-
ترا به آبروی زهرا کمکم کنید
بعد از 4ونیم سال دوستی با دوست پسرم درحالیکه الان 27 ساله شدم و حداقل دهها موقعیت مناسب ازدواج را به خاطرش رد کردم الان طاقتم طاق شده یکم اوقات تلخی کردم یه ماهی بعد الان بهش میگم دیگه حرف نزنیم کار پیداکن بعد بیا خواستگاری الان یه ساله دنبال کاره میگه نه اگه باهات حرف نزنم روحیم داغون میشه میگه تو بی احساسی یعنی چی حرف نزنیم ال میشه بل میشه یه بلایی سرم میاد میگه عوض شدی میگم بابا من جای خواهرت چیز زیادی مگه ازت میخام کار حق طبیعیه میگه منو بخاطر کار میخای انگار حرف حالیش نمیشه یعنی چی آخه حرف بزنیم؟مدام بحث بحث بحث اعصابمو داغون و زندگیم غم و غصه شده ، ببخشیدا من با این دوست پسرم رابطه جنسی د رحد بوس و لمس فیزیکی هم داشتم ، من خودم هم کار ندارم میگه امروزه کار معضله میگه ما آشنا نداریم آخه من دیگه اعصاب حرف زدن ندارم مامانم هم گیر میده بگین چیکار کنم ؟ من خواسته نا معقولی ا زش دارم که میگم حرف نزنیم در ضمن بهش گفتم باید زود روبراه بکنه کارو تا یکی دوماه آخه منم همه موقعیتام داره میره و مامانم دعوام میکنه راهنماییم کنین (همین الان یه خواستگار خوب دارم) بدم هم نمیاد ازش خوبه
-
RE: ترا به آبروی زهرا کمکم کنید
دوست خوب سلام
اگه دوست شما شما رو واقعا هدف خودش قرار داده باشه بايد براي بدست اوردنتون هر رنجي رو پزيرا باشه.به جاي اينكه به او بگوييد با هم صحبت نكنيم بهتره ممسئله را جدي تر عنوان كنيد.
به او بگوييد در فشار خانواده هستيد.بگوييد خواستگار مناسب داريد كه براي رد كردنش دليل محكم مي خواهيد.بگوييد كه سن شما از ريسك كردن گذشته است.از او بخواهيد حد اقل مسئله را رسمي كند.
او را با حقايق مواجه كنيد واگر دوستش داريد به او فرصت كوتاهي بدهيد.
اميد وارم سربلند بيرون بيايد.
-
سلام دل شکسته
به تالار همدردی خوش اومدید
چهار سال و نیم رابطه احساسی و عاطفی و حتی جنسی آنطور که توضیح دادید، تبعات وابستگی زیادی به همراه خود دارد که فرایند انتخاب همسر را کاملا آشفته می سازد.
نمی دانم این آقا چندسال دارند، اما باید به ازای این سالها تحصیلات عالیه داشته باشد، یا در قبال این سالها پس انداز داشته باشد، یا در زمینه ای تخصصی کسب کرده باشد. و بالاخره باید بگوید که در ازای تلف شدن عمرشون طی این زندگی چه چیزی به کف آورده است!!!!
می دانید چرا این مسئله مهم است. برای اینکه نشان می دهد که یک فرد چقدر در زندگی خود مسئولیت پذیر بوده است، چقدر تلاشگر بوده است، چقدر متعهد بوده است، چقدر برنامه داشته است، چقدر تحمل داشته است، و چقدر منتقی بوده است. و تا چه اندازه می توان به چنین فردی با دیده مثبت نگریست. و نشان می دهد تا چه اندازه آمادگی ازدواج دارد. و چه اندازه پس از ازدواج می توان به او تکیه کرد.
شما وقتی بیش از 4 سال بدون تعهدی با یک فرد ارتباط پیدا کرده اید، ناچارا علائم وابستگی در شما به وجود می آید اما ممکن است هیچ وقت عقد ازدواج بین شما برقرار نشود.
با همین دور نمایی که شما به طور کلی توضیح دادید، باید بگویم به نظر این آقا مناسب ازدواج برای شما به هیچ وجه نیستند. لکن اگر تصور می کنید که ایشون تمام معیارهای لازم جهت ازدواج را دارا هستند(طبق مقالات بخش مشاوره ازدواج)، می توانید جهت بررسی جزئی مسائلتون حضورا به یک مشاور خانواده مراجعه بفرمائید تا بیشتر توجیه گردید.
فراموش نکنید شما تاوان اشتباهات خود را می پردازید، بهتر است در تصمیم گیری برای زندگی منطقی تر برخورد کنید. وبیش از این خود را آزار ندهید.
-
با سلام
با توجه به نوشته های شما این فرد فقط می خواهد شما رو نه برای زندگی بلکه مسایلی که خودتون بهتر می دونید حفظ کند اصلا این فرد به دنبال ازدواج با شما نیست هرچه زودتر از این فرد طوری جدا بشید و فراموشش کنید که در زندگی اینده شما تاثیر نگذاره (باعث جدایی شما با همسر ایندتون بشه) دوستی شما از ابتدا اشتباه بوده خواهرم به حرف والدینتون و عقلتون اطمینان کنید
به امید خدا
-
سلام
انقدر ناراحت می شم وقتی می بینم چرا بعضی اوقات با یک سادگی کل زندگی و آینده و همه داروندارمون رو خراب می کنیم باید برای خودمون ارزش قائل باشیم تا یه موجود سوء استفاده جو تمام هستی و تمام وجودمون رو ارزون ازمون نگیره
معذرت می خوام این طوری بی ادب می شم
این موجود رذل عوضی ارزش یک ثانیه وقت رو هم نداره و مطمئنم توی زندگیش هم هیچ پشیزی نداره که بتونید زندگیتون رو بگذرونید واقعا حیف عمر با ارزش خودت
-
سلام خواهرم به نظر من بهترین کمک در صورتی امکان داره که من یا هر کس دیگه ای که قصد داره بهت کمک کنه اول خودشو جای تو بذاره من اگه جای تو بودم بعد از این همه وقت تلف کردنها باهاش قطع رابطه میکردم شاید ناراحت بشی اما اگه الان ناراحت بشی بهتره تا چند روز بعد از زندگیت اون فقط به روابط فکر میکنه مردی که بهت میگه فقط منو واسه کار میخوای معلومه یا خیلی بچه ست یا از زندگی چیزی بارش نیست چون هر زنی به اخلاق وکار شوهرش امید داره به نظر من یک فرصت ا هفته هی بهش بده اگه کاری نکرد باهاش قطع رابطه کن و به موقعیت جدیدت فکر کن و از روی احساس تصمیم نگیر چون بعد از 1 سال اگه عشقت پوچ بود که واویلا و اگه درست بود بهت قول میدم روز به روز عاشق تر بشی موفق باشی
-
به نام خدا
سلام خواهر خوبم
این تردید و دودلی رو لطفی از طرف خدا بدونید.چرا که اگر کسی شما رو برای ازدواج بخواد،هیچ وقت راضی نمیشه که دامن عزیز زندگی آیندش آلوده بشه.هر دختری برای ازدواج بهاری داره.نگذارید بهار عمرتون بگذره.این آدمی که شما دربارش گفتین،شخصیت هوس باز خودشو نشون داده.
-
imanoooسلام. هیچ وقت زود قضاوت نکن .
-
دل شکسته عزیز سلام
سعی کنید واقع بین باشید و حقیقت رو درک کنید , اگر پسری از دخترخانومی خوشش بیاد همه کارها رو سریع انجام میده تا زودتر باهاش ازدواج کنه , البته یادتون باشه ارتباط از هر نوعش میتونه این عجله و هیجان رسیدن به دختری که دوست داره رو کم کنه , حتی ممکنه باعث صرف نظر ایشون درومورد ازدواج بشه و فقط به فکر این هست که رابطه رو تا آخر بره , یعنی رابطه جنسی , پس فرصتی که خدا برای شما فرستاده رو از دست ندید , و به قولی این خاستگار طناب نجاتی از طرفه خداست تا شما رو در پناه خودش به خوشبختی برسونه و از رسیدن آسیب از طرف پسری که شما یکطرفه عاشقش هستید به شما جلوگیری کنه , شک نکنید خدا خیلی به فکر ماست , این طناب نجات رو رد نکن , ممکنه خدا دیگه طنابی برای نجاتت نفرسته , یادتون باشه که اون پسر رو فراموش کنید برای همیشه , چون ممکنه در زندگی مشترکتون با همسر آیندتون مشکلی پیش بیاد و محبتش نسبت به شما کم بشه , پس یادتون نره , براتون آرزوی خوشبختی میکنم :72:
-
سلام آگه واقعا تورو دوست داشت کار پیدا میکرد و تورو خوشبخت میکرد. اون خودش رو نمیتونه خوشبخت کنه پس چه جوری انتظار داری تورو خوشبخت کنه. اگه به جای شما بودم بهترین خواستگار رو انتخاب میکردم.
-
سلام دوست خوبم . در حال حاظر تو این دوره زمونه چیزی که تو جامعه ما مطرحه کاره اینو خودتم خوب میدونی پس خودتو آزار نده و اگه میبینی نمیتونه کارمناسب پیدا کنه دیگه بهش فکر نکن .متاسفانه این احساسات ماست که گاهی اوقات کار دستمون میده پس ازت خواهش میکنم منطقی تصمیم بگیر.بهتره بری پیش یه مشاور خوب و ازش کمک بخوای به نظرم این طوری عاقلانه تر میتونی تصمیم بکیری و همچنین طبق نظریه های دوستان همدردی به خواستگارت فکر کن و اگه یه موقعیت مناسب داشتی رد نکن.به امید پیروزی ات.
-
شما فرمودين تو را به آبروي زهرا.من وقتي اين اسم مي شنوم فداكاري زن و شوهري مي افتم كه هم براي بشريت خدمت كرد و هم الگو بودند.مي خام بگم كه دوست عزيز اين چيزي كه بين شما وجود دارد يك وابستگي است و نه عشق ونه دوست داشتن.كسي كه حاضر نيست كاري پيدا كند.كسي كه حاضر نيست منبع مالي پيدا كند مطمئن باشين كه مسئوليت يك زندگي را به همين سادگي برخورد مي كند.به خواستگاران خود فكر كن و اوني را انتخاب كن كه هم حس مسئوليت داشته باشد و هم شما را واقعا دوست داشته باشد.
-
عزيزم با عشقت صحبت كن بگوو خيلي قاطع باهاش صحبت كن اگه مجاب نشد تركش كن
-
به نظرم ولش کن ، اگه قرار بود تو این 4.5 سال یک کاری پیدا می کرد ، افراد به خاطر عشق شون کوه ها رو جا به جا می کنند ، به حرف قلبت تا الان گوش دادی ، به جائی نرسیدی ، به حرف مغزت گوش کن
-
عزیزم مسئولیت پذیری در زندگی رو فراموش نکن چون این جور آدما نمیتونن از پس مشکلات زندگی بربیان تو زندگی اتفاقات زیادی هست که آدم دلش میخواد به شریکش تکیه کنه. اما اگه یه پشت گرم نداشته باشی میخوای چی کار کنی؟:302: فرصتهات رو از دست نده چون چشم باز میکنی و میبینی دیگه خیلی دیر شده:300:
امیدوارم یه تصمیم عاقلانه واسه زندگیت بگیری:72::73::228:
-
سلام دل شكسته عزيز
من كل نظرات دوستان هميشه همراه رو خوندم به نظرم همه حرفها گفته شده عزيزم اين رابطه كه فرمودي درسته وابستگي مي ياره اما قابل جبرانه سعي كن با توكل به خدا ايشون رو فراموش كني و زندگي بر پايه صداقت و پشتكار بنا نهي
-
عزیزم چه طور می تونی به کسی که چهار سال فرصتو از دست داده یک عمر تکیه کنی؟
سالی که نکوست از بهارش پیداست.
-
سلام به نظر من اگه كمي فكر كنيد ميبينيد كه داريد اشتباه ميكنيد درسته بيكاري معضل بزرگيه ولي هميشه كار واسه كسي كه بخواد كار كنه هست پس واقع بين باشيد و كاري نكنيد كه بعدا" افسوس بخوريد من نميگم دوستتونو كنار بزاريد چون من شناختي از اون آقا ندارم ولي اينو ميدونم كه اينا همش بهونه هاي خاله زنكي بعضي جووناي ماست موقعيت خودتونو در نظر بگيريد و به فرصت هايي كه پيش روتون هست دقت كنيد اميدوارم كه بهترين راهو انتخاب كنيد انشاا..
-
دوست عزیز حق طبیعی هر زنی هست که از همسر آیندش حداقل ترین چیزا رو که برای شروع زندگی لازم داشته باشه و بنظر من هر چند که متاسفانه مادخترااینقدری که از دلمون فرمان می گیریم از عقلمون نمی گیریم ازش بخواید که این حداقلا رو براتون فراهم کنه در غیر اینصورت تن به ازدواج ندید
-
سلام حالا که خواستگارم داری ازدواج کن موقعیت ها تو از دست نده 1 ذره بیشتر فکر کن اون مشخصه دوست داره باهت حرف بزنه شما به فکر خودتو اینده باش در 1 جمله فرصتهای خوب تکرار نمیشن از دست نده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام دل شکسته
به تالار همدردی خوش اومدید
چهار سال و نیم رابطه احساسی و عاطفی و حتی جنسی آنطور که توضیح دادید، تبعات وابستگی زیادی به همراه خود دارد که فرایند انتخاب همسر را کاملا آشفته می سازد.
نمی دانم این آقا چندسال دارند، اما باید به ازای این سالها تحصیلات عالیه داشته باشد، یا در قبال این سالها پس انداز داشته باشد، یا در زمینه ای تخصصی کسب کرده باشد. و بالاخره باید بگوید که در ازای تلف شدن عمرشون طی این زندگی چه چیزی به کف آورده است!!!!
می دانید چرا این مسئله مهم است. برای اینکه نشان می دهد که یک فرد چقدر در زندگی خود مسئولیت پذیر بوده است، چقدر تلاشگر بوده است، چقدر متعهد بوده است، چقدر برنامه داشته است، چقدر تحمل داشته است، و چقدر منتقی بوده است. و تا چه اندازه می توان به چنین فردی با دیده مثبت نگریست. و نشان می دهد تا چه اندازه آمادگی ازدواج دارد. و چه اندازه پس از ازدواج می توان به او تکیه کرد.
شما وقتی بیش از 4 سال بدون تعهدی با یک فرد ارتباط پیدا کرده اید، ناچارا علائم وابستگی در شما به وجود می آید اما ممکن است هیچ وقت عقد ازدواج بین شما برقرار نشود.
با همین دور نمایی که شما به طور کلی توضیح دادید، باید بگویم به نظر این آقا مناسب ازدواج برای شما به هیچ وجه نیستند. لکن اگر تصور می کنید که ایشون تمام معیارهای لازم جهت ازدواج را دارا هستند(طبق مقالات بخش مشاوره ازدواج)، می توانید جهت بررسی جزئی مسائلتون حضورا به یک مشاور خانواده مراجعه بفرمائید تا بیشتر توجیه گردید.
فراموش نکنید شما تاوان اشتباهات خود را می پردازید، بهتر است در تصمیم گیری برای زندگی منطقی تر برخورد کنید. وبیش از این خود را آزار ندهید.
من هم موافقم كه بهونه اي بيش نيست اين قضيه! شكي هم در اين نيست.
آقاي مديرهمدردي مي شه پرسيد يك خانوم تا اين سن چي كار بايد انجام بده براي زندگي مشترك آيندش؟ درآمد؟ كار؟ و...ممنون مي شم راهنمايي كنيد تا چه حد توقع داشتن مناسبه!
-
کار نیست ؟؟؟ این همه کار چرا بهونه میاره ؟؟ مرد کار کردن باشه کار هم پیدا میشه میدونی به نظر من میخواد در اینده یکی دیگه رو هم تو عدم موفقیتش شریک کنه بیخیالش شو
-
شما چرا انقدر احساساتي برخورد مي كنيد؟ شايد واقعا كاري در شان ايشان نباشد!
-
شما لازم نبود اینجا به آبروی زهرا قصم بدین
قصم هم نمی دادین دوستان جواب می دادن
به نظرم لزومی نداره آدم به خاطر هر چیز الکی چنین قصمهایی بخوره
-
سلام دل شکسته
ببین دوست عزیز از اون اول شما راه رو اشتباه رفتید و خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج
شما نباید یک اشتباه رو دوبار تکرار کنید خوتون خیلی راحت تمام این 4.5 سال رو که با این پسر بودید حلاجی کنید و ببینید مرد زندگی هست یا نه ؟
در ثانی اگر قرار بود کاری کنه تا الان کرده بود
-
شما لازم نبود اینجا به آبروی زهرا قصم بدین
قصم هم نمی دادین دوستان جواب می دادن
به نظرم لزومی نداره آدم به خاطر هر چیز الکی چنین قصمهایی بخوره
دقیقا همین طور هست این قسم از قداست خاص برخوردار هست
-
سلام
دوست عزیز به نظر در انتخابت تجدید نظر کن 4سال خیلی زیاد است اگر برای ازدواج میخواست حتما کاری میکرد ایا پیشنهاد داده باهمین شرایط بیاد خواستگاری؟ اگر نه مطمئن باش قصد ازدواج ندارد خوب فکر کن وتابع احساسات نشو
-
نگفتی این آقا جند سالشه ولی اگه فرض کنیم حداقل 27 سالش باشه.یعنی 27 ساله که هنوز از مادرش تغذیه میشه(شیر خواره){البته ببخشید}مطمئن باش بعد از ازدواج؛ تو براش همسر نیستی بلکه یه مادری که از نظر شرعی هم اجازه کاره دیگه ای هم داره.
عزیزم بهترین کار اینه که ترکش کنی نه فقط به خاطر خودت بلکه بخاطر هردوتون.چون با این کاره تو شاید اونم به خودش بیادو دست از بچه بازی برداره و مرد بشه.
ان شاء الله
-
سلام
من هم با نظر بقیه کاملا" موافقم که این آقا (البته اگه بشه بهش آقا گفت) اصلا" نه به درد شما و نه به درد کس دیگه می خوره.اصلا" در مدتی که با هم رابطه دارین هرکدام به چه کاری مشغول بودین که حالا به فکر کار افتادین؟ مگه همچین آدم هوسبازی میتونه یه جا بند بشه و کار بکنه تا وقتی که راههای زیاد دیگه ای برای پول در آوردن هست؟خواهر محترم ناراحت نشید اگه رک حرف میزنم چون شما نام حضرت زهرا رو بردید مجبورم و وظیفه دارم که از کار شما انتقاد کنم. اما کار شما هم به عنوان یه دختر که به قول دوستمون ایمانو در بهار زندگی هستین اصلا" درست و قابل بخشش نیست.شما از یه طرف همه رو به حضرت زهرا (س) قسم میدی که کمکت کنن اما خودت این طور که معلومه حتی یک لحظه از ایشون کمک نخواستی و الان هم نمی خوای .چون اگه غیر از این بود هیجوقت با یه پسر نامحرم تا این حد ارتباط نداشتی که بوسه رد و بدل کنین.تو فکر کن ببین نظر فاطمه زهرا در مورد این کارت چیه؟الان هم دیر نشده اگه واقعا" یه زندگی آروم و پاک می خوای به خدای توبه پذیر توکل کن و توبه کن و به فرصت خوبی که خودش برات پیش آورده فکر کن.ان شاءالله هرچه خیر و صلاح است پیش بیاید.
-
سلام
اگه خواستگاری که براتون اومده واقعا شرایطش خوبه،بهش بگید:بخاطر مشکلات شخصی که دارم اگه براتون امکان داره 2 یا 3 ماه بعد بیا و بطور جدی در مورد ازدواج صحبت کنیم...و در این مدت به دوست پسرتون بگید من فقط 2 ماه فرصت میدم تا کار پیدا کنی و رسما،تاکید میکنم رسما بیاد خاستگاری .. ودر این مدت اصلا باهاش صحبت نکنید،بذارید هر فکری در مورد صحبت نکردنتون میخواد بکنه،و خوبیه این صحبت نکردن شما در این مدت به اینه که حداقل اگه نیومد خاستگاری ،شما چند ماه صحبت نکردین و خیلی راحت تر فراموشش میکنید،از طرفی اگه واقعا شمارو بخواد دیگه باید رسما بیاد خاستگاری و اگه نیومد به کل فراموشش کنید واصلا دلتون براش نسوزه چون 4.5 سال شما دلت سوخت و برا شما کاری نکرد ،مطمئن باش اگه براش ارزش داشتی حتما میومد وحداقل باهاتون رسما نامزد میشد.....و این آدمی که میگه منو برا کار میخوای مطمئن باش ادم عاقلی نیست واز روی احساس با شما حرف میزنه و منطقی هم نیست چون شرایط شمارو درک نمیکنه چون کار که جزئ ابتدایی ترین شرایط ازدواجه.....
یه چیز رو هم چون خودم پسر هستم بهتون میگم که:اگه پسری واقعا دختری روبخاطر خودش بخواد و نه مسائل جنسی ویا کمبود محبت،هیچوقت وهیچوقت حاضر نمیشه با شخصی که قراره همسر آیندش بشه روابط جنسی داشته باشه،این نشون دهنده اینه که اون پسر عفت وپاکدامنی نداره...شما هم بنظر من اشتباه کردین با اون رابطه جنسی برقرار کردین ومزه شیرین شهوت رو زیره زبونش نشوندین ونگذاشتین با عقلش با شما باشه........
پاینده باشی و به امید زندگیه سراسر عشق و محبت و اینو همیشه یادت باشه که سکس در روابط زناشویی فقط چاشنیه روابط زناشوییه وبرای تداوم اونه ، نه اینکه همه زندگی ،و این آدم مطمئننا بعدها هم بشما به چشم یک وسیله تخیله شهوت نگاه میکنه نه یک موجود دوست داشتنی و همدم.............
ودر آخر حرف دوستمون رو در مورد قسم خوردن تایید میکنم ،بهتون بر نخوره :حضرت زهرا الگوی عفت و پاکدامنی و خیلی چیزای دیگه برا زن ها و همچنین مردها هست،بنظرم شما که عفت خودتون رو حفظ نکردین وبا پسری بطور نامشروع رابطه جنسی داشتید حق نداری آبروی حضرت زهرا رو قسم بخورید......ببخشید ناراحت شدین ولی اول خودتونو درست کنید......
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parsmehraaz
سلام
اگه خواستگاری که براتون اومده واقعا شرایطش خوبه،بهش بگید:بخاطر مشکلات شخصی که دارم اگه براتون امکان داره 2 یا 3 ماه بعد بیا و بطور جدی در مورد ازدواج صحبت کنیم...و در این مدت به دوست پسرتون بگید من فقط 2 ماه فرصت میدم تا کار پیدا کنی و رسما،تاکید میکنم رسما بیاد خاستگاری .. ودر این مدت اصلا باهاش صحبت نکنید،بذارید هر فکری در مورد صحبت نکردنتون میخواد بکنه،و خوبیه این صحبت نکردن شما در این مدت به اینه که حداقل اگه نیومد خاستگاری ،شما چند ماه صحبت نکردین و خیلی راحت تر فراموشش میکنید،از طرفی اگه واقعا شمارو بخواد دیگه باید رسما بیاد خاستگاری و اگه نیومد به کل فراموشش کنید واصلا دلتون براش نسوزه چون 4.5 سال شما دلت سوخت و برا شما کاری نکرد ،مطمئن باش اگه براش ارزش داشتی حتما میومد وحداقل باهاتون رسما نامزد میشد.....و این آدمی که میگه منو برا کار میخوای مطمئن باش ادم عاقلی نیست واز روی احساس با شما حرف میزنه و منطقی هم نیست چون شرایط شمارو درک نمیکنه چون کار که جزئ ابتدایی ترین شرایط ازدواجه.....
یه چیز رو هم چون خودم پسر هستم بهتون میگم که:اگه پسری واقعا دختری روبخاطر خودش بخواد و نه مسائل جنسی ویا کمبود محبت،هیچوقت وهیچوقت حاضر نمیشه با شخصی که قراره همسر آیندش بشه روابط جنسی داشته باشه،این نشون دهنده اینه که اون پسر عفت وپاکدامنی نداره...شما هم بنظر من اشتباه کردین با اون رابطه جنسی برقرار کردین ومزه شیرین شهوت رو زیره زبونش نشوندین ونگذاشتین با عقلش با شما باشه........
پاینده باشی و به امید زندگیه سراسر عشق و محبت و اینو همیشه یادت باشه که سکس در روابط زناشویی فقط چاشنیه روابط زناشوییه وبرای تداوم اونه ، نه اینکه همه زندگی ،و این آدم مطمئننا بعدها هم بشما به چشم یک وسیله تخیله شهوت نگاه میکنه نه یک موجود دوست داشتنی و همدم.............
ودر آخر حرف دوستمون رو در مورد قسم خوردن تایید میکنم ،بهتون بر نخوره :حضرت زهرا الگوی عفت و پاکدامنی و خیلی چیزای دیگه برا زن ها و همچنین مردها هست،بنظرم شما که عفت خودتون رو حفظ نکردین وبا پسری بطور نامشروع رابطه جنسی داشتید حق نداری آبروی حضرت زهرا رو قسم بخورید......ببخشید ناراحت شدین ولی اول خودتونو درست کنید......
پیشنهاد شما بنظر من درست نیست . بهتر نیست اول از دوستی های اینچنینی دست برداره بعد خواستگار قبول کنه ؟
یه سر به تاپیک زیر بزنید نظرمو درباره این کار کامل نوشتم :
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4655
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط digitalman
نقل قول:
سلام
پیشنهاد شما بنظر من درست نیست . بهتر نیست اول از دوستی های اینچنینی دست برداره بعد خواستگار قبول کنه ؟
حرف شما درست ومنطقیه ولی باید اینو در نظر گرفت که باید یا فرصت به عنوان یه فرصت آخر وجدی به شخصی که قبلا دوستش داشته بده تا بعدا جای اما و اگر نمونه که بگه اگه بهش فرصت میدادم شاید........ وباعث خیانت از این جهت بشه...
اگه تایپیکو درست وبا دقت بخونید نوشتم که :چند ماه فرصت بده که یا دوست پسرش بیاد و هم فرصتیه برای فراموش کردن اون (البته این دختر خانوم باید اولا واقعا تصمیمشو جدی بگیره و نه صحبت کنه ونه اونو تو این مدت ببینه،دوما اگه بخواد این فرصت خوبو از دست بده شاید دیگه همچین خاستگاری براش نیاد،پس باید خاستگارشو چند ماه به عقب بندازه واگه دوست پسرش نیومد واقعا ذفراموشش کنه و این بستگی به این خانوم وایمانش داره...چون به نظر من سرمنشا خیانت از ضعف ایمان شخص هست،اگه کسی واقعا از نظر اعتقادات مذهبی مقید باشه هیچ وقت شیطان نمیتونه اونو به خیانت وادار کنه...
اینو باید در نظر گرفت که شاید هیچوقت دوست پسرش نیاد اونو بگیره و این خاستگار هم که بگفته خودشون خوبه از دست بده........
پس باید منطقی به قضیه نگاه کرد و واقع نگر بود ،بنظر من منطقی ترین راه اینه و برای دوری از خیانت هر کس باید به درون خودش و ایمان خودش رجوع کنه، نه اینکه فرصتهارو بخاطر ترس از شکست از دست بدیم،البته منظورم این نیست که بی گدار به اب بزنیم وبایدهمه جوانب رو در ظر گرفت وگفتم این بستگی به درون وایمان هر شخص داره
------------------------------
اینو بیاد بسپار که:
نذار که ترس از شکست مانع از حضورت در میدان مسابقه بشه..........
-
عزیزم این پسر به درد زندگی نمی خورد این هم از آنجامعلوم است که می گوید تو مرا به خاطر کار می خواهی ؟! کلی مانده تا این بشر بزرگ شود و مسائل پیرامون خودش را درک کند . بعد هم باید با کمک یک مشاور خیلی سریع روحیه خودت را ترمیم کنی وآماده شروع یک زندگی خوب و کامل شوی و به خواستگار خوب خودت هم بگو یی که برای خواستگاری بیاید . باز تکرار می کنم این پسر به درد به خوری نیست
-
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
سلام
حرف شما درست ومنطقیه ولی باید اینو در نظر گرفت که باید یا فرصت به عنوان یه فرصت آخر وجدی به شخصی که قبلا دوستش داشته بده تا بعدا جای اما و اگر نمونه که بگه اگه بهش فرصت میدادم شاید........ وباعث خیانت از این جهت بشه...
اگه تایپیکو درست وبا دقت بخونید نوشتم که :چند ماه فرصت بده که یا دوست پسرش بیاد و هم فرصتیه برای فراموش کردن اون (البته این دختر خانوم باید اولا واقعا تصمیمشو جدی بگیره و نه صحبت کنه ونه اونو تو این مدت ببینه،دوما اگه بخواد این فرصت خوبو از دست بده شاید دیگه همچین خاستگاری براش نیاد،پس باید خاستگارشو چند ماه به عقب بندازه واگه دوست پسرش نیومد واقعا ذفراموشش کنه و این بستگی به این خانوم وایمانش داره...چون به نظر من سرمنشا خیانت از ضعف ایمان شخص هست،اگه کسی واقعا از نظر اعتقادات مذهبی مقید باشه هیچ وقت شیطان نمیتونه اونو به خیانت وادار کنه...
اینو باید در نظر گرفت که شاید هیچوقت دوست پسرش نیاد اونو بگیره و این خاستگار هم که بگفته خودشون خوبه از دست بده........
پس باید منطقی به قضیه نگاه کرد و واقع نگر بود ،بنظر من منطقی ترین راه اینه و برای دوری از خیانت هر کس باید به درون خودش و ایمان خودش رجوع کنه، نه اینکه فرصتهارو بخاطر ترس از شکست از دست بدیم،البته منظورم این نیست که بی گدار به اب بزنیم وبایدهمه جوانب رو در ظر گرفت وگفتم این بستگی به درون وایمان هر شخص داره
اینو بیاد بسپار که:
این دید منطقی و واقعگرا که شما میگی منفعت طلبی هست . شما داری پیشنهاد میکنی که ایشون خواستگار را توی آب نمک بخوابونه و منتظر بزاره بعد بره سراغ دوست پسرش . این کار همونطور که توی اون تاپیک هم بحثشو کردم خیلی کار کثیفیه . آدم سالم ( نه هرزه و هرجایی ) در یک زمان با یکنفر رابطه داره .
-
من هم با پروژه آب نمک که این روزها خیلی مد شده مخالفم . آدم باید در لحظه هدفش مشخص باشد و از اخلاقیات هم دور نشود . یک جورهایی این پروژه ی اب نمک توهین به شان ومقام والای انسان است چه برای مرد و چه برای زن.هر چند که خیلی باب شده . همه به فکر آینده هستند و از حال غافلند !
-
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
سلام
اینو بیاد بسپار که:
این دید منطقی و واقعگرا که شما میگی منفعت طلبی هست . شما داری پیشنهاد میکنی که ایشون خواستگار را توی آب نمک بخوابونه و منتظر بزاره بعد بره سراغ دوست پسرش . این کار همونطور که توی اون تاپیک هم بحثشو کردم خیلی کار کثیفیه . آدم سالم ( نه هرزه و هرجایی ) در یک زمان با یکنفر رابطه داره .
ببینید از تایپ هاتون متوجه شدم که درست مطلب رو نمیخونید...گفتم این خانم توی این مدت هیچ رابطه تلفنی و حضوری نباید با دوست پسرش داشته باشه تا اگه نیومد حداقل چند ماه فرصت داشته پسرو فراموش کنه....تا اینجاش افتاد؟
از طرفی اگه بخواد از الان یکدفعه دوست پسرشو کنار بذاره و با خواستگارش ازدواج کنه احتمال داره دلش هنوز پیش دوست پسرش باشه و در آینده همون خیانتی که شما میگید پیش بیاد و اگه تا اختلاف کوچکی تو زندگی پیش بیادشاید خانم پیش خودش بگه همون دوست پسرم خوب بو کاش با همون ازدواج میکردم و....پس اول باید واقعا از دوست پسرش دل بکنه تا جای شاید و اما واگر نمونه.......از طرفی اگه خواستگار واقعا خواهان دختره باشه صبر میکنه...و این رو هم بگم این خانم هیچ قولی به خواستگار نداده که به قول شما تو اب نمک بخوابوندش چون فقط به خواستگار میگه:بخاطر مشکلات شخصی که دارم اگه براتون امکان داره 2 یا 3 ماه بعد بیا و بطور جدی در مورد ازدواج صحبت کنیم...ببینید فقط میگه بیایید صحبت کنیم نه اینکه قول میدم ازدواج کنیم و شاید تو این صحبت جواب هر کدام از طرفین منفی باشه.و گفتم اگه خواستگار واقعا خواهان دختره باشه صبر میکنه...
فقط خواهشی که از دوستان دارم اینه که تایپ ها رو با دقت بخونیم و از دادن نظریه های شخصی و بی دقت دوری کنیم چون ما دور هم جمع شدیم مشکل همدیگرو هل کنیم و راههای منطقی و تقریبا کم اشتباه ارائه کنیم نه اینکه نظریه بدیم .ما فقط باید راهکار پیشنهاد کنیم و اگه راهکاری اشتباه بود با دقت کافی به همه جوانب اون راهکارو نقد کنیم واین خانم یا هر یک از دوستان با توجه به موقعیت زندگی و شرایط خودش اون راهی رو که منطبق تر با خودش هست رو با در نظر گرفتن پیشنهاد های بقیه انتخاب بکنه.........
-
همینکه به خواستگار میگه برو چند ماه دیگه بیا تا تکلیف دوست پسرش را معلوم کنه یعنی خواستگار را فرستاده تو آب نمک ( همون کار کثیفی که گفتم ) .
ایشان اگر واقعا دوستش را میخواد دیگه خواستگار قبول کردنش چیه ؟ اگر نمیخواد خوب بزارتش کنار و خواستگار قبول کنه .
شتر سواری دولا دولا نمیشه .
این جور روابط نامشروع اول و آخرش به کثافتکاری میکشه .
-
نقل قول:
همینکه به خواستگار میگه برو چند ماه دیگه بیا تا تکلیف دوست پسرش را معلوم کنه یعنی خواستگار را فرستاده تو آب نمک ( همون کار کثیفی که گفتم ) .
ایشان اگر واقعا دوستش را میخواد دیگه خواستگار قبول کردنش چیه ؟ اگر نمیخواد خوب بزارتش کنار و خواستگار قبول کنه .
شتر سواری دولا دولا نمیشه .
این جور روابط نامشروع اول و آخرش به کثافتکاری میکشه .
متاسفانه برخی از خانومها این رو کثیف نمی دونند !! این عین هوس بازی وعیاشی یک دختر هست که هم با دوست پسر خود باشد و هم خواستگار خود را معطل نگه دارد!! جالب است سوالاتی که این دختران عیاش مطرح می کنند: نماز می خونید؟ اگر نمی خونید من با فرد بی دین!! ازدواج نمی کنم.
-
به نظر من خانم دلشکسته باید بدون در نظر گرفتن احساساتشون و این ارتباطی که در این مدت با دوست پسرشون داشتند در مورد ازدواج فکر کنند و تصمیم بگیرند .
اصلا خانم دلشکسته شما به این فکر کنید که آن آقا بعد از فرصتی که شما بهشون دادید کار هم پیدا کنند اما به نظر شما پسری که با دختر نامحرمی بدون هیچ تعهدی با او رابطه ی جنسی برقرار می کند ایا به درد زندگی می خورد ؟ در موارد دیگر جز اینها که فرمودید چطور ؟
خب این اقا نسبت به خواستگار شما جز وابستگی که نسبت به ایشان دارید چه چیزی برتر از خواستگارتان دارد که خواستگارتان را معطل خود کرده اید ؟
اگر واقعا می بینید که خواستگارتون ادم خوبی هست و با شما تناسب و تفاهم دارد دوست پسرتون رو رها کنید و با ایشان ازدواج کنید .
در ضمن دوست عزیز parsmehraaz من هم با نظری که شما فرمودید مخالفم .
این درست نیست که دلشکسته ی عزیزم آن خواستگار را معطل خود کنند بهتر است دلشکسته همین الان با مقایسه ی خواستگار خود و آن آقا انتخاب خود را بکنند .
در ضمن آن خواستگار ممکن است در صورت درخواست موکول کردن خواستگاری و بحث در مورد ازدواج به اینده نظر دلشکسته را مثبت تلقی کنند . اما اگر بعد از این مدت دوماهه دوست پسر دلشکسته فرضا شرایط مناسبی پیدا کرد و با دلشکسته قرار ازدواج بگذارند مطمئنا به احساس ان اقای خواستگار که خود را امیدوار ازدواج با دلشکسته کرده است ضربه وارد خواهد شد چه بسا در این مدت موقعیت های خوبی بر سر راه این آقا قرار گرفته باشد که به خاطر دلشکسته رد کرده باشد .آنوقت تکلیف چیست ؟
در ضمن ممکن است اقای خواستگار ابتدا قبول کند و بعد از دو ماه دلشکسته را فراموش کند و به شخص دیگری قول ازدواج بدهد و هم دوست پسر دلشکسته اقدامی برای ازدواج انجام نداده باشد و این باعث می شود که دلشکسته هم دوست خود را از دست بدهد و هم ان اقا را .
بنابراین این پیشنهاد خوبی به نظر نمی رسد .اصلا چرا باید کار امروز را به فردا سپرد ؟
اگر ان خواستگار مورد خوبی است چرا باید او را معطل خود کند و به انتظار دوستش که شرایط مشخص و امادگی برای ازدواج ندارد بنشیند ؟
-
دوست عزيز سلام
به نظر من قيد اين اقا رابزن حتي اگر برات خيلي سخت باشه
چون بايد ببيني صلاح زندگيت چيه
واقع بين باش تو اين زمونه پسر خوب كه امادگي ازدواج و تشكيل زندگي را داشته باشه كم پيدا ميشه ،پس اگه موقعيت خوب واست پيش اومده از دست نده ، به خدا پشيمون ميشي
من مطمئنم كه اين دوستت گزينه مناسب براي ازدواج نيست.
تو انتخاب همسرخيلي خيلي دقت كن كه مهمترين تصميم زندگيته،به خداتوكل كن.