-
لطفا به حرف یه آدم شکست خورده گوش کنید وراهنمایش کنید
من دانشجوی رشته کامپیوتر هستم.توی کلاسمون پسری بود که از مدت ها دنبال دوستی با من بود تا اینکه یه روز خودش جلوی منو گرفت و در حالی که گریه می کردم بهم پیشنهاد دوستی داد بهم گفت عاشقم شده مدت ها با هم دوست بودیم از دی ماه سال 86 تااوایل اردیبهشت که بهش یه کار توی بیمارستان پیشنهاد شد از اون موقع بود که رفتارش بکلی عوض شده اون کسی بود که بهم می گفت اگه یه روز از پیشم بری میمیرم ولی خودش الان ازم خواسته که برم گفته بود عاشقمه و می خواهد باهام ازدواج کنه ولی الان میگه نه نمیتونم با خودم کنار بیام حرفایی که بهم زده از دوست داشتن و عشقی که بهم گفته چه جوری بگذرم اون حتی حاضر نیست که به من یه فرصت بده.کسی که اگه یه روز از من خبری نمیشد تا شب سردرد داشت حالا مدت هاس که با من تماس نگرفته
نمیدونم چه طوری این همه تغییر رو تحمل کنم؟می دونم خدا هست و کمکم میکنه ولی نمیتونم دروغاشو باور کنم؟
آیا عشقش از روی هوس بوده که به این زودی تموم شده و الان منو دوست نداره؟
توی دانشگه با هم توی یک کلاسیم چه رفتاری باهاش داشته باشم؟:54:
-
RE: لطفا به حرف یه آدم شکست خورده گوش کنید وراهنمایش کنید
سلام .دوست عزیز همین بلا سر خود من هم اومده .خیلی رک بهت بگم البته این نظر شخصیه منه و خلاصش میکنم .عشق رو گدای نکن . خیلی هم دلش بخواد با تو باشه حتما" تو یه بر تری نسبت اون داشتی که اون اوایل التماس کرده باهاش دوست بشی . کسی هم که زود میدان رو خالی کنه اصلا" از اول هم عاشق نبوده .احتمالا" با یکی دیگه رابطه داره . برو هزار بار خدا رو شکر کن که با رابطه دوستی این قضیه برات بیش اومده اگه با هاش ازدواج میکردی وتوی زندگی مشترک جا خالی میکرد چیکار می کردی یا اگه رابطه تون طولانی تر میشد با این وضعیتی که تو داری فکر کن اون وقت چه حالی میشدی .به خودت زیاد سخت نگیر . به خدا من درکت میکنم می دونم الان چی میکشی ولی مثل یه برادر بهت میگم حیفه غرور وشخصیتت رو خورد کنی و جونیت رو از خودت حروم کنی.تو کلاس هم بهش محل نظار ویه جوری بر خورد کن که اصلا" اون رو نمیشناسی بزار اون حسرت به دل این بمونه که چرا قدر تورو ندونسته .احساست رو زیر با بزار و با قوه ی عقلت جلو برو
(دوست داشتن کسی که لیاقت دوست داشتن را ندارد اصراف محبت است) موفق باشی وبه آینده بهتری که در انتظارته فکر کن .در ضمن اسم این موضوع رو شکست نظار با این دید بهش نگاه کن که یه تجربه بوده که زود وابسته کسی نشی وبهتر آدمارو بشناسی.:305:
-
از جواب كيوان خيلي خوششم اومد .آفرين
-
سلام عزیزم
به احتمال زیاد توی کلاسها پسرها با هم یک شرطهایی می زارن . احتمالا تو دختری بودی که به کسی محل نمیزاشتی لابد اون هم شرط کرده که تو رو رام میکنه. و شاید همون طور که خودت گفتی از روی هوس بوده که مطمئنا همین طور هم هست. می دونی اینها همه تجربه هست و باید به فال نیک بگیری . قوی باش و کوچکترین اهمیتی بهش نده که چنین آدمی اصلا ازش نگاه کردن نداره. اون لیاقت تو رو نداره و شاید هم می خواد با این کارش روحیه تو رو تضعیف کنه تا از درس عقب بیوفتی و خودش جلو بره. گور باباش هم کرده بره قربونت ایشاا.. . درست رو بخون و خودتو به همه جا برسون و اصلا بهش اهمیت نده بره گم بشه.
-
دوست عزيزم من هم چند سال پيش همين مشكل و داشتم اما باسرگرم كردن خودم و بي توجهي به فرد مقابلم كم كم از نظرم مهو شد سعي كن توي كلاس اصلا به اينكه قبلا باهم رابطه اي داشتين فكر نكنيد وهمانطور كه باديگران رفتار ميكنيد با اوهم رفتار كنيد چرا اينو ميگم چون اگه تنفرت و نشون بدي اون فكر ميكنه تو هنوز بهش فكر ميكني كاملا عادي و بي تفاوت رفتار كن ميدونم سخته ولي من با همه سختي هاش ساختم و باهاش كنار اومدم نميگم فراموشش كردم ولي ديگه هيچ حسي هم بهش ندارم
-
اصولاً این پسرها داغ تشریف دارند ، خوبه که الان ازتون جدا شده ، نگذاشته کار به جاهای باریک تر بکشه . شما هم خدای تان را صد هزار مرتبه شکر کنید ، که چنین تجربه گران قدری را به دست آوردین ، در خالی که هزینه ائی عملاً نپرداختین.
انسانها معمولاً به مارمولک ها فکر نمی کنند ، توصیه من اینه که شما اگه انسان شاخص هستین ، به آینده تون فکر کنید و فلانی ها رو فراموش .
-
من يك پسر هستم وخواهش ميكنم عشق رو با هوس اشتباه نگيريد خيلي از پسرها براي اينكه به دوستاشون ثابت بكنند كه امل وبي دستو پا نيستند نه تنها با احساسات بلكه با خيلي چيزهاي ديگران چه كارها كه نمي كنند ....چه دروغها كه نميگند
دخترخانمهاي عزيز تا هركسو ناكسي هم بهتون كفت من عا شقم باور نكنيد اگه كسي هم گفت فوري بگيد(خوب اگه راست ميگي بزار خوانوادههامون هم اطلاع داشته باشند) اونوقت ببين چطور به پته پته و منو من ميفتند يه عاشق واقعي براي رسيدن به عشقش بزرگوارانه عمل ميكنه نه بچگانه
-
چرا به حرفهاي يه آدم شكست خورده گوش كنيم و راهنمايي كنيم؟
اسم اين را شكست نگذاريد. اتفاق خاصي كه نيفتاده، فقط طوري شده كه شما با واقعيت روبه رو شده ايد و خيال پردازي هاي كه او برايتان كرده نقش بر آب شده.
اين را به فال نيك بگير و خودت را زياد اذيت نكن.
هر كسي كه آمد گفت مي ميرم برات و مي خوامت كه نشد عاشق. بايد از همون اول امتحان مي كردي ببيني چند مرده حلاجه. به هر حال غصه خوردن نداره. خودتو ناراحت نكن و اصلا سعي نكن غرورت را خورد كني. به هيچ عنوان ديگه باهاش رابطه برقرار نكن تا مزحكه دست خاص و عام نشي.
از اين به بعد توي كلاس خيلي سرسنگين باهاش برخورد كن و تا جايي كه تونستي جايي بشين كه توي ديد هم نباشيد. خيلي خودت را بي تفاوت نشان بده.
خوشبخت باشي
-
با سلام خدمت fatiii عزيز واقعا" متاسفم براي اون آقا پسر كه به اين زودي زده زير تمام حرفاش به نظر من شما هم شانس آورديد كه زود شناختيش چون هر چي بيشتر بهش وابسته ميشدي جدايي برات سختتر ميشد كسي كه به حرفي كه زده ارزشي قائل نباشه به خودشم ارزش قائل نيست از همه مهمتر ديگران هم براش اصلا" مهم نيستن پس چه بهتر كه شما وقتي در كلاس هستيد اصلا" توجهي به او نكنيد (ميدونم سخته دركتون ميكنم) يه ضرب المثل تركي هست كه ميگه كسي كه فرار كنه دنبالش ميكنن يعني اگه شما بخوايد زياد به پرو پاش بپيچي بيشتر ازت دور ميشه ولي اگه سعي كني زياد بهش محل نزاري و خيلي طبيعي برخورد كني وانگار كه اطفاقي نيفتاده براش جالب ميشه كه ببينه چرا رفتار شما عوض شده و بهتون نزديك ميشه اون موقست كه شما ميتوني ضربه آخر رو بزني و كسي كه جدا ميشه شما بشي نه اون اينطوري حداقل ديگه اعصابتون از اين نظر راحته كه مشكلي در شما نبوده وسبب اين جدايي اونه نه اين كه دنبال اين باشيد كه شما چه مشكلي داشتيد كه باعث شده اون از شما جدا بشه
ممنون موفق باشي دوست عزيز
-
عشقم یه حرف خوبی می زد . می گفت وقتی یه پسر همش بهت میگه دوست داره شک نکن که میخواد دورت بزنه وگرنه مطمئن باش از راهای دیگه بهت ثابت می کنه و رفتارش اینو نشون میده . این حرفش تا حالا خیلی به دردم خورده . فقط مثل یک آدم عادی باهاش برخورد کن بدون هیچ عکس العمل خاص یا کم توجه نشون دادن و این تجربه ی بزرگی میشه واسه آینده . رو حرف پسر جماعت نمیشه سرمایه گذاری کرد . بزرگی مرد به عملشه نه به حرفاش .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه
اسم اين را شكست نگذاريد. اتفاق خاصي كه نيفتاده، فقط طوري شده كه شما با واقعيت روبه رو شده ايد و خيال پردازي هاي كه او برايتان كرده نقش بر آب شده.
هر كسي كه آمد گفت مي ميرم برات و مي خوامت كه نشد عاشق. بايد از همون اول امتحان مي كردي ببيني چند مرده حلاجه. به هر حال غصه خوردن نداره. خودتو ناراحت نكن و اصلا سعي نكن غرورت را خورد كني. به هيچ عنوان ديگه باهاش رابطه برقرار نكن تا مزحكه دست خاص و عام نشي.
از اين به بعد توي كلاس خيلي سرسنگين باهاش برخورد كن و تا جايي كه تونستي جايي بشين كه توي ديد هم نباشيد. خيلي خودت را بي تفاوت نشان بده.
خوشبخت باشي
ای بابا ، اگه قرار بود دختر های ما با اولین اشتباه حدی طرف ، ازش فاصله می گرفتند ، این همه بد بختی وحود نداشت ، اما اینها تا پسره از قضای روزگار دوباره برای اذیت کردن دختره ، بهش یک رو می اندازند . دختر یک دل ، بلکه صد دل از قبل بدتر ، بهش اعتماد می کنند . (من که موندم)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fallah
من يك پسر هستم وخواهش ميكنم عشق رو با هوس اشتباه نگيريد خيلي از پسرها براي اينكه به دوستاشون ثابت بكنند كه امل وبي دستو پا نيستند نه تنها با احساسات بلكه با خيلي چيزهاي ديگران چه كارها كه نمي كنند ....چه دروغها كه نميگند
دخترخانمهاي عزيز تا هركسو ناكسي هم بهتون كفت من عا شقم باور نكنيد اگه كسي هم گفت فوري بگيد(خوب اگه راست ميگي بزار خوانوادههامون هم اطلاع داشته باشند) اونوقت ببين چطور به پته پته و منو من ميفتند يه عاشق واقعي براي رسيدن به عشقش بزرگوارانه عمل ميكنه نه بچگانه
این راه خوبیه . پسر اگر دختری را بخواد میره خواستگاری .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پسر بهاری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه
خوشبخت باشي
ای بابا ، اگه قرار بود دختر های ما با اولین اشتباه حدی طرف ، ازش فاصله می گرفتند ، این همه بد بختی وحود نداشت ، اما اینها تا پسره از قضای روزگار دوباره برای اذیت کردن دختره ، بهش یک رو می اندازند . دختر یک دل ، بلکه صد دل از قبل بدتر ، بهش اعتماد می کنند . (من که موندم)
گل گفتی . پسرا هم اینو خوب میدونن . و خیلی راحت با چرب زبونی سعی میکنند به خواسته هاشون برسن . منم تو این موضوع موندم که چطور دخترا اینقدر ساده هستند که میبینند حرف باد هواست ولی باز سه سوت دم به تله میدن !
-
الهی! digitalman جای چند تا رابطه دختر و پسر بودی با این دقت نظر می دی؟
اظهارنظرها برای افزایش اون عدد شهرت پایین نام کاربریه؟!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parmis08
بزرگی مرد به عملشه نه به حرفاش .
آخه اگه اظهار علاقه نکنه که سریع داد زده می شه چرا نمی دونن خانومها به ابراز علاقه نیاز دارن؟1
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط santatian
آفرین .گل گفتی .......
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط santatian
الهی! digitalman جای چند تا رابطه دختر و پسر بودی با این دقت نظر می دی؟
جمله اولت اصلا مفهوم نبود .
شهرت هم من بدردم نمیخوره . اگر خواستی از مدیر درخواست کن از این به بعد تمام شهرتهای منو به شما انتقال بده .
-
در چند رابطه دوست دختر و پسری به عنوان شاهد کل ماجرا حضور داشتی(نه اینکه فقط بشنوی!) که داری با این دقت نظر می دی؟
"گل گفتی . پسرا هم اینو خوب میدونن . و خیلی راحت با چرب زبونی سعی میکنند به خواسته هاشون برسن . منم تو این موضوع موندم که چطور دخترا اینقدر ساده هستند که میبینند حرف باد هواست ولی باز سه سوت دم به تله میدن "
-
من فکر می کنم دقیقا عکسه. به نظر من دخترها تنها خصوصیتی که دارند قدرت عوض کردن کل ماجرا برای بقیه و فریبکاری حیرت انگیزشونه."اینم نظر من".
-
من بیشتر چند و چون رابطه ها را شنیدم . معمولا از یکی از طرفین .
اولا من اصولا با اینگونه روابط مخالفم . اما بنظر من پسر ها بیشتر در صدد فریبکاری هستند . دخترانی هم که در این رابطه ها به فکر سوء استفاده ( به طرق مختلف ) هستند قبلا چندین بار مورد سوء استفاده قرار گرفته اند و حالا به قول معروف گرگ شده اند .
-
آخه این نظر شما مرد دیجیتالی باید یک پشتوانه محکمی داشته باشه. شما نظر راجع به این نمی دی که از دختر زیبا خوشت میاد یا نه! نظر راجع به این نمی دی که عشق چیست! نظر راجع به این می دی که پسرها عمدتا فریبکار هستند مگراینکه دختری فریب داده شود و بعد شروع کنه فریب دادن! این می دونی تو ذهن یک دختری که این رو می خونه چه تاثیری می ذاره. می دونی چقدر اعتمادش رو کم می کنه؟ می دونی چه توهینیه به یک پسر!!!؟
برادر بزرگوار من شما باید با دهها ارتباط رو ببینی از نزدیک- از چند وچون قضیه با خبر شی. مسلمه شما این حرفو می زنی بدون دلیل. منم این حرفو بزنم بدون دلیل همه باورشون می شه این قضیه واقعیه . حتی اگر واقعیت نداشته باشه.جوگیر شدن که درست نیست!!
-
من فقط نظر شخصی خودم رو از اکثر روابطی که دیدم ( شنیدم ) گفتم .