سلام دوستان خوبم
يه مسئله مدتي فكر منو مشغول كرده و نمي دونم عنوان كردنش براي شوهرم صحيح است و اصلا" چه جوري بايد مطرحش كنم.
مدتها پيش با شوهرم دعوام شد و تو حرفامون متوجه شدم از دستم خيلي شاكيه و همون موقع با بغض به چيزي اعتراف كرد كه منو به گريه انداخت .شوهرم به من اعتراف كرد كه از وقتي با هم ازدواج كرديم اون كاري رو كه تو مجردي نمي كردم الان انجام مي دم (خود ارضايي ).كه البته من يكه خوردم و چون من به خاطر بي تجربگي و درد بسيار از روابط زناشويي گريزان بودم و شوهربيچاره من يك سال بردباري كرد و و تازه متوجه دليل عصبانيت هاي بي موردش شدم بعد از اون جريان من به پزشك مراجعه كردم و معلوم شد كيست بزرگي دارم كه دردناك بود و خدا رو شكر رفع شد بعد از اون تصميم گرفتم كه تو روابط زناشويي گرمتر بشم . و اونجا بود كه متوجه شدم چرا بيشتر وقتها پارچه ها يا لباسي كه اصلا" پوشيده نشده بود توي سبد لباسهاي كثيف قرار مي گرفت يا سطل اشغال پر از دستمال كاغذي مي شد و بعد كه دقت كرد آثاري هم رو هم مي ديدم كه شكم به يقين تبديل شد . و البته ديروز هم كه برگشتم خونه باز هم متوجه اين كارش شدم .
حالا هم از خودم ناراحتم هم از شوهرم . نمي دانم دليل واقعي اين كار او چيست ؟ آيا هنوز هم فكر مي كند ارتباط جنسي باعث آزردگي من مي شه ؟ يا به اينكار عادت داره . نمي دانم شايد هم خودم مقصر هستم . شايد شوهرم در حالي كه من دركنارش هستم و دنيا رو به پام مي ريزه تو سكس از من خجالت مي كشه و نيازش رو با من برآورده نمي كنه . هزار تا سئوال برام پيش اومده .براي مطرح كردن اين مسئله خودم هم خجالت مي كشم .و اصلا" نمي دونم چي بايد بهش بگم .ازتون همفكري مي خوام .خواهش مي كنم بهم بگيد چه كار بايد بكنم .