بچه ها سلام :
بنظر شما اگه دو نفر با هم ازدواج كنن كه هيچ عهدي از ازدواج آنها خبر نداشته باشه . و عقد دائم رو خودشون خونده باشن . ازدواج اونها درست است يا نه ؟ البته اونها خودشون به شدت اين موضوع رو قبول دارن و خودشونو زن وشوهر ميدونن .
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها سلام :
بنظر شما اگه دو نفر با هم ازدواج كنن كه هيچ عهدي از ازدواج آنها خبر نداشته باشه . و عقد دائم رو خودشون خونده باشن . ازدواج اونها درست است يا نه ؟ البته اونها خودشون به شدت اين موضوع رو قبول دارن و خودشونو زن وشوهر ميدونن .
سلام جنیفر اگه یادت باشه تو اولین پستت من اینو ازت پرسیدم.
اولا ازدواج شما رسمی نبوده پس از لحاظ قانونی ثبت نشده.
حالا این بماند مهم تر از این بحث شرعیشه.شما مگه زمان ازدواج دختر نبودید ؟
از پدر یا جد پدری اجازه ازدواج داشتید ؟!!!!!!!!!
اگر نه اصلا" عقدی که خوندید از ابتدا باطل بوده و ازدواجتون به هیچ وجه صحیح نبوده و نیست.
منم نمیدونم به خدا
چطور مگه ؟؟
مهم اعتقاد خود دو نفره؟؟؟؟!!!!
چي بگم والله
jazire عزيز:
پدرم فوت كرده پس نيازي به اجازه گرفتن از ايشون نيست . بعدشم درسته كه من دختر بودم و اجازه گرفتن از سرپرستم واجب است . ولي دين اسلام ددر شرايط خاص خواندن صيقه عقد رو توسط زوجين شرعي ميدونه و درسته . مثلا اگر تو با جنس مخالف خودت در يك سرزمين دور از آدم باشين كه مجبور هستين كه چند سال كنار هم باشين چيكار ميكنين ؟ آيا با اون هيچ كاري ندارين ؟ كه بعيد ميدونم . چون شرايط شما خاص است . پس ميتونين صيقه ازدواجو خودتون بخونين . هر چند موضوع ما اين مدلي نيست ولي شبيه كه هست.
مگر اينكه كلاً بي خيال شرع و عرف بشوند
دانه عزيز :
ممنونم . به نظر من هم اعتقاد خود دو نفر شرطه . مهم اينكه خودمون قبول داريم
خب چرا ؟
بدون شاهد؟
به نظر من درست نیست
jenifer جان
من فكر مي كنم در صورت فوت پدر( البته خدا بيامزد ايشان را) گرفتن اجازه از عمو و جد پدري و ... همگي بدليل اينست كه در جامعه هرج و مرج بيداد نكند وگرنه از لحاظ شرعي بعيد مي دانم ايرادي داشته باشد. معمولاً در جامعه ما چنين چيزهايي عرف نيست و اطرافيان واكنشي بدي نشان خواهند داد.
من فدات بشم دانه جان . دوست دارم .
آره خوب عقد كردن دونفر به هم براي ازبين رفتن هرج و مرج در جامعه است و اينكه اون دو نفر مال باشن و همه اينو بدونن . مگه حضرت آدم با هوا ازدواج كرد شاهدي داشت يا اينكه عقدي خونده شد ؟ نه اين چيزا بعدا بوجود اومد.
jenifer عزيزم
بهت پيشنهاد مي كنم با مادر يا خواهرت مسئله را درميان بگذاري تا به صورت علني بتوانيد زن و شوهر باشيد. اگر خداي ناكرده روزي كسي متوجه (البته خيلي ببخشيد) دختر نبودن شما شود و يا اينكه ناخواسته باردار شويد و يا هر اتفاق ديگري كه منجر به علني شدن موضوع شود،نمي توانيد پاسخگو باشيد و اين دلايلي كه مي آوريد براي هيچ يك از آنها قانع كننده نيست و آنها به اين مسئله به چشم رسوايي نگاه خواهند كرد. اگر بتواني راهي پيدا كني خيلي خيلي بهتر مي شود
دانه عزيز:
با شرايط حاضر كه من دارم نمي تونم موضوع رو به عهدي بگم . در مورد بچه هم كه ما خيلي رعايت ميكنيم . و الان همه فكر ميكنن كه من دختر خونه هستم . و به همه خواستگارام جواب رد ميدم تا الان كه خدارو شكر مشكلي ندارم . اميدوارم تا آخر اينطوري باشه
جنيفر جان
تا كي ميخواي پنهون كني ؟ شرايط آن آقا چه جوري هست .آيا امكان ازدواج دائم براي شما در آينده هم پيش مياد؟
اسماء عزيز:
من و شوهرم خيلي خيلي همديگرو دوست داريم . اون شرايطي رو داره كه نميتونه ازدواج با منو علني كنه . اگه اونم بخواد علني كنه من شرايطم اجازه اين كارو به من نميده . من و اون ازواج دائم كرديم . شوهرم متاهله . و 36 سال سن داره ومن 27 سالمه .من كه به اين ازدواج راضيم و قبول دارم ولي به هر كي تعريف ميكنم يا باور نميكنه يا اين ازدواجو قبول نداره
jenifer جان
برات دعا مي كنم كه در نهايت با همين مرد ازدواج كني.
واقعاً از ته دل برايت دعا مي كنم. من كه دلم سوخت . اميدوارم خداوند دل تو را نسوزاند.
هميشه همه اتفاقها آن طوري كه ما برنامه ريزي مي كنيم نمي افتد و هيچ كس از عاقبت خودش خبر ندارد.
فدات بشم دانه جان .
منم برات دعا ميكنم كه با اوني كه دوسش داري زندگي كني و خوش باشي . دوست دارم
من تو اين سايت دوستان زيادي پيدا كردم با اينكه همه بچه ها اكثرا خودشون مشكل دارن ولي همه سعي ميكنن مشكلات بقيه رو حل كنن . منم هر روز به اين تالار سر ميزنم و سعي ميكنم كه بچه هارو راهنمايي كنم هرچند تو حدي نيستم كه بخوام اينكارو بكنم ولي ميدونم كه وقتي آدم داغون باشه بدونه كه يكي داره باهاش همدردي ميكنه خو دش كمك بزرگيه .
خدا رحمتشون کنه.نقل قول:
پدرم فوت كرده
نا سلامتی ما مسلمونیم.نقل قول:
مهم اعتقاد خود دو نفره؟؟؟؟!!!!
اگه اینطوره عقد هم لازم نیست.واسه چی خودمونو گول میزنیم!
این که شد فرهنگ غرب.
یاد براد پیت و آنجلینا جولی افتادم.وقتی آنجینا جولی حامله شد هالی وود ریپورتر تیتر زد : با مثبت بودن تست بارداری جولی احتمال ازدواج این دو هنرپیشه بیشتر شد !
طبق فتوای کدوم مرجع ؟؟؟!!!نقل قول:
من فكر مي كنم در صورت فوت پدر( البته خدا بيامزد ايشان را) گرفتن اجازه از عمو و جد پدري و ... همگي بدليل اينست كه در جامعه هرج و مرج بيداد نكند وگرنه از لحاظ شرعي بعيد مي دانم ايرادي داشته باشد.
ببینید راجع به فلسفه گرفتن اجازه دختر از پدر یا جد پدری (اکثر مراجع احتیاط واجب دادن) به اندازه کافی بحث شده منم موافق 100 درصد این قضیه هستم.چرا که در غیر اینصورت سنگ رو سنگ بند نمیشه و اولین کسی که بره شومصد تا دختر صیغه کنه خود منم (اینو شوخی کردم به حسابم نزارید)
کلام آخر ؛
ما یا مسلمون هستیم یا نه اگه هستیم مسائل شرعی شوخی بردار نیستن.باید مو به مو اجرا شن.دورشونم نمیشه زد.نمیشه نصف و نمیه انجام بدیم بعدشم دلمون خوش باشه.
من با شرایط این دوستمون آشنا نیستم متخصص فقه اسلامی هم نیستم ولی ظاهرا" دوستمون هم قضیه رو ساده گرفتن.
اصلا" من چیکاره ام که بخوام گیر بدم !!!
اگه اشکال نداره این شکلک اینجا باشه !
:227::227::227::227::227::227:
عجب چیزیه
jenifer جان
لطفاً اين لينك رو با دقت بخون
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=1346
jazireعزيز :
ممنونم از راهنمايت . منم نميخوام دينمو دور بزنم . ولي خوب اين اتفاقيه كه افتاده و خودمو شوهرم اين قضيه رو قبول داريم .و به اون ايمان داريم
مگه جريان شما چيه كه اين طور ازذواج كردين؟ ميشه در اين مورد بيشتر توضيح بدين؟چرا و طور؟؟!
جنیفر جان
به نظر خودت اینکار درسته
چقد ر به این اقا اعتماد داری
کاشکی قبل اینکار اینجا میومدی
گفتی این اقا زن داره درسته
واقعا نمیدونم چی بگم گیج شدم
اصلا" یه سوال شما جد پدری دارید یا خیر ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط jenifer
اگه دارید و از نظر عقلی سالم هستن خوب عقدتون باطله.رسما" هم شرع رو گذاشتید کنار.
جای بحثم نداره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه
من نمیفهمم این دیگه چه جور دعائیه ؟؟؟؟!!!!!!!
یک طرف این بحث مسئله شرعیشه !
دو وجه دیگه هم داره .
وجه قانونی و وجه اخلاقی
از نظر قانونی شوهر شما(این عنوانی که خودتون بکار می برید) بدون اجازه زن اولش حق نداشته تجدید فراش کنه و زن اولش قانونا" میتونه شکایت کنه مگر اینکه ضمن عقد اجازه رو گرفته باشه !!!
مسئله بعد شما چطور به خودتون اجازه دادید هووی یکی دیگه شید؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این وسط تکلیف زن اول چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
آیا هیشکی دلش به حال اون نباید بسوزه ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
مگه شوهر شما در قبال زن و بچه هاش مسئولیت نداره ؟
مردی که در حق زن رسمی ، شرعی و قانونیش خیانت کرده از کجا معلوم به پای شما بمونه ؟؟؟؟
تازه فکر نمیکنم با شرایطی که شما دارید دستتون به جایی بند باشه !
دانه جان حالا شما خودت بزار جای زن اول شوهر این خانم .یه دعا هم در حق اون بکن.
من که نمیفهمم یک طرف ماجرا دین و شرع و اخلاق و قانون و... قرار دارند طرف دیگه هم علاقه.آخه به چه قیمتی ؟
واقعا" مخم داره سوت میکشه.
کافیه زنی بیاد تو همین تالا ر بگه شوهرم به دختری علاقه مند شده و باهاش ازدواج کرده.
اونموقع نظرات شما بانوان گرامی خوندنیه :
مردا همشون اینجورین.خدا فلانشون کنه.خدا به زمین گرمشون بزنه و...
واقعا" که...
:227::227::227::227::227:
اگر شما وا قعا دنبال جواب سوال می گردید نه دنبال کسی که بهتون فقط دلگرمی بده چرا با یه عالم دینی صحبت نمی کنید لازم نیست بگید این کار رو انجام دادید بپرسید اگه انجام بدیم حکم شرعیش چیه ؟ اونقدر هم شهامت داشته باشید که اگه صحیح نبود ارتباطتون رو تموم کنید. البته حرف های jazire درمورد همسر قانونی ایشون هم واقعا منصفانه هست.
jazire : ازت متنفرم . خيلي از آدم هاي مثل تو بدم مياد .
به نظرم شوهرتون شما رو از این سایت منع کرده بود !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط jenifer
چی شد باز اومدید.اگه شوهرتون واقعا" منعتون کرده کار درستی نکردید.نه شرعا و نه اخلاقا".:305:
ببین جنیفر عزیز تنفر از من دردی رو از شما دوا نمیکنه.اصلا هم از این حرفت ناراحت یا دلگیر نشدم.ولی اعتراف میکنم تو تمام عمرم هیشکی اینجوری بهم نگفته بود.:227:
ولی مگه آدمایی مثل من چجورین ؟؟؟
میتونی ثابت کنی که من واقعا لایق تنفر هستم ؟!
اگه منم تشویقت میکردم و دعا میکردم همه جوره به عشقت برسی حتما نظر دیگه ای نسبت به من داشتی !
ولی واقعیت اینه که شما بدون اجازه وارد زندگی زن دیگه ای شدید.هیچ به نفرت اون زن از خودتون فکر کردید ؟
نمیدونم شایدم من شعور درک خیلی چیزا ندارم و به همین دلیل لایق تنفرم.
ولی به نظر من هم شما و هم شوهرتون خیانت کردید.
دعا میکنم عاقبت به خیر شی دوست خوبم.
:43:
اگر یکی از شرایط عقد رعایت نشود عقد باطل است .
برای عقد دائم هم اجازه ولی و حضور دوشاهد لازم است .
متاسفانه شما زن و شوهر محسوب نمیشوید و هر بار رابطه جنسی شما با ایشان برای شما حکم زنا و برای آن آقا حکم زنای محصنه را دارد .
اینگونه روابط معمولا عاقبت خوبی ندارند .
عجب تاپیک باحالیه.
خوب شما چون که خانومید این قضیه مشکلی نداره( در راستای دفاع از حقوق به حق و تضعییع شده خانومها) اگر هم می بینید این تاپیک به جای ایراد گرفتن به کار شما به عنوان چیزی که داره بالاخره اساس زندگی مشترک دو نفرو می پاشونه شده کانون همدردی دلیلش این دیو صفتان=مردان هستند که هر چی هست و مقصر اونان .
خوب. خوب... خوب ببین( چی بگم خدا!!؟) خوب ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط jazire
مقصر همیشه مردست. همیشه!
خدا این مردهای بی صفت رو بکشه که ببینید چه جوری این کارا رو می کنن. همشون بدن!همشون! از همشون باید متنفر بود! اینقدر ...هستند. الهی بمیرم برای این احساسات پاک
به قول persian man من این تاپیکها رو که می بینم اشک از رخسارم سرازیر می شه به خاطر اون حقوقی که از خانومها به ناحق اجحاف می شه! سنت اتین به تو هم می شه گفت مرد؟!!! پاشو یک کاری کن!!! " فقط می تونم بگم متاسفم=عطف به صحبت یکی از دوستان"
چرا ازیه روحانی که کارشناس مذهبیه نمپرسی؟ همه دارن با حدس وگمان حرف بزنن یه دفعه خیالتونو راحت کنین واز کارشناس مذهیی برسین 09640 شماره ای که راحت میتونی سوالتو ازشون بپرسی مرکز پاسخگویی به سوالات شرعیه
خوب چرا پنهانی؟از لحاظ شرع و این حرفا من کاری ندارم اعتقادی ام ندارم ولی از نظر قانونی مشکل پیدا میکنید مثلا برای هویت بچه یا خیلی چیزا اگه تو ایران زندگی میکنید که اصلا امکان پذیر نیست همش باید از پلیس بترسید
با سلام
من پیشنهاد میکنم اگر به مسایل شرعی پایبند هستید این سوال رو از دفتر مرجع تقلیدتون بپرسید
اما آیا اگر این کار از نظر شرعی هم مشکلی نداشته باشه از نظر روانی از این موضوع راضی هستید؟
خیلی بهتره که این موضوع رو پنهان نگه ندارید چرا که آسیب های اجتماعی و خانوادگی خواهد داشت
موفق باشید دوست عزیز
سلام
خیلی مار بدی کردید که دپا توی زندکی اون خانم گذاشتید .
مردها همه بد صفت هستند و فقط می خواهند به اهداف کثیف شان برسند . من که با پسری 9 سال دوست بودم و حتی قول و قرار ازدواج هم گذاشتیم و پرده من و برداشت الان به نظر همه دخت رم ولی در باطن زن با اینکه خیلی به اینها اعتقاد د اشت و همیشه می گفت از نطر وجدانی نازاحتم چون خانواده ها زاضی نمی شدند با این همه توضیحات رفت و ازدواج کرد من و با این لکه ننگ تنها گذاشت . مطمئن باش ابن اقا شما را هم تنها می گذارد
چی می گی بابا . قاطی کردی . دخترهایی مثل تو هم همه یه مشت دروغگوی پست!! حال و حولشون رو می کنن بعد به مردا فحش می دن!!
دوست عزیز این آقا با این کارش سر شما را کلاه گذاشته ... شما هم خواسته یا ناخواسته با ایشان همراه شدین ... به نظرم بهتره بیش از این به خودتون ضربه وارد نکنید به هر حال الان شما دیگه یه دختره باکره نیستی و هیچ کس چه از نظر عرف و چه شرع کار شما را نمیپسنده...اگر واقعا شما را میخواستند و شما برایش مهم بودی هیچ وقت نمیگذاشت آبروی شما برود برای ایشان که کار راحتی بودخیلی محترمانه و با احترام کامل به شما و با اجازه خانواده شما، دست شما بگیره و ببره محضر و با دوتا شاهد به عقد دایم هم در بیایید ...به نظرم این یه توهین به شعور و هوش و ذکاوت شماست...خدا به همراهت
سلام دوست عزیز و ساده من.
کارتون اشتباه بزرگیه اما خواهش می کنم تا دیرتر نشده ادامه ندهید. یا حتما این مسئله را علنی کنید.
این کار شما یعنی با دورغ ریا تزویر زندگی کردن، شما که نمی خواهید بعدها دیگران شما را به این صفات بشناسند؟
دوست عزیزم لطفا این آقای زرنگ محترم را مجبور به ازدواج رسمی کنید و در غیر این صورت از این مرد دل بکنید.
بیدار شو خواهرم ببین با خودت چه کردی؟ و الان چطور کارت رو توجیه میکنی...
به نظرم خیلی کار اشتباهی کردی هنوز هم دیر نشده جدا شو و پی بخت خودت برو تمومش کن
دوست خوبم شما میخوای تا کی ادامه بدی مگه نمیخوای تا اخر عمر با کسی که دوستش داری باشی مگه نمیخوای از عشقت بچه دار بشی تشکیل خانواده بدی یه کم فکر کن عزیزم شاید اینجا این حرفای ما ناراحتت کنه ونخوای قبول کنی ولی بعد از چند سال پشیمون میشی اگر بهت میگه ازدواجش با همسر قبلش از روی اجبار بوده دروغه اگه میگه دوسش نداره دروغه اگه میگه میخواد طلاقش بده دروغه اون به تو فقط به عنوان یک طعم متفاوت نگاه میکنه واون زمانی که دید براش تکراری شدی خیلی راحت ولت میکنه پس قبل از اینکه دیر بشه خوب فکر کن وخوب تصمیم بگیر این توجیها درمورد ازدواجت اشتباهه خودت با گذشت زمان میفهمی
با سلام
اعضای محترم تالار همدردی لطفا قبل از پاسخ به تاپیک ها و راهنمایی کردن به تاریخ تاپیک و تاریخ آخرین پست ارسالی توجه فرمایید.
این تاپیک قدیمی است.
با سپاس