سلام بر تمامی عاشقان................. بیاید به یگدیگر قول بدهیم که هیچگاه برای تغییر دادن کسی با او وارد زندگی مشترک نشویم. خواهش می کنم هر کی موافقه قول بده.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بر تمامی عاشقان................. بیاید به یگدیگر قول بدهیم که هیچگاه برای تغییر دادن کسی با او وارد زندگی مشترک نشویم. خواهش می کنم هر کی موافقه قول بده.
من خودم قول میدم.
من هنوز تو این قضا یا وارد نشدم
اما قول میدم
کس دیگه نیست قول بده؟ بابا شما دیگه کی هستید.
منم ازدواج نکردم ولی به این جمله اعتقاد کامل دارم و قول می دم
مرسی parmis08. خوشحال شدم.
منم قول میدم و دعا میکنم عمل هم بکنم.
jazireمرسی از قولت. کس دیکه نیست قول بده. مثل اینکه شما ها با قول دادن رابطه خوبی ندارید.
من هم قول مي دم.
حالا واسه چي همچين تاپيكي باز كردي؟؟؟؟
خوب كه فكر مي كنم مي بينم كه چه تضميني هست كه ما قول بدهيم اما همسرمون هم قول بده و اين را وظيفه ما ندونه؟؟؟ خيلي ها وقتي كسي كاري در زندگي انجام مي ده و از خيلي از چيزها چشم پوشي مي كنه، طرف مقابل متوجه اين مسئله نشده و اين را وظيفه فرد مي دونه و هيچ تلاشي براي بهتر بودن خودش نمي كنه و فكر مي كنه كه واقعاً خيلي آدم ايده آلي هست و مشكلي هم ندارد.
لطفاً براي اين مسئله بگرديد و راه حل پيدا كنيد.
سلام دانه. مرسی از قولت. خوب واسه این باز کردم که ببینم کیا با حرفم موافقن و به این حرف عمل می کنند. اخه بنظرم بیشتر مشکلات کسانی که از انتخاب همسر خود پشیمونن همینه..
سلام دوست من.
من با حرف دوستمون دانه هم موافقم.
(((((((((من هم قول میدهم)))))))))))
نباید کسی را تغییر داد بلکه باید همه ما انتقاد پذیر باشیم و خودمون رو هم اصلاح کنیم. اگر چنین دیدگاهی داشته باشیم و طرف مقابل خودمون رو هم از این دیدگاه با خبر کنیم قاعدتا او هم متوجه این مسئله میشود.
و آن زمان است که زندگی زیبا میشود.
مرسی نیلوفر از قولت.