-
همسرم ميگه من زن جذاب مي خوام
سلام دوستان خوبم. شايد آقايون بهتر بتونن كمكم كنن. خيلي دلم مي خواد بدونم از نظر آقايون جذابيت خانمها به چي بستگي داره؟لازمه بدونين كه از نظر شوهرم من به لحاظ قيافه و استيل بدن خيلي خوبم از نظر رابطه ي جنسي هم آدم گرمي هستم. خيلي هم حواسم به خوب لباس پوشيدنه. هيچ وقت يه نواخت لباس نمي پوشم كه واسش عادي بشه.آشپزيم خوبه. موقعيت اجتماعيم هم همينطور. هم تحصيلات دارم هم پا به پاي شوهرم سر كار مي رم
مسئله ي ديگه اينكه شوهرم از اينكه زياد در آغوشش بگيرم و ببوسمش بدش مياد از اينكه جلو ديگرون به هم توجه كنيم بدش مياد به كادو دادن و تبريك عيد و روز تولد و سالگرد عقد و ازدواجو حتي يه تبريك خشك و خالي گفتن اعتقادي نداره و وقتي من كادو مي گيرم يا تبريك ميگم خيلي سرد برخورد ميكنه. يعني در كل راههايي كه از نظر من محبته از نظر اون نيست من از كادو دادن و گرفتن خوشم مياد از اينكه وقتي با هم فيلم ميبينيم حرف مي زنيم بغلش كنم و ببوسمش خوشم مياد دوست دارم تو جمع خيلي با هم باشيم سر سفره كنار هم بشينيم و موقع راه رفتن شونه به شونه ي هم بريم نه اينكه به ديگرون توجهي نكنيم ولي خيلي هم از هم دور نمونيم و... ولي هيچ كدوم اينها براي شوهرم جذاب نيست. . هميشه هم بهم ميگه زن بايد خيلي جذاب باشه هميشه چيزي براي كشف توسط شوهرش داشته باشه.
وقتي ازش مي پرسم من واقعا منظورتو نمي فهمم بهم بگو بايد چيكار كنم ميگه ديگه اين چيزا رو كه من نبايد بهت بگم اينها رو هر زني مي دونه خيلي زشته كه تو نمي دوني و هيچ وقت جواب درستي بهم نمي ده. من واقعا موندم بايد چي كار كنم كه اونو راضي و خوشحال كنه من بايد چه طوري باشم كه كشفم كنه خواهش مي كنم كمكم كنين
-
RE: همسرم ميگه من زن جذاب مي خوام
سلام
به نظر من شوهر شما ازتون انتظار داره که یکم باهاش مغرورانه برخورد کنید. یکم در روابطتون سفت باشید. مخلص کلام اینه که ایشون دوست داره که اگر قرار هست رابطه ایی باشه از طرف خودش آغاز بشه. اگر به ادبیات عاشقانه ایران هم یک نگاه بندازید می بینید که زنان ناز می کنند و مردان ناز می کشند. به نظر من شوهر شما خواهان اینجور روابط هستش!!!!
پیروز ، شاد و موفق باشید
-
چه احساسات پاک و بکری این خیلی خوبه که اینطوری به فکر شوهرتون هستید آفرین بر شما
خب بعضی از مردها یه سری اخلاق های خاصی دارن از بوسیدن زیاد خوششون نمی یاد اینکه همسرشون رو زیاد تو آغوششون بگیرن یا چیزهای دیگه ای که در مورد شوهرتون گفتید به رویه خودتون ادامه بدید شوهرتون هم به راه شما میان و از این بی احساسی در میان
و اما مشکل اصلی شما چیکار کنید که شوهرتون شما رو کشف کنه؟
اینکه شوهرتون میگه شما رو می خواد کشف بکنه دلیل بر ناراضی بودن همسرتون نیست فقط ایشون نمی تونن به اون حد مورد نظر خودشون در توقعاتشون از شما برسن این توقع در لباس پوشیدن و غذا درست کردن و خونه داری نیست شوهرتون می خواد هر روز یه چیز جدیدی در شما ببینه یه روز جسارتتون یه روز قدرت ریسکتون یه روز مهارت ادبی گفتارتون در کل چیزهای متفاوت از زندگی روزمره ای خانمها رو می خواد در شما ببینه سعی کنید مطالعتون رو بیشتر کنید اطلاعات روزمرتون رو نسبت به قبل افزایشش بدید فکر کنم همسرتون آدمی علاقمند به سیاست باشه چیزی که معمولا اگه خانمی داشته باشه و همسرش بشدت تحت تاثیرش قرار میگیره اطلاعات سیاسیه نه در حدی که توی کوچه بازار صحبت میشه نه در حدی که بتونه همکلام با یه تئوریسین بشه این کار راه کشف شما برای همسرتون رو باز میکنه می تونید دنبال مسائل فلسفی هم باشید این هم خوبه
در پناه حق
-
د.ست عزیزم
به نظر من صحبت های نقطه سر خط صحیح
و عمل کردن بشون بی ضرره
امتحان کنید
انشاالله موفق می شید
-
سلام به دوستان
من بی تعرف میگم شما خیلی با محبت و گرم هستید چیزهایی که شما از حرف زیدی من میدونم کمتر خانی در حق شوهرش بجا میاره البته خودتون راه حل رو بهتر می تونی پیدا کنی ببینی چه چیزی براش جدابیت ایجاد می کنه ولی کلا ما ادما همیشه مرغ همسایه برامون غازه به نظرم سعی کن یک کم بیشتر براش ناز کنی یا کلاس بزاری تا همه چیز رو راحت به دست نیاره ممکنه این سعی و تلاش خودش یک جدابیت ایجاد کنه این نظر منه ممکنه درست نباشه موفق باشید
-
به نظر منم که شما با این خصوصیاتی که دارید فوق العاده جذاب هستید.(البته به چشم خواهری.سوء تفاهم نشه!)
ظاهرا" همسر شما آدم خاصی هستند و ابتدا شما باید ایشونو کشف کنی.
موفق باشید.
-
سلام دوست عزیزم
به این مطالب من توجه کنید ، شاید یه چیزی دستتون بیاد ،
فرض کنید 3نفر میرن به یک کوهستان بسار زیبا سرسبز و باصداهای زیبا و صدای آب ،
وقتی برمیگردن شما جدا جدا از هر کدوم سوال میکنید چطور بود ؟ خوش گذشت ؟
حالا به توضیحات هر یک خوب دقت کن :( با این که هر سه به یک جا رفته بودند )
اولی میگوید :بسیار زیبا بود ، سرسبز ، درختان قد به فلک کشیده ، رنگ زیبای پرندگان و ماهی ها ، آسمان آبی ، لکه های ابر لطافت آب و آنچه که با چشم دیده فقط توضیح میده ،
دومی میگوید : بسیار عالی بود ، صدای طبیعت ، صدای شر شر کردن آب ، صدای دلنواز و آرامش دهنده پرندگان ، صدای بر هم خوردن شاخه های درختان به وسیله نسیم شمال و ........ خلاصه انچه را که با گوش شنیده ،
نفر سوم : بسیار عالی بود ، نرمی چمن ها ، نوازش نسیم بهاری ، چقدر آرامش داشتم وقتی روی چمن ها دراز میکشیدم ، دوست داشتم پرندگان بیایند با بالهایشان صورتم را نوازش کنند ، وقتی دست به برگان درختان میکشیدم انگار به زیباترین آرامش عمرم رسیده بودم ،و خلاصه هر چه که از طریق لمس کردن تجربه کرده بود ،
دیدی دوست عزیزم ، با این که هر سه نفر در یک جا بوده اند اما کاملا مخالف هم ، گروه اول بصری ها هستند که باید برای ابرازعشق از راه چشم آنها وارد شویم و ابراز عشق کنیم چون آنها عشق را از راه چشم میبینند ، برای این افراد کادوگل و ...... خیلی عالی است
گروه دوم سمعی هستند و باید از را گوش وارد شد ، کادو یک کاست آرامبخش ، گفتن کلمه دوستت دارم . .......... عالی است
گروه سوم لمسی هستند و باید از راه لمس بدن وارد شد
شاید گرفته باشی منظورم را ،،،،،،، اما تشخیص این مسیله ممکنه کمی سخت باشه ، اما با درخواست تعریف کردن از او از یه داستان و خاطره از شمال و ....... شاید کمی دست شما بیاید ، ممکن است که او از هر سه مورد توضیح بدهد و اما مطمینا یکی از این سه نشانه در او بیشتر خواهد بود ، مخصوصا شاید او خیلی کم لمسی باشد و بیشتر بصری باشد
البته با توضیحاتی که دوست عزیزمون تیک تاک هم کمی موافقم که زنان منشا عشوه و ناز و مردان منشا تکبر و غرور ، و شاید شوهر شما کمی بیشتر سمعی باشند و .......در برخورد با مردان نامحرم در جلوی چشم شوهرتان به شدت مواظب باشید
اگر توضیحات بیشتر یا معرفی کتابی خواستی میتونی ایمیل بزنی
با آرزوی موفقیت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jazire
به نظر منم که شما با این خصوصیاتی که دارید فوق العاده جذاب هستید.(البته به چشم خواهری.سوء تفاهم نشه!)
ظاهرا" همسر شما آدم خاصی هستند و ابتدا شما باید ایشونو کشف کنی.
موفق باشید.
بنظر منم شما خیلی جذابید!"منم به چشم برادر کوچیکتر"
امیدوارم در آینده یه همچین دختری نصیبم بشه اما:
بنظر من شوهرتون ظرفیت این همه محبت رو نداره و یکم سفت (سفت درسته یا صفت؟) باشید و بی محلش کنید.
یه روش میگم تو 99% مردا موثره:
یکم تو دیگران بی محلش کنید و کمی هم به مردای دیگه (البته درست نه طوری که شوهرتو غیرتی کنی!) توجه کن تا کمی احساس حسودی کنه و سعی کنه بیشتر با شما باشه!
-
دوست عزیز با اینکه شما با حرفایی که زدید یک همسر ایده آل محسوب میشید اما شوهر شما گویا از غرور و ناز کردن شما خوششون میاد. پس سعی کنید که کمتر بهش محبت کنید و حس حسادنشو خیلی کم قلقلک بدید و زیاد براش سهل الوصول نباشید. البته بگم اگر مردا مثل شوهر شما نیستند و زن رو اینطوری که شما از خودتون گفتید میپسندند اما چه میشه کرد که شوهر شما یه جور دیگه دوست داره.
-
سلام دوست گرامی من با نظر تیک تاک کاملا موافقم هر چیزی اگر از حد خودش بگذره نتیجه عکس داره منم خانمم همچین رفتاری با من داره منظورم محبت زیادی هست که این کار او به جای اینکه منو بهش نزدیک کنه ازش دور میکنه دوست دارم بعضی وقتها بهم محل نذاره یا سرسنگین باشه یا ناز کنه و من التماسش کنم ولی اون دلش طاقت نمیاره و اونقدر به من در جمع و خلوت محبت میکنه که بعضی وقتها حتی دوست ندارم ببینمش / سعی کن در مواردی که خودت تشخیص باید بدی زیادی لوسش نکنی کم محلش کن ولی نه در حدی که باعث اختلاف بشه سعی کن بعضی روزها کارهای متفاوتی بکنی که تا الان نکردی مثلا تغییر دکوراسیون منزل طوری که تا الان نبوده یا تغییر ویژه در لباس پوشیدن مطمئن باش این کارها خیلی اثر داره / امیدوارم که روز به روز زندگیتون شیرین تر بشه
-
ببخشید اما خوشی زده زیر دلش! "بعضی" زنای ایرانی مردشونو در این موارد آدم حساب نمی کنند."شاید مشابه سایر موارد" برخلاف دید همه زمانی وارد رابطه جنسی می شن که خودشون می خوان. نه مرده!!به مردی که از زنش بخواد لذت ببره هم گاها می گن هوسباز!!!حتی از این به عنوان ابزار هم دیدم استفاده بشه. خانومه یه چیزی رو می خواد تا اونو نگیره به همسر شرعیش اجازه نزدیکی نمی ده. بعد می گن چرا مردا خیانت می کنند! این دیگه چه تعریفیه از رابطه ای که خدا حلالترین رابطه دونسته نمی دونم.
شما زیادتر از اونی که باید جذاب هستید برای همسرتون. یخورده کم کنید از این نوع جذابیت . گاهی اوقات برای خودتون زندگی کنید. " دیگه من نمی دونم انسانها گاها ناشکر هستند."
-
من هم مشکل شما رو دارم آیا مشکل شما حل شد؟ اگه حل شد چیکار کردید؟
-
من هم همین مشکل رو دارم. مشکل شما و وهم جان حل شد؟
-
مهراوه عزیز
همونطور که گفتم منم دقیقا این مشکل تو رو دارم. یعنی وقتی رابطه گرم و صمیمی میشه و آدم دوست داره همه کارای رومانتیک و رویایی که بلده رو برای طرفش انجام بده اونوقت یهو با عکس العمل نه چندان در حد انتظارش مواجه میشه.
حالا عزیز دلم
یه چیزو می تونم بت بگم و اون اینه که این چیزا باعث نشه که فکر کنی محبت کردن و ابراز علاقه اشکال داره و حتی بدون که همسرت اگه یه روز بدونه دوستش نداری ناراحت میشه ولی میخواد وقتی بش ابراز علاقه کنی که اون خواسته باشه. یعنی میخواد اول اون بخواد. نمیدونم منطورمو می تونم برسونم یا نه. ولی دوست داره حتی ناز بکشه و خواهش کنه تا چیزی بش بدن نه اینکه همینطوری.(چون معمولا ما خانما کارها رو بدون اینکه طرف مقابل خواسته باشه انجام میدیم و فکر می کنم آقایون اینجوری خوششون نمیاد)
بهتره یه مدت به خودت برسی. برای رشد و پیشرفت خودت وقت بذار نه برای اون. کم کم همسرت خودش شروع می کنه !
-
سلام من یه مردم یه جورائی اخلاقم شبیه شوهر شماست . خودتو براش لوس کن حرکات بچه گانه براش در بیار خودتو لوسه بچه گونه کن نه اینکه قهر کنی بذار تا خوشش بیاد نازتو بکشه . مطمئن باش جواب میده.
-
واااااااي خيلي بحث جالبيه ممنون مهراوه جونم!!!تاپيك فوق العاده اي شده!!!
من كه خلي چيزا ياد گرفتم از همه دوستاي خوبم ممنونم
-
حرفاي ميمو رو حتما انجام بده احتمالا جواب ميده
بعد از نتيجه گرفتن به ما هم بگو تا اگر لازمممون شد بدونيم بايد چي كار كنيم بام ممنون مهراوه جون
-
من کاملا مخالفم با میمو!
ببینید عزیران من قبلا تجربم کمتر بود و اون نظر قدیمو دادم اما باید بدونید که مردا ذاتا از زنایی خوششون میاد که واسه بدست آوردنشون تلاش کنن! این طبیعته مرده! همه اول میگن زنی مثل شما رو می خوان اما بعد یه مدت به شدت از چشم میوفتین و واسه مرد مثه یه اضافه تو خونه اید و مرد هیچ جذبه ای از شما دریافت نمی کنه! و خودشم نمی دونه چرا؟! بعد بهونه میاره که جذاب نیستید! اما روزای اول اینطور نبود! باید بدونید بهونه نیست مرد ذاتا زنی براش جذابه که واسه بدست آوردنش تلاش کنه که مقدارش بستگی به افراد داره! فیلمه زن ها فرشته اند رو ببینید که فرهاد که به زنش خیانت می کنه چی میگه: شیرین(زنش) همیشه تو دسته هیچ چیزی نداره من کشفش کنم قلبش کف دستشه عاشقه! اما این یکی اینطور نیست! مرموزه باید برم تو نخش، کشفش کنم پیداش کنم!
خانوما باور کنید این عینه حقیقته! این ذات مرده و جز استثنا کاریش نمیشه کرد! استثنا هم همه جا هست حتی تو مواد!
پس همیشه در اختیار نباشید! طوری باشید که شوهرتون کشفتون کنه و برای رسیدن به شما تلاش کنه هرچند مقدارش کم باشه! منظور شوهرای شما هم همینه اما خودشونم نمی دونن! واسه همینه زنهایی که خیلی به شوهرشون محبت می کنن در موارد زیادی نسبت به زنهای عادی مورد خیانت قرار می گیرن!
این موضوع هم قدیمیه من اینا رو واسه افراد جدید که خواسته بودن گفتم صاحب تاپیک معلوم نیست کجاست!
موفق و شاد باشید.
یاعلی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
مرد ذاتا زنی براش جذابه که واسه بدست آوردنش تلاش کنه که مقدارش بستگی به افراد داره! فیلمه زن ها فرشته اند رو ببینید که فرهاد که به زنش خیانت می کنه چی میگه: شیرین(زنش) همیشه تو دسته هیچ چیزی نداره من کشفش کنم قلبش کف دستشه عاشقه! اما این یکی اینطور نیست! مرموزه باید برم تو نخش، کشفش کنم پیداش کنم!
خانوما باور کنید این عینه حقیقته! این ذات مرده و جز استثنا کاریش نمیشه کرد! استثنا هم همه جا هست حتی تو مواد!
پس همیشه در اختیار نباشید! طوری باشید که شوهرتون کشفتون کنه و برای رسیدن به شما تلاش کنه هرچند مقدارش کم باشه! منظور شوهرای شما هم همینه اما خودشونم نمی دونن! واسه همینه زنهایی که خیلی به شوهرشون محبت می کنن در موارد زیادی نسبت به زنهای عادی مورد خیانت قرار می گیرن!
کاملا موافقم. خودم با پوست و استخوانم دارم این مساله رو حس می کنم. زنی جالبه که مرد برای بدست آوردنش زحمت بکشه.
-
سلام.
یکی از مسائلی که من اینجا خیلی می بینم اینه که توی بحث ها یک طرفه به قاضی رفته می شه.
نظیر همین که توی این بحث همه به به و چه چه می کنن و از جذابیت خانوم و حق نشناسی آقا داد سخن می گن
من عین این مساله رو تجربه کردم.اولش که خانمه از زندگیش واسم گفت(و بی اندازه شبیه زندگی این خانوم بود) توی دلم هرچی ناسزا بود بار شوهر ناسپاسش کردم.
بعد کار بالا گرفت.یعنی بهونه گیری های ساده رسید به جایی که آقاهه دیگه نمی تونست تحملش کنه...ازش خواست یک مدت بره خونه مادرش یا مسافرت یا...تا تنهایی فکر کنن.ولی خانومه با التماس خواسته بود که ترکش نکنه و طلاقش نده.
و من کماکان انگشت اتهامم سمت آقا بود.بعد خیلی اتفاقی نشستم پای صحبته مرده.دوست دارید چند تا خصوصیت منفی نام ببرم که اون در مورد خانوم به ضاهر عاشق و جذابش گفت؟
بذارید چند تاش رو نام ببرم .بعدشم نتیجه گیری با خودتون:
1-اون از وقتی خواهرش ازدواج کرده رفتارش عوض شده.گیر می ده به من که چرا شوهرخواهرم باید براش میوه پوست بگیره ولی تو نه.
2-ازم توقع داره مدام کنارش باشم.اگر با زن دیگری حتی خواهرم(توجه کنید،حتی خواهرم!)گرم بگیرم رفتارش عوض می شود.
3-من دوست دارم مشکلاتمان را در یک محیط خصوصی حل کنیم.دوست دارم مسائل عاشقانه مان سکرت(خصوصی!)باشه.اما اون در عوض وقتی منزل کسی بحثمان می شود صدایش را بالا می برد...مدام دنبال چاره جویی برای مشکلاتمان از مردم است.مادر،مادر شوهر،دوست ،فامیل...تازه به همین جا ختم نمی شه.اگر بریم بیرون و با هم شام بخوریم.خدا نکند که بنده اتفاقی از دهانم برود و حرف عاشقانه ای بزنم.فردا شرح رمانتیک بازی من می شود نقل محافل و باعث افتخار خانم...انتظار دارد در جمع بهش کادو بدم..توجه کنم و مثل مرد های توی تلوزیون باشم.اما من همینم که هستم.آقا جون من نمی خوام...نمی تونم مثل باجناقم باشم.می خوام من براش همین باشم ونه مرد رویاهاش.
4-بهش می گم نمی خوام حالا بچه دار شیم ما هنوز کلی با هم مشکل داریم.انتظار دارم(توجه بفرمایید خواهشا::) انتظار دارم به فکر فرو برود و بگوید حالا چه کار کنیم...بریم پیش مشاور.من اشکالم چیه؟تو خودت چه مشکلی داری...یا حداقل مثل یک زن پرخاشگر و خودخواه بگه که من هیچ مشکلی ندارم.بگه تو برو خودتو درست کن.از این حرفا...ولی اون چه کار می کنه؟؟می شینه زانوی غم بغل می گیره که آی تو منو دوست نداری.می خوای بچه دار نشی که بتونی طلاقم بدی...و من حس می کنم که همیشه مثل یک وزنه ازم آویزونه.همه زندگی رو رمانتیک بازی و جلسات عاشقانه و دو نفری می بینه...با دوستاش نمی ره سینما و این رو برای من هم نشانه خیانت می دونه.
5-هر چی می گم بهش بر نمی خوره...(توجه دارید که؟)قهر نمی کنه..به خانواده اش بی توجهه..حس می کنم وقتی سرش فریاد می کشم خوشحال تره...وقتی بهش می گم فلان لباس رو تنت نکن تنگه می خواد از خوشحالی بمیره.در صورتی که من اصلا دوست ندارم در این جور مسایل بهش امر و نهی کنم.اون آدمه ..دلم می خواد خودش باشه.خودش تصمیم بگیره..دوست دارم بعضی وقت ها هم دلش برای خانواده اش تنگ بشه و بره بی من اونجا بمونه.
(بعضی وقتا عشقمون رو حصار می کنیم دور طرفمون و این طبیعیه که بخواد خودشو نجات بده...وقتی شوهر این خانوم می گه که دوست دارم کشفت کنم شاید منظورش اینه که:تو رو خدا بیا منو کشف کن...و منظورش از جذابیت هم شاید استقلال شخصیت است.
نمی دانم قصد توهین به کسی را هم ندارم...ولی ما زن ها گاهی می خواهیم که همه آدم ها دنیا را از دریچه دید ما ببینند.
گاهی فکر می کنیم مرد ها تشنه محبت هستند و ما خلق شده ایم که تا پای جان از توجه و محبت سیرابشان کنیم.
اگر مرد ها فقط محبت و توجه می خواستند ازدواج نمی کردند چون مادر ایرانی از این نظر برای فرزندش کفایت می کنه.
شاید من در اشتباهم چون هرچی باشه در زمینه زندگی زناشویی کاملا بی تجربه ام.لطفا از اشتباه درم بیاورید)
-
عزیزم اول مخالف ما حرفتو شروع کردی بعد موافق تموم کردی!
همه ی حرفات درسته اما اولی دلیل بر اشتباه بودن دومی نمیشه! و اینکه عملا خودتم روش تاکید داشتی! فقط طریقه ی بیانت خوب نبود.
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
-
دوست عزیز شما از نظر من فوق العاده زن جذابی هستید اما:
ممکنه هر کس جذابیت رو با روش خودش معنا کنه ،با شناخت زیادی که از فرهنگ غرب دارم شما از نظر یک مرد اروپایی بهترین و جذاب ترین زن دنیا محسوب می شوید اما با توجه به فرهنگ ایرانی باید بگم علاوه بر این رفتارها مرد ایرانی خواهان کمی غرور و سلابت از جانب شماست و مرد ایرانی می خواهد برای رابطه با یک زن همیشه یک مسیر کوشش و خطا را بپیماید و از راحت بدست آوردن لذت چندانی نمی برد.
امیدوارم موفق باشید.
-
ببخشيد ولي اگه صاحب تاپيك يه سري به اينجا بزنه و بگه مشكلش حل شد؟ نشد؟ نظرات خوبه؟ بده؟ يا خودش يه نظري بده بد نيست.
-
سحر جان من که گفتم این تاپیک خیلی قدیمیه! بحث دیگه عمومی شده و کاری به صاحب تاپیک نداریم.
موفق و شاد باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
عزیزم اول مخالف ما حرفتو شروع کردی بعد موافق تموم کردی!
همه ی حرفات درسته اما اولی دلیل بر اشتباه بودن دومی نمیشه! و اینکه عملا خودتم روش تاکید داشتی! فقط طریقه ی بیانت خوب نبود.
موفق و شاد باشید.
سلام
اگر درست متوجه شده باشم منظورتون من بودم.
بله درست می فرمایید.من شدیدا موافقم که هر دو طرف مشکلاتی دارند..
ولی خواستم یک مثال عینی بزنم که بحث باز تر بشه.چون به نظرم صرف نظر از سر نزدن صاحب تاپیک،بحث اموزنده ای می تونه باشه
من خودم آخرش به این نتیجه رسیدم که دوست خوب و قدیمیم خیلی هم زن جذابی نیست..
نمی دونم این خلق و خو مختص ما ایرانی هاست یا این که جهانیه ولی دیدم که اغلب برای مطرح کردن مشکلاتمون به جای اینکه بریم سر اصل مطلب حاشیه می ریم و مثل بچه ها بهونه می گیریم.بهترین مثالشم شوهر این خانومیه که تاپیکو باز کرده!اما می تونم بگم شک ندارم که اصل مشکل این دو تا از جای دیگه ای آب می خوره.
علی یارتون
-
دوستان خوبم سلام من دختری هستم که تقریبا بعد از ازدواجم دیگه به این تالار نیومدم و سری به اون نزدم تا همین چند وقت پیش که وقتی با آقای سنگتراشان صحبت کردم ایشون با دادن آدرس این سایت اینجا رو بهم یادآوری کردن! اما متاسفانه نام کاربری قبلیم یادم نبود و مجبور شدم که با یه نام کاربری جدید ثبت نام کنم که اون هم متاسفانه اجازه ی ارسال تاپیک یا مطلبی رو به عنوان پاسخ بهم نمی داد تا اینکه امروز با سر زدن به تاپیک های قدیمی اسم نام کاربری خودم رو به همراه رمزم به یاد اوردم و دوباره به تالار وارد شدم. از این بابت خیلی خوشحالم و چیزی که خوشحالترم می کنه همصحبتی با شماها و خوندن مطالب و راهنمایی های ارزشمند شما دوستان عزیز هست
راستش دلم نمی خواد که حالا موضوعی رو بفرستم چون دارم از سر کار به خونه می رم و خیلی وقت ندارم که تاپیکی براتون قرار بدم
به امید دیدار
خداحافظ
-
راستش ببخشید حواسم نبود من اومده بودم که یه چیزی در مورد مشکل این خانوم بگم که چون خیلی رفتارهاش شبیه خودم هست یادم رفت و یاد خودم و حضورم در این انجمن افتادم
حتما در این بحث شیرین و آموزنده شرکت خواهم کرد فعلا با اجازه دیرم شد
-
سلام خوش اومدی عزیزم
منتظزیم
موفق و شاد باشید.
-
سلام
راستش منم با نظر بچه ها موافقم ، اصولا مرد های ایرانی دوست دارند که از جانب زن ها کمی غرور ، ناز و عشوه ببینند ، خوب اینم یه جورشه دیگه ، البته اینم بگم که منم تقریبا با نظر تارا 87 موافقم .
-
ظاهرا اين مشكل خيلي از خانواده هاي نوپاست. همسر من هم زيادي به من محبت ميكنه. و زيادي اونو به من ابراز مي كنه. در حاليكه براي من همينقدر كافيه كه بدونم اون ته ته دلش واقعا منو دوس داره.
شايد خانمها از اين روش ابراز محبت كه انگار شايع هم هست به عنوان يك سپر حمايتي استفاده مي كنند. ولي هيچ وقت به اين فكر نمي كنند كه مي تونه به يك زندان براي مرد تبديل بشه. همون احساسي كه من الان حس مي كنم. حس مي كنم در محبت همسرم اسير شدم و هيچ كس ديگه اي نمي تونه به من محبت كنه (حتي مادرم!!!).
خوب جاي تعجب نداره كه يه آدم بيگناه بخواد از يك زندان فرار كنه.
-
سلام، من نمی فهمم منظور مردهای ما از سخت به دست اوردن یه زن چیه، آخه همسری که توی یه خونه زیر یه سقف داره با شما زندگی می کنه چه جوری میشه سخت به دستش آورد؟ اگه همسرتون نیاد استقبالتون وقتی از سر کار میاید یه بهونست، اگه با بچه ها سرگرم باشه از نظر شما یه بی توجهی هست، اگه بدرقتون نکنه باز میگید نسبت به ما بی اهمیت هست، اگه توی رابطه جنسی 2، 3 شب ناز کنه ناراحت میشید و عصبانی، اگه وقتی زنگ میزنید سرکارش بگه که کار دارم سرم شلوغه، باز دلیلی بر بی ارزش بودنتون تلقی میشه، از طرفی هم وقتی داره با شما زندگی می کنه و پیش خودش حتما این فکر رو می کنه که چرا به همسری که علاقه دارم تمام محبت خودم رو نثار نکنم و تا اون جا که می تونم بهش توجه نکنم باز خیلی زود این زن از چشمتون می افته و میگید که برام جذاب نیست، من از شما اقایون می خوام که برای همسری که در کنار شماست، توی خونه ی شماست بگید که چه جوری باید مرموز باشه که شما کشفش کنید چون تمام تلاش یه زن اینه که توی زندگی با همسرش صادق باشه و مثل یه آینه شفاف، شاید هم منظور شما از کشف شدن چیز دیگه ای باشه که من خوب متوجه نشده باشم، لطفا منظورتون رو واضح تر بیان کنید؟
ممنون و سپاسگذارم
-
من هم دقيقا با نظر جناب del موافقم
آقايون لطفا بيشتر توضيح بدين
-
به نظر من مشكل در افراط و تفريطه.
خانمي رو در نظر بگيريد كه دائم داره قربون و صدقه شوهرش ميشه و فرصت نميده آقا هم ابراز عشق كنه. (منظورم آغاز گري در ابراز عشقه). معمولا خانمها خيلي در اين زمينه عجول هستند و انتظار دارند كه آقا به محض رسيدن به خونه اونا رو ببوسه. در حاليكه به نظر من مردا دوست دارند اين كار رو در فرصت مناسب انجام بدن، نه وقتي كه خسته و كوفته برگشتن به خونه ! حالا ده دقيقه، نيم ساعت، يك ساعت دير بشه. شما اگه اجازه بديد اون اينكار رو انجام ميده.
آخه مگه آدم براي چيزي كه داره مبارزه ميكنه؟ تلاش مي كنه؟ وقتي مرد خانومش رو هميشه كنار خودش ميبينه خوب چه انگيزه اي داره كه بره سراغش؟ آخه شما كه كنارش نشستين . . .
من دوس دارم وقتي مي رم خونه، خانمم رو ببينم كه يه گوشه نشسته و داره كتاب مي خونه يا تلويزيون نگاه مي كنه و اصلا به من محل نده (سلام و عليك خشك و خالي برام كافيه) منم برم لباسامو عوض كنم، دست و صورتم رو صفا بدم و برم كنار خانمم بشينم.
ولي اون همينجور بايد ساكت باشه و حداكثر به صورتم نگاه كنه و يه لبخند بزنه. اونوقت من كم كم غيرتي مي شم و ميگم اين رقيب من كيه كه زنم رو ازم گرفته . . . . و سعي مي كنم خانمم رو از چنگش نجات بدم و دوباره اونو تصاحب كنم. حالا وقتي تلويزيون رو خاموش مي كنم يا صداشو كم مي كنم يا كتابو از دستش مي گيرم، احساس قدرت و پيروزي مي كنم. احساس مي كنم كه زنم رو بدست آوردم. اونوقته كه مي بوسمش. به همين راحتي.
از طرفي وقتي هم به خانمها ميگن ناز كنن، اونا هم شورشو در ميارن ديگه !! همچين به شوهرشون كم محلي ميكنن . . .
-
آقای mostafun سلام، به نظر من حرفهاتون هم جالب بود هم آموزنده، الان که این حرفها رو خوندم حالا می فهمم که چرا هر زمان که یه کم کمتر به همسرم اهمیت می دم محبت بیشتری ازش دریافت می کنم یا اینکه وقتی از سر کار خونه می یاد و بعد از یک ساعتی استراحت من رو در کنار خودش نمیبینه یا مثلا من در آشپزخونه سر گرم باشم مدام صدام می کنه ودوست داره که کنارش باشم.
لطف می کنید که بیشتر برای ما خانوم های کم تجربه که اول راهیم و تازه زندگی رو شروع کردیم بیشتر مثال بزنید تا آگاه تر بشیم
ممنونم میشم
-
حتما مقاله هاي مربوط به اختلاف بين زن و مرد رو خونديد. اگه نخونديد حتما يه نگاهي به اونا بندازيد. داستان ساده تر از اين حرفهاست. مردها شكارچي هستند. دوست دارند دنبال شكار بدوند. هر چي شكار سريعتر و چالاك تر باشه، شكارش لذتبخشتره و احساس قدرت بيشتري به اونا ميده. مثل شكار آهو، ببر و ... تا حالا ديدين يه شكارچي بره يه گوسفند يا يه گاو شكار كنه؟ حتي فكرش رو هم نمي كنه.
به نظر من زن بايد توي زندگيش مثل آهو باشه. جلوي چشم شوهرش بخرامه، از دور احساساتشو تحريك كنه، و سعي نكنه خودش با پاي خودش به دام شوهر بيفته. صبر كنه و توي اين مرتع جولون بده. بالاخره اين شكارچي گرسنه ميشه . . .
براي مرموز بودن لازم نيست پنهان كاري كرد. همين كه شما شروع كنيد به خاطره نوشتن و دفترتون رو جلوي چشم شوهرتون بذاريد تا هر وقت دلش خواست (هر وقت دلش خواست ها . . .) اونا رو بخونه نشون مي ده كه شما چيزايي دارين كه شوهرتون هنوز كشف نكرده.
چيزي كه مهمه اينه كه بايد نشون بدين چيزهايي براي كشف شدن دارين.
مهمترين چيزي كه به نظر من مردها رو موقع حرف زدن از همسرشون فراري ميده "حرفهاي خاله زنكي" هست. نه حرف زدن. مردها با حرف زدن خانومهاشون هيچ مشكلي ندارن. اما به نظر اونا هيچ چيز بيهوده تر از بازگويي وقايع ميهماني پريشب محترم خانوم اينا و قلمبه هاي مادرشوهر رويا خانم نيست!!! اگه مي خواين شوهرتون به حرفاتون گوش بده، اين جور حرفا رو براي خواهر شوهر و جاريتون نگه دارين و با شوهرتون حرفهاي سطح بالاتري بزنيد. مطالعه كنيد. آخه چرا خانوما اينقدر كم مطالعه مي كنن؟ اگه مي خواين فداكاري كنين، راجع به موضوعات مورد علاقه شوهرتون مطالعه كنيد و راجع به اونا با هم حرف بزنيد. راجع به اخبار روز، سياست، راجع به زندگي تون با هم حرف بزنيد. حالا وسطش دو تا قلمبه هم به مادرشوهرتون بگين ديگه ناراحت نميشه !!!!!!
تا حالا فكر كردين چرا خيلي از مردا علاقه دارن فيلمهاي سكسي ببينن؟ يكي از جواباش اينه كه توي اين فيلمها مي تونن يك نماي درشت از اندام جنس مخالفشون ببينن. چيزي كه توي خونشون ازش محرومن. شايد تعجب كنيد ولي واقعيت داره. آقاياون دوست دارن از فاصله دور همسرشون رو برهنه ببينن و اين حس بصري رو هم ارضا كنن. ولي خداييش در لحظات عشق ورزي فاصله خانمها تا شوهرشون چقدره؟؟؟
براي امتحان يه بار موقع عوض كردن لباساتون، يه جاي دور از همسرتون ولي در مقابل ديد اون اين كار رو بكنيد و يه كمي هم طولش بديد. فكر ميكنم عكس العمل جالبي داشته بشه.
-
خصوصیاتی که شما به عوان ارزش بیا کردید در اکثر خانمها وجود داره و خانم ها واقعا از اون لذت می برن.حالا اگه یه مردی اخلاق خاص داشته باشه باید باهاش خاص بر خورد کرد.اگه زندگیتونو دوست دارین مجبورین کمی به سمت خواسته های همسرتون منعطف بشین ابته کار اسونی نیست.موفق باشین
-
سلام به نظر من حرفهاتون خیلی جذاب و جالبه ، اما یه کم عمل کردن و در قالب یه زندگی به مرحله ی اجرا گذاشتنش سخته! ولی چیزی که فهمیدم اینه که چرا بعد از 9 ماه زندگی حتی یه جمله یا یه کلمه ای که در موردش فکر کرده باشم یا فکر نکرده باشم، چه روزهای خوش زندگی، چه وقت های بعد از قهر و آشتی توی دلم نمونده، همیشه همسرم به حرفهام گوش داده، البته من هم خیلی سعی کردم و مطالعه کردم در مورد روش های صحیح بیان کردن جملات، انتقادها و از این بابت خوشحالم که همسرم همیشه حرفهای دلم رو با جان و دل شنیده و مهمتر از اون اینکه چرا بعد از ازدواج علاقه و احساسم نسبت به همسرم بیشتر شده فکر می کنم به دلیل اینکه سعی کردم خودم رو به علایقش نزدیک تر کنم به همین دلیل به خودش و روحیاتش هم نزدیک تر شدم، مثلا همسرم به شدت به ماشین و نمایشگاه های ماشین، خلاصه هر چیزی که به ماشین مربوط باشه علاقه داره، من هم سعی کردم که همیشه جدیدترین مدل های ماشین، گران ترین اونها، ماشین های قدیمی، ماشین آدم های معروف، به روزترین نمایشگاه های ماشین، همه و همه رو توی اینترنت سرچ کنم و هر دفعه با یه مدل و البته در کنارش مطالبی که خودم هم علاقه دارم قرار بدم و به خونه ببرم، وقتی هر دومون این مطالب رو ورق میزنیم هم همسرم خوشحاله که اون چیزهایی رو میبینه که علاقه داره، هم من خوشحالم که همسرم ناخودآگاه به چیزهای که من علاقه دارم توجه میکنه و متوجه میشه که من چه چیزهایی رو دوست دارم و در موردشون نظر میده!
اما یه چیزی که خیلی در موردش آگاه نیستم و اصولا بلد نیستم ناز کردنه، از لحاظ ظاهری به خودم میرسم اما خیلی بلد نیستم ناز کنم یا یه کم عجولم که همسرم بیاد سراغم و خودم مدام میرم سراغش و بعضی موقع ها خودم از این رفتارم خسته میشم و دلم می خواد که فرصتی هم به همسرم بدم که به دنبالم بیاد، تو رو در این زمینه راهنمایی کنید که یه زن چطور میتونه ناز کنه و به قول شما در مرتع شروع به خرامیدن کنه؟
خیلی دلم می خواد در این زمینه اطلاعات بیشتری به دست بیارم