آویزونی گریزونی و برعکسش یعنی چه؟
سلام من داشتم تو اینترنت گشت میزدم بر خوردم به این سایت چند وقته مطالبشو می خونم همچنین بعضی پستا رو
من سوالهای بسیار زیادی دارم تو ذهنم راجب ازدواج راجب نحوه برقراری ارتیاط تو دوره نامزدی و آشنایی و ...... ترتیب بندی کردم الان نوبت این سوالمه!ایشالا سوالات بعدیمو هم می پرسم
من یه مشکل دارم اونم اینه که فکر کنم احساسیم تو رابطه با یکی زود دل می بندم اگه انتخابش کنم و فکر کنم تو آینده هم اینجور بشه!(فرض داریم طرفو شناختم) نمی دونم چرا شاید طبیعی باشه شاید هم نه حس عشق و عاطفه غلیان میکنه تو وجودم و همراه با کشش جنسی که به طرف تو ذهنم دارم(حق بدین آدم وقتی با کسی آشنا بشه یه فایلی هم ناخوداگاهجاذبه های جنسیه! نه اینکه من از رو هوس به س ک س فکر کنم) این دوتا با هم جمع میشنو منو به سمت ابراز احساس های زیاد و آتشین و....... سوق میدن میدونم میگین قبل شناخت اشتباهه و خودمم می دونم! فقط موندم اگه من یکیو واسه ازدواج انتخاب کردم این بده یا خوب! واقعا مستاصل میشم از یه طرف تو چند تا تاپیک خوندم بعضی دخترا دوست دارن مردشون کمی خشن باشهو نمی دونم چی چی... از یه طرف بعضیا آدم های رمانتیکو دوست دارن من موندم این وسط و می ترسم اگه ابراز احساس زیاد کنم طرف زده میشه شاید. واگر نکنم ممکنه طرف فکر کنه مغرورمو ..... تاونوقت سوئ تفاهم پیش بیادچند روز پیش داشتم تو یه تاپیک می خوندم که یه دختری که اسمش یادم نیست می گفت نامز کردم نامزدمم مرد خوبیه فقط زیادی مهربونه من دوست دارم کمی خشن باشه!!!!!!!!!!!!! آخه این یعنی چی؟ من یا هر پسر دیگه ای که از دختری خوشمون بیاد شاید ماهها یا سالها تلاش کنه تا بهش برسه اونوقت چه جوری میتونیم با دختری که آرزومونه بهش برسیم خشن باشیم؟ البته من هم گاهی عصیانگر و خشونت دارم مثل بقیه شوخ هم هستم آروم هم میشم! آخه چه جوری میشه یک دختریو که با زحمت بدست آوردم خشونت کنم از طرفی می ترسم محبت های افراطیم فراریش بده! اصلا چند ماه بعد رابطه نامزدی آدم می تونه ابراز حس کنه کی؟ و چه وقت؟:325: و ............. از طرفی ابراز حس تو من مسلسلیه اگه ول بشه...............بارون احساس می باره یا فرض کنید من دختریو تو اداره ای مغازه ای دیدم خوشم اومد خوب نمی تونم برم یه سیلی بخوابونم دم گوشش بعد بگم با من آشنا میشین؟:311::311: خلاصه راهنمایی کنید!