ترنم جان یکی از پستهای تاپیکی که ذکر کردم را برایت می گذارم. به نظرم برایت مفید هست:
نقل قول من از تاپیکی که بهت معرفی کردم هست:
1) اول اینکه انگار همسرت از این کارش خجالت کشیده. و این خیلی عالیه!!! یعنی این کار در نظر او هم زشت بوده و شاید بنده خدا از قبل معتاد به این ماجرا بوده و می دونی که این اعتیاد چون عوارضش مثل اعتیادهای دیگه نیست و راحت تر در دسترس هست و ذهنیست ترک کردنش خیلی سخت تره.
2) حتما در نظر بگیر که همین پرده حیای نازک که بینتون مونده پاره نشه. چون پاره که بشه دیگه همین قدر هم رعایت نمی کنه. قبلا رعایت می کرده جلوی تو این کار را نمی کرده ولی از این به بعد دیگه.........
3) در نظر بگیر عواطف مردانه با عواطف زنانه فرق داره و اگر در حین صحبت غرورش شکسته بشه صحبت هایت را یه مدل دیگه می شنوه!!! ( برای بعدهایت می گم.دوست داشتی این پست را بخون:#56)
اگر این پست را خوندی متوجه میشی که باید از در محبت مردانه و اینکه او را یه مرد خوب می بینی و انتظار چنین چیزی را نداری صحبت کنی. نه اینکه از راه غر زدن و اینکه چرا فلان کار را کردی و...
4) یک محیط گرم درست کن. یک شب یه شام خوشمزه با مخلفات درست کن. محیط را یکم رومانتیک کن. حتی شمع هم روشن کن. خودت هم بهترین لباست را بپوش. و می تونی یه بهانه برای این مراسم پیدا کنی. مثلا تشکر ازش یا اینکه می خوای بچه دار شی. یا تولد یا عیدی یا...(بهانه هم نبودعیب نداره. بگو دور هم باشیم چون دلم برات تنگ شده)
5) تو صحبت هایت آرامش را لحاظ کن. بعد به آرامی بگو من مدتیه که دارم فکر می کنم شاید من خانم خوبی برایت نبودم( نگو من دیدم چی کار می کردی و... از طرف خودت صحبت کن حتی اگر اشکال از تو نباشه.) تو این مدت که باهات ازدواج کردم خیلی خصوصیات خوبی در تو دیدم و... (بعد خصوصیات مثبتش را بگو.)این ها باعث شد که همیشه دوستت داشته باشم. دوست داشتم که مردی که دوستش دارم صادقانه باهام حرف بزنه و چیزی که تو ذهنشه بهم بگه. منو محرم خودش بدونه. دوست دارم الان اگر حرفی داری بهم بزنی.
بعد صبر کن. ببین چی می گه..............
بعد تو ادامه بگو من حس کردم شاید انتظاراتی تو رابطمون داری. خب حتما بگو من دوست دارم تمام تلاشم را بکنم و....
بعدا مثلا برنامه بریز با هم فرداش بیرون برید و او با سلیقه خودش برات لباس بگیره.و فکر می کنم هیچ اشاره ای به اون فیلمی که دیده نکن. انگار ندیده گرفتی.
یه جورایی سعی کن خجالت زده اش کنی که یه خانوم خوب و مهربون داشته که می تونسته از راه درست نیازش را رفع کنه ولی اون کار زشت را کرده. یه جورایی با رفتار تو شرمنده بشه و عذاب وجدان بگیره و یواش یواش سعی کنه عادتش را ترک کنه( احتمالا به خود ارضایی معتاد بوده)
را پیدا کردم.انگار در مورد مسائل جنسیه. ببین به دردت می خوره؟
یا بگو مثلا فلانی این سایت را دیدی؟ اتفاقی امشب باهاش برخورد کردم.