شوهرم بهم خیانت کرده.اصلا نمیتونم ببخشمش.چکار کنم؟
سلام دوستان عزیز.من قبلا یه تاپیک داشتم تحت عنوان:واتس شده بلای جونم.مدتی بود شوهرم همش سرش تو گوشی بود.و گوشیش رمز داشت هر کاری میکردم رمزشو نمیداد.مثلا داشت اس ام اس میداد یا تو واتس اپ چت میکرد میرفتم سمتش صفحه دیگه ایی باز میکرد.و همش بهانش این بود که با دوستام یه گروه درست کزدیم شاید حرف زشت بزنن دوست ندارم ببینی.ولی یه زن بوی خیانت رو حس میکنه.بخدا بخاطره این موذی بازیاش از عید 6کیلو وزن کم کردم.از بس که فکر میکردم.تا یک روز گوشیش خراب شد سیم کارتشو گذاشت رو گوشی من.وقتی گوشیمو پس داد یادش رفته بود اس ام اسا رو پاک کنه.تا بخواید اس ام اس عاشقانه.نمیدونید تمام تنم شروع به لرزیدن کرد.به جرات میگم لحظه ای که پدرم به رحمت خدا رفت اینجوری نبودم.تمام اس ام اسا الان میاد جلو چشمام.ادم کثیف.اینا در حالیه که من بهش شدیدا همیشه ابراز علاقه میکردم و تو رابطمون هم با هم خوب بودیم و البته اونم بهم ابراز علاقه میکرد پس چرا اینکارو کرد؟بعد شروع به قسم که فقط اس ان اسی باش حرف زدم.مجبورش کردم بگه کیه.یه زن خرابه شوهرداره.البته اگه راست گفته باشه.من که قراره زنگ بزنم محله کاره شوهرش بهش بگم زنت مشکل داره.حالا خودم دچار نشخوار فکری شدم.همش دارم فکر میکنم چرا؟اصلا نمیتونم ببخشمش.از اینکه میدید چه روزایی من ناراحتم و دارم زجر میکشم و این با اون زن حرف میزد ازش متنفر میشم..الان که قضیه لو رفت میگه رمزه گوشیمو برمیدارم میگه بخدا من عاشقتم اون زنه خراب کیه.ولی من دوست ندارم ببخشمش.دوست دارم ازش انتقام بگیرم نه اینکه زن بدی باشم.حالشو بگیرم.با فکر اشفته خودم چکار کنم؟ببخشید صحبتم طولانی شد