من و امین چون مشکلمون مثل همه و تقریبا یه جوریم نظرمو میگم.
نقل قول:
اقا ammin خيلي ممنون بله درسته منم فك نميكنم با خودم مشكلي داشته باشم ولي خوب ادم به خودش شك ميكنه وقتي ميبينه همه تو اين دوره كه هر دختري كه هنوز شايد تازه 13-14 سالشه از عاشقي حرف ميزنه
تو اين عالم كسي برا من تره هم خورد نميكنه
ادمم حسابمون نميكنن
شك نكنم به خودم؟ نگم كه شايد مشكل از منه؟
آ ماشالله .. حرفیو زدی که تو این دلم مونده بود ..... هر چی پسر میبینم دور و برم اصلا این مشکلو نداره اما نمیدونم چرا توی این پسرایی که دیدم تنها کس که این مشکلو داره منم ... یه پسریو دیدم یعنی اخلاق صفر ولی بیا یه نفری ارتباط داشت ... نمیدونم مهره مار دارن اینا یا چیز خاصی دارن که ما نداریم .... حالا بازم خوبه امینو پیدا کردم که مثل همیم .... حداقل حرفامو بهش میگم و تقریبا هم دیگرو درک میکنیم.
نقل قول:
تو سعی کن روش زندگیتو عوض کنی!! کم کم شروع کن با دخترا ارتباط پیدا کردن
تو دانشگاه ما دخترم هستاا ولی اصلا محلشون نمیدم من .. حتی سلام .... نمیدونم شاید اگه ارتباط داشتیم هیچ وقت اینجوری نمیشدیم کلا
نقل قول:
صن ساده ترین راهش رفتی نشستی سر امتحان اگه بغل دستت یه دختر نشسته بود یه لبخند بهش بزن بهش بگو درشت بنویس بتونم ببینم!!!
نمیدونم چرا فکر میکنم اگه باهاشون حرف بزنم فکر میکنن من قصد بدی دارم برا همین همیشه ساکتم ...
نقل قول:
کم کم شروع کن با دخترا ارتباط پیدا کردن !!اصن ساده ترین راهش رفتی نشستی سر امتحان اگه بغل دستت یه دختر نشسته بود یه لبخند بهش بزن بهش بگو درشت بنویس بتونم ببینم!
خوب نمیشه ... منم شدیدا مذهبیم مثل امین ...... تو اسلام میگن نگاه نکنید مسقیم به دخترا پس چطوری میشه این کارو کرد؟
نقل قول:
ولي خوب شايد برم يه كلاس زباني چيزي اسم بنويسم كه مختلط باشه
اتفاقا من اینو رفتم .... یه دختری هم توی کلاس بود که نمیدونم چرا خوشم اومد ازش ..یعنی برای اولین بار از یه دختر خوشم اومد .... ولی بعد چند روز دیگه نیومد و یعک ضد حالی خوردم من .. دیگه کلا اصلا کلاسش رو هم نرفتم.
زمستون شما میگید با دخترا خودمونی شو ... ولی تنها چیزی که من توی زندگیم بهش افتخار میکنم همین ارتباط نداشتن با دختراس ... نمیدونم افتخاره یا نه چون اگه ارتباط داشتم الان حال و روزم این نبود و این مشکل تنهایی رو نداشتم.... توی دانشگاه خودمون یه پسر داریم که با همه ی دخترا کلاسمون در ارتباطه .. نمیدونم ساده یا نه ولی ساده در نظر میگیریم .. یه دخترم داریم همینجوری .... کل نظر کلاس در مورد این دو شخص عوض شده .... من نمیخوام کسی فکر کنه من از این پسرام که دم به ساعت با یکیه ... نظر کسی برام مهم نیست اصلا ولی مگه من به جز این دانشگاه کجای دیگه رو دارم که یه دختری باشه و بخوام مثلا ازش خوشم بیاد؟ با این کارم که کلا نظر همه رو در مورد خودم عوض میکنم.