سلام مهدیه بانو جان :72:
خوبی؟
فدای سرت که زنگ نزدند! :43:
دوستان خیلی راهنمایی های خوبی کردند.
این را هم بگم که یکی از دلایل پیگیری نکردن پسرها سر بودن دختر و ترس از جواب منفی شنیدنه که خودشون پیش دستی می کنند که زنگ نزنند و یا جواب منفی بدن.
منم خواستگار اولیم این جور شد. تو جلسه اول کامل متوجه شدم منو نپسندید.و من هم البته خوشم نیومد. و جوابم منفی بود و حتی به مادرم هم گفتم من جوابم منفیه ولی اون آقا هم جوابش منفیه. ولی وقتی تماس گرفتند و انصافا خیلی خیلی مودبانه و با جمله بندی خوب جواب منفی را گفتند یه حس بدی بهم دست داد!حسش خیلی بد بود. تازه من خودم جوابم منفی بود و ...
شاید برا همینه که می گن مرد باید از زن خواستگاری کنه و برعکسش با روحیات زن مطابقت نداره چون حس کوچیکی می کنه!
اما بهت بگم تو خواستگاری های بعدی من چند بار پیش اومد که مثلا بعد سه جلسه جواب منفی دادم. که طرفم خیلی ناراحت شد. و متاسفانه ناراحتیشون را معرف به من گفت! این قدر دل من شکست که باعث شدم دل کسی بشکنه!و این قدر عذاب وجدان شدید گرفتم! با اینکه جوابم هم دلیل منطقی داشت!
از اون به بعد جواب منفی دادن برام خیلی سخت شد! و فهمیدم حق هر کسی هست که برای خودش تصمیم بگیره و دوست داشتم این حق را بهم با رضایت قلبی طرفم بهم می داد و ناراحت نمی شد.
الان حتی وقتی می بینم من طرف مقابلم را تو خواستگاری نمی پسندم؛ خودم یه صحبت هایی می کنم که او خودش زیاد از من خوشش نیاد و خودش جواب منفی بده!
الان اصلا این موضوع در حد یک اپسیلوم هم برام مهم نیست. و فقط برام مهمه که رفتارم صحیح باشه و کسی را بی خودی نرنجونم! حتی اگر خودش بعد خواستگاری فکر کنه عجب دختر پرتوقعی بود و خودش جواب منفی بهم بده! برام مهم نیست. خوشحالم که باعث نمیشم یه آقا جلوی من خورد بشه.و من جواب منفی ندادم. یا بهش اینو القا نکردم که مورد خوبی را داره از دست می ده.
الان خودم وقتی تو خواستگاری مردد هستم دعا می کنم خدایا اگر صلاح نیست خودشون دیگه پیگیری نکنند و جواب منفی بدن.من دوست ندارم چند جلسه بگذره و تازه بخوام جواب منفی بدم.
بعد هم خواهرم سعی کن با احساست مقابله به مثل کنی. مثلا اگر خاستگاری تو را رنجوند و یا رفتارشون اشتباه بود و یا هر چیز دیگه تو حتما در حق اون خواستگار دعای خیر کن!
من کلا برا همه خواستگارام دعا می کنم و می گم اصلا خدایا دختری بهتر از من جلوشون قرار بده. و مطمئنم همشون هم خوشبخت می شن.
این را در نظر بگیر خواستگار هم مثل ماست.اصلا شاید او هم دچار رودروایسی و عذاب وجدان شده باشه و ناراحت باشه که باعث زحمت شده.شاید حس شرمندگی کنه.شاید....
مطمئن باش این مسائل برای خودت هم پیش میاد و تو دوست داری طرفت بهت حق انتخاب بده و ناراحت نشه.
الهی به حق همین شب های عزیز خوشبخت بشی.مهم همینه:72: :43: