تردید و دودلی در انتخاب همسر
باسلام و احترام به دوستان همدردی
دوستان قضیه از این قرار که من از طریق یکی از آشنایان با 1 خانومی آشناشدم برا ازدواج
منتها مسئله اینجاست من به محض دیدن این خانوم از چهرشون خوشم نیومد و برام اصلا جذاب نیست.
و 1 جلسه بعد از اون هم برای آنالیز بیشتر و برا اینکه ببینم قیافشون برام جا میوفته یا نه و صحبت های تکمیلی با ایشون برگرار کردیم که متاسفانه دیدم حسی به ایشون ندارم
منتها خانواده ام مادر و خواهرام ایشون رو پسندیدن و از همه بابت تاییدشون میکنن
از نظر خانواده نجابت و شخصیت و پاکی اصالت و... مشکل اینکه من ایشون رو نپسندیدم البته ایشون و خانوادشون بندرو پسند کردن
البته این رو هم عرض کنم ایشون از نظر نجابت و تحصیلات و ادب و فهم و شعور سطح بالایی دارن و حتی از بنده بالاترن.
البته مسائل و دیدمون به زندگی به هم نزدیکیم.این هم بگم
منتها بحث اصلی اینه که چهره ایشون و رفتارش به دل من نمیشینه ( مثال کلا رسمی و رسمی فکر میکنن ،برعکس من شادی و شوخ طبعی و.. ترجیح میدم برا طرف مقابلم و...)
من چهره برام مهمه و جز الویتام هست. علاوه بر چیزای دیگه
و از طرفی هم خانواده هم چهرشون رو پسندیدن و میگن از همه بابت اکیه چرا ردش میکنی؟ و میگن خیلی سخت میگیری و به مرور زمان برات جا میفوته و...
از دید منطقی به قضیه نگاه میکنم میبینم ایشون امتیازهای ارزشی خیلی بالایی داره و حتی شاید سطحش از من بالاتره ( سازگاری ونجابت و...) و میشه رو زندگی باایشون حساب کرد
از طرفی به دلم رجوع میکنم میبینم جذابیتی برا بنده نداره و منطقی و احساسی نیست که بخام استارت رابطه و زندگی و آینده بزنم
بنده 31 سالمه کامپیوتر خوندم ایشون 29 ارشد
سطح فرهنگی و زندگیمون بهم نسبتا نزدیکه
جند وقته میخاستم این مشورت از دوستان بگیرم منتها چون خودم از بیس علاقه ندارم به نظرم از پایه منتفیه این بحث ازدواج
منتها سبک و سنگین کردم گفتم از تجربیات و تخصص و اطلاعات شما هم استفاده ببرم
ممنون میشم راهنمایی کنید:305:
ممنونم