-
خواستگاری
من پسری ۲۴ ساله ام هفته قبل با مادرم به خواستگاری دختری رفتیم در جلسه خواستگاری چیزی که مشخص بود این بود که پدر دختر از اینکه من کار ندارم سربازی هم نرفتم ناراضیه روز بعد که مادرم تماس گرفتد مادر ایشون گفتند که چون پسر شما کار نداره و سربازی نرفته اند مخالفند.بعد از این موضوع پدر مادر من بدون اینکه چیزی به من بگند رفتند پیش پدر ایشون و گفتن که ما از نظر مالی تامیینشون میکنیم تا زمانی که پسرمون سرکار بره.خلاصه پدر ایشون رو راضی کردند و قرار هفته بعد دوباره بریم .من حس میکنم خانواده دختر ناراضی هستن ولی خودشون موافق هستند به نظرتون این مشکل ایجاد نمی کنه در ایینده ؟ من کارشناسی ارشد مکانیک میخونم و یک سال از سربازیم باقی مونده وضع مالی ما هم خدا رو شکر خوبه
-
خوش به حالت که پدر مادرت به فکر ازدواجت هستن،اگر برای منم تو اون سن
خاستگاری می رفتن الآن خونه زندگی داشتم.فقط بیکار نشین،هر کاری شده
جور کن تا هر جا رفتین خاستگاری سرت به خاطر بیکاری پایین نباشه.احتمالن
آیندتو تضمین شده می بینی و پول جیبی می گیری تا الآن بیکاری،ولی ازدواج
می تونه انگیزه باشه برای کار پیدا کردن.
-
-
آقا خوش به حالت گه چنین پدر مادری داری و مبارکه.فقط سعی کن خودت د آمد داشته باشی و زود وارد محیط کاری بشی.چون فقط پول داشتن مهم نیست خانومتون باید شما رو مثل مردی که روی پای خودش وایمیسته ببینه.
در ضمن چون پدر مادرتون از لحاظ مالی حماییتون میکنن ممکنه باعث بشه تو زندگیتون خیلی دخالت کنند.
امیدوارم خوشبخت بشین از صمیم قلب میگم.
-
جالبه دوباره نظرشون عوض شد و گفتتد نه ! حداقل این نتیجه اخلاقی رو میشه گرفت که کسی دختر به کسی که کار نداره و سربازی نرفته نمیده حتی اگه خانوادش هم حمایت کنند. نمی دونم دیگه چیکار باید میکردم من حتی یه ماه از زندگیم رو هم به بطالت نگذروندم. والا ملت همه چی رو با هم میخان :(
-
یک کم دیگه صبر کن ، چرا اینقدر عجله داری ؟ 1 سال دیگه صبر کن سربازیت تموم شد میری سر کار بعد میری خواستگاریش ...الان پسرها همه بالای 28 سال ازدواج میکنن :18:
باید به خونوادش حق داد ، اگر فردا روزی پدرت دیگه تامین مالیت نکرد و تو هم کار پیدا نکردی دختر بیچاره چی کار کنه؟!
-
سلام...:72:
عنوان تاپیک رو لطفا عوض کنید و عنوان مناسب تری که گویای مشکلتون باشه انتحاب کنید ..
دوستان لطفا تا عوض نکردن عنوان پست نگذارن....
-
همین طوریش بالاتر از سنم میزنم وای به حال سه سال دیگه فکر کنم دیگه قیدشو باید بزنم.خیلی داغونم حوصله هیچ کاری ندارم فقط میخام همین یک سال ارشد هم تموم بشه بعدشم برم یه کارخونه ای عمله گری اخه میدونید رهبرامون به ما جوونا خیانت کردن من بعد از این همه درس خوندن در بهترین رشته مهندسی در رشته ریاضی اخرش باید برم کارگری حالا حق ندارم بالا و پایین اینا رو فحش بدم !
- - - Updated - - -
خودت درستش کن بزار اخر و عاقبت درس خوندن
-
شما که خیلی وضعیتت خوبه که!!!!ملت دکتری میگیرن بیکارن کسیم نیست باز حمایتشون کنه.....برین خدارو شکر کنین سنتون زیاد نیست هنوز جوونین خانواده ی خوب دارین تحصیلکرده این....ایشا الله کارتونم به بهترین نحو پیدا میشه فقط صبوری میخواد....اون دخترم قسمتتون نیس شاید...چیزی که زیاده دختره شایسته و فهمیده....ایشا الله یکی بهترینش نصیبت میشه:)
-
شما خیلی نا امیدوارانه به زندگی نگاه میکنید شما تازه اول جوانی هستید....
خودتون از طریق مثلث گوشه پایین صفحه راست برای تغییر عنوان تاپیک اقدام کنید...:72:
-
اره اول جوونیم ولی اونقدر گفتن که بالاتر از سنت میزنی خودمم رو سی ساله میبینم
روزی نیست فکر خودکشی تو سرم نیاد . از یه ادم امیدشو بگیری دیگه چیزی نداره فقط باید بره بمیره .
-
ول کن حرف مردمو...بیخیال این حرفا....خب بالاتر بزنی....مگه چیه؟!!هزاران تا هستن مثه تو....هیچکدوم زن نمیگیرن؟!ب خودکشی فک میکنن.....کسی بخواد واس این موضوع قیدتو بزنه همون بهتر بزنه.....اصلیاتو ول کردی چسبیدی به فرعیات...ی پیشنهاد خواهرانه:اگه واقعا با داشتن 24 سال سن و مقطع تحصیلی ارشد اینه طرز فکرتون!!! حرف مردمو خود کشیو این حرفا...پیشنهاد میکنم فعلا قید ازدواجو بزنین چون هنو آمادگیشو ندارین مسولیت یکی دیگم بپذیرین....
به خدا پسرای دگ نصفه تو هم نیستن اعتماد بنفساشون به سقفه...والا!!!!!
-
کار پیدا میکنی ، منتهی حتما نه کاری که درش درس خوندی! از الان زوم کن رو کار ... اگه درست خوبه ، زوم کن رو ازمون های استخدامی ، سعی کن مهارتت رو هم در رشتت افزایش بدی
برو تو یه شرکت با حقوق خیلی پایین یا حتی مجانی کار کن سابقه شغلی برای خودت دست و پا کن که کار رو یاد بگیری ، حتی اگه به من باشه حاضرم 2 سال از جیب پول هم بدم تو یه شرکت درست و حسابی هم کار رو عین ادم یاد بگیرم هم سابقه شغلی برای خودم دست و پا کنم !
اگه کار بلد باشی همه جا میخوانت ...
با این جو ناامیدی که از اینده کاریت داری باید حق بدی به پدر اون خانوم که چرا دخترشو بهت نداده ...
متاسفانه در مملکت ما اصلا بازار کار با ورودی دانشگاه ها تناسب نداره ، الان همه مدرک دارن ولی شغلی براشون وجود نداره ، یا اینکه خیلی از شغل ها هست که متقاضی براشون وجود نداره چون کلاس نداره !
دانشگاه های ما هم فرد رو برای بازار کار اماده نمیکنن فرد بیچاره تازه تو کار باید کلی چیزها رو یاد بگیره و صاحاب کار هم دیوانه نیست که یه نفر صفر کیلومتر رو بیاره تو کار !
نگران نباش دوست من شما هنوز از زمان خیلی جولویی و اصلا جای نگرانی نیست :18::72:
-
سلام دوست عزیز
این مسائلی که عنوان کردین فقط مختص به شما نیست . اگه اینطوریه همه باید به نوعی امیدواری خودشون رو از دست بدن.
اشتغال یکی از دغدغه های بزرگ جوونا شده بخصوص تحصیل کرده ها . الان بیشتر شرکت ها سعی می کنن از نیروهایی استفاده کنن که با همون مهارت ها تحصیلات کم تری داشته باشن. شما از همین الان شروع کن به کاریابی ، از این شرکت به اون شرکت . اینقدر برو که بالاخره یه جای خوب مشغول به کار بشی .
اینم بدون که خواستگاری بدون اشتغال خیلی برات سخت میشه حتی اگه خانواده دختر خانم موافقت کنن. ولی اگه شغل مناسب خودتو پیدا کردی و خودتو جا انداختی ، دیگه این دغدغه های بعدیش رو نداری.
امیدوار باش . در رحمت الهی به روی همه بنده ها بازه .
منتظر خبرای خوب و خوش هستیم .
-
سلام دوست عزیز
شما یک مرد بالغ هستید و این حرف ها که به خودکشی فکر می کنم و ... اصلا برازنده ی شما که بقول خودتون ارشد رشته ی مهندسی هستین نیست. در مورد ظاهر و ... مردم فقط دنبال حرف درآوردن و پیدا کردن نقطه ی ضعف دیگران هستند و اگر دستشون به جایی نرسه شروع به بیان تخیلات خودشون می کنند. شما کار خودت رو انجام بده و کاری به حرف های مفت نداشته باش. خدا رو شکر کنید که فرد تحصیل کرده ای هستید و همونطور هم که گفتید وضعیت مالی تون خوب هست. کاملا در برابر این افکار منحرف کننده که سنم بیشتر می زنه و ... مقاومت کن و اونها رو از خودت دور کن چون اینها بیش از یک تخیل نیستند.چند سال پیش یکی از دوستان تعریف می کرد که با یه بنده خدایی صحبت می کرده و صحبتشون که ادامه دار شده کار به حدس زدن سن و ... رسیده که اون بنده خدا سن دوست من رو بالای ۳۰ تخمین می زنه درصورتیکه که این دوست ما اون زمان ۲۰ سال بیشتر نداشت و این دوستمون هم با خنده این ماجرا رو تعریف می کرد. شما هم باید همینجوری باشید.
در مورد ازدواج هم بهتر هست که صبر کنید تحصیلتون تموم بشه و سربازی تون رو هم شروع کنید و بعد از اتمام سربازی برای ازدواج اقدام کنید. اما اگر عجله دارید و نمی تونید تا اون زمان صبر کنید با توجه پشتیبانی مالی پدر و مادرتون از شما مشکلی از این بابت نخواهید داشت و می تونید ازدواج کنید. فقط همین دختر خانم از آسمان پایین نیومده موارد دیگه ای با شرایط بهتر می تونید پیدا کنید. فقط سعی کنید به هیچ وجه عجله نکنید.
-
اول این که الان که ارشدی..
کار رو بچسب. ارشد بگیری یه کار درست یاد نگیری باختی.
محکم بچسب یه کار، از خوابت، از زندگیت بزن..
ببین همکلاسیات چیکار می کنن شاید یه ایده گرفتی..
من وضعیتم مثل شما بود الان 28 سالمه.
من الان که وضع مادیم رو هم خدایا شکر به حد متعادل رسوندیم باز رفتم خواستگاری سر یه مسئله بی ارزش و الکی که چرا پدرت چنین چیری رو گفت!! مادر طرف گفت نه!! حالا ما با دختر خانم چند جلسه حرف زده بودیم و داشتیم به تفاهم می رسیدیم... همش به همین سادگی دود شد رفت هوا... اصلا باورم نمی شد...
خیلی حس بدی بود.. :grief: :undecided:
حالا دیگه من باید خودتم رو از ساختمون بندازم پایین!!.. :81:
البته به در رو دیوار حق دارم فحش بدم!
حالا خدا هر چی به صلاح من است خودش پیش بیاره..
-
من که دیگه خواستگاری رفتن رو کنسلش کردم امروز مادرم گفت بیا یه جای دیگه هم بریم گفتم دیگه قیدشو زدم نمی خوام زن بگیرم.کلی ناراحت شد بنده خدا.ز قبل از سربازیو پیدا کردن کار خواستگاری رفتن احمقانس فقط خودم رو مسخره کردم .تمرکزم گذاشتم رو درس میخوام اگه بشه واسه دکترا هم بخونم .غیر درس خوندن که کار دیگه ای بلد نیستم :18:
-
برادر خوبم خودت مشکل خودت رو گفتی ( غیر از درس خواندن که کار دیگه ای بلد نیستم ) برادرم تنها با درس خوندن که نمیشه پول در اورد . سعی کن مهارت و توانایی رو که براش زحمت کشیدی از تئوری به عملی تبدیلش کنی . منتظر نباش کسی برات کار جور کنه . خودت دست به کار شو . خدا رو شکر وضع مالی خانواده ات هم که بد نیست . پس میتونی از یه جایی شروع کنی . برای خودت بازار کار درست کن . در زمینه رشته تحصیلی خودت ببین چه کار عملی میتونی راه بندازی ؟ مدرک دکترا هم که بگیری اگه عملا کاری بلد نباشی مدرکت به هیچ دردی نمیخوره . امروزه مهارت بیشتر از مدرک کاربرد داره . یه مکانیک بی سواد ماشین خیلی بیشتر از یه دکترای مکانیک پول در میاره . قبول داری ؟ دختر خوب هم زیاده و هیچ وقت تموم نمیشه .
-
ببین همکلاسی های منم تو دوران ارشد و در حال تحصیل ازدواچ کردند
خیلی هم خوب شد
فقط وضع مالی ات رو به خانومت بگو که تو دوران عقد توقع خاصی ازت نداشته باشه
ببین گفتم خاص
منظورم خاص بود ها
برداشت دیگه ای نکنی
یعنی مثلا بایستی واسش کادو بخری
ولی خرج شهریه ی دانشگاه و .... رو به گردن نگیری
چون شما وقتی داری با کمک و تکیه بر خانواده ات ازدواج میکنی نمیتونی هممممممممممممه ی هزینه های خانومت رو به عهده بگیری
رک و راست بگو که فعلا هیچی نداری که بعدا برات مساله پیش نیاد
دیدم که میگمااااااااااااااااااااا
-
سلام
تو این دوره زمونه مهم ترین چیز شده پول و درآمد پدر و مادر تا چقد میتونن پشتوانه شما باشن اگه زن بگیری یکسره باید دستت جلو گدرت اویزون باشه ...
استقلال مالی یه چیز دیگست اگه وضعتون خوبه یه مغازه بزن فعلا بعد که مرتبط بارشتت کار پیدا کردی مغازه بسپر به یه نفر دیگه ...
سربازیم ازدواج کنی نیمه وقت برات رد میکنن
-
این همه درس نخوندم که برم سوپری بزنم این قدر صبر میکنم که مرتبط با رشته ام شغل پیدا کنم شنیدم که بعد سنه ۲۵ دیگه اتش ادم برای ازدواج میخابه به نظرم بهتر صبر کنم همون ۳۰ سالگی ازدواج کنم چون اون وقت تصمیم عقلانی تری میگیرم تا الان.
-
دوست عزیز
سلام
نمیدونم رشتتون چیه .
اما شدیدا بهتون هشدار میدم که در مورد ادامه تحصیل در مقطع دکترا و صرف عمر در این زمنیه ، بیشتر تحقیق کنید.
اگه واسه پیدا کردن کار میخاید دکترا بخونید باید بگم که فرقی نخواهید کرد. شما باید بتونی با لیسانس نهایتا با فوق لیسانس بری سر کار و پیشرفت هم کنی تا بینهایت.
در غیر اینصورت یه جای کار می لنگه که باید اونجا رو پیدا کنی و حلش کنی. وگرنه باید بعد از اتمام دوره دکترا به این قضیه فک کنی.
از ما گفتن.
موفق و موید
-
با سلام
عنوان تاپیک شما مبهم است و گویای سئوال شما برای راهنمایی خواستن نیست و تعجبم از دوستان که بدون توجه به جای گوشزد این نکته شروع کرده اند به راهنمایی دادن .
تاپیک بعداز ارسال عنوانی مناسب مسئله اتان از طریق گزارش پست و تغییر عنوان باز خواهد شد