آیا عینک زدن، عیب در زیبایی ظاهر ایجاد می کنه؟
سلام
من عینک استفاده می کنم..چشمام خیلی ضعیف نیست اما هم عادت کردم و هم احساس بدی نسبت بهش ندارم!
اخیرا خیلی بهم می گن که سعی کن خیلی عینک نزنی، خیلی خوب نیست و مردم از دختر عینکی خوششون نمی یاد و از این جور حرفا.. درصورتی که چشمای من واقعا خیلی ضعیف نیست و بدون عینک هم مشکلی ندارم یعنی واضح واضح نمی بینم و وقتی می زنم، واضحتر می بینم و خب خیلی بهتره و راحت ترم. و مدل عینکمم هم خوبه، بهم میاد..
اخیرا هم که خواستگاری بود، بخاطر ترس از اینکه نگن وا این دختره که عینکی بود!! خوب بودا اما حیف چشماش ضعیف بوذ!:163:رفتم لنز شفاف(بی رنگ) گرفتم اما توی خواستگاری با اینکه عینک نزدم اما لنز هم نذاشتم چون مشکلی نبود..
از این بابت یه کم نگران و غمگین هستم.. واقعا عینک زدن، عیب محسوب می شه و در ظاهر فرد نکته ی منفی به چشم می یاد؟
من خواستگارانی داشتم که آقا پسر منو با عینک دیدن، و خوششون اومده، اما اینقدر که اطرافیان این رو منفی می بینن، این حس به منم منتقل شده که یک فرد یا یک دختری که عینک می زنه، جنبه و ظاهر خوشایندی نداره و عیب هم حساب می شه:undecided:
از لنز هم دوست ندارم استفاده کنم، چون نیاز به مراقیت و بهداشت فوق العاده زیادی داره و به زحمتش نمی ارزه و اصلا دوست هم ندارم.. به عمل های چشم هم مطلقا" روی نمی یارم و مایل نیستم اصلا..
چیکار کنم؟ یعنی واقعا عینک زدن خوب نیست؟
یه نکته ی دیگه اینکه:
دوست دارم آقایون هم نظر بدن در رابطه با مسئله ی ازدواج، ..این که یه دختری که عینک می زنه، ممکنه آقا پسر صرفا به خاطر این مساله از دختر خانم خوشش نیاد؟
*سپاس بابت توجهتون*