کمک به تغییر رفتار خودم در برابر خانمها..!!(مخصوصا عشقم)
سلام دوستان
محمد هستم25 ساله.عاشق دختر داییم هستم 19 سالشه.بهش گفتم. اونم گاهی اوقات به قول معروف چراغ سبز نشون داده.رفتم خواستگاریش گفت نه..خب از یه طرفم شرایطم جور نبود.
اما موضوع اصلی اینه که تقریبا تقصیر خودمه راه جذب ذخترارو بلد نیستم همش خراب میکنم.چیزایی که دوست نداره به زبون میارم به قول خودش خشکم.مثل پیرمردام.تو کارم موفقم اعتماد بنفسم کم نیست اما در ارتباط باهاش اصلا پایه نیستم اکثرا برای برقرار کردن ارتباط خودش پیشقدم شده.چه با شوخی چه با متلک انداختن... وقتی میبینمش یه جای اینکه باهاش ارتباط برقرار کنم ساکت میشینم.خجالت میکشم.
احساس میکنم از رفتارم خسته شده...رفته دنبال رقیب.به ارتباطاتم حساسیت نشون میده به کسی نگاه میکنم طوری اخم میکنه و عصبی میشه میترسم ازش.
خلاصه ای از ارتباط 3 سال گذشته...عید سال90 عاشقش شدم تو یه شب نشینی ساده خانوادگی..
یک سال و سه ماه بعد از طریق خواهرم اس ام اس بازیمونو شروع کردیم ازم خط خواست اما پشیمون شد گاهی اوقات منو با اینکه میره به باباش میگه من مزاحمش شدم تهدید میکرد اما بعدش معذررت خواهی میکرد.عید92 رفتیم مسافرت مچشو گرفتم با کسی در ارتباطه اما خیلی سعی کرد قانعم کنه دارم اشتباه میکنم.نمیدونم چرا دوست داشت حرفشو باور کنم...رفتیم یه جا انقدر جلوی مادرش باهام شوخی کرد مادرش گفت بسه شورشو در اوردی..
دو سه باری با هم رفتیم کافی شاپ البته به واسطه خواهرم....
حالا اگه سوالی هست بگید اگر نه سوال من اینه چطور دلبری کنم تا دلش بدست بیاد؟؟؟