-
توجه توجه: مشکل فنی در تالار همدردی
با سلام خدمت اعضاء و بازدیدکنندگان تالار گفتمان همدردی
متاسفانه از مورخه 26/6/87 تالارگفتمان همدردی توسط مدیر سرور به خاطر فشار زیادی که روی سرورشون داشته است قطع شده است و اکنون موقتا تالار جهت حل مشکل فنی احتمالی در خصوص فشار بار روی سرور فعال گردیده است.
با عرض معذرت از دوستان تقاضا داریم صبور باشید تا مشکل به وجود آمده حل گردد.
-
RE: توجه توجه: مشکل فنی در تالار همدردی
بازم تكرار مكررات اشتباهات يك مدير!
-
صبوریم . ولی آخه کی درست میشه؟؟؟
-
سلام n_z-aram
در مورد مشکلات فنی تالار از خدمات مهندسین آشنا با برنامه این تالار بهره مند می گردم، و اکنون مشکل اخیر در حال بررسی و حل می باشد. وامیدواریم طی روزهای آتی این مشکل برطرف گردد.
-
با سلام
به اطلاع اعضاء محترم می رسانم ظاهرا مشکل تالار مربوط به پلاگین تشکر و آخرین ارسالی ها بوده است که با غیر فعال شدن آنها تالار همدردی مجددا راه اندازی گردید.
-
سلام من می توانم موضوع جدید ارسال کنم موفق وشاد باشید
-
سلام
معمولا مقایسه ها باید نسبت به بضاعت و توانها صورت گیرد. مثلا شما هیچ وقت یك برج در شمال تهران را با یك كلبه روستایی از نظر امكانات مقایسه نمی كنید. چون می دانید هزینه های آنها تفاوت اساسی دارد. در سایت های اینترنتی هم همین طور است. سایت ها یا تالارهای حرفه ای با مهندسین و همكاران بسیار و صرف هزینه های بالا را نباید با یك تالار محدود شخصی مقایسه كرد.
اگرچه در تالارهایی كه حتی به عنوان نمونه معرفی كردید اشكالات فنی اجتناب ناپذیر است، من همین الان به تالار معرفی شده رفتم و این پیام را دیدم.
http://i37.tinypic.com/fonf4x.jpg
من نیز با توجه به وقت و توان خود حداكثر سعیم را در كاهش اشكالات دارم و امیدوارم در آینده كمتر هم بشود.
-
به نظر من وجود آخرين ارسالها خيلي مهمه
واسه اينكه سريعتر مشكل آدم حل ميشه ..... ولي اينجوري يك موضوعي رو كه مطرح ميكني بايد صبر كني ببيني كي يكي پيداش ميشه تا كمكت كنه.....
وجود دكمه ي تشكر هم خيلي لازمه
آقاي مدير.... ميشه سريعتر اين مشكلات رو حل كنين؟
ممنون ميشيم ازتون
-
سلام دوستان
ضمن تشكر از آقای خسته كه به زبان فنی مشكل پلاگین تشكر و آخرین ارسالی ها توضیح دادند در این لینك:
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=3511&pid=31605#pid31605
باید اضافه كنم،پس از اینكه فشار تالار همدردی روی سرور بالا رفت و مدیر سرور سایت را غیر فعال كرد، دوستانمون مجبور به غیر فعال كردن دوتا از پلاگین ها شدند(پلاگین تشكر و پلاگین آخرین ارسالی ها)، لیكن پس از راه اندازی مجدد سایت دیگر موفق به اكتیو كردن این پلاگین ها نشدیم به همان دلیلی كه خسته توضیح دادند یعنی تعداد تشكرها در دیتابیس آنقدر زیاد بود كه این پلاگین قادر به خواندن و فعال كردن آن نبود. 2 راه حل پیشنهاد شد:
1 - نصب مجدد پلاگین تشكر :كه تشكرهای قبلی همه پاك میشود.
2 - صبر كنیم تا نسخه جدید پلاگین تشكر كه مشكلش حل شده، بیاید و بعد نصب كنیم.
بنده با تجربه ای كه از حساسیت اعضاء نسبت به رتبه و تشكر و امتیاز و .... دارند، با گزینه دوم موافقت كردم.
البته تالارهای مختلف زبان برنامه نویسی ها متفاوتی دارند، و اینكه در تالاری گزینه تشكر مشكل ندارد ممكن است به خاطر نوع برنامه آنها باشد.
البته اشكال آقا عرفان به ضعف فنی تالار همدردی وارد است و این به خاطر اطلاعات كم بنده در این خصوص هست. كه با توجه به انتقادهای سازنده دوستان سعی در برطرف كردن آن دارم و در این راستا از كمك افراد صاحب نظر استفاده خواهم كرد.
در ضمن آقا عرفان، من تذكرات به جای شما را به جان خریدارم و شاهد تلاش و نیت خیرتون در این تالار هستم، لیكن درمواردی كه سایر اعضاء اعتراضی دارند، باید حالتی پذیرا نسبت به نظرات آنها داشته باشیم ، اگرچه درست ندانیم. فراموش نكنیم این یك سایت مشاوره و روانشناسی هست،و گرمی و پذیرش در آن شرط لازم مدیران آن هست.
-
با سلام
با عرض معذرت، به خاطر كثرت بازدید كنندگان و كافی نبودن پهنای باند ،برای ساعاتی تالار با مشكل روبرو شد كه مشكل هم اكنون بر طرف شده است.
-
امیدوارم مشکل تالار درست شده باشد مدیر همدردی به متخصص فنی خسته نباشید بگوید
-
سلام و خسته نباشی به اقای سنگتراش و بچه ها واقعا دستتون درد نکنه با بوجود اوردن ان تالار
فقط سوالی که من دارم اینکه من ساعتهام قاطی پاتیه نمیدونم چرا زمان تاریخ بهم میخوره لطفا کمکم کنید
-
سلام saba m
لطفا این پست را مطالعه بفرمائید:
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=1578&pid=14614#pid14614
-
من هم در ورود به تالار مشگل داشتم که بعد از کلی بالا و پائین کردن کامپیوتر متوجه شدم چون از فیلتر شکن استفاده می کنم به مشگل می خورم . شاید دلیل شما هم همین باشد . البته با فایر فاکس هنوز هم مشکل دارم . علی رقم اینکه فیلتر شکن که در حافظه کامپیوتر می نشیند را پاک می کنم باز هم با فایر فاکس باز نمی شود وبرای باز کردن همدردی از اینترنت اکسپرور استفاده می کنم .
-
بعضی وقت ها server error داریم که این کاملا به سروری که سایت روش هاسته ربط داره و نه به مدیر سایت و نه مختصصان فنی شون هیچ ربطی نداره و البته پیدا کردن هاست خوب و بدون مشکل و دردسرهای جابه جایی هم این قدر هست که پیشنهاد جابه جایی سرور را هم ندم .
به نظر میاد دوستان مجبورند صبور باشند !
-
مشکل تالار امروز پهنای پاند بود از مدیر همدردی خواهش می کنم تالار پهنای پاند بیشتر کند و مدیر سرور تجربه کم استتالار بد باز می شود سرعت تالار خیلی بد است از مدیر همدردی خواهش می کنم متخصص فنی عوض کنید متخصص خوب نیستند امیدوارم تالار مشکل فنی پیدا نکند
-
با سلام و عرض ادب و احترام
ته نشین شدن این تاپیک به این علت بود که خوشبختانه شرکت ارائه دهنده خدمات سرور در این مدت حداکثر همیاری و همراهی و مدیریت را برای تالار همدردی ارائه داده اند.
متاسفانه طی چند روز گذشته مشکلات غیر منتظره ای پیش آمد که برای ساعاتی دسترسی به تالار غیر ممکن شد.
بنده از همه اعضاء محترم تالار همدردی و میهمانان گرامی عذر می خواهم.
انشاء الله پیگیری می کنم تا مشکلات مشابه به حداقل برسد.
از صبوری همه شما بزرگواران کمال تشکر را دارم.
-
با سلام و احترام
با تشکر و قدردانی از مسلمان که در حل مشکل تالار کمک کردند. و بارها در این مورد ما را شامل لطف خود قرار داده اند.
به اطلاع کلیه عزیزان می رسانم، ما در حال بررسی و حل مشکلات فنی تالار هستیم، اما از آنجا که تا کنون مسئله اصلی به طور کامل حل نشده است، ممکن است باز هم در دسترسی به صفحات تالار مشکل ایجاد شود.
لذا صبور باشید تا مشکل به طور کامل بر طرف شود.
با تشکر
-
به نظر من بد نيست كه هسته تالار رو از MyBB به VBulletin تغيير دهيد.در كنار زيبايي ، پايداري و پشتيباني وبسايت اصلي و وبسايت ايراني ، از ويرايشگر متن wysiwyg و SEO قدرتمند تري برخورداره.سرعت بيشتري دارد و به منابع سخت افزاري سرور كمتر فشار مي آورد.به خاطر زياد بودن اين نوع فروم در اينترنت ، اعضاي تازه وارد كه با كامپيوتر آشنايي كمتري دارند راحت تر مي توانند از آن استفاده كنند ، جاي آبجكت ها رو پيدا كنند ، جستجو كنند و سوال خود را بپرسند . در حقيقت شما يك هزينه اي بابت خريد vb مي پردازيد ولي در حقيقت اين نوعي سرمايه گذاري است كه در عوض با مشكلات اين چنيني برخورد نمي كنيد و با كمتر استفاده كردن ِ منابع سرور توسط اين فروم ، هزينه ي ماهانه ي كمتري بابت سرور مجازيتان مي پردازيد
براي مشاهده يك نمونه از اين فروم مي توانيد به لينك زير برويد
نمونه فروم VB
وبسايت اصلي :
http://www.vbulletin.com/
(هزينه خريد نسخه اصلي + فارسي ساز + مد ها + تبديل Mybb به VB حدودا 400 هزار تومان مي شود)(اين هزينه تا زماني است كه وبسايت اصلي نسخه ي جديد تر از نسخه ي 4 ارايه ندهد ، هر موقع كه نسخه ي جديد تر بيايد بايد دوباره نسخه ي جديد را خريداري نماييد به عبارتي اين خريد شما دايمي به حساب نمي آيد)
با تشكر از زحمات شما و "مسلمان" عزيز
ارادتمند
:72::72::72:
-
سلام خسته نباشید اقای سنگ تراشان عزیز تالار همدردی مشکل فنی دارد در سایت اصلی همدردی اطلاع رسانی نمی شود در سایت اصلی همدردی ارسا ل پیامها بگذارید مشکل فنی تالار کی درست می شود تالار همدردی از متخصص فنی باتجربه بادانش با علم قوی استفاده کنید خواهش می کنم متخصص فنی عوض کنید متخصص فنی باتجربه استفاده کنید امیدوارم زودتر مشکل تالار حل شود از اقای مسلمان به خاطر زحمات شما تقدیر تشکر و قدردانی می کنم:72::72::72:
-
محمد ابراهیمی عزیز مشکل تالار ربطی به پشتیبان فنی بیچاره نداره که به نظرم این روزها هم مشغول امتحاناتش باشه (طبق گفته های قبلی آقای سنگتراشان)
خوب query های زیادی که روی mysql زده می شه و بیشتر این query ها هم از طرف افزونه seo و افزونه تشکر ایجاد می شه باعث می شه cpu usage سایت بره بالا
توی سرورهایی که بلد نبودند روی سرور limit تعریف کنند وقتی می دیدند سایت داره سرور را می خوره عذر سایت را می خواستند، توی سرور جدید که vps هست روی cpu محدودیتی گذاشته اند که تعداد زیاد query ها باعث می شه کم بیاره و مشکلات این جوری رخ بده
خوب محدودیت های سرور و تعداد رکوردهای بالای دیتابیس و ... باعث می شه سایت کم بیاره چه ربطی به پشتیبان فنی بیچاره داره؟
آریکس جان منم از mybb خوشم نمیاد، user friendly هست و امکانات خوبی هم داره اما مشکلات بی خود زیادی هم داره که باعث می شه من تنها جایی که باهاش کار کرده باشم همدردی باشه اما به هر حال من هیچ وقت هم حاضر نیستم پول لایسنس vbulletin را بدهم و به کسی از جمله دوست گرامی مون آقای سنگتراشان هم این توصیه را نمی کنم در مورد wysiwyg که نصب یه پلاگ این بهتر کار پنج دقیقه است و اصلا ویرایشگر هرچقدر ساده تر و سبک تر باشه بهتره، در مورد seo هم چندان مساله حادی حساب نمی شه که بخواهیم به خاطر 400 هزار تومان پول بدیم! همدردی همین الان هم از نظر Seo جایگاهش بد نیست.
گزینه های دیگری هم هستند مثل smf و phpbb که من به شخصه با phpbb خیلی کار کرده ام و کدهاش را خیلی زیر و رو کرده ام و در کل خیلی بهتر از mybb می دونمش و مطمئنم مسائلی مانند آن چه در چند روز اخیر در مورد mybb رخ داد توی phpbb رخ نمی ده اما چون استفاده ازش خیلی زیاده براش زود زود patch امنیتی میاد که پشتیبانی مرتب و منظمی را طلب می کند به همین خاطر هم آقای سنگتراشان قیدش را زدند و mybb را ترجیح دادند.
به هر حال من که هیچ وقت از vbulletin خوشم نیومده و اگر پولی نبود به عنوان تست حاضر بودم ازش استفاده کنم!
به هر حال این مساله مقدار زیادی سلیقه ای است و phpbb و mybb ممکن است یکی از به ذائقه ی کسی خوش بیاید و دیگری خیر! اما در مورد vbulletin ؟ فکر می کنم هزینه اش حتی به تست اش هم نمی ارزد!
arix جان شوخی من را به دل نگیر اما من که خودم توی کار هاست و دامین و vps هستم(شغل جانبی) اینقدر برای کارم بازاریابی نمی کنم که شما برای vbulletin کردی!:163:
-
اقای مسلمان عزیز و محترم مشکل فنی تالار از سرو ر تالار است تالار همدردی سرو ر مجازی است یا سر و ر اختصاصی است به نظر من سرور اختصاصی از سرو ر مجازی بهتر باشد اقای مسلمان عزیز مشکل فنی تالار به نظر شما کی حل می شود پشتییانی تا لار خیلی زحمت می کشد تشکر و قدردانی می کنم:72::72::72: تالار همدردی مشکل فنی دارد در سایت اصلی همدردی اطلاع رسانی نمی شود اقای مسلامان عزیز به نظر شما در سایت اصلی همدردی ارسا ل پیا مها بگذارید اقای مسلمان عزیز من خیلی افتخار می کنم یک متخصص فنی با تجربه بادانش با علم در تالار داریم براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72:
-
قربون دستتون ما که چیزی نمیفهمیم از این حرفا.
ممنونیم از همه ی شما که دستتون تو کار کامپیوتره و کمک میکنید :72::72:
امیدوارم زودتر به کلی حل بشه مشکل تالار:72::72:
-
[size=medium]:))
نقل قول:
جان شوخی من را به دل نگیر اما من که خودم توی کار هاست و دامین و vps هستم(شغل جانبی) اینقدر برای کارم بازاریابی نمی کنم که شما برای vbulletin کردی
اختیار دارید مسلمان عزیز
خب از قدیم گفتند کیفیت خوب بهترین تبلیغه.این موفقیت VB رو می رسونه که من که هیچ نفعی توش ندارم میام و ازش تعریف می کنم.به هر حال پول مدیران مجید آنلاین ، وبهاستینگ تالک ، موبایلستان و ... زیادی نکرده بود.این مدیران که فروم هایشان روزانه چندین هزار بازدید کننده را جواب می دهد پول اضافه نداشتند که بذل و بخشش کنند.حتما دلیلی داشته که هزینه ی VB را داده اند و از VB استفاده کرده اند و می کنند.مسلما آن ها هم می فهمیدند که می شود به رایگان از مای بی بی استفاده کرد.ولی سوال اینجاست که این افراد که می توانستند از مای بی بی ، phpbb ، smf ، bbpress و ... به صورت رایگان استفاده کنند چرا این هزینه را کرده اند و VB ریخته اند؟
به علاوه پلاگین ویرایشگر MyBB ، Phpbb و sms همگی مشکل دارند.MyBB که از همه شان بهتر است ولی مشکل کد انداختن دارد و می شود گفت در 3 درصد ارسال ها کد می اندازد.ویرایشگر زحل phpbb مشکل اساسی با اینترنت اکسپلورر دارد و در دیگر مرورگر ها اگر مثلا متن را در وسط بنویسی و بعد در راست ، همه را در راست می نویسد و کلی مشکلات اینچنینی دارد.ویرایشگر اس ام اف خودکار هست و نیاز به پلاگین ندارد.منتها از همه ی این ها بدتر است و همه ی این مشکلات را با هم دارد:311:
(اگر قرار باشد میان این مجانی ها یکی انتخاب شود من هم phpbb را انتخاب می کنم.ولی مدیر قبلش باید 400 هزار تومان پول کلاس آموزشی بدهند که کار با phpbb و نصب مد هایش را فرا بگیرند:311:)
در هر صورت یک فروم را من هم می توانم طراحی کنم.طراحی یک سیستم کامنتینگ که کاری ندارد.همه دارند.حتی بلاگفا.چیزی که یک فروم را از یک سیستم کامنتینگ مجزا می کند دو معقوله است:
یکی امنیت
دوم اینکه وقتی 4 تا دونه بازدید کننده شد 6 تا این طوری منفجر نشود!
البته مدیر خودشان می دانند.ایشان می توانند در همان مای بی بی مصرف را تعیین کنند و اصلا کار به سرور نرسد.ولی در همین چند روزی که وبسایت افتاد کلی از محبوبیت این وبسایت کم شد.افراد زیادی بودند که سوال پرسیدند و بعد از افتادن وبسایت سوال خویش را رها کردند.کارشناس افتخاری baby در این چند روزه اصلا به وبسایت سر نزده و اگر نگاه کنید یک افت در تمام تاپیک ها مشاهده می شود.
به هر حال این هم نظر ما بود.از قدیم گفته اند صلاح مملکت خویش خسروان دانند:)
:82:[/size]
Hamed65 هر روز به سایت سر می زد : آخرین بازدید: شنبه ۰۷ خرد ۱۳۹۰ ۱۴:۵۰ عصر
بال های صداقت همیشه به تالار سر می زد : آخرین بازدید: جمعه ۰۶ خرد ۱۳۹۰ ۲۰:۵۴ عصر
بی دل هر روز به تالار سر می زد : آخرین بازدید: پنج شنبه ۰۵ خرد ۱۳۹۰ ۲۲:۰۷ عصر
-
سلام،
تغییر MyBB به هر گزینه دیگر یک سری مشکلات به همراه خواهد داشت.
باید به این مسئله توجه شود که اطلاعات کامپوتری خیلی از بازدید کننده های سایت در حد متوسط است.
تغییرات اساسی در محیط سایت و حتی ظاهر تالار ناخواسته باعث سردرگمی یک عده خواهد شد و زمان می برد تا همه به محیط جدید عادت کنند.
از طرف دیگر تغییر کل سیستم از یک روز به روز دیگر شاید کار صحیحی نباشد. شاید بد نباشد اگر قرار است از سیستم دیگری استفاده کنیم، برای مدتی هم myBB و هم آن سیستم جدید قابل دسترسی باشند. اگر سیستم جدید جواب خود را پس داد، می شود myBB را کلاً کنار گذاشت.
با این حال این طور که مسلمان عزیز توضیح دادند مشکل اصلی بیشتر سخت افزاریست تا نرم افزاری.
فکر می کنم شاید استفاده از یک سرور قوی تر فعلاً مشکل را حل کند.
بعد می شود در آینده به این مسئله فکر کرد که آیا سرمایه گذاری روی سیستمی که آریکس معرفی کرد یا هر سیستم دیگر به صرفه هست یا خیر.
-
arix جان
منظورت از پلاگ این تشکر کانتر می اندازه را نفهمیدم؟ به هر حال پلاگین خوب نوشته نشده وگرنه یک درخواست ajax هیچ لود خاصی را روی سرور نمی گذاره
اگر مشکل ویرایشگر هم سازگاری با مرورگرهاست یا اگر دکمه ی خاصی می خواهید بهش اضافه بشود که چند تا کد جاوا اسکریپت و css هست که اگر با هر ویرایشگری مشکل داشت من تضمین می کنم براتون درستش کنم.
فکر کنم اگر بنا باشد به بحث کردن ادامه بدهم کلا تاپیک منحرف می شه ضمن این که من بنا نیست پول بدهم که بخواهم حرص و جوشش را بخورم، احتمالا مجیدآنلاین و امثالهم برای مدیرشان هزینه ی این پول می ارزد و چند برابرش را درآمد دارند اما تا اونجا که من اطلاع دارم هزینه ی vps همین الان هم اونقدر زیاده که برای همدردی صرفه ای نداشته باشد اگر بخواهد پول vb را هم بدهد مگر این که از هزینه ی سرور کاسته شود و به هزینه ی نرم افزار اضافه شود.
در مورد گرفتن سرور اختصاصی هم به نظرم توصیه ی خیلی لردانه ای است که به شخصه به هیچ وجه توصیه اش نمی کنم.
-
دوستان توجه فرمایید
اساسی ترین انجمنهای تالار همدردی که در واقع هدف اصلی تالار را دنبال می کند ،رایگان است و از میان انجمنهایی که حق عضویت دارند ، مدیر همدردی در موارد زیادی حق عضویت رایگان اعطا می کنند و ... یعنی عملاً هزینه های تالار از این حق عضویتها درنمیاد ، غالب هزینه تالار به صورت شخصی پرداخت می شود ، و در واقع تالار و سایت همدردی نه تنها درآمد زا نیست بلکه هزینه بر هم هست و البته هدف آن هم درآمد زایی نبوده و نیست ، بلکه خدمات رسانی است . لذا بهره گیری از پشتیبانهایی که هزینه زیادی می طلبد در توان همدردی نیست مگر وقتی که کمک های دواطلبانه مستمر برای تالار و برکت جیب جناب مدیر در حدی شود که پرداخت این هزینه ها امکان پذیر گردد.
با این اوصاف بحث مزایای VB راه به جایی نمی برد ، و به جای آن پیشنهادهای فنی ممکن مثل آنچه جناب مسلمان اشاره داشتند و شدنی هست به درد تالار میخورد .
محبوبیت تالار همدردی هم بسته به کیفیت کارش در همان زمانهایی که در دسترس هست می باشد . بنده خود مرتب از کاربران تقاضا دریافت داشته ام که زودتر تالار درست بشه و .... که البته اینجا فراوانی تعداد معتادین هم مشخص شد :311:
لذا ما نگران محبوبیت نیستیم :310:، در این اوقات بیشتر نگران اعضائی می شویم که مشکلی را مطرح کرده و منتظر دریافت راهنمایی هستند ، البته آنهم آندسته که ممکن است مسئله ای اورژانسی داشته باشند
جناب آریکس و جناب مسلمان ، از تسلط و اطلاعات شما بر مسائل فنی خشنود شده و بهره بردم و خوشحالم که می توانید با کمکها و نظرات فنی تان همدردی را به خودکفایی توسط اعضایش برسانید :104::104:
.
-
سلام خسته نباشید اقای سنگ تراشان عزیز محترم چند وقت تالار همدردی مشکل فنی داشت اقای سنگ تراشان و متخصص فنی و پشتییانی فنی تالار برای مشکل فنی تالار خیلی زحمت کشیدند خیلی تشکر و قدردانی می کنم:72::72::72::72:
-
با سلام و تشکر از راهنمایی های ارزنده فنی که دوستان داشته اند.
در همین راستا arix گرامی زحمت کشیده اند برای آشنایی بیشتر یک تالار با برنامه vb به صورت آزمایشی راه اندازی نموده اند.
اعضاء محترم می توانند با بازدید از این تالار آزمایشی، نظرات خودشان را بیان کنند.
-
من تالار آزمايشي را ديدم اگر ايشالا آقاي آريكس اين پست را نبينند :163: بايد بگم من همدردي خودمون رو خيلي بيشتر دوست دارم :302: البته تصميم گيري به عهده ي مدير محترم تالار هست و ما هم در كار ايشون دخالت ... :163:
رنگ آبي زيباش و ... بيشتر به درد يك تالار مشاوره ازدواج ميخوره. مطمئنا سازندگان vb اين محصول را مخصوص كارهاي صنعتي و علمي ساختند نه براي عشق و ازدواج و ... وگرنه اين قدر بي سليقه گي نمي كردند.
فعلا كه يكي دو روزه (گوش شيطون كر، هفت قرآن به ميان، چشم حسود بتركه) اگر متهم به چشم شور نشيم همدردي حالش خوبه ولي بچه ها خواهش ميكنم هواي تالارو داشته باشين تا دوباره نتركه
در همين راستا يكسري قوانين و مقررات از سوي همه لازم الاجراست تا همدردي در سلامت كامل باشه
استاد مسلمان :D فرمودند كوئريهاي زياد باعث اين فشار ميشه و ... براي همين همه ي اعضا بايد سعي كنند زياد كوئري از خودشون توليد نكنند ازجمله اينكه :
زياد تشكر نكنيد!!! چه معني داره يك پست شونصد تا تشكر داشته باشه؟! :227: از اين به بعد پاي هر پست نهايتا 5 الي 6 تشكر مجازه و از نفر هفت به بعد به شدت توبيخ خواهد شد http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...d95d7c5a73.gif
زياد رتبه نديد!!
فرشته ي مهربان زياد حذف و ويرايش نكنه!! اصلا شما ميدونيد همينها چقدر كوئري اضافي دربرداره. از اين به بعد هر پستي كه مخالف قوانين بود با سعه ي صدر از كنارش رد شيد :D
بعضي تاپيكها هر روز تعداد زيادي مخاطب داره و هر كدوم از پستهاشم تعداد زيادي تشكر!! و واقعاااااااا به سرور فشار ميارن. اونا رو كامل حذف كنيد از سيستم !!! مثل تاپيك "خاطرات قشنگ و عاشقانه ي من و همسرم" :311:
اگر عضوي كار بدي كرد و ... حساب كاربريشو نبندين!!!
بچه ها اين قدر بپربپر نكنيد!!! چه معني داره هي از اين تاپيك ميپريد اون تاپيك ... دوباره ميپرين يك تاپيك ديگه؟؟!! http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...c6f90a7e27.gif
از اين به بعد هر كس وارد تاپيكي شد بيست دقيقه بايد همونجا بمونه!
فضولي تو كار ديگران ممنوع!!! چه معني داره بدونين آخرين ارسال فلاني چي بوده يا آخرين رتبشو براي چي گرفته و ...
ميدونين همين جستجوها چه قدر كوئري هاي سنگين به همراه داره؟؟! چه قدر به سرور فشار مياد؟؟!
خوب ديگه فعلا چيزي به ذهنم نميرسه . اميوارم كه با ياري هم بتونيم تالار رو در سلامت كامل نگهداريم :227:
-
سلام
تعطیلات، ماهیگیری به نظرم حال می ده...
اما شنیدم ماهی هایی که از آب گل آلود گرفته میشود زیاد بهداشتی نیستا :311:
==============
دوستان ما در حال پیگیری و حل مشکل به صورت پایدار هستیم و تا آن موقع از گمانه زنی پرهیز بفرمایید.
-
سلام تالار همدردی مشکل فنی داشت تالار همدردی باز نمی شد دلیل مشکل فنی چه بوده است مشکلات تالار مشکل فنی تا لار درست شده است امیدوارم تالار همدردی مشکل فنی نداشته باشد تالار همدردی مشکل فنی دارد در سایت اصلی همدردی اطلاع رسانی نمی شود سایت اصلی همدردی ارسا ل پیامها بگذارید:72::72:[hr]سلام از مدیر خوب همدردی شبانه رو ز برای حل مشکل فنی تالار خیلی زحمت کشیدند خیلی تشکر و قدردانی می کنم :72::72::72:
از پشتییانی فنی تالار خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر و قدردانی می کنم:72::72::72:
-
سلام خدمت مدیر محترم همدردی
تا لار همدردی 4 رو ز باز نمی شود مشکل فنی تا لار داشت 4 رو ز تالار باز نمی شود امرو ز تالار همدردی درست شده است 4 رو ز از حق عضویت کم شده است پشتییانی فنی تالار چرا مشکل فنی تا لار حل نمی کند مدیر محترم همدردی به نظر من باید متخصص فنی تا لار عوض کنید از متخصص فنی با تجربه با دانش استفاده کنید تا لار همدردی مشکل فنی دارد در سایت اصلی همدردی اطلاع رسانی نمی شود سایت اصلی همدردی ارسا ل پیامها بگذارید امیدوارم مشکل تا لار زودتر حل شود :72:
-
سلام تالار همدردی دیرو ز مشکل فنی تالار داشت مشکل فنی تالار همدردی امرو ز صبح درست شد مشکل فنی تا لار زیاد شده است تالار همدردی باید از متخصص فنی با تجربه با دانش با علم استفاده کند تالار همدردی خواهش می کنم از متخصص فنی با تجربه با دانش قوی در تا لار استفاده کنید امیدوارم تا لار همدردی مشکل فنی تا لار نداشته باشد ممنون:72::72::72:
-
با سلام،
بهتر نیست ساعت SERVER را 1 ساعت عقب بکشید.
-
سلام،
ساعت server درست است!
اگر ساعتی که به شما نشان داده می شود اشتباه است، شما باید در کنترل پنل در قسمت "ویرایش تنظیمات" زمان محلی خود را درست تنظیم کنید.
موفق باشید.
-
سلام تالار همدردی دیرو ز باز هم مشکل فنی تا لار داشت مشکل فنی تالار امرو ز درست شد مشکل فنی تا لار متخصص فنی تا لار مشکل فنی تا لار ا رو ز طو ل می دهد متخصص فنی تا لارمشکل تا لار سریع درست نمی کند متخصص فنی تالار خیلی ضعیف هستند تالار همدردی به متخصص فنی با تجربه بادانش قوی نیاز دارد مدیر خوب همدردی خواهش می کنم متخصص فنی با تجربه با دانش قوی در تا لار استفاده کنید امیدوارم تا لار همدردی دوباره مشکل فنی تا لار پیدا نکند ممنون:72::72::72:
-
سلام.
صفحه ارسالهای امروز خرابه یا کامپیوتر من با سایت مشکل پیدا کرده؟!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
سلام.
صفحه ارسالهای امروز خرابه یا کامپیوتر من با سایت مشکل پیدا کرده؟!!
سلام،
متاسفانه این صفحه فعلاً مشکل دارد.
-
با سلام
به علت حجم بالای اطلاعات و فشار مضاعف بر روی سرور تالار ، برخی از لینک ها و صفحات دچار اشکال برای نمایش شده اند .
در این خصوص از کاربران عزیز تقاضا می شود از ارسالی های بی هدف و همچنین آپلود و قرار دادن عکس تا حدالامکان خودداری کنند . و همچنین صندوق پستی خود را خالی کنند .
بزودی این موضوع برطرف خواهد شد .:43:
از حسن همکاری شما سپاسگزارم :72: