اختلاف دیدگاه همسرم با خانواده ام
دوستان سلام از اینکه برای مشکلات و مسایل دیگران وقت میذارید پیشاپیش ممنون و سپاسگذارم.
دو سالی میشه که با خانمم نامزدم وتا چند ماه دیگه آماده ی زندگی مستقل میشیم.بنده 27 سالم هست و ایشان 23سال .تمام این مدت نامزدی با فرازو فرودها و اختلافاتی که داشتیم به نقطه ی بنبستی نرسیدیم و همیشه با اختلافات سلیقه مون به تفاهم رسیدیم
چند ماهی میشه که خانمم به رفتاره خانواده ام بشدت حساس شده.
رفتاری که خودم به اشتباه بودنش واقفم و بارها اعلام کردم و میکنم که اشتباهه اما تمام ترسم از اینه که اگه به این رفتاره خانوادم اعتراض کنم موجبات اختلافات و کینه ی بیشتری رو برای او با خانوادم فراهم کنم.
بهتره به جای حاشیه رفتن نمونه های مورد اعتراض خانمم رو بیان کنم.
اولین کدورتشون از خواهرانمه که کمتر با او میجوشن و لحظاتی که ایشون در منزله ما به سر میبره کمتر با ایشان تعامل دارن به نحوی او رو تنها میذارن و در گوشه ای با هم به صحبت کردن میپردازن.
دومین کدورت ایشان از توجه کمه خانواده ی بنده به اجتماع حینه وعده های غذاییه
که به طور مثال با دعوت مادر بنده برای شام به منزلمون دعوتشون میکنم که به محضه کوچکترین تاخیر ویا حتی بدون هماهنگیه قبلی و بدون تاخیر ما وعده ی مورد نظر رو صرف میکنن
که این مورد چندین بار تکرار شده که یه بار هم با اعتراض من همراه شد که با عکس العمل شدیده مادرم مواجه شدو به من گلایه کردکه مگه شما غریبه ایید که اینجور توقع میکنید
از نظره بنده مادرم به شدت مادره مهربانیه و قصد شیطنت نداره اما واقعا این نقصه رفتاری وهمزیستی رو داره .البته اگه بخوام بیطرفانه به مورد نگاه کنم .مادرم این اداب رفتاری رو در قبال مهمانان رودربایستی دار به شدت رعایت میکنه و در قبال بنده که پسرش هستم سهل انگارانه با این مورد برخورد میکنه که با توجه به اعتراضات غیر مستقیم و یکی دو باره ی بنده با موضع گیریه شدیده ایشا مواجه شدم.
اما دو سه ماهی میشه که همسرم به شدت با این بی توجهی ها مشکل پیدا کرده و اسباب اختلاف و سیاه کردن مقطعی رابطه مون شده
خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید