سلام وقت به خیر به نظرتون ازدواج دو نفر که هر دو تک فرزند خانواده هستند با هم چه مزایا و معایبی دارد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام وقت به خیر به نظرتون ازدواج دو نفر که هر دو تک فرزند خانواده هستند با هم چه مزایا و معایبی دارد؟
سلام
در حالت کلی هیچ ارتباطی نیست!
لطفا یکم از خودتون و ایشون صحبت کنید:
اهداف و دلائل ازدواج
معیارای ازدواج (رفتاری اخلاقی تیپ شخصیتی ظاهری مهارتها کار تحصیلات مالی مذهب و ... طرف مقابل)
خصوصیات شخصیتی خودتون (درون گرایی برونگرایی اعتماد به نفس مهارتهای ارتباطی و....)
تلقی خودتون از خودتون
وضعیت اقتصادی و تامین مالی زندگی مشترک
یکم اینا رو توضیح بدین تا بشه دید بهتری پیدا کرد و این مورد رو در کنار بقیه ی پارامترها بررسی کرد. نظر خودتونم بگید.
ضمنا سوالتون رو در مورد خودتون مطرح کنید نه به صورت نظرسنجی.
شما در هر 24 ساعت 3 پست میتونید ارسال کنید.
سلام
آخه اینم شد معیار؟
میشه دلایلتون رو بگید؟
:من تک فرزند نسبت به کسایی که چند تا خواهر برادر هستن در رابطه با پدر و مادر داری و خدمت به پدر مادر وظیفم زمین تا آسمون از کسایی که خواهر برادر دارن بیشتره نظر من اینه کسی که تک باشه خودشم این وظیفه را داره پس بهتر میتونم باهاش مچ بشم تو این زمینه
2 : ازدواج 2 تا تک فرزند با هم میتونه یه جورایی آینده مالی بچشون و آینده مالی زندگیشون را تضمین کنه
3 :بدون رودرواسی تک فرزندا یه اخلاقای خاصی دارن لوس ترن از این نظر هم بهتر با هم مچ میشن 2 تا تک
4 :از نظر عاطفی 2 تا تک فرزند نزدیک ترن به هم
5:نحوه زندگی 2 تا تک فرزند تو خونه پدر مادر بیشتر شبیه به کسایی هستش که چند تا خواهر برادرن منظورم از نظر تجملات و امکاناته .از این جهت نیز میتونن رفتارهای خاصی بروز بدن که وقتی 2 تا تک باشن بهتر به هم میخورن
6 : شاید این حرف اشتباه باشه اما حس میکنم اگه برم تو یه خانواده ای که زنم خواهر برادر داشته باشه من احساس غربت بکنم چون خواهر برادری ندارم
7 : در آینده میترسم از اینکه بچه من عمه و عمو نداره جلوش خجالت زده بشم در صورت اینکه همسرم تک نباشه و بچم خاله و دایی داشته باشه .ولی اگه هردو تک باشیم این مورد به وجود نمیاد.
8 : نظر خودم اینه شایدم اشتباه باشه اما میگم تک فرزند بودن یه امتیاز خیلی مثبته بعد اگه من با دختری ازدواج کنم که تک نباشه احساس این بهم دست میده که حقم خورده شده
9 :میترسم در صورت ازدواج با یکی که چند تا خواهر برادر داشته باشه و رفتن تو اون خانواده من به خاطر سبک زندگیم و طرز تربیتم به عنوان یه تک فرزندناخواسته رفتارهایی داشته باشم که باعث بشه از نظر اونا چیز جالبی نباشه و قابل قبول نباشه یا شخصیتم پایین بیاد ولی 2 تا تک این مشکل هم برطرف میشه چون مثل همن
10 : من همیشه خونمون خلوت بوده و تنها بودم ترس دارم از اینکه برم تو خانواده ای که شلوغ باشن که مثلا زنم خواهر برادر داشته باشه نتونم با شلوغی کنار بیام
11 : خیلی ها میگن ازدواج 2 تا تک فرزند باعث میشه که هردو خانواده چون یه اولاد بیشتر ندارن نظارت خیلی بالایی داشته باشن رو زندگی بچشون .به نظر من این مشکل هم کاملا حل شده است چون خودم همیشه اهل مشورت بودم چه اشکالی داره پدرزن و مادر زنم تو کارها و تو سبک زندگی بهمون مشورت بدن؟ و همچنین پدر مادر خودم البته دخالت نه مشورت مثلا فلان کاری را میخوایم بکنیم مادر زنم بگه من نظرم اینه بنا بر تجربم فلان کارو اینطوری انجام بدید چه اشکالی داره؟ چون اصلا ذره ای دوماد بازی ندارم کاملا با این قضیه کنار اومدم
دلایل خوبی گفتید.
ولی اینطوری باید خیلی صبر کنید تا کیس مورد نظر شما پیدا بشه. اولاً تک فرزند باشه ثانیاً سایر معیارهای شما رو هم داشته باشه.
مواظب باشید صرف تک فرزند بودن، چشم شما رو به ملاکهای دیگه نبنده.
البته طبق دلایلی که شما گفتید تا حدودی برام توجیه شد که دو نفر تک فرزند خیلی معیارهاشون می تونه به هم نزدیک باشه ولی این کافی نیست.
براتون آرزوی خوشبختی دارم
شما آقا هستین یا خانوم؟
میشه دلایلی که بخاطرشون ترجیح دادین با تک فرزند ازدواج کنین، بیشتر توضیح بدین؟
معیارهای ازدواج زیاد هستن، این مهم نیست که طرفتون تک فرزند باشن یا نباشن، مهم اینه که این شخص معیارهای شماروداشته باشن و هم کفوتون باشن.
با این سوال کلی که اعلام کردین، فقط میشه گفت معمولا میگن تک فرزند ها وابستگی زیادی به خانواده دارن و خانواده هم وابستگی زیادی رو بچه ها دارن!
ولی بازم اصلا معیاردقیقی نیست.ممکنه یکی باشه تک فرزند نباشه اما وابستگی زیادی بخانواده داشته باشه. یکی باشه که تک فرزند باشه اما اصلا وابستگی زیادی نداشته باشه و انسانی انعطاف پذیر باشه.
یا میگن در آینده فرزندانتون از خاله و عمو و عمه و دایی و فرزنداشون محروم میشن.
ولی در کل اینا اصلا ملاک خوبی نیست، شما با قرار دادن این معیار برای خودتون متاسفانه خیلی بیش از حد دایره انتخابتون محدود میکنین.
بببینین ما معیارهای خیلی مهمتر و سازنده تری تو زندگیمون داریم، با همین ملاک ها هم خیلی سخته بتونین فرد مورد نظر پیدا کنین خصوصا اگه خانوم باشین و براتون قراره خواستگار بیاد نه اینکه خواستگاری برین.
یعنی اصلا ممکنه براتون خواستگار تک فرزند نیاد و شما الکی مورد های خوب از دست بدین.
اگه پسر هم باشین، بازم کم پیش میاد که بتونین کل معیاراتونو تو مورد هایی که در نظر دارین، پیدا کنین. یعنی باز هم دایره انتخابتون خیلی محدود میشه.
چند تا از معیار مهمتون برای انتخاب شریک زندگیتون و میتونین ذکر کنین.؟
منزوی؟نقل قول:
6 : شاید این حرف اشتباه باشه اما حس میکنم اگه برم تو یه خانواده ای که زنم خواهر برادر داشته باشه من احساس غربت بکنم چون خواهر برادری ندارم
10 : من همیشه خونمون خلوت بوده و تنها بودم ترس دارم از اینکه برم تو خانواده ای که شلوغ باشن که مثلا زنم خواهر برادر داشته باشه نتونم با شلوغی کنار بیام
سلام :72:
به همدردی خوش اومدید
به نظر میاد(شاید نطرم اشتباه باشه) با این انتخابی که میخواهی داشته باشی داری از یه سری ضعف هات فرار می کنی وگرنه مساله خواهر برادر همسر نیست درسته؟
مثلا دوست نداری با جمع روبرو بشی می ترسی
با این کار فقط دنیای خودت رو محدود می کنی دایره انتخابت رو کوچیک می کنی .
به نظرم بیشتر به علت این بپرداز که چرا از رو به رو شدن با خانواده و خواهر و برادر همسر احتمالی واهمه داری؟
دقیقا چی باعث ترست شده؟
کلا با هر جمعی مشکل داری؟ یا اجتماعی هستی و قدرت بیان خوبی داری؟
مگه چه تصوری از خانواده همسر داری؟
ایا فکر میکنی اون ها با خواهر و برادر میخوان قشون کشی کنن؟ یا تیم تشکیل بدن و شما تنها بمونی؟
اتفاقا اینطوری اگه با تک فرزند ازدواج کنی دورو ورتون خیلی خلوت و بی شور و حال میشه
من اگه تک فرزند بودم حتما دوست داشتم همسرم خواهر برادر داشت .
میدونید دوست عزیز ازدواج دوستی نیست که بخوایی طرفت یک نفر باشه و راحت از هر رابطه جانبی باشی نه ازدواج روابط اجتماعی رو گسترش میده و لازمه که بتونی مهارت های لازم رو به دست بیاری و رابطه خوبی باخانواده و دوستان همسرت داشته باشی .
ازدواج که رقابت نیست بخواییم همه چی عین هم باشه برای شروع .
چرا فکر می کنی هر دو لوس باشن بهتر باهم کنار میان یا هردو منزوی باشن راحتترن؟
معمولا داماد پیش خواهر زن ها عزیزه و مثل خواهر می مونن براش . شما چرا نمیخوایی؟!
نقل قول:
تک فرزند بودن یه امتیاز خیلی مثبته بعد اگه من با دختری ازدواج کنم که تک نباشه احساس این بهم دست میده که حقم خورده شده
از نظر همه اینطور نیست مثلا من ترجیحا نمیخام با تک فرزند ازدواج کنم یجوری امتیاز منفیه برام .نمیشه گفت امتیازه ربطی نداره .
نقل قول:
در آینده میترسم از اینکه بچه من عمه و عمو نداره جلوش خجالت زده بشم در صورت اینکه همسرم تک نباشه و بچم خاله و دایی داشته باشه .ولی اگه هردو تک باشیم این مورد به وجود نمیاد.
فکر کنم یه حس رقابتی با همسر اینده ات داری مسابقه که نیست مثلا بچه بشینه بگه دو تا خاله دارم سه تا دایی .. عمو و عمه ندارم . مامان برنده است و شما ببازی!!!
- - - Updated - - -
شاید این لینک هم به دردتون بخوره.
http://www.hamdardi.net/thread-1739.html
تک فرزند بودن فقط دایره انتخاب شمارو محدود تر میکنه!
شما معیارهایی دارین که فکر میکنین تمام تک فرزندا همین معیار هارو دارن در صورتی که یک حکم درست و کلی ای نیست شما باید بگردین دنبال دختری که شما رو همینطوری با این معیارها قبول داره.نه اینکه دنبال تک فرزندا باشین.
اما من فکر میکنم شما قصد ازدواج ندارین، انگار بزور میخواین ازدواج کنین.
یا یجورای ترس از ازدواج دارین.
هنوز اون آمادگی و پختگی لازم برای ازدواج و کسب نکردین.
آخه ازدواج کردن یعنی قبول مسولیت، یعنی من میخوام بگم اینقد بزرگ شدم که بتونم یک خانواده رو اداره کنم و مسولیت یک خانواده و بپذیرم!
اما شما مثیکه هنوز نمیخواین مستقل بشین،درست مثه دوران قبل از ازدواج هنوز چشمتون بدنبال کمک های خانواده هاست.
انگار دارین از مسولیت ها فرار میکنین؟ قصد ازدواج ندارین! و نمیخواین مسولیتی و بپذیرین.
یا اینکه شناخت کافی از ازدواج ندارین.
شما چند سالتونه؟
پ ن: ببخشید درمورد پست قبلم ، من قبل از اینکه دلایلتونو بگین نقل قول زده بودم و براتون نوشته بودم اماارسال نکرده بودم، وقتی متوجه شدم ارسال نکردم ، هنوز ، کیلک ارسال و زدم ، بعد متوجه شدم شما این 11 دلیل و قبلا گفتین. یجورایی با پستتون همزمانی پیش اومد.
من خودم تک فرزند هستم و درکت میکنم. خودم هم خیلی دلم میخواست با تک فرزند ازدواج کنم ولی شرایط مناسب جور نشد. البته یک بخشیش بخاطر عقده هاست که من میخواستم با تک فرزند ازدواج کنم. مثلا من به هیچ عنوان نمیتونم با برادر زن کنار بیام نمیتونستم ببینم زنم برادری داره که بهش محبت میکنه چون همش دوست داشتم خواهری داشته باشم ولی نداشتم. و الان فکر میکنم شاید اگه حس محبتی بین همسرم و برادرش ببینم شاید ناراحت بشم و خوشبختانه با کسی که ازدواج کردم برادر نداره(خدا رو شکر).
البته این مورد در مورد خواهر زنهام هم به میزان خیلی کمتر صادقه ولی همسرم اینقدر عاشقمه که احساسش نسبت به خواهرهاش در مقابل عشقش به من کاملا گمه. البته پدر و مادر فرق دارن.
در مجموع تک فرزندی و پول و عمه و خاله و برادر و خواهر ایل و عشیره هیچ هیچ عددی در مقابل یک اخلاق نیکو و درست نیستن. یک همسر فهیم و با شعور و در کنارش یک مادر زن فهیم و با شعور مهمترین چیز هست و دیگر هیچ.
اگه همسرت تک فرزند باشه ولی از فردا شروع کنه به کل حرکات مادرت گیر بده که مامانت اینه مامانت اونه این چه ارزشی داره؟
الان دوستم که همسرش تک فرزنده متاسفانه درگیره همین مشکلات هست و من این رو عدم درک درست مادرزنش میدونم که زندگیه مشترک دخترش رو عرصه انتقام عقده های خودش از شوهرش میدونه. که البته هیچ ربطی به تک فرزندیه ایشون نداره.
ممنونم
تک فرزندی واقعا رو شما تاثیر منفی گذاشته
دختر بیخیال :
من آقا هستم.یکی از بزرگترین دلایلم اینه که میترسم اگه با غیر تک فرزند ازدواج کنم وظیفه ای که من در قبال خانوادم دارم را نتونه درک بکنه و بخواد عروس بازی در بیاره ولی وقتی طرف خودش تک باشه همون وظایف را خودشم داره و تعامل قطعی داریم روی این موضوع.نه من خداروشکر از نظر مالی هیچ مشکلی ندارم اگرم گفتم باعث میشه تامین بشن از نظر مالی بچه من و اون دختر از نظر آینده فرزندم گفتم .من خودمم لوس نیستم ولی خب از نظر شخصیتی یکم فرق میکنم با کسایی که چند تا خواهر برادر دارن منظورم اینه رفتارام متفاوته .خب اخلاقیات و روحیات 2 تا تک فرزند به نظرتون بیشتر به هم نمیخوره تا یک تک فرزند با یکی که چند تا خواهر برادر داره.نه منظورم اینه که من همیشه تو ناز و نعمت بزرگ شدم تاحالا نشده چیزی بخوام و واسم جور نشه از اونور میترسم اگه یه دختری بیاد تو خانواده من و تجملات مارا ببینه خودشو گم بکنه و غرور بگیرتش منظور اینه مثلا دختری که تو خونه 100 متری زندگی میکرده حالا بیاد تو خونه 1000 متری من خودشو گم کنه.من اجتماعی هستم به میزان کافی ولی نمیدونم چرا وقتی میرم تو جمع مثلا پسرخاله هام و دختر خاله هام یکم غربت بهم دست میده.نه چرا خودخواهی باشه اتفاقا میخوام من تک زنم تک بچمم تک باشه چون جامعه ما داره به سمت منیت میره دیگه دایی و عمه و خاله کم کم کنار میره فقط طرف خودشه و خودش.خب طبعا تک بودن یه امتیاز مثبته واسه ی دختری که میخواد زن یه تک فرزند بشه به چند دلیل .1 خواهر شوهر نداره.2 جاری نداره.3 تک عروس خانواده هستش.از اونور هم بله من یه امتیاز مثبت میدونم تک فرزند بودن را یکیش به خاطر اینه که باعث میشه خیلی تو دید باشی تو فامیل .یکیشم به خاطر اینه که شرایط خانوادگی بهتری داری.خب طبعا بعضی وقتا ناخواسته یه ادا اصولای خاصی دارم که مخصوص تک فرزندا هستش مثلا تجملی ترم یا نوع شخصیتم قانونی تره یا بعضی از حرفا و کارا را بد میدونم که شاید واسه خیلی ها عادی باشه.نه منزوی و گوشه گیر نیستم اصلا ولی با هرکسی هم جور نمیشم شاید جالب باشه بدونید من تاحالا هیچ دوستی نداشتم و ندارم چون اکثرا به خاطر تیغ زدن با این دید که طرف تک فرزنده باباشم پول مول تو دست و پاش ریخته پس وظیفشه واسه ما خرج کنه میان سراغم ترجیح دادم هیچ دوستی نداشته باشم و تا حدی هم راضیم منظورم از دوست دوست صمیمی هستش ولی آشنا خیلی خیلی دارم.من از تنهایی نه بدم میاد نه خوشم میاد .نه اتفاقا ما خیلی دوست دارم ازدواج کنم و مستقل بشم ولی میترسم زنم عروس بازی داشته باشه که فوق العاده متنفرم.برعکس من درآمدم مستقله و دستم تو جیب بابام نیست ( میدونم شاید الان فکر کنید با یک آدم لوس بی مسئولیتی که همش دست تو جیب باباشه رو به رو هستید ولی اصلا اینطوری نیست).من 22 سالمه
==============
فرشته اردیبهشت : نه برعکس من ارتباط جمعی خوبی دارم.اجتماعی هستم و قدرت بیان خوبی دارم.واهمه ندارم ولی میگم هر دختر پسری که میخواد ازدواج کنه یه معیارایی داره واسه انتخاب همسرش یکی تحصیلات مهمه یکی وضعیت مالی طرف یکی زیبایی.من فقط واسم مهمه خوش اخلاق باشه و تک فرزند و چهرش به دلم بشینه همین.نه اتفاقا به نظرم بستگی داره که زن و شوهر چجوری باشن که آیا بتونن دور و برشون را پر شور کنن یا نه.بارها شده دور و بری ها کیسایی بهم معرفی کردن که میتونسته خوب باشه ولی چون تک فرزند نبودن مثل یه دژ آهنی شده واسم که حس جالبی بهم دست نمیده .
============
anoosh :دروغ چرا یه حس غبطه تو دلم به وجود میاد وقتی یه خواهر برادری را میبینم که با هم میگن میخندن میگم خوش به حالشون شاید منم یه خواهر داشتم اینطوری بود رابطمون .از چه نظر میتونه سمت خانواده من باشه؟.نه نه اصلا منظورم ارث خوری نبود.دقیقا من از این دید میترسم که فک کنن حالا چون تک فرزندم لوس و مامانی هستم و رفتارایی باهام بکنن و آزردم کنه .هردو مورد میتونه اتفاق بیوفته یعنی هم بیشتر عاشق هم هستن هم وابستگی بیشتری به هم دارن چون تنهایی را با جون و دل تجربه کردن حالا میخوام واسه همسرشون همسری کنن.کاملا درست گفتی احساس غبطه میاد سراغم ولی ارتباطم را حفظ میکنم از اونور واسم هضم نشده هستش که بخوام همدوماد داشته باشم نه اینکه نتونم ارتباط برقرار کنم نه ولی ترجیح میدم تک دوماد باشم .منم اینطوریم میگم مگه من چه خیری از عموهام دیدم که حالا بچم بخواد ببینه.من بهتر میتونم تک فرزند پیدا کنم چون شرایطم اوکی هستش خداروشکر واسه همین دارم به شدت دنبالش میگردم.چند مورد پیدا شدن ولی یه مشکلاتی داشتن.منظورم دخالت نبود مشورت بود که اتفاقا قبول دارم مشورت بزرگترا تو زندگی را.چند تا خط بالا گفتم واسه همینه دارم دنبال یه تک میگردم که هم به من بخوره هم خانواده نرمالی داشته باشه.
سلام من خودم تک فرزندم اما اصلا دوست ندارم بایه تک فرزند ازدواج کنم
چون الان خیلی تنهام و دوست دارم ازدواج که کردم با یه خانواده پر جمعیت ازدواج کنم یا به قول شما لااقل بچم عمو و عمه داشته باشه ... تک فرزندی اصلا چیز خوبی نیست
با سلام
با حرفایی که زدین ، باز هم بنظر من شما دنبال تک فرزند نیستین، دنبال شخصی هستین که از نظر اقتصادی به شما بخورند، وقتی با تجملات خانوادگی شما مواجه میشوند به قول خودتون خودشو گم نکنه!
البته تمام دخترها اینگونه نیستن، این چیزا و تو رفتار ها و اخلاقیات میشه فهمید، اما خب حق میدم ممکنه شما به اخلاقیات یک شخصی توجه کنین ، اما بعد همین شخص از یک محیطی وارد محیط دیگری بشه و اخلاقیاتش تغییر کنه.
درمورد حرفایی هم که زدین عروس بازی در نیارن و.... اینها همه برمیگرده به میزان توجه شما و رفتارهایی که مادر و پدرتون در قبال همسر آینده اتون انجام میدن،
شما وقتی همسر آینده اتون و انتخاب کردین بعد باید مهارت هاتون و در زندگی متاهلی بالا ببرین حالا میخواد از طریق مطالعه باشه یا کلاس رفتن و مشاوره و....
معلوم نیست شما چه نوع رفتار هایی و مدنظرتون هست و انتظار دارین همسر آینده اتون باهاش موافق باشند و اگه مخالف باشن ازنظرتون میشه "عروس بازی"!!!!
اینها رو خودتون باید هم برای مشاوری که قبل ازدواج میروید هم برای همسرآینده اتون کامل مشخص کنین و به توافق برسین.
حتی همین که شما به تک فرزندی علاقه دارین، و مخالف رفت آمد با عمو و خاله و .... هستین. تمام اینها پارامترهای بسیار مهمی در زندگی ها هستن که حتما باید برای همسر آینده اتون مشخص کنین.
صرفا روی این حساب که شما یک تک فرزند از خانواده پولدار و مرفه پیدا کردین فکر نکنین پس این مورد کاملا مناسب شماست و بدون ذکر عقایدتون فکر کنین این خانواده و این مورد کاملا با شما همخوانی دارند.
من خانواده ای و میشناسم تک فرزند هستن اما بسیار پر رفت و امد هستن ، خصوصا با عموها و خاله هاشون کلی مسافرت های جمعی و برنامه های گروهی دارند. خب طبیعتا شما با همچین شخصی که اتفاقا هم تک فرزند هستن هم پولدار به مشکل میخورین.
صرفا ملاکتون و تک فرزندی نذارین، بیشتر دنبال این باشین که ببینین چه شخصی با چه اخلاقیات و ویژگی هایی به شما میخورند.
اینکه فکر کنین تمام تک فرزند ها مثه شما فکر میکنن اشتباهه! تازه خانواده تمام تک فرزند ها پولدار نیستن یا اینکه توانایی خرید یک خونه 1000 متری و ندارند! یا همه تجملاتی نیستند! هرچی که خواستن در اختیارشون نبوده، من کسانی و میشناسم هرچی که ادعا کنند پدرشون توانایی خریدشو براشون داره ولی سه فرزند هستن اتفاقا تک فرزند هم نیستند! برای تولدشون از طرف پدر ماشین 250 میلیونی کادو میگیرند ، از طرف مادر ویلایی در شمال هدیه میگیرند، حتی عده ای هستن که کلا از طرف فامیل همچین هدیه های میلیونی و یاحتی ملیاردی میگیرند، کس دیگری و میشناسم از طرف فقط پدر بزرگش روز تولدش ملکی یک میلیاردی هدیه گرفت (افرادی غیر تک فرزندی اینگونه وجود دارند،نیازی نیست فیلتر تک فرزندی و قرار بدین.) پس باید ببینین از تک فرزندی چی انتظار دارین بعد دنبال همین معیارهاتون باشین!
چون ممکنه شما شخصی با طرز تفکر خودتون پیدا کنین ، اما تک فرزند نباشد!
ممکنه شما بتونین شخصی پیدا کنین که همیشه مورد توجه بوده!
شخصی باشه که معتقد باشه تک فرزندی خوبه و درآینده هم بخواد فقط یک بچه داشته باشه!
شخصی باشه که با دیدن یک خونه 1000 متری به قول خودتون هول نکنه ! بلکه در خونه پدری از این لحاظ تونسته باشن خوب ساپورتشون کنند.
شخصی باشه اتفاقا با وجود داشتن خواهر و برادر باز هم طعم تنهایی و چشیده باشه(خانواده های اینگونه هم وجود دارند، خانواده ای داریم که خواهر در یک شهره ، برادر در یک شهر دیگه!) رفت آمد زیادی هم با فامیل ندارند.
البته این حرف اشتباهه چون جز معیارهاتون بود گفتم، ورگرنه همه ی ما انسان ها در یک برهه ای از زندگیمون احساس نیاز به همسر داریم و اگه ازدواج موفقی داشته باشیم و طرف مقابل هم قدر دادن عشق ما باشد ، همه ی عشق و توجه مون و برای همسر میذاریم چه تک باشیم چه نباشیم، حداقل در خانوم ها من این مورد و زیاد دیدم
اینکه میگم فیلتر تک فرزندی و قرار ندید بخاطر اینه که ممکنه نتونین تک فرزندی پیدا کنین که معیارهای شما رو داشته باشه. برای همین اگه دنبال معیارهاتون باشین تا تک فرزند خیلی بهتره.
ولی اگه بتونین معیارهاتون و گسترش بدین و کمی روی معیارهای مهمتری هم مانور بدین بهتره.
شما میتونین از این مقالات هم در این خصوص کمک بگیرین
و حتما هم سعی کنین در مورد کلیه معیارهاتون خصوصا این طرز تفکرتون حتی با خانوم هایی که تک فرزند هستن گفتگو کنین . و در آینده سعی کنین مهارت هاتون و در زندگی بالاتر ببرین و با وظایف یک مرد متاهل بیشتر آشنا بشین.
شما یک تک فرزند احساسی هستید و کاملا در شرایط من هستید. قطعا ازدواج با یک تک فرزند یک قابلیت ارزشمند هست.
منظور من این بود که شدیدا به مساله اخلاق توجه داشته باشید. چون شما تک فرزند هستید این موضوع باید برای شما خیلی مهمتر از بقیه باشه. در اینجا فهم و درک خانواده همسرتون خیلی مهمه.
من احساس میکنم شما شرایطتون رو اینجوری قرار دادید:
1- تک فرزندی
2- پول و وضعیت مالی
3-اخلاق
و منظورم اینه که ترکیب اولویتهاتون رو حداقل اینجوری بچینید:
1و2- تک فرزندی+اخلاق
3-پول
چون شما تک فرزند هستید و پدر و مادرتون براتون خیلی باید مهمتر باشن از کسانی که تک فرزند نیستن. و ارامش خودتون و پدر و مادرتون نه با تک فرزندیو نه با پول تامین نمیشه بلکه با اخلاق مناسب همسر تامین میشه.
من الانم که ازدواج کردم و خواهر خانومهام با من خیلی خوبن و دوستم دارن ولی همیشه ته دلم میخواستم همسرم تک فرزند بود. ولی باز هم وقتی بخوام بین ایندو انتخاب کنم خلاق بسیار مهمتر از تک فرزندی هست. اگه یکی باشه که هردو رو داشته باشه عالیه.(البته خیلی کمه.)
maedeh120 : به نظرت روحیاتت با کسایی که خواهر برادر دارن میسازه؟
=====
دختر بیخیال : من اگه خیالم راحت نبود از نظر پدر مادرم که نمیخوان مادر شوهر پدر شوهر بازی در بیارن و با عروسشون یکی به دو کنن و باهاش صاف نباشن امکان نداشت ازدواج کنم چون متنفرم از اینکارا من عروس بازی ار اینطوری معنی میکنم : بعضی دخترا هستن حتی مادر شوهرشونم که خوبه زیاد تحویلش نمیگیرن یا با مادر شوهر رفیق نیستن یا صاف نیستن با مادر شوهر و پیش شوهرشون بدگویی مادر شوهر میکنن من دوست دارم زنم با مامانم رفیق باشن با هم خرید برن مهمونی زنونه برن چون میدونم مامانم همچین آدمیه که با عروسش رفیق باشه و ادا اصولای رایج مادر شوهرا را نداشته باشه .خودمم دقیقا همینطوریم در قبال خانواده همسرم رفیق و خودمونی و صاف بدون دوماد بازی.به هیچ وجه منظورم این نبود که مخالف باشم اتفاقا من رفت و آمد خوبی با دایی هام و خاله هام و عمه هام دارم اصلا از اون آدمایی نیستم که گوشه گیر باشم یا بگم خونه این نریم خونه اون نریم یا این نیاد اون نیاد خونمون برعکس خیلی دوست دارم و دوست دارم همسرمم پایه مهمونی باشه هم مهمونی بریم هم مهمون داشته باشیم.یه ترسی هم دارم اینه که دید جامعه تک فرزندا را انسانهای لوسی میدونن میترسم زنمم اگه تک نباشه با این ذهنیت منو ببینه و نتونه این ذهنیت را کنار بزاره
=======
anoosh : ببین من اینطوری میگم
1 . اخلاق.2 خانواده.3 تک فرزندی.4.هم کفو بودن مالی
صد در صد بدون شک اخلاق مهم ترین چیز تو زندگیه منم که حالا هی میگم تک فرزند یکی از دلایلم هست ولی دلیل اصلیم نیست من میگم از نظر اخلاق و شخصیت و خانواده خوب باشه حالا سنی ندارم که تمام این مشخصات را داشته باشه تک فرزندم باشه چه بهتر پیدا شد که هیچ نشد فک کنم تک دختر با این شرایط زیاد باشه.خط قرمز من اگه تک فرزند نبود تک دختره با خانواده خلوت مثلا یه دختر یه پسر.یا 2 تا دختر حده اقلش دیگه.من دی میشه 23 سالم فاصله ازدواجمم تا 25 میخوام باشه یعنی از 23 سالگی تا 25 سالگی 2 سال فرصت دارم تو این 2 سال اگه تک فرزند پیدا کردم که هیچ اگه نشد هرچی زمان به 25 سالگی نزدیک میشم معیارم عوض بشه مثلا 24 سال و نیمم که شد معیارام بشه تک دختر یا 2 تا دختر
من خواستم بهتون بگم که معیاراتون واقعا منطقیه از نظر من به دلیل زیر:
من خودم تو ی خانواده بسیار بسیار پرجمعیت بزرگ شدم.تو دانشگاه با ی دختر دوست شدم که تک فرزند بود و خیلی اخلاقای شما رو داشت.من و اون هم کلاس و هم اتاقی بودیم.همه فکر میکردن که این دختر لوسه.خود من هم همینطور فکر میکردم.ولی بعدها که ارتباطمون بیشتر شد من فهمیدم مزیتهایی داره که کمتر انسانی داره.من و اون 2 دوست به معنی واقعی کلمه بودیم .خیلی از عقاید اون هم شبیه شما بود.آدمی که شما میخواین خاص و نادر هست ولی نایاب نیست.
سلام
به نظر من تک فرزندا باید با فردی ازدواج کنه که اون فرد در خانواده چن فرزندی زندگی کرده و بزرگ شده!
چون تک فرزندها معمولا معایبی دارن مخصوصا در خانواده های فرزند سالار بزرگ شده باشن یا در خانواده زن سالار (به دلیل اهمیت زیادتر مادر به فرزندان به نسبت پدر) میزان انعطاف پذیری،حرف شنوی،احساس مسولیت پذیری و تعهد نسبت به احساسات دیگران، ... کمتری نسبت به فرزندانی دارن که در خانواده های چند فرزندی بزرگ شدن
اصلا روایت داریم که میگه:
یدونه یا خل میشه یا دیوونه :311:
فردی که دارای برادر یا خواهر هست مهارت های زندگی رو در ارتباط با اونا بهتر یاد گرفته،کمتر مورد توجه افراطی والدین قرار گرفته(یکی از دلایل انحراف و مشکل بعضی از جوانان،توجه زیاد و اشتباه والدین اوناست به دلیل حساسیت زیاد به تک فرزندشون)
در ضمن ، اینکه توجه خودتونو بیشتر متوجه برادر خواهر و ... همسر ایندتون بکنید .. باید بدونید که اینها در درجه بعدی اهمیت یک زندگی مشترک قرار داره، اول باید دید که دو فرد به تنهایی با هم جور در میان یا نه
داشتن برادر و خواهر یک امتیاز مهم هست،هم برای شمایی که قصد ازدواج با فردی دارید که اون برادر یا خواهر داره و هم برای فرزندان ایندتون
برای شما چون: یه قانونی هست که میگه هر کسی که شما دوسش دارید و عاشقشید هر فردی هم که شمارو دوست داشته باشه اونم دوست خواهد داشت یعنی دوست دار شمارو دوست خواهد داشت (یاد اون جمله قدیمیه افتادم :یه دوست دارم که دوست داره با دوست تو دوست بشه،تو ...:311:) گاها شده برادر و خواهرهای همسرتون رفتاری با شما میکنن که انگار شما هم برادر اونا هستید
برای فرزندتون چون : دارای عمو یا دایی یا خاله .. میشن و چه کسی هست که اهمیت و جایگاه این افراد رو ندونه، شاید شما با مثلا خالتون اینقدر صمیمی و ... باشید که هیچ کس دیگه ای نتونه این نقش رو داشته باشه،یعنی برای ما که به خانواده اهمیت ویژه ای میدیم،این نقش ها و جایگاه ها بسیار به تحکیم خانواده ها کمک میکنه و باعث رشد همه جانبه ما میشن
پس اینکه یکی از معیارهای اصلی انتخاب همسر این باشه که تک فرزند باشه به نظر من یه چیز اشتباه هست، چون این دلیل نمیشه که دو فرد در شرایط یکسان زندگی کردن پس دارای خصوصیات مشابه هستن و کمتر دچار تنش میشن به دلیل درک شرایط !
دوستان فقط با خوندن نظرم،نظر شما در مورد ازدواج با افرادی که تک فرزند هستن زیادی عوض نشه یوقت... صداشو در نیارید منم تک فرزندم! :227:
شاید جاش نباشه گفتن این حرف اما بذا به زورم شده جاش کنم:
به همه شما دوستان توصیه میکنم که فرزند بیشتری تولید کنید
بزرگترین ترس از فرزند دار شدن بخاطر هزینه هاشه اما وقتی فرزندی به دنیا میاد خودش میدونه چطور هزینه های خودشو بپردازه،شاید پولی نداشته باشه اما حرکاتی میکنه که اون پدره بسیار پر تلاش تر میشه و ...
به نظر من یکی از دلایل اینکه خانواده از هم میپاشه اینه که یه زن و شوهر زیادی از هم انتظار دارن،مخصوصا خانوما(گرچه این به حقه) ، اما ارضای این نیازها خیلی سخته و ما انسانها هم سیری ناپذیر
اما اگه زن و شوهری زودتر دارای فرزند بشن توجه اونا به مقدار زیادی میره به سمت فرزندشون که با اومدنش عشق پدر و مادرشو معطوف به خودش کرده و با یه نگاه خودش پاسخ انتظاراتشونو میده!
به یه فرزندم بسنده نکنید! یا چنتا یا هیچی !
فرزند بیشتر،زندگی شیرین تر
اتفاقا به نظر من برعکس مشکلات و فشارها روی تک فرزند بیشتر خواهد بود و کسی رو برای تقسیم اونها ندارن
بیشتر از چند فرزندها تنها ترن پس آرامش خیال کمتری دارن
من خودم ب شخصه خیلی تنهام و واقعا دوست داشتم یه خواهر همسن داشتم ک وقتی مشکل دارم باهاش دردودل کنم
به خاطر این دوست ندارم که با کسی مثل خودم و چار خلا عاطفی ازدواج کنم لااقل ادم 4تا آشنا نزدیک داشته باشه بره خونش ...
آره روحیاتم کاملا باهاشون سازگاره
احساس بهاری و maedeh120 : من یه جورایی خودم را یه پازل نیمه ساخت میدونم و یه دختر تک فرزند را آخرین تکه از پازل زندگیم حس میکنم تکه پازل تکمیل کننده من یه دختر تک فرزنده و دختری که چند تا خواهر برادر داره نمیتونه تکمیل بکنه منو.نمیدونم چرا این دید را دارم
خب سام جان حالا که شما این دید رو داری دوستان هم نظرات دیگری دادن اما شما باز دید خودت رو داری چرا تاپیک زدی؟؟؟
اگر فکر میکنی باید با یه تک دختر ازدواج کنی خب پیدا کن و مزدوج شو:72:
والا دلیلش اینه که ته دلم میدونم این دید اشتباه ممکنه باشه و ممکنه یه دختری که مثلا یه خواهر داشته باشه یه برادر هم بتونه کامل کننده زندگی من باشه ولی بدجور به خودم تلقین کردم اینو و نمیدونم چیکار کنم تا این تلقین به وجود نیاد چون مثلا وقتی یه کیس پیدا میشه که یه خواهر یا یه برادر داره اولین چیزی که ذهنم میره طرفش اینه که خب اینکه تک فرزند نیست و یه سردی شدیدی وجودمو میگیره درباره اون فرد بدون اینکه حتی ببینمش و یا صحبت بکنم باهاش و این باعث میشه نتونم راهمو ادامه بدم
نه عزیز سعی کن با تک فرزند ازدواج نکنی.
تشکر.
بچه ها چند وقتیه یه حرفی اومده سراغم که وقتی زن من جاری و خواهر شوهر نداره و طبعا یه حسن بزرگیه چرا من باید همدوماد و برادر زن و خواهر زن داشته باشم؟
ببخشید من تک فرزند نیستم و شرایط شما را درک نمی کنم.
ولی نمی دونم کجای فامیل و آشنا نداشتن، حسن بزرگیه که شما می گی زن من جاری نداره و این حسن بزرگیه و .....
مگه میدون مبارزه است و داری سپاه و لشکرت را مقایسه می کنی؟ مگه خواهر زن و جاری و ... دشمنند که شما می گی نداشته باشیم حسنه !!
واقعا اگر اینطوری به خانواده نگاه می کنید، بهتره یک تک دختر که پدر و مادرش هم تک فرزند بودن و فوت شدن پیدا کنید که خیالتون راحت باشه با این ازدواج هیچ موجود زنده ای به شما نزدیک نمی شه ....
به نظرم نگاهتون خیلی افراطیه.
نظرتون را نمی شه به این راحتی تغییر بدید و بهتره طبق گفته خودتون با تک دختر ازدواج کنید. ولی برای همین موضوع هم نیاز به مشاور و روانشناس دارید.
نگاه عجیبی به زندگی خانوادگی دارید.
من این جمله را زیاد شنیدم که خانما اگه 2 تا انتخاب داشته باشن که اول یه پسری که چند تا برادر داره و دوم پسری که برادر نداره یا یه خواهر بیشتر نداره
انتخابشون پسر دومیه هستش چون بدشون نمیاد که جاری نداشته باشن و خودشون تک عروس یه خانواده باشن دوم اینکه زیاد به من گفته شده خوش به حال زنت هم تک عروس یه خانواده شناخته شده هستش تو شهر هم اینکه نه جاری داره نه خواهر شوهر
خب حتما این یه حسنه که اینقدر بهم تاکید شده
اصلا منظورم فامیل و آشنا نداشتن نبود اتفاقا من خودم آدم فوق اجتماعی هستم و هم رابطم با آشناهام قوی هستش هم فامیل.ولی همش ترس از این دارم که با ازدواج با یه خانواده شلوغ حس غربت بهم دست بده یا با من رفتارهایی بکنن که فک کنن حالا چون تک هستم چون از نظر اجتماعی و مالی حرفی واسه گفتن دارم حالا خیلی ادا اصول دارم و باهام خودمونی نباشن.