RE: دکمه تشکر حذف شد ؟!!!!!!!
توجه توجه: مشکل فنی در تالار همدردی ارسال 5
البته اين ارسال هيچ صحه اي بر اشتباهات مكرر يك مدير نميذاره. در هر حال اشتباهي است توسط مديري لايق (البته لايق طبق نظر عوام الناس!) ولي نه به آن شكلي كه فرض كردين.
اين همه تالار وجود داره كه بر اساس سورس مشابه همين فروم كار ميكنند و دكمه تشكر مشكلي براش.ون ايجاد نكرده ! حتما يه مشكلي بوجود اومده ديگه ، چرا قبلا همچين مشكلي نبود ، به جاي اينكه مشكل و برطرف كنند ، حذفش ميكنند !؟
خوب مثلا اگه اشكال مربوط به " ارسال پاسخ " ميشد باز هم اين دكمه رو حذف ميكردند ؟؟؟؟؟؟؟!!
متاسفم
یه مورد جالب دیگه رو دقت کردین ! امضای هر نفر فقط یک بار و اونم بار اول تو صفحه ظاهر میشه و تو پست های بعدیش ناپدید میشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hsh
یه مورد جالب دیگه رو دقت کردین ! امضای هر نفر فقط یک بار و اونم بار اول تو صفحه ظاهر میشه و تو پست های بعدیش ناپدید میشه .
این قضیه هفته پیش هم بود، من فکر کردم همیشه اینطور بوده و من دقت نمی کردم. ولی اگه مشکل تشکر حل بشه خیلی خوب میشه، اونطوری خیلی راحت تر می شد نظر کسی رو تصدیق کرد.
hsh و shad گرامی،دوستان ارجمند،من هفته ها پیش همین پسش را از مدیر کردم و ایشان در پاخی که دادند و منطقی هم هست،گفتند:
به دلیل اینکه سایت سنگین نشود و حافظه اضافی اشغال نگردد تا با همین مشکلاتی که اخیراً پدید آمد،روبرو شویم و البته به نظر من نیز سخن بجایی است،هنگامی که در یک صفحه چند نوشتار از هموندی هست،دیگر چه نیازی که امضایش زیر همه آنها باشد؟!
اگر زیراولین نوشتار هرکسی در یک صفحه باشد،هم بهتر است و هم فضای داده ای کمتری را اشغال خواهد نمود.
من با امضا مشکلی ندارم، منظورم این بود که قضیه امضا ها مربوط به مشکل دو روز پیش نیست.
در کل با حذف شدن پلاگین تشکر مشکل دارم.
من هنوزم برام سواله که مثلا اگه اشكال مربوط به " ارسال پاسخ " ميشد باز هم اين دكمه رو حذف ميكردند ؟؟؟؟؟؟؟!!
امیدوارم مدیر جواب بدند !
anigma |تشکر|
سوال خوبی هست
بابا یکی این دکمه تشکر رو برگردونه :300: , قشنگیش به همین تشکراش بود اینجوری که دیگه نمیفهمیم کی نوشتمونو قبول داره کی قبول نداره !!!
اگر برشنگردونین من از این تالار میییییییییییییییررررررررر ررررم :47:
هادی جان چقدر زود قهر می کنی
حالا نرووووووو دیییییگه . یه کم وایسااااااااااا شاید درستش کردن :D:46:
ولی واقعاً چرا کسی به فکر حل این مشکل نیست ؟؟؟؟
حالابذارين يه كم بگذره همتون متوجه ميشين كه در اين سايت هيچ مديري به فكر حل مشكلات نيست؛ چه از نوع سيستمي و چه از نوع ...
پ.ن: سه نقطه آخر خودسانسوري است!
اصلا"این دکمه ی تشکر چی هست که اینقد خاطرخواه داره!!!!:228: خوب اگه اینقد این دکمه با ارزش و مهربونو دوستداشتنیه خوب چرا نمیزارنش؟
آخی الاهی بمیرم اینقد رو اعصاب این آقای مدیرسایت راه نرین گناه داره!!!!خوب حتما"مشکلی بوده که حذف شده دیگه!!!
anigma جان شمام چه گیری دادینا!!!!!!!!:D:D:D
سلام
گزینه «ارسال پاسخ»، جزء بخش اصلی برنامه نویسی Mybb هست ، لذا استاندارد و سازگار، اما اختیارات اضافی نیز در اینترنت می توان یافت که افراد مختلف بصورت جراحی برنامه و پلاگین برای اآن برنامه نویسی می کنند و گاها چون غیر استاندارد هست با سایر بخشهای اصلی این برنامه ناسازگاری دارد. این امکانات جانبی اختیارات مضاعفی در اختیار کاربران قرار می دهد، مانند تشکر، آخرین ارسالی ها، خلاصه آمار هر موضوع در بالای آن، تک امضاء بودن افراد در پست ها و موارد مشابه.... ، که البته این اشکالات نیز در نسخه های بعدی و با آپدیتهای بعدی رفع می شود.
لذا فعلا پلاگین تشکر و اورویو (لیست آخرین ارسالی ها)، به خاطر فشار زیادی که روی سرور ایجاد می کرده است و اخطار مدیر سرور به قطع شدن تالار را در پی داشت، موقتا غیر فعال شده است. من با مشورت با دوستان فنی صاحب نظر در این مورد در حال پیگیری حل این مشکل هستیم.
به هر حال این وظیفه من هست که مشکلات تالار را به مرور سرو سامان می دهم، و تمام سعی ام را همواره در جهت آن انجام خواهم داد. و از دوستان هم تقاضای همراهی توام با صبر دارم.
سلام جناب مدیر گرامی تالار همدردی
بنده و دوستان قصد جسارت نداشتیم و همه ما بی اندازه از شما و زحماتی که میکشید سپاسگذاریم..اگر هم ایرادی میگیریم بخاطر اینه که تالار رو دوست داریم و دلمون میخواد که تا اونجا که ممکنه پربار و بی نقص باشه .
من و خیلی از دوستان مدیون تالار هستیم و همیشه تالار بعنوان قسمتی از برنامه هفتگیمون توی لیست قرار داره .
امیدورام همونطور که خودتون اعلام کردید بزودی این مشکل برطرف بشه و تالار پویا تر بشه ( دکمه تشکر شاید در ظاهر مهم بنظر نیاد ولی بسیار بسیار مفیده و به پست ها روح تازه ای میده و باعث با طراوت تر شدن تالار میشه)
باز هم از شما به خاطر همه تلاش و دلسوزیتون ممون و سپاسگذارم.
به خاطر آقای مدیر تحمل میکنیم و برای تکمیل و درست شدن تالار صبر میکنیم . مرسی از زحمات شما مدیرهمدردی , موفق باشید .
آقای مدیر
خیلی وقته که تشکر و بخش آمار ارسال های تازه حذف شده . مثل اینکه کسی هم واسه رفع این مشکل تلاش نمی کنه . لااقل تشکرو که بذارید دیگه ... چه قدر صبر کنیم ؟؟؟؟
بزك نمير بهار مياد
پي نوشت: اين يك ضرب المثل است منظور من از بزك شخص خاصي نبود. بلكه منظور مفهوم كاربردي ضرب المثل فوق ميباشد.
دوباره سوتفاهم نشه
من اومدم تو یک مدت کوتاه یک 100 تائی تشکر بگیرم ، در واقع تشکر باعث انگیزش در شرکت کردن در تاپیک ها می شه و فرد را به دادن پست ، او نهم در حد عالیش تشویق می کنه.
ممنون از زحمات شما آقای مدیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fnh63
بزك نمير بهار مياد
پي نوشت: اين يك ضرب المثل است منظور من از بزك شخص خاصي نبود. بلكه منظور مفهوم كاربردي ضرب المثل فوق ميباشد.
دوباره سوتفاهم نشه
نه دیگه . حرفتونو زدین . منظورتون از بزک من بودم دیگه :58::58::199:
RE: سوال درباره گزينه تشكر
سلام
متاسفانه گزینه تشكر به خاطر مشكلات فنی تالار و نیاز به هزینه داشتن فعال نیست.
اما خبرهای خوب هم در راهه....
در همین موضوع به اطلاع شما خواهد رسید.
سلام
مشكل گزینه تشكل حذف شد.
این دكمه تشكر ، اگر چه یه پلاگین بود، لیكن به خاطر مشكلی كه از نظر فنی و در رابطه با دیتابیس فورم پیش آورده بود نیاز به هزینه و كار فنی داشت.
خوشبختانه همانطور كه قبلا شما را دعوت به صبوری كرده بودم، بالاخره با ارتقاء ورژن تالار و همچنین حل و فصل دیتابیس در مورد آمار پلاگین تشكر و نصب نسخه جدید این پلاگین ،هم اكنون می توانید از آن استفاده كنید.