قدردانی از مدیر همدردی در تالار گذاشتم موفق وشاد باشید[/size]
نمایش نسخه قابل چاپ
قدردانی از مدیر همدردی در تالار گذاشتم موفق وشاد باشید[/size]
مدیر همدردی من از ایشان قدردانی می کنم مردی مهربان دلسوز خیر خواه و قلب پاکی دارد مردی مشکلات مردم حل می کند افتحار می کنم ایشان مدیر بنده است من از ایشان در تالار خیلی زحمت می کشید قدردانی می کنم امیدوارم ایشان در تالار موفق وسلامت باشد موفق وشاد باشید
آقای سنگتراشان دلسوز ، مهربون ، منطقی و دوست داشتنی هستند . منم از زحماتی که برای بچه های این تالار می کشند تشکر می کنم . ممنون از آقای ابراهیمی
لازم دیدم که از زحمات بی دریغ ایشون در سایت قدر دانی کنم.
امیدوارم هر جا که هستن سلامت باشن.
منم به از زحمات مدير و ساير بچه ها تشكر مي كنم
من با این که هنوز شناخت کاملی از ایشون در زمینه همیاری بچه ها ندارم اما همین که یه نفر این همه زحمت بکشه و این تاپیک روبگردونه جای تشکر داره
و خسته نباشید
خدایی من خودم اتفاقی با سرچ اینجا رو پیدا کردم اما خیلی ارامش بهم داد
به قول معروف مشکل دیگران رو که مییبینی مشکل خودت رو بهتر تحمل میکنی
تشکر نا چیز بنده رو هم پذیرا باشید.
تجمع دوستان در جهت همدردی با یکدیگر که به واسطه همت شما صورت گرفته قابل ستایشه.
موفق باشید.
مدیر نمونه و عالی است برای تالار زحمت می کشد قدردانی می کنم موفق وشاد باشید
با سلام
دوستان، محبت و لطف شما وظیفه ما را بیشتر می کند.
همانطور که در آمار تالار مشاهده می فرمائید این یکدلی ، همدلی و همدردی همه اعضاء سایت با هم هست که منجر به جو صمیمی در اینجا شده است و من به عنوان یک عضو در کنار شما دوستان از این محیط بهره مند می شوم.
در واقع شاید بهتر باشد نام این تاپیک «قدردانی از زحمات بی شائبه اعضاء همدردی »، گذاشته شود.
قدردانی از اقای عرفان مرادی در تالار گذاشتم[/size]
اقای عرفان مرادی پسر دوست داشتی است مهربان دلسوز زحمت کش است بسیار با ادب است برای تالار زحمت می کشد من از ایشان قدردانی می کنم تشکر می کنم امیدوارم همیشه سلامت باشید موفق وشاد باشید
سلام
از زحمات مدير محترم همدردی متشکرم و از اينکه به سرعت مشکل فنی بوجود آمده را رفع نمودند قدردانی می کنم
اقای عرفان مرادی پسر دوست داشتنی است
به این موضوع توجه کنید
آقاي ابراهيمي عزيز ممنون از لطفت ، دوست عزيز من احتياجي به قدرداني اعضاي تالار ندارم ، محمد جان تو هم خودت رو ناراحت نكن من و شما كه براي خوش آمدن يا تشويق اعضا تالار و .......... فعاليت نمي كنيم ، بنده بارها و بارها گفته ام صرفا به خاطر اينكه خودم شخصا به تالار همدردي علاقه دارم مدتي است در اين تالار فعاليت مي كنم ، اما از آنجا كه اين تالار گهگاهي دچار مشكلات عديده مي شود و بنده هم اين رو متوجه شدم كه زندگي حقيقي ارزشش خيلي بيشتر از دنياي مجازي است و همچنين دوستان حقيقي خيلي خيلي با ارزشتر از دوستان مجازي هستند ( البته محمد جان بلانسبت شما) اما در اين مدت فعاليتم از اينكه در خدمت تالار همدردي بودم خوشحالم . و يه بار ديگه هم از شما دوست عزيز كه به بنده ابراز لطف و محبت مي كنيد ممنون و سپاسگزارم
آقاي مرادي
نگفيتد چرا فعاليتتان در اين تالار كم شده است و كمتر به تالار سر مي زنيد؟
داي ناكرده اتفاقي افتاده ؟؟؟
منم از آقای مرادی به خاطر همه ی پستهای مفیدی که ارسال کردن تشکر می کنم . امیدوارم بیشتر پیشمون باشن
منم به نوبه ى خودم ازعرفان تشكر ميكنم . منم واسه نوشته هاى عرفان عزيز بود كه تو اين تالار ثيت نام كردم هميشه به عنوان مهمان ميومدم و جون ادبيات دوس دارم بيشتر قسمت ادبياتو سر ميزدم و از نوشته هايى كه ايشون ميذاشتن خيلى خوشم ميومد اخرش بيوستم به جمع دوستان
[/size]قدردانی از خانم زییا ده در تالار گذاشتم موفق وشاد باشید
تقدیم به مدیر و تک تک اعضاء همدردی:
مثل جنگل، مثل صحرا ساده ای
مثل ساحل، مثل دریا ساده ای
دوستی با آب و آیینه کرده ای
زین سبب وقت تسلی ساده ای
نا امیدان را امید بخشیده ای
با تمام خسته گیها افتاده ای
مدير عزيز از زحماتت متشكرم
من از همه ي دوستاي خوبم بالاخص دانه، نديم ،پونه ، lord hamed، shad ، montazer ، گرد آفريد ، 118، آقا عرفان و آقا فرشيد عزيز تشكر مي كنم . همه تون گليد .:43::43::43:46::46::228:
من دوستان خوبم اقای عرفان مرادی خانم زییا ده خانم دانه 118 گرد افرید شیلا تشکر می کنم موفق وشاد باشید
من از مدیر همدردی از زحما تت تشکر می کنم موفق وشاد باشید
دست همه کسانی که توی این تالار زحمت میکشن و فضایی سالم و دوستانه رو فراهم کردن درد نکنه.
از زحمات همتون متشکر
پارمیس عزیز ممنون :72:
من هم از تمام همراهان خوب این تالار تشکر می کنم... :72: :72:
از " مدیر همدردی " و " سایر دوستان " مخصوصا " anigma " عزیز بی اندازه ممنونم و هرگز کمک هاتون رو فراموش نمیکنم. انشااله خداوند پاسخ این کار زیباتون رو بده
من هم از همه دوستانی که در این تالار به هم دیگه کمک میکنن متشکرم و از مدیر همدردی هم خیلی ممنونم که این بستر رو فراهم کردند تا ماوایی باشه برای افرادی که محتاج همدردی هستند و حتی فراتر از این...
دوست عزیز Escapee ممنونم از سپاسگذاریت ولی متوجه نشدم چرا از من تشکر کردید ، خوشحالم که مشکلتون بهبود یافته ولی من در جریان بهبودی مشکلتون نقشی ایفا نکردم . احتمالا شما اشتباها از من تشکر کردید.
مرسی
من هم از همه عزیزانی که برای این سایت زحمت می کشند به خصوص آقای مدیر تشکر می کنم و به همراهان همدردی خدا قوت میگم
از همه التماس دعا دارم
یا حق
انیگما جان ، ببخشید
من از اقای عرفان مرادی شیلا خانم ارزو خانم 118 گرد افرید زییا ده دانه و مدیر همدردی تشکر می کنم از تمام دوستان خوبم قدردانی می کنم موفق وشاد باشید
اقای عرفان مرادی تمام اعضا شما دوست دارد
دوستی به خوبی و فهمیدگی اقای مرادی سعادتی هست که
نصیب من شده ایشان نمادی از خوبی و مهربانی و انسانیت
هستند:104: بهترینها را برایشان ارزو دارم:72: :72: :72: :72: :72:
سلام من نمیدونم چی بگم چون انگار یه جا رو پیدا کردم که همه ی مشکلاتم توش حل میشه واقعا از مدیریت این سایت ممنونم!
من هم با اینکه مثل برخی از دوستان سابقه ی طولانی در این سایت ندارم اما مایل بودم به سهم خودم از سایر اعضا و همچنین خانم n_z_aram , و مدیر دلسوز سایت همدردی قدردانی و تشکر کنم.
محمد جان من هم از حضورت و دلگرميت توي اين تالار ممنونم
و يك تشكر مخصوص دارم از آقاي مدير همدردي كه به وقت مشكل،دست ياري خود را از من دريغ نكرد و با وقت طولاني كه براي من گذاشتند، جملاتي را به من گفتند كه در آن شرايط بحراني برايم نجات بخش بودند.
آقاي سنگ تراشان از شما رسماً قدرداني مي نمايم و از ته دل از خدا آبروو سلامتي اين دنيا و عزت و بزرگي آن دنيا را مي خواهم. اميدوارم خدواند راه ها را برايتان سهل تر كند.
دوستان در اين مدتي كه در شرايط روحي بدي به سر مي بردم به من عنايات و الطاف بسيار داشتند كه از همه آنها تشكر مي كنم و برايشان هر جا كه هستند دعا خواهم كرد.
نديم- Roya.b- Parmiss- bahare.tanha-erfan25-niloofar 25پرنیان عاقلی-a_b-NIM-KHAK-shad و همه دوستاني كه اگر سهواً اسم ايشان را در اينجا ننوشته ام و اميدوارم به دل نگيرند.
سلام اعضا قدیمی هم خوب مدیر همدردی می شنا سند پستهای عا لی دیدم شهرت مدیر همدردی 7 است فکر می کنم بالاترین شهرت در تالار همدردی او دارد مدیر همدردی تشکر می کنم تالار و اعضا قدیمی به وجود مدیر همدردی قدردانی می کنم امیدوارم همیشه سلامت باشید موفق وشاد باشید[/size]
مدیر همدردی تبربک می گویم
آقاي ابراهيمي يعني ميخواستي بگي شهرت شما هم 7 است
با سلام
با اینکه که مدت زیادی نیست که عضو این انجمن شده ام ولی فکر میکنم همه اعضاء برای ایشان احترام خاصی غایل هستند .
با ابراز احترام خاص . تب