رفتار و اعتماد به نفس و .... بخش کمی از اون هم مربوط به ظاهر هست که زیبایی چهره + هیکل + استایل شما را شامل می شه. می بینی که کنترل درصد زیادی از چیزی که نگرانت کرده، دست خودت هست.
بهتره روی اعتماد به نفس و رفتارهات کار کنی.
حرف دیگران را بشنو و اگر درست بود بهش فکر کن. اگر نه از اون یکی گوشت در کن.
دوستایی که اس ام اس می دن و حرفهای زشت می زنن بلاک کن.
این حرفها روت تاثیر منفی می ذاره. پس نباید راهشون را باز بذاری.
-
اتفاقا من سفید هستم ولی ی جا که رفته بودم خواستگاری تو صحبت خصوصی با دخترخانم حرفی زد که خیلی خورد تو ذوقم. گفت من همه چیز شما را پسندیدم بجز اینکه سفید هستین و دوست دارم همسرم سبزه باشه. با اینکه خودشم سفید بود. خلاصه حاج خانوم ما ه مبهش بر خوزد و دیگه پیشو نگرفت. گفتم این تجربه را بدون و همیشه تو ذهنت به همه ابعاد فکر کن. زیبایی به منش و اخلاقه مرده ولی برای خانومها به صورت و هیکل. سعی کن از افکار دخترونت دست برداری و با چشم ی مرد به دنیا نگاه کنی
-
سیاهی روح و ذهن بده
سیاهی صورت که مشکلی نیست