سلام سرور عزیز :72:
دوستان خیلی راهنمایی های خوبی کردند. به خصوص پست اول آقای پاستا. البته همه پستها را خوب نخواندم.
ببین اولین نکته اینه که فکر نکنی قدت کوتاهه! نه اصلا قدت کوتاه نیست. تو ایران قد مناسبی داری. خب؟
بعد ببین مارتا اینجا #10جملات خیلی خوبی گفت! من اینو یه جای معتبر خوندم که مردها از زبون همسر خودشون خوشگلیشون را می فهمند! اینکه چقدر بااعتماد به نفس در مورد اون ویژگیشون اظهار نظر می کنند.مثلا همین قد: اگر دختر قدش کوتاهه همین جملات مارتا فوق العاده است که آدم با یه شیطنت کودکانه و ناز کردن بگه!
یا بگه چقدر خوبه من وقتی روبروت ایستادم سرم را می تونم رو سینت بذارم. یا چه حس حمایت خوبی به من می دی.
من موافقم که سریع به طلاق فکر نکن. به نظر من مشکلتون قابل حله. گاهی آدم از یه زاویه ای به موضوع نگاه می کنه و این قدر تو اون گیر می ده که تمام حسش درگیر میشه.
ولی وقتی از یه زاویه دیگه هم تجربه می کنه تازه می فهمه؛نه بابا این هم قشنگ بوده ها! من خودم بارها برام پیش اومده...
به نظر من وقتی این راه ها را امتحان نکردی اصلا نباید به طلاق فکر کنی... همین فکرت باعث میشه تلاشت کم بشه و نتونی با اعتماد به نفس با همسرت برخورد کنی.
به نظر من سرور جان یه بار بشین با همسرت صحبت کن. کاملا یه فضای آرام و رومانتیک درست کن. حتی شمع هم بذار.
بعد با ادبیات عاشقانه اول ازش حسابی تعریف کن. نکات مثبتی که توش دیدی و باعث شد انتخابش کنی؛ نکاتی که باعث میشه دوستش داشته باشی و اینکه چقدر بهش افتخار می کنی را حتما بگو... این ها باعث میشه خیلی تو دل همسرت بری. مخصوصا اینکه بهش افتخار می کنی...
بعد بگو : من خیلی دوست دارم ولی اصلا قصد ندارم تو رابطمون اذیت بشی.
من یه پیشنهاد دارم بیا یه مدت به این حرفهایی که زدی و من هم شنیدم بی اعتنایی کنیم. اگر تمام انتظاراتت را در مورد رابطمون بگی خیلی خوشحال می شم.
قشنگ ببین چیا می گه. حتی خودت هم انتظاراتت را بگو... مثلا اینکه دوست داری بهت ابراز کنه.دوست داری حمایتت کنه و و و
بعد همون موقع با هم برید خرید لباس های زیبا بخر... تو هم همون موقع ها حواست باشه که یه جوری با طنازی توجهش را روی نکات مثبتت جلب کنی...
من که می گم قابل حله
موفق باشی سرور عزیز