-
اعتیاد همسرم بهم ثابت شد
سلام به همه
بعد از چند مدت اومدم
تو این مدت هم اعتیاد همسرم با آزمایش بهم ثابت شده هم خیلی چیزای دیگه
الان یه سوال دارم
من یه قرص تو جیبش پیدا کردم
نه جلد داره نه هیچی
یه قرصه که روی خود قرص حروف p و c نوشته شده و قرص با دو خط به 4 قسمت تقسیم شده
از کجا میتونم بفهمم چه قرصیه؟
-
سلام شارلوت جان
این چندوقت که نبودید فک میکردم دارین به نتایج خوب میرسی!؟
پستت رودیدم واقعا ناراحت شدم!من نمیدونم اون قرص چیه
الان که اعتیادش ثابت شداقدامی هم کردی؟
-
درود بانو شارلوت
خوش برگشتید ولی ایکاش هرگز برنمیگشتی
یکی از دوستام قبلا مواد مصرف میکرده ولی خدارا شکری خیلی وقته ترک کرده و الان حتی از دود قلیان هم فاصله میگیره خیلی به داشتن چنین دوست بااراده و قوی افتخار میکنم:104::72:
اینو متوجه شدم وقتی میرن سراغ ترک کردن
1.به ته خط رسیده باشن به جایی که وقتی به خودشان و اطرافشان نگاهی بیاندازند ببینه واقعا هیچی نداره
2.یک انگیزه قوی داشته باشه
بنظر من بهتره بهش کمک کنی تا ترک کنه بهش امیدواری بده بشین باهاش جدی صحبت کن بگو تا وقتی کامل ترک کنه کنارشی و ازش پشتیبانی میکنی بگو بهش نیاز داری و دوست داری زندگیت خوبی داشته باشید از خاطرات خوش قدیم بگو و بهش اعتماد بنفس بده و ازش تعریف کن.
قرص را ببرید داروخانه اینجوری جواب درست میگیرید.توی گوگل سرچ کن و اطلاعات خودت را بالا ببر در ضمینه ترک دادن افراد انجمن های زیادی وجود داره خوشبختانه در این مورد که اطلاعات مفید زیادی میتوانید بدست بیاورید
-
این چند وقت فقط و فقط تنها غصه میخوردم.هیچکس و هیچ چیز آرومم نمیکنه.نمیخاستم هم به تالار برگردم چون اصلا به نتیجه نمیرسیدم
اما امروز مجبور شدم.دیگه راه دیگه ای ندارم
من خیلی اتفاقی متوجه شدم معتاده و اونم واقعا نمیدونم چطور رتضی شد آزمایش بده
رفتیم آزمایش داد و مثبت بود.گفت فردا هم بریم.رفتیم و منفی بود اما خودش گفت اینقدر ازم آزمایش بگیر تا مطمئن شی معتاد نیستم
- - - Updated - - -
حتی امروز هم کاملا اتفاقی اون قرصو دیدم
- - - Updated - - -
نمیدونم.خیلی زندگیمون داغونه.رابطه به هیچ وجه نداریم با هم
این چند وقت خیلی آب ریزش بینی داره و پا درد داره و اعصابش داغونه
فقط و فقط امیدوارم چون آزمایشش مثبت بوده از آبروش ترسیده باشه و بفکره ترک افتاده باشه
اما قرصی که امروز دیدم دوباره روانمو بهم ریخت
- - - Updated - - -
و اینم بگم که واقعا دلیلی برای ترک نداره
نه از اینکارا زده شده.نه به ته خط رسیده و نه انگیزه داره
بلکه خیلی هم دوست داره ادامه بده به این کاراش
- - - Updated - - -
اینم بگم که من جوری رفتار نکردم که دیگه دستش رو باشه و با هم راحت در مورد اعتیادش حرف بزنیم.جوری نشون دادم که یعنی اگه تا الان حتی یکبار مصرف کردی یا اشتباهی شده من منتظرم تا بهم ثابت کنی معتاد نیستی
ترسیدم اگه علنی بشه که معتاده دیگه جلوی منم رعایت نکنه و مواد مصرف کنه.اونوقت دیگه چه خاکی بر سرم میکردم
-
سلام شارلوت خانم
شاید بامن آشنا نباشی
من یک مرد و متاهل هستم
در مورد اعتیادش تا حالا خوب رفتار کردی:104::104::104: نگذار قبحش بریزه:81:
خیلی با تاپیک های قبلیت آشنا نیستم اما سرفصلهاشو که نگاه کردم از 34 تا تاپیک حداقل تو 4 تاش به اعتیاد همسرت شک داشتی
پس خیلی اتفاق عجیبی و غیر قابل پیش بینی نیفتاده:54:
اما مهمترین نکته اینه که یک لیست تهیه کنی از پایه ها و ستونهای مثبت باقی مانده زندگیت و جنبه های خوبش و علائق همسرت تا بر مبنای اونها به همسرت برای ترک کمک کنی
اینجا از مشکلات کاربرها اینه که همیشه فقط نکات منفی طرف مقابل و چیزهایی رو که دوست نداره گزارش میدن
این طوره سخت میشه پیشرفت کرد فقط میشه از اشتباهات و خسارتهای بعدی جلوگیری کرد
موفق باشی:323:
-
من الان فقط سعی میکنم بخاطرخوبیاش تنهاش نزارم و تلاش کنم تا به زندگیه معمولی برگرده
واقعا همسرم با تموم بدیاش خیلی خیلی اخلاقای خوب هم داره
من قبول دارم خیلی وقتا خیلی حرفای زشتی میزنم و همش از جدایی میگم و حتی بارها گفتم ازت بیزارم و بد جوابشو دادم اما اون واقعا مثل یه مرد رفتار کرد.
خیلی خوبیا بهم کرده و میکنه اما این کارارم میکنه دیگه
بیشتر دلم واسه خودشو خوبیاش میسوزه
اینم بگم که شدیدا همسرم اصرار داره بچه دار شیم و من واقعا میترسم و نه آمادگی روحی دارم نه جسمی و زندگیمونم که روبه راه نیست.اصلا هم قانع نمیشه و اینقدر سادس که میگه میخام تو سرگرم شی که اینقدر به کارای من حساس نباشی!!!!!!!!!!!!!!
-
شارلوت عزیز همینطوری ادامه بده درمورداعتیاد...شایدکه واقعا هم معتادنباشه!!
شارلوت جان چقدرروی خودت کارکردی توی این مدت؟چقدرتغییرکردی؟
عزیزم توکه میدونی خیلی ازرفتارهاوکارهات اشتباه هست پس چرایه بارواسه همیشه تلاش روشروع نمیکنی وتاآخرش بری...
شارلوت حان فکرنمیکنم رفتارهای خوب وگفتارخوب داشتن زیادی سخت باشه..تمرکزت روازروی همسرت بردار..به رفتارخودت فکرکن...فرض کن توی خانواده خودتی اصلا فرض کن که اون هیچ تاثیری روی رفتارتووزندگی تونداره..میدونم میگی مگه میشه؟آره میشه...بایدبی خیال باشی بایدفکرت روازروی کارهای شوهرت برداری وبه خودت فکرکنی..تااینکارهارونکنی به نتیجه نمیرسی...
تصمیم بگیرکه توخوب باشی کلامت خوب باشه رفتارت..نگاهت خوب باشه...فرض کن تازه اول زندگیتونه ومیخوای عاشقانه زندگی کنی...میدونم سخته اما آخه تاکی میخوای همینجوری ادامه بدی وناله سربدی!!
شارلوت جان توروحیه خوبی نداری وواسه همین هم بیشتردنبال چیزهایی هستی که روحیه ات روضغیفترمیکنه!!بایدبه خودت بیای واگه میخوای حالت بهتربشه...زندگیت بهتربشه اول خودت بایدتغییرکنی...
تاپیکهای قبلیت روبخون...یادمه سرافرازعزیز راهنمایی های خوبی داشتن
شارلوت سوهرت روولش کن ازخودت شروع کن...وقت کردی یه نگاهی به تاپیکهای سوده عزیز بندازکه چطورداره خودش روتغییر میده بدون اینکه شوهرش پیشش باشه چه برسه به اینکه انتظارداشته باشه ازشوهرش!!حتمابخون...روحیه اش فوق العاده ست
-
ممنونم دوست عزیز
متاسفانه یا خوشبختانه همسرم تمامه زندگیمه و نمیتونم ببینم داره نابود میشه و زندگیمونو نابود میکنه.نمیتونم بیخیالش بشم
اخه چطور؟من صبح تا شب منتظر اومدنشم.خیلی سختمه وقتی اون اصلا شوقی واسه دیدنم نداره و حتی ناراحتم میشه ز کنار هم بودن
امشب شب عیده من خیلی دلم گرفته.بازم قهر و بازم من جدا و اون جدا
کاش میشد تا آخر عمرم تک و تنها تو این اتاق میموندم و کسی کاری بهم نداشت.کاش حتیدیگه نمیدیدمش شاید عذابم کم میشد
شوهرم فقط و فقط میخاد از هم دور بشیم و خوب هم داره تو این مورد پیش میره
منم دیگه دارم کم میارم...
-
سلام به همه
دوستای خوبم یه سوال دارم و راهمایی میخام
بعد از این اتفاقات من به همسرم گفتم دیگهنمیخام بری سر این کار و بیا بیرون یه مغازه میزنیم و کنار هم کار میکنیم
اونم قراره تا آخر این ماه بره و دیگه نره
نمیدونم این کار درست هست یا نه فقط میدونم اوضاع کارگاهی که توش کار میکنه خیلی خرابه از همه نظر
الان هم دوست دارم نره سر این کار و هم میترسم که با این پول کم نتونیم کاری راه بندازیم و اون بیکار تو خونه بشینه و باز مشکلاتمون بیشتر بشه
لطفا بگین کاری که کردک درسته یا نه؟و الان چیکار کنم؟
خودم احساس میکنم بجای حل مسئله دارم صورت مسئله رو پاک میکنم
-
شارلوت جان فکرخوبیه
اما هدف خودت ازاین کارچیه
میخوای کنترلش کنی یامیخوای کمکش کنی؟
میخوای همراهش باشی ودرکنارش؟اگه اینجوریه خیلی خوبه امااگه نتونی اینحوری پیش بری وبری به سمت کنترل وگیردادن اصلا خوب نیست
-
شوهرم ذاتا زیاد بد و خراب نیست اما از یه کارایی بدش نمیاد مثل مصرف مواد یا رابطه با دخترا و زنا.اگه اطرافیانش اینطوری باشن اونم رنگ عوض میکنه
میخام پیش هم باشیم تا اون آدمای کثیف اطرافش نباشن
از طرفی هم منم بیکارم و بارها خودشم پیشنهاد داده مغازه بزینم و با هم کار کنیم
به عبارتی میشه هم کمک هم کنترل هم حفظ زندگیم
-
عزيزم فكر خوبيه حتما انجامش ب ده لازم نيست از يه شغل با سرمايه زياد شروعك ني مثلا يكبار مصرف فروشي بزن. سرمايه زيادي نمي خواد الانم محرم داره شروع ميشه و كلي ميتوني بفروشين
دركل مردم خيلي مصرف مي كنن من تو نخ مغازه ها مي رم ميبينم هميشه مشتري دارن.
فقط يه پول پيش ميخواد با مقداري وسيله و يه ميز كه جنس روش بزاري مشتري برداره اگه ويترين دسته دوم هم پيدا كني بشه حالت پشت دخل كه چه بهتر
بگرد ببين چه شغلي پول توشه و سرمايه هم كم مي خواد
بعدا پول دستت اومد مي توني يه شغل ديگه بزني
-
سلام
12 روز میشه که شوهرم نمیره سرکار
کارش شده خوابیدن
همش میخوابه و دنبال هیچ کاری نمیره
تا حرفی هم میزنم میگه امروز اصلا حوصله ندارم باشه از فردا صبح زود بیدار میشم ومیریم دنبال کارا
منم چی بگم؟خودم گفتم نره سر اون کار
هم پشیمونم هم راضیم که نمیره اما دارم بیشتر غصه میخورم
هرروز تا 11 میخابه.امروزم که گفت کلا میخام تا 3 یا 4 بخابم
تو این وضعیت من چیکار کنم؟با قهر و دعوا که کاری درست نمیشه
-
سلام دوست عزیزم
واقعا اعتیاد یک درد بی درمان هست.لطفا به سوالهای من پاسخ بدید چون من نمیرسم تاپیکهای شما رو بخونم
شما چند سالتونه و همینطور همسرتون؟
چند وقته ازدواج کردید؟
فرزندی دارید؟
همسرتون به چی اعتیاد دارند؟
-
من 25 همسرم 29
2ساله ازدواج کردیم و فرزند نداریم
تریاک رو میدونم اما شاید چیزدیگه ای هم باشه
-
شارلوت جان به هیچ وجه باهاش بحث نکن
فقط بامهربونی...
حس مردونه رودرش بیدارکن...
بهش بگوتوتکیه گاه منی...
یه جورایی بهش امیدبده...الان که خونه ست چیزی مصرف میکنه؟یعنی دیدیش تاحالا؟
-
متاسفانه من در ارسال پست محدودیت دارم.من به صورت کلی جوابتون رو میدم
فقط یک فرد که در زندگی اعتیاد بوده میتونه حس و حال شما را درک کنه مثل انتظار کشیدن ها,سردی ارتباط ها ,بد قولی ها و هزاران درد و ناراحتی دیگه
سر کردن در زندگی اعتیاد بسیار دردناک و وحشتناک هست و واقعا نیاز به یک اراده آهنین داره.اگر همسرتون اعتیاد به تریاک داشته باشه خوب درجه بسیار بالاتر و بهتری نسبت به مواد صنعتی چون شیشه و کراک و...دارد.شما دو راه پیش رو دارید:
1.تحمل کنید و در کنار همسرتون بمونید تا ترک کنه
2.از ایشون طلاق بگیرید و برید دنبال زندگی خودتون
من احتمالات هر راه را بهتون میگم و در نتیجه خودتون تصمیم گیرنده هستید
1:با وجود علاقه و عشقی که نسبت به همسرتون دارید در نگاه اول و تصمیم اول توی این زندگی میمونید و ترجیح میدید که کنارش باشید و کمکش کنید که ترک کنه.اگر اعتیاد به تریاک داشته باشند که این راه با کمی سختی امکان پذیر هست اما به چه شکلی؟شما به هیچ عنوان نباید ایشون رو کنترل کنید و سختیهایی را بکشید تا همسرتون به زندگیش برگرده.من شما را تحسین میکنم که مصرفش رو به روش نمیارید و همینطور به کار خودتون ادامه بدید.یک کلاسهایی هست به نام نارانان که من به شما پیشنهاد میکنم حتما حتما در این کلاسها شرکت کنید و اونجا یاد میگیرید که در زندگی یک معتاد باید چه روشهایی را به کار بگیرید.ممکنه بارها سرخورده بشید,اعصابتون داغون بشه که الان هم هست,به جسمتون آسیب برسه.چند بار ترک کنه و باز برگرده به سمت مواد
2:راه دوم طلاق هست که ابتدا بگم اگر فهمیدید اعتیادشون به مود صنعتی هست بهترین کار جداشدن از ایشون هست و هرگز به فکر زندگی با چنین فردی نباشید.من تمام حرفهایی که میزنم از روی تجارب شخصی هست و با اطمینان صحبت میکنم.حتی اگر یک شخص ترک هم کنه همیشه ترس از دست دادن زندگیتون رو دارید و این ترس به طرز وحشتناکی آرامش رو ازتون میگیره
شاید حرفهای من مقداری سنگین باشه و خیلی ها تایید نکنند اما با این وجود من بهتون میگم برای این که بهتر تکلیف زندگیتون رو مشخص کنید ابتدا به کلاسهای نارانان برید و سپس تصمیم بگیرید.راستی یادم رفت بگم اصلا بچه دار نشید تا تکلیفتون مشخص نشده
براتون آرزوی موفقیت دارم
-
چقدر حرف زدن راجع به طلاق راحت شده.خانم محترم هر آدمی نسبت به یه آدم دیگه متفاوته.همه چیزش.این چه پیشنهادیه میدید.فرتی میگن طلاق بگیرید من تجربشو دارم.از کجا میدونید مصرف اون بدبخت چیه و چقدره که اینقدر سریع حکم میدید.خانم محترم شما هم به فکر راه حل مناسب باشید.من تجربه ای ندارم ولی برای زندگیتون بجنگید.راه اول و راه دومی نیست بلکه تنها یک راهه:ترک دادن.تمام زندگیها مشکلات داره خوب مشکل شما هم این هست.
-
سلام.کمک کردن به یک فردمعتاد هم سخته هم راحت برای افرادی که تجربه اعتیاد وترک نداشتن راحت نیست وخودافرادمعتادهم زیاد تاثیری ازحرفای غیرمعتادین نمیگیرن.بهترین کاراینه ازفردی که قبلامعتادبوده وترک کرده کمک بگیری تابیادباشوهرت صحبت کنه طوری باشوهرت هماهنگ کن وقانعش کن که ناراحت نشه. خوبه درکنارش موندی واعلام حمایت کردی.شوهرت اگه ترک جسمی کنه راحته (توی ترک جسمی وحتی بعدا باید دور قرض وداروهای مسکن ومخدر دارمجاز رو هم خط بکشه مث استامینفن وکدوئین ،بیخیال ترک بامتادون هم بشه دوره ترک جسمی بین ۱۵تا۲۱روزه حالایاتوخونه یاتوی کمپ ترک میکنه ولی بایدباخودش روراست باشه )ولی ترک روحیش نیازبه مهارتها وراهکارهاوحضور درجلسات داره.شنیدن کی بودمانند دیدن.امیدوارم خودشوهرت از روال گذشته کاملاخسته شده باشه تا آماده پذیرش حرفهای جدیدباشه.فریبی که شوهرت ممکنه بخوره اینه بعد چند روزفکرکنه دیگه نجات پیداکرده واعتمادبنفس کاذب پیداکنه باید نقطه ضعف خودش روبپذیره وبامهارت های تجربه شده قدم برداره
-
طلاق گرفتن راحت نیست Mr DaNi و من هم تجربه زندگی اعتیاد را دارم و اگر اینطور نبود هرگز به وضوح در موردش نمیگفتم.فقط کسی که در زندگی اعتیاد هست میفهمه چی به سرش میاد.این خانم میگه شوهرش عاجز نیست پس تا خودش نخواد ترک نخواهد کرد و این خانم نمیتونه براش کاری کنه
همه ما با هم تفاوت دارم اما مصرف شیشه یا مواد صنعتی برای همه مخرب و خطرناک هست.بهتره که سطح آگاهیمون رو بالا ببریم و ببینیم که در اطرافمون چی میگذره
من به این خانوم پیشنهاد دادم راه حلها را بررسی کنه و البته گفتم به کلاسهای نارانان که ویژه خانواده های معتاد هست بره تا اون جا با همه چیز آشنا بشه و مصرف همسرش را تشخیص بده
خیلی کم از افردی که مصرف دارند ترک کردند و پاک موندند.یه وقتایی باید معتاد همه چیزش رو از دست بده تا پاک بشه و این ممکنه سالها زمان ببره البته برای چندمین بار میگم مواد صنعتی.همسر من بارها ترک کرد و من از هیچ کمکی دریغ نکردم اما در نهایت جدا شدم چون بیشتر از این توان مبارزه نداشتم و الان بابت این کار خدا را شکر میکنم علی رغم اینکه عاشقش بودم ولی تمام شد و عادی زندگی خودمو میکنم و بهترین موارد برای ازدواج را دارم
نباید اجازه بدیم ترحم و دلسوزی به حال معتادی که در بند مواد اسیر هست و نمیخواهد ترک کند زندگی و آینده ما را خراب کند
معتاد مجرم نیست فقط بیمار است و من به چشم بد نگاه نمیکنم
قدری بهتر و واقع بینانه تر همه چیز را نگاه کنیم
-
ممنونم از همه دوستان که راهنماییم میکنن.
حقیقتا این چند وقت که خونه هست مواد مصرف نکرده و حتی یه کدئین هم نخورده.اون بدن دردی و آب ریزش بینی و اعصاب خوردی رو که اوایل که من فهمیده بودم داشت رو هم نداره.الان اعصابش از بیکاری خورده.
این چندروز هم رفته شهرشون و من نرفتم.نمیدونم کار خوبی کردم یا نه اما احساس کردم هردومون به این چندروز تنهایی نیاز داریم.از دیروز هم که رفته مدام زنگ میزنه که تو هم بیا و من اشتباه کردم بدون تو اومدم.اما من ترجیح میدم این 3روز تنها باشم
اینم باید بگم که من فکر میکنم شوهرم معتاده معتاد نیست و نبوده.شاید اوایل هرچندماهی بوده اما اون آخرا کهمن فهمیدم شده هفته ای
چون همیشه بوده روزها و ماه هایی که با هم بودیم و از کنارم جم نمیخورده و واقعا اخلاقشم عالی بوده
-
سلام شارلوت جان
ازروزاولی که این تاپیک روزدی من مطمن بودم که شوهرت معتادنیست!!!نمیدونم چرا...امااینجوری فکرمیکردم
شارلوت جان شمانیازبه آرامش داری
بایدهیجانات واحساس هاتون روکنترل کنید...تصمیمهای آنی نگیرید...
بهتره بازهم روی خودتون کارکنید اگه امکانش هست مشاوره برید
www.hamdardi.net/thread-3525.html
این لینک رومطالعه کن حتما
خواهش میکنم ازخودت شروع کن واسه تغییرات
موفق باشی
-
سلام
یک مدت نبودم و همه چی آروم بود تا اینکه فهمیدم شوهرم با زن داداشم رابطه داره
دنیا رو سرم خراب شده
هرچی بدبختیه واسه منه
-
سلام
مطمینی یا حدس میزنی؟
از کجا فهمیدی؟
-
شارلوت جان،
نوشته بودی که از تالار به نتیجه نمی رسی، فکر نمی کنی اگه رویکردت رو عوض کنی، ممکنه به نتیجه برسی؟ میدونی که اعضای زیادی از اینجا استفاده می کنن، پس چرا شما نتونی ازش استفاده کنی؟
بعد از چند سال حضور در این تالار، اومدی موضوع ارتباط همسرت رو در تاپیک اعتیاد نوشتی؟ اینقدر ارزش نداشت که براش یه تاپیک جدید باز کنی؟
مبادا تو زندگیت هم همینقدر منفعلانه و غیر اصولی برخورد کنی!
-
شرلوت سلام.
عزیزم اخه ادم معتاد که تا لنگ ظهر نمی خوابه!!!!!مواد می خواد!
بعد اعتیاد مثل تو فیلم ها نیست که هر کی یه کوچولو فین فین کرد و بدنش درد گرفت بگیم معتاده.
خیلی از داروهای ارام بخش و انرژی زا و..... باعث مثبت کاذب شدن تست اعتیاد میشه.
به نظر من تست سم شناسی مجدد بدید، من فکر میکنم با این توصیفات همسرت معتاد نیست اما تو داری معتادش میکنی. تو این بی کاری گفتی سر کار نره چدن محیط کارگاه بده!!!!!نمیدونم به شوهرت اعتماد نداری؟کلا اعتماد نداری یا فقط بخاطر یه تست تکرار نشده و پیگیری نشده فکر میکنی محیط کار الودش میکنه!؟
چقدر کارهای عجیب غریب هیجانی کردی!جالب دوستان هم تاییدت کردن!!!!
تست چی دادی؟کجا تست دادی؟چرا تکرار نکردی؟چرا برگه تستت پیش مشاور مخصوص همین کار نبردی؟قرص چرا نبردی جایی نشون بدی؟؟؟؟؟به نعداد موهای سرتون مرکز سم شناسی مخصوص همین کار هست و بدون دریافت هیچ پولی راهنماییت میکنن.
الانم که میگی خیانت کرده!؟؟؟؟؟؟
من فکر میکنم با کمترین دلیل و برهان شوهرت فلج کردی گوشه خونه؛البته خودش هم مثکه بدش نمیاد!!!!والا منم جاش بودم تا لنگ ظهر می خوابیدم.
الان چه اقداماتی کردی؟مراقبی قبحش نریزه!خوب؟ گفتی سر کار نره؟خوب یه تجسس کردی به رابطش پی بردی؟؟؟خوب دیگه چی؟
شارلوت اگه جریان پی بردن به خیانتش مثل اعتیادش نباشه!!!!!و واقعا صحت داشته باشه.حق داره!!!!!!تو به سر تا پای این مرد شک داری خوب معلومه حالش از خودش و زندگیش بهم می خوره میره کمبود محبتش از یه جای کاذب تامین میکنه.
شارلوت جان شما نباید هم از تالار نتیجه بگیری.اکثر جواب هایی که دریافت کردی حالت درد و دل و ....داره یا کارهای اشتباهت تشویق کردن.
-
دوستان عزیز اینقدر زود چوب نگیرین دستتون و تا میتونین کسیو که داغونه با اون چوب بزنین
من نه تجسسی کردم نه هیچی.شک داشتم از یک سال پیش اما نخاستم باور کنم تا اینکه یکروز خودش دست خودشو رو کرد
اگر تاپیک جدید نزدم چون خیلی تاپیک نصفه دارم
-
سلام
شارلوت خانم
به نظرم یک تاپیک دیگه بزن
چون از استارت این تاپیک خیلی گذشته و ممکنه کاربرها رو به سمت خودش نکشه
البته ممکنه با این مشکل جدیدت نیاز باشه مشاوره خصوصی تو سایت بگیری که باید عضو بشی چون تو قسمت عمومی تالار امکان مسدود شدن تاپیک با عنوان خیانت وجود دارد
اما در هر صورت بهتره بیشتر توضیح بدی حداقل اینکه تو چه مرحله ای هستند (اخه رابطه داریم تا رابطه)؟؟؟؟
در مورد اون خانم و شوهرش ؟؟؟؟و روابطشون که چطور هست (خوب یا بد) ؟؟؟؟و اینکه به نظرتون چه کسی مسبب اصلی بوده ؟؟؟
شاید شوهرتون فریب خورده ؟؟؟
البته از گناهش کم نمی کنه
در هرصورت شما که قدیمی تالار هستی می دونی اطلاعاتی که الان دادی خیلی کمه
موفق باشی:323:
-
بابا شارلوت چوب چی؟؟؟؟اگه منظورت به منه.نمی دونم من فکر کردم راهنمایی می خوای!!!!اکه فقط دلداری می خوای من معذرت می خوام فقط دلداری ندادم!!!!خوب اخه دوست من کلا به نظر من کارت اشتباه؛یه تست نامعتبر که تکرار نشده؛تستی که میش دکتر برده نشده ...علایمی که میگی شلیه شروع افسردگیه تا اعتیاد!!!خونه نشینی همسرت بخاطر محیط بد کاری!!!!!!!پس کارگر های کارخونه نباید برن سر کار چون کارگرها خیلی هاشون با اعتیاد مواجهن.
به نظرم اول از راه مطمین به درست و غلطی یافته هات پی ببری بعدا به ترک اعتیاد و رابطه اون خانوم با سوهرش و این چیزها برسیم.
-
سلام دوستان
من از نظر روحی خیلی خیلی خیلی بهم ریختم.
بعد از جریان شوهرم و زن داداشم دیگه اصلا و ابدا نمیتونم لحظه ای از فکر کاراش بیام بیرون.به نظرم یک آدم کثیفه که دارم باهاش زندگی میکنم
از طرف دیگه بخاطر همین جریان باداداش دیگم قهر کردیم و خیلی عذاب میکشم
یه تاپیک دیگه باز کنم دوستان یا نه؟
چون معمولا تاپیک هام بی جواب و بی نتیجه میمونه
-
سلام شارلوت جان
میشه بیشترتوضیح بدی
چطورفهمیدی
به همسرت گفتی.چی گفت؟
اگه تاپیک جدابزنی که بهتره چون عنوان ابن تاپیک به مشکلت ارتباطی نداره