-
چرا با همسرم ازدواج کردم؟
سلام دوستان:72:
این تایپیک رو برای این باز کردم که وقتی پای درد دل بعضی از افرادی که مدت زیادی از زندگیشون می گذره می شینیم، می گن نمی دونم چرا با این شخص ازدواج کردم.. چه زن چه مرد فرقی نمی کنه.
می خوام تا یادمون هست اینجا بنویسیم که دلیل ازدواجمون با همسرانمون چی بوده، چه ویژگی مثبتی داشتن و چه ویژگی منفی داشتن که به نظرمون فرد ایده آلی اومدن، البته شاید الان خیلی از اون ویژگی ها رو دیگه نداشته باشن، پس به الان نگاه نکنید، در مورد اون خصلتهایی بنویسید که به نظرتون مهم میومده و شما رو جذب خودش کرده...
شاید چیزی به ذهنمون نرسه، اما همین که در موردش فکر کنیم، به ما کمک می کنه که دوباره به نقاط قوت و مثبت همسرانمون پی ببریم.
:72:
-
RE: چرا با همسرم ازدواج کردم؟
1- پشتکار زیادی داشت
2- شخص بسیار صادقی به نظر میومد
3- بسیار منطقی و فهیم بود
4- از نظر اعتقادات در یک سطح بودیم
5- از نظر سطح تحصیلات در یک سطح بودیم
6- از نظر اقتصادی در یک سطح بودیم
7- از نظر فرهنگی در یک سطح بودیم
8- به پیشرفت کردن علاقه داشت
9- در کارش موفق بود
10- ظاهر خوبی داشت
11- همراه خوبی به نظر می رسید
12- از لحاظ اقتصادی مستقل بود
13- از لحاظ اخلاقی مستقل بود
14- بهش اطمینان داشتم
15- اهل سوء استفاده نبود
16- هیچ گرایشی به سیگار و امثال اینها نداشت
17- پایبند به زندگی و معتقد به نظر میومد
18- به همدیگه علاقه داشتیم
(از توی این موارد در مورد 3 تاش اشتباه فکر می کردم، اونم تقصیر خودم بود چون من خوب ایشون رو نشناخته بودم، اما باز هم اگه به این موارد پی برده بودم با 15 تا خصوصیت مثبتی که برای من مهم بود و در ایشون وجود داشت، احساس می کنم که انتخاب خوب و درستی داشتم)
-
من دارم ازدواج مي كنم اما اصلا نمي دونم چرا ايشون رو انتخاب كردم و چه ويژگي مثبتي دارد. يك روز از خواب پا مي شم دلم واسش تنگ مي شه يك روز از خواب پا مي شم ازش متنفر مي شم. خدا مي دونه ازدواجي كه اينطوري بخواد شروع بشه آخرش چي مي شه.......
-
1- خيلي دوستم داشت ( برام مهم بود كسي كه دارم باهاش ازدواج مي كنم عشق رو بهم ثابت كنه ).
2- اخلاقش سالم بود (اهل رفقيق بازي از هر نمونش نبود ).
3- چون تو يه محيط با هم همكار بوديم و با هم دوست بوديم متوجه شدم اهل غيبت و تهمت و دروغ پشت سر همكاران مشتركمون نبود .( خيلي تحسين برانگيز بود ).
4- اطلاعات و دانشش خيلي بالا بود.
5- آينده من رو مي تونست براحتي تضمين كنه ( قول الكي هيچوقت بهم نداد).
6- اعتماد به نفسش عالي بود وآرزوهاي بزرگ داشت ( كه هنوزم هم داره دنبال مي كنه كه ان شاء ا.. ببا هم برسيم).
7- هم راهنمايي مي كرد منو و هم حمايتگر خوبي بود .
-
من هم به خاطر صداقت , پشتکار , ایمان با همسرم ازدواج کردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه
من دارم ازدواج مي كنم اما اصلا نمي دونم چرا ايشون رو انتخاب كردم و چه ويژگي مثبتي دارد. يك روز از خواب پا مي شم دلم واسش تنگ مي شه يك روز از خواب پا مي شم ازش متنفر مي شم. خدا مي دونه ازدواجي كه اينطوري بخواد شروع بشه آخرش چي مي شه.......
دانه عزیز، سعی کن خصوصیات مثبت و ویژگی های ایشون رو بشناسی، اینطوری راحت تر تصمیم می گیری و خیالت جمع تره.
اونوقت خدایی نکرده میشی مثل اونایی که گفتما....:D
-
برای اینکه احساس می کردم تنها کسیه که می تونم در کنارش احساس خوشبختی و آرامش کنم.
-
من هنوووووووووووووووو قاطى نشددددددددددددددددددددددد ددددددم
-
من که هنوز ازدواج نکردم.متاسفانه اینقد دلیل هست توی اجتماع که نخوام به زودی اینکارو بکنم.اما اگه یه روزی زندگی مشترکی رو شروع کردم دلیلش میتونه یه علاقه و خواسته ی قلبی و یا اینکه دلم میخواد من و همسرم همیشه** باهم و برای هم باشیم.**غیرازینکه نقش یک زن رو براش ایفا کنم میخوام براش یه دوست و همراه همیشگی هم باشم... چونکه دوستش دارم و میخوام مال من باشه...
-
من در شرف ازدواجم كسي كه من دوستش دارم هميشه حرف دلش با زبونش يكيه من تا حالا ازش دروغ نشنيدم و اينم ميدونم كه از راست گفتن نميترسه و يك موضوع ديگه با تمام فشارها و مشكلاتي كه با خانوادش بخاطر من داره كوتاه نمياد و هميشه حرف خودشو ميزنه.
-
من بیشترین دلیل و شاید هم نا عاقلانه ترین دلیلم برای این ازدواج این بود:
او عاشق من بود و احساس کردم صادقانه دوستم داره و حاضره به خاطر من و برای من هر کاری کنه
و بعد از این دلیل
2.متو جه شدم اعتماد به نفس بالایی داره.
3.به نظر میومد.اراده مصمم و پشتکار فراوان در هر کاری داشته باشه.
4.شخص ساده و بی شیله پیله ای به نظر میومد.
5.جوان زحمتکشی بود
6.صادق وراستگو بود..
7. جوان نجیبی بود.
8.. از لحاظ اعتقادات مذهبی در یک سطح بودیم.
9.اهل سیگار وامثال اینها نبودو همینطور اهل رفیق بازی هم نبود
10.. اهل دروغ ونیرنگ نبود
11.شخص سوءاستفاده گری به نظر نمیرسید
12. مرد زندگی و پایبند به زندگی بود.
13..ورزشکار نیز بود.
البته من تمام این خصوصیات همسرم را در مدت خیلی کوتاهی متوجه شدم و با گذشت زمان متوجه شدم تقریبا خصوصیات اخلاقی مشابه با هم نیز داریم..نا گفته نمونه درمورد هیچکدو م اشتباه فکر نکردم.
-
سلام
یک قانون
معمولا زنان از مرد بي عرضه بي شخصيت خوششان نمياد،
و به عکس مردان زني را دوست دارند که تمام وجود و روح آنها را تصرف کند و نتوانند بدون او زندگي را تحمل کنند،
اين يک قانون است.
قانون دوم هم هردو نمي خواهند شخصيتشان بشکند
براي اين کار زن به عنوان همسر معمولا با شوهرش لج نميکند تا دل او را به دست بياره گوش به حرفش ميده اگر يک مسئله اي پيش مياد زود کوتاه مياد تا غرور مردش را نشکند.
قهر کردن هم يک ابزاري بايد باشد زود گذرنه طولاني مدت...
استاد مفيدي:سايت ارتباط شيعي
-
نگاه شما به طرف مقابل (همسر) چگونه باشد بهتر است .
استراتژي برد- برد(برنده- برنده)
در اين نوع استراتژي، هر دو طرف (زن و شوهر) به دنبال تاييد، تقويت و تكامل و موفقيت هم هستند. مرد ميگويد: عزيزم من قصد دارم به تو كمك كنم تا ادامه تحصيل بدهي و زن ميگويد: من هم براي موفقيت تو در كار جديد تا جايي كه مقدور باشد حداكثر تلاشم را ميكنم كه تو مشكلي در زندگي نداشته باشي.
من با صرفه جويي كمك ميكنم تا مثلا اقساط ماشين را سر موقع بدهي. به اين ميگويند برنده- برنده. يعني هر دو طرف ميخواهند پيروز و برنده ميدان زندگي باشند. اين حالت چيزي شبيه بهشت است. اگر اينگونه ميانديشيد و تلاش ميكنيد، پس بهشت گوارايتان باد و صفايش را ببريد.
-
خیلی ممنون shadاز این موضوع. من هنوز ازدواج نکردم ولی شش سال دیگه امیدوارم این تایپیک باشه تا من اون وقت بگم.
-
من در شرف ازدواجم و کسی و که انتخاب کردم همونی هست که می خواستم . گر چه گل بی عیب خداست . ولی ما هر دو نیازهای همو می تونیم برطرف کنیم. چه مادی و معنوی خلاصه کلام اینه که از در کنار هم بودن به ارامش می رسیم و علاقه هم رو به زبان می یاریم و اگه دعوامون شد فقط خودمون می فهمیم و کسی اجازه نداره بفهمه ما بحثمون شده و سریع آشتی می کنیم بدون اینکه کوچکترین اثری از اون دعوا باقی مونده باشه. برای کوچکترین هدیه و یا کمک ارزش قائل هستیم و به زبان می یاریمش و از هم تشکر می کنیم. اون برای من مهمه و من برای او . دیگه بقیه میشن فرعیات.
-
باید اعتراف کنم اون عشق آتشینی که روز اول داشتم الان ندارم. خیلی دوستش دارم ولی ..
1- خیلی پسر سالمی بود. روحش پاک بود
2- اولین عشقش بودم.
3- وحشتناک دوستم داشت و داره.
4-جربزه کار داره و گلیمشو از آب بیرون می کشه
5- تحت هیچ شرایطی دروغ نمی گه
6- خیلی روشن فکرو اصلا هیچ چهارچوب و قید و بند بی منطق برام نذاشته
7- خسیس نیست
8-بهم اعتماد داره
9- نماز می خوانه ولی مذهبی نیست. معتقده
-
منم عسل هستم دوست دارم با یه پسری که واقعا متین باشه چشم چرونی نکنه ازدواج کنم بمیرم برای دوست پسرم اون این طوری بود ولی خوب قسمت نشد به هم برسیم دوست دارم شوهرم عاشقم باشه چشم پاک باشه عزیز و دوست داشتنی باشه پول دار هم باشه
-
سلام به همگی منم از انتخابم راضیم و با اطمینان از آنچه که می خوام همسرمو انتخاب کردم.من معیارهایی برای انتخاب داشتم که چندتا ازشون رو براتون می نویسم
تحصیلاتش از من بالاتر باشه
ظاهری جاافتاده و مردانه داشته باشه(منظور تریپ راه رفتن و قیافه)
آمادگی شروع و تشکیل یک زندگی جدید رو در کنار من داشته باشه
اون منو انتخاب کرده باشه نه خانوادش
درآمدش از من بهتر باشه
اهل شهر خودم نباشه
تعصب بیجا نداشته باشه
و مراحل خاستگاری رو با رسم و رسوم و با صبرو حوصله تموم کنه
من تا اینجای کارو که دیدم قبول کردم اما حالا فهمیدم علاوه بر تمامی این مزایا خصوصیات خوبی هم داره
صادق
قابل اعتماد
با ایمان
اهل هیچی خلافی نیست
زحمت کش
با اراده
هدفمند
منو خیلی خیلی دوست داره و حتی زندگیشو بیشتر از من
عاشق کارش و احساس خوبی در موردش داره
همه کاری می کنه که رضایت و خوشحالی و آرامش در چهره من ببینه و باور کنه
منو در رسیدن به اهدافم آزاد گذاشته و در کنارش به من کمک می کنه
و.....
خلاصه تکیه گاه خوب و عالی برای منه
حالا که این متنو نوشتم فهمیدم که وای چقدر دوسش دارم
-
سلام به دوست عزیزم shad. از تایپیک جالبت ممنونم.بهم خیلی کمک کرد. تا حالا تونستم با خودم کنار بیام و دارم سعی میکنم احساسات منفیمو از خودم دور کنم و مثبت اندیش باشم.میدونی بیشتر از چی ناراحتم و چی بیشتر عذابم میده؟این که چرابا کسی که دوسش داشتم ازدواج نکردم.همیشه تو رویاهام دوست داشتم با مردی ازدواج کنم که عاشقش باشم حداقل این که با شناخت کامل مرد مورد علاقمو بدست می اوردم ولی افسوس که گاهی آدم اون چیزی رو که با جونو دلش میخواد بدست نمیاره ..افسوس............
-
خوشحالم عزیزم، اما یه چیزی یادت باشه، هیچ وقت هیچ انسانی کامل نیست، حتی اون شخصی که عاشقش باشیم و معنی واقعی دوست داشتن و عشق اینه که هر کسی رو با وجود تفاوتهایی که با ما داره دوست داشته باشیم، حتی اگه تمام رفتارهاش مطابق میل ما نباشه، اصلا به نظر خودت کسی که تمام خصوصیاتش همونی باشه که ما انتظار داریم اصلا وجود خارجی داره؟ یا اگه هست میشه به اون احساس دوست داشتن واقعی گفت؟ سعی کن از لحظاتت لذت ببری، همونطور که الان داری عمل می کنی به نقاط مثبت زندگیت فکر کن، همسرت خصوصیات خوبی داشته حداقل 13 تاش رو ذکر کردی، پس تو انتخاب خوبی داشتی عزیزم، امیدوارم زندگی خوبی برای هم بسازید..
:72:
-
ممنون این نظر لطفته .میدونی چیه دوست عزیز من نمیخوام بگم همسرمو دوست ندارم .درسته که بعضی از خصوصیاتش با من نمیخونه ولی باز هم دوسش دارم و بهش ابراز علاقه میکنم.ولی وقتی میبینم از ابتدای عقدمون تا حالا به تیپش نمیرسه و نرسیده و متنوع نبوده گاهی اوقات ازش دلسرد میشم به نظرت این حق من نیست که شوهرم تو این دوران خاطره انگیزواسه من لباسای قشنگو جور واجور بپوشه ؟؟؟انتظار زیادیه؟؟حتی تا حالا نشده برای خودش لباس بخره.نمیشه که همیشه من براش لباس تهیه کنم. .همیشه من بهش نظر دادم که چی بپوش و چی نپوش..حتی روزای اول عقدمون یه لباس مناسب نداشت.باور میکنی من بهش می گفتم تهیه کنه.شاید برای همین این دوران رو از همون ابتدا حس نمیکردم....شما اگه بودی ناراحت نمیشدی؟؟؟
-
من احساس مي كنم كه حالا نامزد خودم را بيشتر مي شناسم و از اينكه انتخابش كردم خوشحالم.
اول از هم اينكه صادقه و اهل رنگ و دروغ و ريا نيست
دوم اينكه از نترسه و از مشكلات و مسئوليتهاي اون نمي ترسه
سوم اينكه من و خانواده برايش اهميت زيادي داره و حاضره براي اونها هر كاري بكنه
چهارم اينكه.... دارم بقيه اش را در وجودش پيدا مي كنم.
-
چهارم اينكه به من واقعا توجه مي كنه و دوستم داره. اين هميشه برام مهم بود كه با كسي زندگي كنم كه دوستم داشته باشه.
-
در ازدواج آيتم هاي مهمي وجود دارد كه بايد رعايت شود و شايد عشق و علاقه و تراز بودن و كف بودن دو طرف و موافقت خانواده از مهم ترين آنها باشد
-
سلام
من باهاش ازدواج كردم چون معتقد بودم ازدواج بايد منطقي صورت بگيره. اون موقع به يكي ديگه علاقه داشتم ولي ميدونستم نميتونيم با هم ازدواج كنيم. الان شوهرمو دوست دارم ولي عاشقش نيستم. اميدوارم يه روز عاشقش بشم. واسم دعا كنين.
در كل پسر خوبيه. خانواده خيلي خوبي داره ، بهم ميخوريم و اين مهمترين معيار من براي ازدواج بود. وقتي باهاش حرف زدم احساس كردم صادقه. خيلي صادق. اونقدر كه واسش اعتراف كردم قبلا با يه نفر دوست بودم تا اينجوري جواب صداقتشو داده باشم و اون هيچ وقت كنجكاوي نكرد.
مهربونه و البته خانواده دوست و مرد زندگي . هرچند گاهي وقتا منو ديونه ميكنه . ضمنا خيلي در مقابل من صبوره و گذشت داره. گاهي وقتا كه خودمو جاي اون ميذارم ميگم اگه من بودم هيچ وقت اين كارو نمي كردم.
خدايا مواظبش باش و هر چي ارزو داره رو برآورده كن.
نخندين ولي يه دليل ديگه هم داشت : خواهر نداشت!!
-
سلام شاد عزيز. ممنونم از اينكه اين تايپيك را ايجاد كردي. براي تمام زن و شوهرها مفيده.
1- صادق بود. اهل دروغ گفتن نبود.
2- واقعاً دوستم داشت و هنوزم داره.
3- زحمتكش بود و پشتكار زيادي داشت.
4- مستقل بود .
5- با ايمان بود. مذهبي نيست.
6- اهل سيگار و مشروب و .... نبود و نيست.
7- خيانكار نبود و نيست.
8- از نظر فرهنگي در يك سطح بوديم.
9- ظاهر خوبي داشت.
10- نجيب بود و اهل سوء استفاده نبود.
11- خسيس نيست.
12- به پيشرفت كردن علاقه داشت.
13- من از همه چي برايش مهمتر بودم. خنده من برايش خيلي ارزش داره.
14- همديگر رو دوست داشتيم.
15- خوش اخلاق بود.
16- اهل خونه و خانواده است.
17- رفيق باز نبود.
18- از لحاظ اقتصادي مستقل به خودش بود.
-
سلام
من ازدواج نکردم ولی اکه بخوام ازدواج کنم با کسی ازدواج می کنم
1_عاشقش بشم
2-اون حسی که اول دیدنش برام بوجود بیاد .تو دلم بشینه اون حسی که بتونم قبولش کنم که به عنوان همسر می خوام تو بغلم بگیرمش بوجود بیاد
3-سیگار نکشه
3-تحصیلات عالیه داشته باشه
5 - از نظر خانواده مثل هم باشیم
6-از جشماش بفهمم عاشقم شده
7-اهل رفیق نباشه
-
سلام به تمام دوستان
نظر تمام دوستان زیبا بود ومهم اما همه از همسرامون تعریف کردیم و هیچ کدوم نگفتیم علت اینکه بعد از یه مدتی امکان داره برامون عادی بشه چیه ؟
به نظر من :
1 - اگر می خواهی همیشه اون همسر روز اول باشی هیچ وقت برای همسرت مادر نباش همیشه سعی کن همسرش باشی ( گاهی اوقات دلسوزی های بیش از حد باعث ناراحتی اشخاص می شه )
2 - همیشه برای همسرت همسر باش و برای بقیه عروس ( مادر شوهر و ...
3 - توی زندگی از واژه دوستت دارم زیاد استفاده کنیم ( کلید محبت )
4 - حتی زمانی که صاحب بچه و نوه هم می شوید باز هم برای همسرتون عروس روز اول باشید . ( بخواهی می شه )
5 - فرزند جای خودش و همسرتون جای خودشون ( همیشه مدافع همسرتون باشید و درمورد کارهایی که موفق میشند تشویقش کنید و در کنار کارهایی که گاهی اشتباه می شه صبور باشید و کمک باشید ( یادمون باشه با 10 کلمه زودتر می تونیم به نتیجه برسیم تا 100 کلمه )
-
تكليف ما كه ازدواج نكرديم چيه؟همش اينجا دل ادمو اب ميندازيد.بابااااااااااااا اااااااااااااا يكي يه فكري به حال جوونهاي مجرد اين جامعه بكنهههههههههههه همشون افسردگييييييي گرفتننننننننننننننن.اي خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااا
-
:72:میشه دوستان لط کنن تو این تاپیک نظر بدن؟
خودم هم بعدا سر فرصت جواب میدم
بنظرم تاپیک جالبیه و ارزش اینو داره که دوباره بیاد تو صفحه اصلی:72:
-
هیچ وقت اون معیارهای ظاهری رو که می خواستم نداشته! یه پسر به قول امروزی ها شیک و باکلاس و تحصیل کرده و البته مغرور! و منی که همیشه به خودم میگفتم من تنها با شخصی با این خصوصیات ازدواج می کنم!
وقتی قرار بود بیان، میگفتم مثل همه ی خواستگارهای دیگه ام خیلی راحت می تونم ردش کنم! روز اول که باهاش صحبت کردم فهمیدم!
یه پسر پر از احساس و مهربونه!
پر از صداقت و پاکی بود!
عاشق پیشرفت و البته اهل کار بود!
نجیب و دل پاک بود!
اهل نماز و روزه بود!
قیافه ی مردونه و درشت و جذابی داشت!
بی غل و غش و رک بود!
از نظر فرهنگی خانواده هامون به هم می خوردیم، اما خب، از لحاظ فرهنگ شخصی (هنوز هم که هنوزه، با هم اختلاف داریم)!
توی همون نگاه اول فهمیدم که عاشقم شده!
اولین جایی بود که برای خواستگاری توی عمرش رفته بود، و من اولین دختری بودم که باهاش در مورد ازدواج صحبت می کرد!
خانواده دوست بود و البته یه کم لوس!
خیلی به موفقیت توی کار اهمیت می داد!
همه ی اینها باعث شد که بهش فکر کنم، تردید داشتم، اما تنها از خداوند و بخصوص از حضرت معصومه (س) خواستم که اگر واقعا پسر خوبیه، جواب بله رو توی قلبم و به زبونم بیار و اگر نه، بگذار راحت بگم "نه"! و امروز بعد از گذشت 3 سال و 11 ماه و 6 روز از اولین دیدارمون، راضیم از انتخابم و راضیم به رضای خدا، گرچه هنوز هم که هنوزه بعضی از اختلافات پابرجاست! اما با همه ی وجودم دوستش دارم و دلم می خواد که روز به روز پیشرفت کنه!:46:
-
مینویسم تا یادم نره
همسرم به اصول مذهبی مقیده
ظاهرش اروم ومذهبیه
اخلاقش کامله
از نظر اقتصادی تونسته خودشو جمع وجور کنه
همیشه فکر میکردم ادمی که باهاش ازدواج میکنم پولدار ولوسه وبایدهم طبقه باشیم
اما وقتی با همسرم اشنا شدم یه فرد متدین بود که خیلی برام دلنشین بود
واقعا اخلاق ودینداری فرد توی زندگی خیلی نقش داره /خیلی پررنگه:227::316:
-
همسرم پاك پاك پاك بود و هست و دوستش دارم
-
ههههههههههههههههههههههه :311:
خیلی صبوره
خیلی هم منطقیه
از بحث فراریه و دوستدار صلح صد درصده
واسه من تقریبا دست و دلبازه و در حد وسعش واسم کم نمیگذاره
اگر کاری ازش بخوام مثل نگهداری بچه ها تا جایی که اعصابش بکشه کمک میکنه
خجالتی و کم حرفه
گاهی وقتا هم عبوث میشه
هرچی فکر میکنم با خلق و خوی تند من خدا واقعا در و تخته را جور کرده
الحمدلله
-
به همسرم بله گفتم چون فکر می کردم:
1- ادم با وجدانیه و در امدش حلاله
2- حضور خدا رو در زندگیش درک کرده و از نظر مذهبی در سطح قابل قبولیه
3- پاچه خوار و چاپلوس نیست و رک حرفشو می زنه
4- جهان بینی یکسانی با من داره و فلسفه زندگیش با من یکسانه
5- خانواده داره
6- صادقه
7- بر عکس من جسارت و جرات داره و محافظه کار نیست
8- موافق پیشرفت من در تحصیل و کاره
9- از نظر جنسی گرم و جذابه ( دعوام نکنید ها )
10- مثل خواستگارهای دیگم پیله نیست و به من حق انتخاب می ده
11- از نظر فرهنگی و احتماعی خانواده هامون در یک سطح بودن
البته بگذریم که بسیاری از این معیارهایی که باعث شد بله بگیم اصلا وجود نداشته(2 و 4و 7 و 9و 11) و بعضی هاشم که هست تو زندگی به ضررم تموم شده(3و 10). البته از حق نگذریم موارد 1 و 3 و 5 و6 و 8 همچنان خدا رو شکر وجود داره.
-
من که هنوز مجردم اما دوس دارم من و کسی که میخوایم ازدواج کنیم از صمیم قلب عاشق هم باشییییییییییییییییمممممم ممم...
-
من تازه چند ماهه که ازدواج کردم . از اولش دو دلی های زیادی داشتم . دقیقا همونی نبود که من می خواستم اما به خاطر مهربونی هاش و صداقت و پاکیش همیشه گفتم که دوستش دارم چون واقعا محترم و دوست داشتنیه . اما هر روز که می گذره اختلاف فرهنگی خانواده هامون بیشتر مشخص می شه و کم کم داره به جاهای باریک می کشه و منم هرروز بیشتر به این موضوع فکر می کنم که چقدر عجولانه برای ازدواج تصمیم گرفتم .هر روز از ازدواجم ناراضی تر میشم.
-
خیلی مهربونه
خیلی خانواده دوسته
منو مثل دوستش میدونه همه حرفهاشو به من میگه:302:
مذهبیه امروزی هستن
پشتکار
به هرچی اراده کنه میرسه
تحصیلات
منو خیلی درک میکنه
خیلی احترام به من میذاشت
ظاهرش خوبه
منظم و تمیزه
عاشق پیشرفت
آرزوهای بزرگی داره که منم دوست دارم
از همه مهمتر به من آرامش میده
صحبت کردن و لحن صداش:311:
-
چون دارم احساس می کنم که روز به روز برام جذاب تر میشه و من امروز دارم با نگاه جدیدتری بهش نگاه می کنم و جذابیت ها و ویژگی های جدیدی رو ازش کشف می کنم!:227:
-
من با همسرم ازدواج کردم چون:
همدیگه رو دوست داریم و اون عاشقمه
خیلی مهربونه
خیلی صادقه
با ادبه
احساسات من خیلی واسش مهمه
با ایمانه
تحصیلات خوبی داره و تحصیلات و پیشرفت من واسش مهمه
خوشتیپ و جذابه
خانواده دوسته